Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#406 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 04 February 2008 - 01:26

το'δατε? βγήκαν κ subs, το κατεβάζω κ εγω.

μολις το ειδα.
γενικα πολυ προβλεψιμη ταινια για το τελος κυριως.
αλλα οπως ειπε και ο παστοριμο, μπαρτον και ντεππ, ειναι κατι το οποιο δεν απογοητευει.
σκηνοθεσια του εργου συνδιαζει ακεφαλο με φρομ χελ, οποτε λερωσα λιγακι το βρακακι μου!!! :hehe:
Posted Image

#407 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 February 2008 - 19:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lKDcfw44oJY[/youtube]

Λοιπόν, πρώτες σκηνές τις ταινίες.... δεν σας θυμίζει κάτι;
Την έχει δει κανένας και κυρίως κάποιος που έχει δει το Bassilisk να μας πει τι γίνεται; γιατί μοιάζει τόσο έντονα με το anime?

σε γενικές γραμμές αυτή η ταινία τα έχει όλα, Jutsu, ανεκπλήρωτο έρωτα, όμοφρα γκομενάκια, τι να ζητήσω περισσότερο; Φοβερή ταινία προτείνεται σε όλους ανεξαιρέτους.

ShinobiTheMovie.com - The Official Shinobi: Heart Under Blade Movie Website from FUNimation

αφού την βρήκα εγώ στο video club μου σίγουρα θα μπορείτε να την βρείτε και εσείς.

aaaa..

Also a manga and an anime called Basilisk: The Kouga Ninja Scrolls are based on the same novel, and bear the same character names as in the novel and the movie. Although their characters in the film are highly altered from both the original novel and the manga/anime series.

source
Shinobi: Heart Under Blade - Wikipedia, the free encyclopedia

η ταινία βασίζεται στην ίδια ιστορία με το bassilisk :)

Also a manga and an anime called Basilisk: The Kouga Ninja Scrolls are based on the same novel, and bear the same character names as in the novel and the movie. Although their characters in the film are highly altered from both the original novel and the manga/anime series.

Shinobi: Heart Under Blade - Wikipedia, the free encyclopedia

#408 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 17 February 2008 - 20:35

Το Shinobi απλά σπέρνει!:riiight:
Όταν την πρωτοείδα δεν είχα δει το Basilisk οπότε μου θύμισε λίγο Naruto...(χωριά κρυμμένα, τεχνικές jutsu, τα μάτια του πρωταγωνιστή μου θύμισαν sharingan και άλλα).
Λίγο αργότερα έμαθα ότι έχει βασιστεί στο Basilisk και όταν είδα την σειρά το κατάλαβα.
Ίσως η καλύτερη live action ταινία που έχω δει!:nod:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#409 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 19 February 2008 - 02:25

30 Days Of Night.

Επιτελους τα vampires ειναι ασχημα!
Ειναι μοχθηρα και οχι shounen.
Επιτελους μια ταινια με καλο Soundtrack.
Επιτελους ο Harnett αρχισαν να περνουν μπροστα οι ορμονες του.
Επιτελους αλλη μια καλη μεταφορα κομικ στο σινεμα.

Posted Image

#410 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 February 2008 - 02:32

ναι η ταινια ηταν αρκετα καλη...
δν εχω διαβασει το κομικ για να εχω γενικη αποψη...
Spoiler:

#411 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 February 2008 - 20:08

Δεν ξερω αν ηδη το πε καποιος,αλλα εχει δει κανεις το Memento?

Φοβερο θριλλερ μυστηριου,με σκηνοθετη τον Christoher Nolan(που εκανε αλλες κορυφαιες ταινιες οπως το Batman Begins κ το The Prestige)και ειναι σημερα ο αγαπημενος μου σκηνοθετης...

