Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2011 - 16:27

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2011 - 17:40
Bin-jip
Before Sunrise/Before Sunset
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
500 Days of Summer
Annie Hall/Manhattan/Deconstructing Harry
Fucking Amal
Dolls
Good Dick/Secretary για άσκημα γούστα
Punch-drunk Love
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Warchief: 21 Απρίλιος 2011 - 17:47
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2011 - 22:02

Neeext please :3
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2011 - 22:47
Επειδη ειπες οτι ειναι η χειροτερη ταινια ολων των εποχων δεν θα τσεκαρω ουτε ενα απ την λιστα σου
Neeext please :3
A Very Long Engagement (Un long dimanche de fiançailles)
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 15:07
Αν και ούτε εγώ είμαι και τρελή φαν των ταινιών που ανέφερες, ο Warchief σου έδωσε μια εξαιρετική λίστα και θα ήταν κρίμα να την αμελήσεις.
Δώσε προτεραιότητα σε αυτές τις δύο ταινίες Before Sunrise/Before Sunset, είναι υπέροχες, έχουν μελανχολία και το ρομάντζο είναι από τα καλύτερα του είδους. Μην κάνεις το λάθος και δεν τις δεις!
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 17:37
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 20:14

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 20:48
Μην την ακους,μιλαμε για φοβερη ταινια...
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 20:57
Η συγκεκριμένη είναι μόνο για φανς του είδους

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 01:45
Πολύ ωραίες προτάσεις, ειδικά το fucking Amal σκέφτομαι να το δω χρόνια και δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δει ακόμα...Μιας και μου το θύμισες όμως πάω για κατέβασμα
το ειχα δει πριν χρονια στο σινεμα. ηταν του σκηνοθετη του Lilya-4-Ever και μου ειχε κινησει το ενδιαφερον.
δεν ξερω αλλα το σινε+ βαζει αρκετα καλες ταινιες.
Μια ειναι αυτή:
Fighter
συμμετεχει και ο Χian Gao στο ρολο ενος δασκαλου πολεμικων τεχνων. Καλα η μαχη μεταξυ της Αισα και του Ομαρ στην κουζινα ειναι ολα τα λεφτα. Το καλο ειναι πως δεν επικεντρωνεται αποκλειστικα στις μαχες οπως κανουν οι ταινιες του ειδους αλλα βλεπουμε και κοινωνικο δραμα ταυτοχρονα.
και η αλλη αυτη
Mister Lonely
εδω και αρκετους μηνες επαψα να ψαχνω για ταινιες και δεν πηρα χαμπαρι την τελευταια ταινια του Harmony Korinne. Μετα τα ωμα Kids και Gummo επιστρεφει με μια πιο λυρικη και συμβολικη ταινια με πρωταγωνιστη ενα σωσια του Μαικλ Τζακσον και τον Βερνερ Χερτσογκ στο ρολο ενος παπα! Αξιζει και αυτη πραγματικα. Εχει και γελιο.
την ειχε δειξει η Βουλη Τηλεοραση
Devils on the Doorstep
απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει και με το καλυτερο και πιο απροβλεπτο φιναλε. Οι Ιαπωνες στρατιωτες αλλα και οι Κινεζοι χωρικοι παρουσιαζονται με ολα τα ελαττωματα τους αν και το τελος δεν εχει καμια σχεση με την ευθυμια που επικρατει στην ταινια. Εχει και ξεκαρδιστικο χιουμορ και οσοι ειναι διερμηνεις καλα θα κανουν να τη δουν μιας και εσκεμμενα γινονται παραποιησεις στη μεταφραση για να αποφυγουν παρεξηγησεις.
αυτην την ειχα δει γιατι ειχα ακουσει διθυραμβικες κριτικες και δεν απαγοητευτηκα.
Come and See
απο τις πιο συγκλονιστηκες σκηνες που εχουν γυριστει ποτε οταν οι Γερμανοι κατακρεουργουν Ρωσους αμαχους. Πολυ σκληρη ταινια γενικα, θα σας σοκαρει οσο και να αντεχετε. Εξαιρετικη σε ολους τους τομεις. Ακομα και ο Σπιλμπεργκ ειχε επηρρεαστει.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 17:16

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 17:58
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 08:02
Καμιά παρόμοια ταινία του είδους μπορείτε να μου προτείνετε ;
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 13:22

Παιδιά δείτε το RUBBER.. Δεν είναι η lowbudgetia/splattero/καφριλο/βαρετή μ@λακιούλα που περιμέναμε. Η ταινία είναι ένα homage στον σουρεαλισμό, και με έκανε να κλαίω από τα γέλια!!
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 13:24
Scott Pilgrim vs. the World Χθές την είδα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα σας αρέσει. http://www.imdb.com/title/tt0446029/ Kαμιά κωμωδία σε στυλ Τhe Hangover έχετε υπόψη?
δες το due date (γαλιφιανακης downey jr) έχει αρκετ΄έωσ πολύ γέλιο