Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 15 February 2011 - 19:54
Posted 16 February 2011 - 11:11
Το είχα δει όταν είχε πρωτοβγει με την παρέα μου.Είμασταν 1η-2α γυμνασίου και είχαμε ψιλοτρομάξει,αλλά γελούσαμε γτ το παιδάκι με την μάσκα μας θύμιζε τους SlipknotAlso για θριλερ προτείνω το The Orphanage.... Good chills Για μενα

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 20 February 2011 - 01:39
Fish Tank
Σκληρή και ασυμβίβαστη ταινία ενηλικίωσης που καταφέρνει τελικά να είναι αισιόδοξη χωρίς να πάρει τον εύκολο δρόμο της στοχοποίησης προσώπων.
Rocket Science
Καλογραμμένη quirky dramedy με εύστοχα σχόλια περί εφηβείας. Παρεκκλίνει από τη φόρμουλα άλλων παρόμοιων ταινιών επειδή την ενδιαφέρει να είναι πιστή στον εαυτό της. Πολύ αστεία.
Fucking Amal
Χαρούμενη, που δε σημαίνει και όχι σοβαρή, ιστορία εφηβικού (λεσβιακού) έρωτα ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.
Posted 20 February 2011 - 01:52
Αν και όχι όσο καλό όσο το Kidulthood,θα το πρότεινα
Posted 20 February 2011 - 02:11
Τρεις από τις καλύτερες που είδα το τελευταίο διάστημα:
Fish Tank
Σκληρή και ασυμβίβαστη ταινία ενηλικίωσης που καταφέρνει τελικά να είναι αισιόδοξη χωρίς να πάρει τον εύκολο δρόμο της στοχοποίησης προσώπων.
Rocket Science
Καλογραμμένη quirky dramedy με εύστοχα σχόλια περί εφηβείας. Παρεκκλίνει από τη φόρμουλα άλλων παρόμοιων ταινιών επειδή την ενδιαφέρει να είναι πιστή στον εαυτό της. Πολύ αστεία.
Fucking Amal
Χαρούμενη, που δε σημαίνει και όχι σοβαρή, ιστορία εφηβικού (λεσβιακού) έρωτα ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.
Πολύ ωραίες προτάσεις, ειδικά το fucking Amal σκέφτομαι να το δω χρόνια και δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δει ακόμα...Μιας και μου το θύμισες όμως πάω για κατέβασμα

Posted 08 March 2011 - 04:32
Είδα μόλις μια καταπληκτική ταινία και πιστεύω πως αξίζει να την προτείνω σε όλους...
Never let me go λέγεται και βασίζεται σε βιβλίο της Kazuo Ishiguro. Είναι αγγλική ταινία, με φοβερούς ηθοποιούς και υπέροχη μουσική...Η υπόθεση έχει να κάνει με την ηθική της κλωνοποίησης για δωρεά οργάνων και δεν λέω παραπάνω μην σας σποιλεριάσω. Η ταινία είναι πραγματικά ανθρώπινη, σκληρή και τρυφερή παράλληλα.
Δεν έχει καμία σχέση με το island που είναι ταινία δράσης. Στο never let me go η δράση είναι σε εσωτερικό επίπεδο. Χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα σε αγγίζει απίστευτα.
Ελπίζω να τη δει κανείς γιατί αξίζει...
Την είχα στα υπ' όψιν μιας που την είχες αναφέρει. Πραγματικά έχει κάτι πολύ τρυφερό και γλυκό αυτή η ταινία παρά τον μελαγχολισμό της. Αλλά ρε γαμώτο αυτές οι ταινίες που είναι όλο συγκίνηση, αλλά στο τέλος οι χαρακτήρες αποδέχονται την "μοίρα" τους με αφήνουν με ένα ψυχοπλάκωμα απίστευτο και με τρελένουν, θέλω να μπω στην ταινία και να και να τους αλλάξω γνώμη..

Anyway, thanks for recommending it.
Posted 08 March 2011 - 11:24
Δες το είναι απίστευτα καλό.Πολύ ωραίες προτάσεις, ειδικά το fucking Amal σκέφτομαι να το δω χρόνια και δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δει ακόμα...Μιας και μου το θύμισες όμως πάω για κατέβασμα
Εμένα το never let me go δεν με συγκίνησε. Ίσως φταίνε τα forever alone jokes που πεταγόντουσαν κατά τη διάρκεια της ταινίας, αλλά πραγματικά δεν την βρήκα ούτε τρομερή ούτε καν αξιομνημόνευτη tbh.
Ήταν βέβαια καλοφτιαγμένη, με πολύ ενδιαφέρον concept, ωραίες ερμηνείες, σενάριο και σκηνοθεσία. Αλλά παρόλα αυτά δεν με ξετρέλανε, μου άρεσε μεν, αλλά σχεδόν οριακά.
Είδα και True Grit που με ξετρέλανε! Θύμισε πολύ το Winter's Bone στο πιο ανάλαφρο του. Τρομεροί χαρακτήρες και ερμηνείες, αξίζει να το δείτε!
Posted 08 March 2011 - 12:15
Την είχα στα υπ' όψιν μιας που την είχες αναφέρει. Πραγματικά έχει κάτι πολύ τρυφερό και γλυκό αυτή η ταινία παρά τον μελαγχολισμό της. Αλλά ρε γαμώτο αυτές οι ταινίες που είναι όλο συγκίνηση, αλλά στο τέλος οι χαρακτήρες αποδέχονται την "μοίρα" τους με αφήνουν με ένα ψυχοπλάκωμα απίστευτο και με τρελένουν, θέλω να μπω στην ταινία και να και να τους αλλάξω γνώμη..
Anyway, thanks for recommending it.
Νομίζω όλη αυτή η μοιρολατρεία έχει να κάνει με το ότι η συγγραφέας του βιβλίου είναι από την Ιαπωνία. Γενικά ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η νοοτροπία αλλά νομίζω ταίριαζε στο πνεύμα της ταινίας και σου περνούσε καλύτερα το μήνυμα της.
Posted 09 March 2011 - 22:51
Posted 10 March 2011 - 00:58
προτεινω last king of scotland και Due date που ειδα τωρα τελευταια.
κλάμα από τα γέλια
ακόμα εγώ όταν γύρισα την Κυριακή από Ξάνθη το κτελ έβαλε το due date (το είδα για δεύτερη φορά) και λόγο του βασιλιά ...άρα προτείνω κτελ

Posted 13 March 2011 - 13:15
Δεν μπορώ να πω πως είναι κια πολύ καλό..... =\
Posted 13 March 2011 - 23:38
Εξαιρετική.
Posted 14 March 2011 - 00:10
Κράμα ανάμεσα σε Χάνεκε και φίλμ Νουάρ ,χωρίς να κατασταλάζει τελικά τι είδος είναι. Πιστεύω ότι θα άρεσε και σε πιο mainstream κοινό.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.