Η ιστορια ειναι γυρο απο εναν τυπο που μετα απο ενα ατυχημα χτυπαει το κεφαλι του και χανει την short-term memory(στα ελληνικα δεν ξερω πως λεγεται,βραχυπροθεσμη μνημη?),δλδ με λιγα λογια,σε αντιθεση με την αμνησια,θυμαται ολα οσα ειχαν γινει στην ζωη του πριν το ατυχημα αλλα δεν εχει την ικανοτητα να "κραταει" για παραπανω απο μερικα λεπτα ολα οσα εγιναν μετα(κατι παρομοιο με την κωμωδια "Καθε Φορα Πρωτη Φορα" με τους Adam Sandler,Drew Barrymore για οσους την εχουν δει,μονο που εδω προκειται για θριλλερ)....και το αποκορυφωμα?ο σκηνοθετης(που ηταν κ σεναριογραφος εδω),για να μας βαλει στην ιδια θεση με τον πρωταγονιστη που "ξυπναει" σε διαφορα μερη χωρις να θυμαται πως εφτασε εκει,εφτιαξε την ταινια ωστε να πηγαινει "αναποδα",δλδ απο το τελος προς την αρχη(και ο θεατης δηλαδη δεν καταλαβαινει πως ο πρωταγωνιστης βρησκεται σε διαφορες τοποθεσιες εφοσον δεν δει την συνεχεια της ιστοριας,που του το αποκαλυπτει)....και το τελος?φοβερο κι αυτο,ενα απο τα καλυτερα που εχω δει...

γι αυτο ακριβως το memento ειναι το αγαπημενο μου θριλλερ...οσοι αποφασισουν να το δουν,να ξερουν οτι θελει πολλη προσοχη(δεν ειναι για να το δεις με παρεα 10 ατομων κ να γελας) γιατι κ ενα λεπτο να χασεις,θα σου δημιουργηθουν αρκετες αποριες....

Βαθμο:9.5/10

Σημειωνω επισης και οτι:
-ο σκηνοθετης εχει κανει κι αλλο ενα αριστουργηματικο θριλλερ πριν απο το memento,το following...κι αυτο πολυ καλη ταινια και
-στο dark knight,την συνεχεια του batman begins,που θα βγει το καλοκαιρι,για οσους δεν το ξερουν ο Heath Ledger,που θα επαιζε τον τζοκερ,εχασε την ζωη του προσφατα(οχι κατα τη διαρκεια των γυρισματων) αλλα ειχε προλαβει να τελειωσει τον ρολο του,κανοντας τον τον επομενο Brandon Lee(the crow)...αυτη ειναι η τελευταια ταινια με την οποια ολοι θα τον θυμουνται...T_T

#412 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 20 February 2008 - 13:38

Δειτε το Gone Baby Gone
Ωραίο σενάριο και σε βάζει σε δίλιμα στο τέλος!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#413 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 22 February 2008 - 16:08

Superbad!

η μονη χαζοαμερικάνικη που είδα και μου άρεσε τόσο πολύ

ειδικά η φάση με τον φόγκλ και την αστυνομία τα έσπαγε!
Posted Image

#414 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 22 February 2008 - 16:32

30 Days Of Night.

Επιτελους τα vampires ειναι ασχημα!
Ειναι μοχθηρα και οχι shounen.
Επιτελους μια ταινια με καλο Soundtrack.
Επιτελους ο Harnett αρχισαν να περνουν μπροστα οι ορμονες του.
Επιτελους αλλη μια καλη μεταφορα κομικ στο σινεμα.

Μου αρεσε η ταινια αλλα αυτο που με χαλασε ηταν η εμφανιση των βρυκολακων. Πιο πολυ με εξυπνα ζομπι μου εμοιαζαν...

Ειδα το Shinobi. Πολυ ωραιο κι ισως απο τα καλυτερα που εχω δει σε Ιαπωνικες ταινιες τελευταια. Αν και δεν εχω δει το anime Basilisk, μπορω να πω πως με ικανοποιησε αρκετα η σκηνοθεσια και το καστ του...

#415 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 23 February 2008 - 12:39

αυτο εδω να δειτε, αντε.
Spoiler:

Posted Image

#416 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 25 February 2008 - 03:20

χμμμ... θα προτεινω μερικες...

