είναι μια απο τις νέες ταινέις που θέλω να δω1Εγω γενικά προτείνω το Black Swan , μου άρεσε και ενώ είχαμε πάει με την παρέα με σκοπό τις καφρίλες και τις φωνες όλοι την παρακολουθήσαμε ήσυχα ήσυχα.... ¨εχει μερικά σημεία που σε τρομάζουν (σε στυλ οτι κάτι πετάγεται κτλπ) και πρέπει να πω πως στο τέλος μέσα στην αίθουσα ένα κοριτσάκι λιποθήμισε xD
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 06 February 2011 - 13:30
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 06 February 2011 - 13:43
Εγω γενικά προτείνω το Black Swan , μου άρεσε και ενώ είχαμε πάει με την παρέα με σκοπό τις καφρίλες και τις φωνες όλοι την παρακολουθήσαμε ήσυχα ήσυχα.... ¨εχει μερικά σημεία που σε τρομάζουν (σε στυλ οτι κάτι πετάγεται κτλπ) και πρέπει να πω πως στο τέλος μέσα στην αίθουσα ένα κοριτσάκι λιποθήμισε xD
μπραβο παιδάκι μου, και λέω αν έχουμε τέτοιους εδώ μέσα..
2/3 φορές που πάω σινεμά βρισκω αρκετους απο σας
Posted 06 February 2011 - 14:42
και λεω γω τωρα, αμα σου κανει κανεις παρατηρηση και δεν σταματησεις, στο τελος ισως λεμε, ισως σε βαρεσει, θα παρεξηγηθεις ? σε ποιο light εκδοση αμα φωναξει την/τον ταξιθετη/ταξιθετρια και σε πεταξουν εξω παλι θα παρεξηγηθεις ? χωρις παρεξηγηση ετσι, απλα ρωταω να δω το σκεπτικο σου.....και ενώ είχαμε πάει με την παρέα με σκοπό τις καφρίλες και τις φωνες....
εγω παλι, τελευταια ταινια που ειδα ηταν το hereafter, δεν μπορω να πω οτι με ικονοποιησε αλλα απ το τιποτα...
Posted 06 February 2011 - 14:52
Μπορώ να πω ότι η ταινία έχει τόση ψυχασθένεια, σου δημιουργεί τόσα πολλά μπερδεμένα αισθήματα. Έχει απίστευτη σκηνοθεσία, ηθοποιία, ΜΟΥΣΙΚΗ φυσικά και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία που πραγματικά σε καθηλώνει. Δε μπορείς να φανταστείς το τι μπορεί να δημιουργήσει ο ανθρώπινος νους.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Strange Loop που μου τη πρότεινε!

Posted 06 February 2011 - 18:49
και λεω γω τωρα, αμα σου κανει κανεις παρατηρηση και δεν σταματησεις, στο τελος ισως λεμε, ισως σε βαρεσει, θα παρεξηγηθεις ? σε ποιο light εκδοση αμα φωναξει την/τον ταξιθετη/ταξιθετρια και σε πεταξουν εξω παλι θα παρεξηγηθεις ? χωρις παρεξηγηση ετσι, απλα ρωταω να δω το σκεπτικο σου.
Φυσικά και όχι αφου το πλάκωμα/φώναγμα είναι το φυσικό αποτέλεσμα

Posted 12 February 2011 - 19:45
Never let me go λέγεται και βασίζεται σε βιβλίο της Kazuo Ishiguro. Είναι αγγλική ταινία, με φοβερούς ηθοποιούς και υπέροχη μουσική...Η υπόθεση έχει να κάνει με την ηθική της κλωνοποίησης για δωρεά οργάνων και δεν λέω παραπάνω μην σας σποιλεριάσω. Η ταινία είναι πραγματικά ανθρώπινη, σκληρή και τρυφερή παράλληλα.
Δεν έχει καμία σχέση με το island που είναι ταινία δράσης. Στο never let me go η δράση είναι σε εσωτερικό επίπεδο. Χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα σε αγγίζει απίστευτα.
Ελπίζω να τη δει κανείς γιατί αξίζει...
Edited by mono, 13 February 2011 - 18:28.
typo
Posted 13 February 2011 - 12:40
Προτείνετε ανεπιφύλακτα σε όλους τους comic superheroes fans, αν και ο ήρωας δεν είναι υπερήρωας, αλλά στο τέλος καταλαβαίνεις ότι είναι πιο ηρωικός από τους υπόλοιπους.
Και για να σας προϊδεάσω είναι περισσότερο δράμα παρά κωμωδία η ταινία κάτι το οποίο συσσωρεύεται καθώς την βλέπετε και στο τέλος το συνειδητοποιείτε, γιατί από την αρχή προσπαθείτε να την δείτε σαν κωμωδία με βάση αυτά που σας δείχνει.
Εξαιρετικός για ακόμη μία φορά ο Woody Harrelson.
Συμπρωταγωνιστεί και ο "δικός" μας Elias Koteas.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 13 February 2011 - 13:00

Posted 13 February 2011 - 15:49
Posted 13 February 2011 - 16:04
englosh title?
Ακριβής μεταφραση (Woah για πρώτη φορά!!!) Beyond a reasonable doubt
Posted 13 February 2011 - 16:16
Προφανως αναφερεσαι στο remake του 2009 με τον κυριο Douglas.Ακριβής μεταφραση (Woah για πρώτη φορά!!!) Beyond a reasonable doubt
Θελω να δωσω ομως και thumbs up στο "Never let me go" που προτεινε η Mono,γιατι οντως ηταν λιτη και πολυ ομορφα γυρισμενη πανω στους πρωταγωνιστες χωρις περιττο σεναριο και σε αγγιζει αμεσως.
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 14 February 2011 - 18:07
Προφανως αναφερεσαι στο remake του 2009 με τον κυριο Douglas.
Φυσικά

Posted 15 February 2011 - 01:01
Ειναι ενα απλο θριλλερ χωρις σκληρες σκηνες(μονο στα πρωτα 5 λεπτα), χωρις τερατα κλπ, με ωραια ιστορια και ομορφη μαμα

Δειτε το. Μ'αρεσε πολυ αν και γενικα δεν ειμαι φαν των θριλλερ ^^
Edited by didimakia, 15 February 2011 - 15:14.
Posted 15 February 2011 - 13:32
απο τις αγαπημένες μου ταινίες.Θελω να προτεινω το θριλλερ "Orphan"
Ειναι ενα απλο θριλλερ χωρις σκληρες σκηνες(μονο στα πρωτα 5 λεπτα), χωρις υπερδυναμεις-φαντασια, με ωραια ιστορια και ομορφη μαμα
Δειτε το. Μ'αρεσε πολυ αν και γενικα δεν ειμαι φαν των θριλλερ ^^
μου άρεσε πολύ όταν την πρωτοείδα και η αλήθεια είναι πως το κοριτσάκι
μου θυμίζει πολύ μια φίλη μου

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on