Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 08 June 2011 - 08:11
να δει το kill the irishman.
επισης μου αρεσε και μετα απο χρονια ξαναειδα το twelve monkeys(post apocalyptic).
ο brandy pitt ειναι αθλιος γι ακομα μια φορα, βεβαια εκανε τη διαφορα με το να κανει 2-3 διαφορετικες εκφρασεις μεσα σε 1 ταινια
Posted 08 June 2011 - 11:41
σε οποιον αρεσουν ιστοριες με μαφια, late 70's.
να δει το kill the irishman.
επισης μου αρεσε και μετα απο χρονια ξαναειδα το twelve monkeys(post apocalyptic).
ο brandy pitt ειναι αθλιος γι ακομα μια φορα, βεβαια εκανε τη διαφορα με το να κανει 2-3 διαφορετικες εκφρασεις μεσα σε 1 ταινια
αλλη ταινία θα δες, στο twelve monkeys που εχω δει εγω ο Brad Pitt είναι εξαιρετικός.
Posted 08 June 2011 - 11:48
αλλη ταινία θα δες, στο twelve monkeys που εχω δει εγω ο Brad Pitt είναι εξαιρετικός.
+9000
Πραγματικά υπέροχη ταινία που λάτρεψα τον Brand Pitt
Legends of the fall!
Επίσης μπορείς να δεις το Das Experiment αν θέλεις ταινία μετά το 2000
Posted 08 June 2011 - 13:45
+9000
Πραγματικά υπέροχη ταινία που λάτρεψα τον Brand Pitt
Legends of the fall!
Συμφωνώ για 12 monkeys, αλλά γιατί να προτείνεις σε κάποιον να δει το legends of the fall?! Τόσο κλάμααα Τ-Τ
Για Bratt Pitt movies, Snatch & Fight Club, εκεί τον λάτρεψα!
Posted 08 June 2011 - 15:08

Posted 08 June 2011 - 18:02

To φθηνή όμως πού το βρήκες; Και σε πλευρά σκηνοθεσίας/σεναρίου/ηθοποιίας ήταν εξαιρετικό, ακόμα κ αν λόγω γούστου δε σου άρεσε. Και τα όσα νοήματα περνούσε δεν ήταν επιφανειακά και φθηνά.
Το δε budget ήταν αρκετά υψηλό.
Οπότε ούτε από κυριολεκτική ούτε από μεταφορική πλευρά καταλαβαίνω τι εννοείς.
Για βαρετή, ενοχλητική τα καταλαβαίνω, αλλά φθηνή!; Μου φαίνεται περίεργο.. :S
Αχ Leon, how you get me!

Posted 08 June 2011 - 18:37
Αλλα τις καλυτερες σκηνες τις εχει κανει στο legends of the fall (ται-νι-α-ρα!) και seven
ετσι για πλακα θα προτεινω δυο ταινιες λιγο πριν το 2000 που δεν πολυακουστηκαν αλλα τα σπανε απιστευτα
Titus & Bulworth
Posted 08 June 2011 - 19:05
νοηματικα το παω ...ολο το στορι ηθελε να πει για το ...αλλο μισο ή κατι να μας συμπληρωσει. ΟΛΑ τα αλλα ηταν τελειως random.Καλά για το κομεντί άντε πες να το καταλάβω
To φθηνή όμως πού το βρήκες; Και σε πλευρά σκηνοθεσίας/σεναρίου/ηθοποιίας ήταν εξαιρετικό, ακόμα κ αν λόγω γούστου δε σου άρεσε. Και τα όσα νοήματα περνούσε δεν ήταν επιφανειακά και φθηνά.
Το δε budget ήταν αρκετά υψηλό.
Οπότε ούτε από κυριολεκτική ούτε από μεταφορική πλευρά καταλαβαίνω τι εννοείς.
Για βαρετή, ενοχλητική τα καταλαβαίνω, αλλά φθηνή!; Μου φαίνεται περίεργο.. :S
Αχ Leon, how you get me!
το οτι ηταν ακριβη παραγωγη δεν λεει τιποτα.

Posted 08 June 2011 - 19:20
Προσωπικά είμαι της άποψης πως η όλη ιστορία-πορεία της πρωταγωνίστριας είχε το ζουμί, και όχι το ότι υπήρχε το άλλο της μισό κάπου (άσε δε που το θέμα δεν ήταν ότι υπήρχε το άλλο της μισό, αλλά το ότι υπήρχε και άλλος σαν κ αυτήν στον κόσμο, you are not alone φάση xD ).
Όλος αυτός ο φόβος της πραγματικής συναναστροφής με τους ανθρώπους, η ποιητική και παιδική εικόνα του κόσμου από κάποιον που δεν είχε ζήσει παιδική ηλικία, οι ευρηματικοί τρόποι που χρησιμοποιούσε ως προσπάθεια για να συνδεθεί με τους γύρω της, και τελικά η ωρίμανσή της και η επιτυχία της να ξεπεράσει τα εμπόδιά της, αυτά ήταν ΟΛΗ η ταινία.
Και σίγουρα δεν ήταν random.

Posted 08 June 2011 - 20:27
Posted 08 June 2011 - 20:31
δεν αξιζε και τοσο πολυ τωρα που το σκεφτομαι.
Ισως πρεπει να την δω ολοκληρη,αλλα δεν πιστευω να παιζει ρολο...
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 08 June 2011 - 20:34
Αυτη η γαλλιδα ομως που παιζει πολυ fail..
δεν αξιζε και τοσο πολυ τωρα που το σκεφτομαι.
Ισως πρεπει να την δω ολοκληρη,αλλα δεν πιστευω να παιζει ρολο...

Posted 08 June 2011 - 20:40
inb4 για να μην ειμαι και οφφ τοπικ προτεινω στον black τα εξης:
Avatar,Twilight,Eat Pray Love και Mean girls.
αυτα χΔ
↓edit:Φυσικα,αφου παιζει η Rachel...
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 08 June 2011 - 20:41