Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#871 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 22:27

Παιδιά ξερει κανείς αν θέλω να αγοράσω DVD ταινίες από πού προτείνετε; (ποικιλία-τιμές) Online ή από μαγαζί. (το e-shop λέει; )

Edit: Λάθος δικό μου. Για ελληνικές ταινίες ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ Strange Loop όπως και να χει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Leon: 15 Μάρτιος 2012 - 22:50

Δημοσιευμένη  εικόνα

#872 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 22:45

amazon.com zavvi.co.uk και criterion.com τα τρία που χρησιμοποιω.

#873 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 18:33

Παιδια πειτε καμια ωραια ταινια για το βραδυ! Χαλαρα οχι να τσιτωσω!

#874 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 18:44

χαλαρή, ε; πολύ γενικό βρε παιδί μου... έτσι στα γρήγορα:
αμερικάνικη, κομεντί: Easy A
Ισπανική, κομεντί: a mi madre le gustan las mujeres
αμερικάνικη, σοβαρή: το κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι
εγγλέζικο χιούμορ φαντασίας: Hogfather

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 08 Μάιος 2012 - 18:45

#875 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 18:48

Χμμμ θα δω στο imdb και θα διαλεξω thx Δημοσιευμένη  εικόνα

#876 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 18:48

Δες ένα επεισόδιο Tokyo Encounter

HnH5aB0.jpg

#877 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2012 - 19:20

Πριν απο καποιο καιρο ειδα το A fistfull of dollars.Σε γενικες γραμμες αν και δεν με ενθουσιασε(οπως δυστυχως πολλες απο τις ταινιες της εποχης της) μπορεσα να εκτιμησω την αξια της και υπηρξαν συγκεκριμενα πραγματα που μου αρεσαν πολυ.Ασφαλως συμπαθησα τον "ridiculously badass" πρωταγονιστη,τον ξεκαρδιστικο νεκροθαυτη,την εισαγωγη της ταινιας,τη μουσικη και την τελικη αναμετρηση.Ισως να φταει οτι την ειδα χωρις υποτιτλους αλλα δυσκολευτηκα αρκετα να ακολουθησω την υποθεση σε καποια σημεια και με κουρασε λιγουλακι η αισθηση της παλαιοτητας που εδινε η ταινια.

Ασφαλως προκειται να δω το "The good the bad and the ugly" για το οποιο εχω ακουσει τοσα πολλα αλλα αξιζει να δω και τη μεσαια ταινια της τριλογιας "for a few dollars more"?Δηλαδη λαμβανοντας υπ'οψην τα σχολια που εκανα για την πρωτη θα την απολαυσω τη δευτερη η να πυδηξω κατ'ευθειαν στην τριτη?

sc5bab.jpg

#878 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2012 - 21:08

Τις 3 ταινίες μπορείς να τις δεις ξεχωριστά...δεν είναι η μια συνέχεια της άλλης.
Το for a few dollars more είναι πολύ καλό, αλλά η γαμιστερότητα και η κορύφωση είναι το good, bad and the ugly..

Το once upon a time in the west λένε επίσης πως τα σπάει αν και δεν το έχω δει ακόμη...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#879 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2012 - 10:14

Κατά τη γνώμη μου μπορείς να το κάνεις skip το few dollars more αν βαρέθηκες το πρώτο. To good,bad, ugly είναι πολύ καλό πάντως αν και αρκετά μεγάλο οπότε πάλι μπορεί να βαρεθείς. Το ίδιο θα λεγα και για το once upon a time in the west στο οποίο είχε την καλύτερη μουσική από όλα τα spaghetti western πιστεύω.

Αν θες μοντέρνο δες το The good, the bad, the weird. (κορεάτικο)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#880 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2012 - 20:09

Είδα εχθές το Ben X, μια ταινία Βελγικής παραγωγής που προτείνω ανεπιφύλακτα!
http://www.imdb.com/title/tt0953318/

Πρόκειται για την ιστορία ενός αυτιστικού εφήβου. Το Ben X είναι το ψευδόνυμό του στο online game που παίζει.
Η ταινία εστιάζει στην καθημερινότητά του στο σπίτι και το σχολείο, όπου γίνεται θύμα σχολικού εκφοβισμού, καθώς και στην διαδικτυακή επαφή του με μια κοπέλα μέσω του gaming.

Δεν είμαι καθόλου καλός στις περιγραφές ταινιών, αλλά πραγματικά είναι διαφορετική από αντίστοιχες του είδους και αξίζει με το παραπάνω τον χρόνο σας, αν σας ενδιαφέρουν τέτοιου είδους ταινίες!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 16 Μάιος 2012 - 20:10

#881 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 17:27

Σε όποιον αρέσουν οι ταινίες του Wes Anderson (Tenembaum, life aquatic etc) να πάει να δει το Moonrise Kingdom. Πολύ καλή.
http://www.imdb.com/title/tt1748122/
Δημοσιευμένη  εικόνα

#882 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 18:51

Τα σπάει ο Wes πάντα...αλλά πέφτει μες την εξεταστική η ταινία και δεν το κόβω να βρίσκω άτομα ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#883 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2012 - 04:57

Warrior

Πολυ ωραια ταινια...Ξυλο,πολυ ξυλο και αρκετη συγκινηση στο τελος!Αξιζει να την δειτε!!

image.jpg

#884 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2012 - 10:13

Δείτε όλοι you, me and Dupree. Τα σπάει!

http://www.imdb.com/title/tt0463034/
Δημοσιευμένη  εικόνα

#885 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 18:25

Να προτείνω κι άλλη μια ταινία που μου άρεσε ιδιαίτερα, με πρωτότυπη θεματολογία. Το Groundhog day, όπου δυο άνθρωποι ζουν την ίδια ημέρα επ'άπειρον. Ωραία ρομαντικοκοινωνική ταινία, σε βάζει σε σκέψεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα