Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#676 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2011 - 16:27

Θελω να μου προτεινετε ταινια σαν το "the notebook" ή σαν το "never let me go"
:kawaii:

2bbd14fc.jpg

#677 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2011 - 17:40

Το Notebook είναι η χειρότερη ταινία όλων των εποχών. Μερικές καλές ρομαντικές είναι:

Bin-jip
Before Sunrise/Before Sunset
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
500 Days of Summer
Annie Hall/Manhattan/Deconstructing Harry
Fucking Amal
Dolls
Good Dick/Secretary για άσκημα γούστα
Punch-drunk Love

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Warchief: 21 Απρίλιος 2011 - 17:47

#678 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2011 - 22:02

Επειδη ειπες οτι ειναι η χειροτερη ταινια ολων των εποχων δεν θα τσεκαρω ουτε ενα απ την λιστα σου :P

Neeext please :3

2bbd14fc.jpg

#679 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2011 - 22:47

Επειδη ειπες οτι ειναι η χειροτερη ταινια ολων των εποχων δεν θα τσεκαρω ουτε ενα απ την λιστα σου :P

Neeext please :3

A Very Long Engagement (Un long dimanche de fiançailles)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#680 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 15:07

Δες την ταινία που σου είπε ο Έρεβος, είναι υπέροχη!
Αν και ούτε εγώ είμαι και τρελή φαν των ταινιών που ανέφερες, ο Warchief σου έδωσε μια εξαιρετική λίστα και θα ήταν κρίμα να την αμελήσεις.
Δώσε προτεραιότητα σε αυτές τις δύο ταινίες Before Sunrise/Before Sunset, είναι υπέροχες, έχουν μελανχολία και το ρομάντζο είναι από τα καλύτερα του είδους. Μην κάνεις το λάθος και δεν τις δεις!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#681 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 17:37

Δες αυτη didimakia
http://www.imdb.com/title/tt0252076/ .Πολυ υποτιμημενη αλλα καλη...

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#682 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 20:14

Βασικά αυτή εκτός του ότι δεν είναι πολύ καλή, δεν είναι το είδος που ψάχνει. Οι ταινίες που ανέφερε δεν είναι ρομαντικές κωμωδίες όπως αυτή, αλλά πιο βαριές με τραγικές καταστάσεις και λίγη μελανχολία... Οπότε didimakia καλύτερα να την αφήσεις για πιο μετά τη συγκεκριμένη,.. :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#683 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 20:48

Η anelis την σαμποταρει επειδη εριξε κλαμα και ντρεπεται να το παραδεχτει.χΔ
Μην την ακους,μιλαμε για φοβερη ταινια...

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#684 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 20:57

Τι καλή βρε παγαπόντη που θυμάμαι είχα κοντέψει να φύγω από το σινεμά αλλά σκευτόμουνα τα 6 (τόοτε) ευρουλάκια μου!!
Η συγκεκριμένη είναι μόνο για φανς του είδους :tongue2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#685 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 01:45

Πολύ ωραίες προτάσεις, ειδικά το fucking Amal σκέφτομαι να το δω χρόνια και δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δει ακόμα...Μιας και μου το θύμισες όμως πάω για κατέβασμα :P

το ειχα δει πριν χρονια στο σινεμα. ηταν του σκηνοθετη του Lilya-4-Ever και μου ειχε κινησει το ενδιαφερον.

δεν ξερω αλλα το σινε+ βαζει αρκετα καλες ταινιες.

Μια ειναι αυτή:

Fighter

συμμετεχει και ο Χian Gao στο ρολο ενος δασκαλου πολεμικων τεχνων. Καλα η μαχη μεταξυ της Αισα και του Ομαρ στην κουζινα ειναι ολα τα λεφτα. Το καλο ειναι πως δεν επικεντρωνεται αποκλειστικα στις μαχες οπως κανουν οι ταινιες του ειδους αλλα βλεπουμε και κοινωνικο δραμα ταυτοχρονα.

και η αλλη αυτη

Mister Lonely

εδω και αρκετους μηνες επαψα να ψαχνω για ταινιες και δεν πηρα χαμπαρι την τελευταια ταινια του Harmony Korinne. Μετα τα ωμα Kids και Gummo επιστρεφει με μια πιο λυρικη και συμβολικη ταινια με πρωταγωνιστη ενα σωσια του Μαικλ Τζακσον και τον Βερνερ Χερτσογκ στο ρολο ενος παπα! Αξιζει και αυτη πραγματικα. Εχει και γελιο.

την ειχε δειξει η Βουλη Τηλεοραση
Devils on the Doorstep

απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει και με το καλυτερο και πιο απροβλεπτο φιναλε. Οι Ιαπωνες στρατιωτες αλλα και οι Κινεζοι χωρικοι παρουσιαζονται με ολα τα ελαττωματα τους αν και το τελος δεν εχει καμια σχεση με την ευθυμια που επικρατει στην ταινια. Εχει και ξεκαρδιστικο χιουμορ και οσοι ειναι διερμηνεις καλα θα κανουν να τη δουν μιας και εσκεμμενα γινονται παραποιησεις στη μεταφραση για να αποφυγουν παρεξηγησεις.

αυτην την ειχα δει γιατι ειχα ακουσει διθυραμβικες κριτικες και δεν απαγοητευτηκα.

Come and See

απο τις πιο συγκλονιστηκες σκηνες που εχουν γυριστει ποτε οταν οι Γερμανοι κατακρεουργουν Ρωσους αμαχους. Πολυ σκληρη ταινια γενικα, θα σας σοκαρει οσο και να αντεχετε. Εξαιρετικη σε ολους τους τομεις. Ακομα και ο Σπιλμπεργκ ειχε επηρρεαστει.

#686 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 17:16

Scott Pilgrim vs. the World Χθές την είδα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα σας αρέσει. http://www.imdb.com/title/tt0446029/ Kαμιά κωμωδία σε στυλ Τhe Hangover έχετε υπόψη?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#687 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 17:58

Kαμιά κωμωδία σε στυλ Τhe Hangover έχετε υπόψη?

Dude, where's my car?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#688 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 08:02

τις προάλλες είδα το Book of Eli, το προτείνω ανεπιφύλακτα, πολύ ωραία ταινία , με νόημα και δράση σε post apocalyptic environment.
Καμιά παρόμοια ταινία του είδους μπορείτε να μου προτείνετε ;

#689 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 13:22

Νόημα; To Book of Eli? ORLY? :hihi2:

Παιδιά δείτε το RUBBER.. Δεν είναι η lowbudgetia/splattero/καφριλο/βαρετή μ@λακιούλα που περιμέναμε. Η ταινία είναι ένα homage στον σουρεαλισμό, και με έκανε να κλαίω από τα γέλια!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#690 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 13:24

Scott Pilgrim vs. the World Χθές την είδα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα σας αρέσει. http://www.imdb.com/title/tt0446029/ Kαμιά κωμωδία σε στυλ Τhe Hangover έχετε υπόψη?

δες το due date (γαλιφιανακης downey jr) έχει αρκετ΄έωσ πολύ γέλιο