εμενα μ' αρεσει ο Werner Herzog. να δειτε το Aguirre: the wrath of god [der zorn Gottes], μια ταινια για εναν ισπανο conquistador που βρισκεται στον αμαζονιο, και αποφασιζει να εγκαταλειψει την αποστολη για να βρει το el dorado. Πρωταγωνιστει ο αγαπημενος του Herzog Klaus Kinski (ενας ανθρωπος που μου δινει παντα την εντυπωση οτι γεννηθηκε για να ειναι ηθοποιος). Φοβερη ταινια για τη μοιρα του ανθρωπου, που τον οδηγει στην απληστια. Και αν κανεις δεν μεινει με την τελευταια σκηνη...

του ιδιου, Καρδια απο γυαλι (Herz aus Glas). Ενα απιστευτο πειραμα, που ολοι οι ηθοποιοι παιζουν υπο την επηρρεια υπνωσης. Γενικα, εχω να πω οτι αν υπαρχει μια ταινια που εχει ατμοσφαιρα, ειναι αυτη. Προειδοποιω, παντως, οτι πρεπει να εχετε οπλιστει με τους πιο αργους ρυθμους που πιανει η καρδια σας. Προσωπικα, την εχω δει 2 φορες: τη μια εζησα ενα απιστευτο τριπακι και την αλλη βαρεθηκα μεχρι θανατου...

Αν οι περισσοτερες ταινιες που εχετε δει ως εδω ειναι η "λογοτεχνια" του cinema, τα φτερα του ερωτα (Der Himmel ueber Berlin/ wings of desire) του Wim Wenders ειναι η ποιηση. Μια ιστορια δυο αγγελων που περιφερονται στον κοσμο των ανθρωπων, βλεποντας τις ζωες. Μεχρι που οι δρομοι τους χωριζουν.
..

[ναι, οι πουθεναδες αμερικανοι εκαναν remake. H πολη των αγγελων or sth. Για να λυπηθουμε τα χαλια τους? Πιθανο. Δεν θα τους συγχωρησω ποτε, ποσο μαλλον για το solaris (ημαρτον, how retarded can you get?]

Και μια κωμωδια: The Producers του αγαπημενου Mel Brooks. Ενας νευρικος, ασημαντος λογιστης, ο Leo Bloom (Joyce, anyone?) (Gene Wilder:riiight:) συναντα τον αποτυχημενο παραγωγο του broadway Max Bialystock και αποφασιζουν να γινουν πλουσιοι, με ενα απολυτως νομιμο κολπο: Να ανεβασουν μια παρασταση τοσο αποτυχημενη, που θα διακοπει την πρωτη μερα, ωστε να κρατησουν τον προυπολογισμο... ΑΡΡΩΣΤΟ γελιο.

[κι εδω remake για κλαματα, μην κανετε το λαθος]

Επισης, ο frankenstein του '31 και ο frankenstein jr. του Brooks ειναι ενας μαραθωνιος που θα σας μεινει. Ι promise!

Επεσα και σ' ενα ποστ που ο red pyramid προτεινε και το zombie 2 του fulci. Συμφωνω και επαυξανω!

Posted Image

#417 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 25 February 2008 - 04:20

ο frankenstein jr. του Brooks ειναι ενας μαραθωνιος που θα σας μεινει. Ι promise!

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:

MUST SEE
ΚΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!
Posted Image

#418 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 25 February 2008 - 08:23

Και μια κωμωδια: The Producers του αγαπημενου Mel Brooks. Ενας νευρικος, ασημαντος λογιστης, ο Leo Bloom (Joyce, anyone?) (Gene Wilder:riiight:) συναντα τον αποτυχημενο παραγωγο του broadway Max Bialystock και αποφασιζουν να γινουν πλουσιοι, με ενα απολυτως νομιμο κολπο: Να ανεβασουν μια παρασταση τοσο αποτυχημενη, που θα διακοπει την πρωτη μερα, ωστε να κρατησουν τον προυπολογισμο... ΑΡΡΩΣΤΟ γελιο.

Ναι, κι επίσης μου αρέσει πολύ από τον Mel Brooks και το Silent Movie (1976), που είναι έγχρωμη βουβή ταινία... (τρελλό γέλιο κι αυτή). Επίσης "History of the World"...

Θα προτείνω και μία ακόμα ταινία:
"Logan's Run" σε σκηνοθεσία Michael Anderson με τον Michael York στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε μία μελλοντική και υποτιθέμενα τέλεια κοινωνία, η ζωή ενός ανθρώπου πρέπει να τελειώσει στα 30... Από εκεί και πέρα δείτε την!

#419 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 February 2008 - 03:13

Αν και θεωρω τον εαυτο μου ,λατρη των ταινιων,δεν μπορω να πω οτι επισκεπτομαι πολυ συχνα τις μεγαλες αιθουσες.
Για αλλη μια φορα προτιμησα τον καναπε μου για να δω μια ταινια που εχει δεν εχει μια βδομαδα προβολης στην χωρα μας,και πλεον κουβαλαει και 2 αγαλματακια στις αποσκευες της.
Εχοντας δει μονο το Magnolia του ιδιου σκηνοθετη,δεν ηξερα τι να περιμενω.
Τελικα η ταινια ξεκινησε και αφου ξεπερασα το γεγονος οτι τα πρωτα 10 (περιπου) λεπτα ειναι "μουγκά" αρχισα να "βυθιζομαι" στο πετρελαιο και στην τεχνη της αντλησης του.
Πρωταγωνιστης ο Daniel Day Lewis ,που αν και δεν εχω δει ολες τις ταινιες που εχει συμμετεχει ,μπορω να πω οτι τα "εδωσε ολα για ολα" σε αυτο το ρολο.
Ετσι και αλλιως οι συμετοχες του ειναι σπανιες και οπως φαινεται δεν κατανταει μαιντανος γυρνοντας οποια ταινια πιθανον του πρωταθει απλως για να γεμισει την τσεπη του.

Η αμερικη του 1900 ειναι ο τοπος που εξελισεται η ιστορια μας,περιτεχνα και ομορφα κινηματογραφημενη και με σωστα χρωματα.
Με ενα σεναριο πολυ αφαιρετικο και με σταθερα και ομορφα μονταρισμενα πλανα, ο σκηνοθετης μας δειχνει την απιστευτη περσονα που ενσαρκωνει ο Daniel D. Lewis.
Μισανθρωπος,μισαλλοδοξος,ναρκισσος,εγωιστης ,ποτης ,ψευτης και αθεος σε μια εποχη και σε ενα τοπο που οι αξιες του στηριζονταν σε αυτα.
Εχοντας συντροφια μονο τον γιο του,που δεν σκεφτεται δευτερη λυση οταν αυτος του ειναι "αχρηστος" απο το να τον διωξει μακρια του.
Μεγαλη ταινια σε διαρκεια,με πανεμορφη μουσικη να πλαισιωνει ολη την διαρκεια της και δυνατους διαλογους.
Σκηνες που στο μελλον θα μνημονευονται ως κλασικες .
Γιατι περι αυτου προκειται.
Μια ταινια που φτιαχτηκε για να γινει κλασικη.
Η μονη μου ενσταση ειναι αυτη:
Η ταινια ειναι πως θα ηταν το Scarface αν επαιρνε μερος στα 1900.
Παμπολλα κοινα σημεια στο σεναριο.
Ολα για το χρημα.Μοναξια.Απληστια.
Δυστυχως δεν μπορω να "αναλυσω" περισσοτερο τον χαρακτηρα ή το σεναριο καθως κρυβει επιμελως αρκετες ανατροπες.
Εγω μονο σας ευχομαι καλη διασκεδαση οταν το δειτε.
Αν και μονο διασκεδαστικο δεν ειναι.

Posted Image

#420 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 26 February 2008 - 17:05

πρωσοπικη άποψη για there will be blood....αγαπημενη ταινία ων τελευταίων δεκα χρόνων.
Με κάλυψε πλύρος ο POM
το μόνο που θέλω να προσθέσω ειναι οτι επρεπε να παρει οσκαρ και ο Paul Dano o οποιος για κάποιο λόγο δεν ήταν καν προτινόμενος.

α και ίσος να διαφονίσω λιγο ος προς την συγκριση με το scraface ο ένας ηταν gangster. Ισως σαν χαρακτήρες να ήταν και οι δυο καχυποπτοι και μισανθρωποι γενικα είχαν πολα κοινα στοιχεία αλλα εντάξει...ο ένας ειναι σκληρος επειχιριματίας και ο άλλος σκληρός σκετο....

αυτα....
Posted Image