Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#391 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 26 January 2008 - 00:55

RIP Ledger

Μήπως έχει παρακολούθησει κάποιος το Atonement/Εξιλέωση? Αν ναι, καλό? Σκέφτομαι να πάω να το δω μια απο τις επόμενες μέρες, μη βγει τίποτα πατατίτσα! --doubt so though--.

Posted Image

#392 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 January 2008 - 00:58

η λιζα AKA erisabetsu δεν ειπε και τα καλυτερα λογια γιαυτο.
αν παντως σκεφτεσαι το σινεμα,να σε πληροφορησω οτι κυκλοφορει στο νετ σε dvdrip version.
καλα εγω ειδα hitman σημερα.
moar to come.

Posted Image

#393 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 26 January 2008 - 01:02

η λιζα AKA erisabetsu δεν ειπε και τα καλυτερα λογια γιαυτο.
αν παντως σκεφτεσαι το σινεμα,να σε πληροφορησω οτι κυκλοφορει στο νετ σε dvdrip version.

Figured για το dvdrip, αλλά αν είναι σε στυλ Pride and Prejudice θα ήθελα να το δω σε σινέ! Για κάτι τέτοια ρομαντικά εποχής, κόβω φλέβα!

Posted Image

#394 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 26 January 2008 - 01:02

κατεβασα το there will be blood αλλα δεν με παει να το δω σε dvd to karδia μου...
ME lIkESS SinEMa!!

πολυ καλό για ελληνικό movie το ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ....
(and plz... μην πατε να μου πείτε για τον ωραίο ελληνικο σινεμα αναφέροντας aggelopoulo ktl καταλάβατε τι θέλω να πώ... ;) )
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#395 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 January 2008 - 01:07

Figured για το dvdrip, αλλά αν είναι σε στυλ Pride and Prejudice θα ήθελα να το δω σε σινέ! Για κάτι τέτοια ρομαντικά εποχής, κόβω φλέβα!

κοβεις βλεβα?
εισαι eMo?

ναι τετοιου στυλ ειναι και γιαυτο θα αποφυγω να το δω (με παρεα τουλαχιστον -να αποφυγω το κραξιμο-)
αλλα καποιος να τους πει οτι οσο και να προσπαθουν να κανουν την Keyra ηθοποιο δεν προκειτε να πετυχει.
μια ζωη θα ειναι μια καλουλα συμπαθητικη κοπελιτσα που ΔΕΝ ξερει απο υποκριτικη.:wooi2:

Posted Image

#396 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 26 January 2008 - 01:11

κοβεις βλεβα?
εισαι eMo?

Χαχα, να γαργαληθώ τώρα ή μετά? :wis:

ναι τετοιου στυλ ειναι και γιαυτο θα αποφυγω να το δω (με παρεα τουλαχιστον -να αποφυγω το κραξιμο-)
αλλα καποιος να τους πει οτι οσο και να προσπαθουν να κανουν την Keyra ηθοποιο δεν προκειτε να πετυχει.
μια ζωη θα ειναι μια καλουλα συμπαθητικη κοπελιτσα που ΔΕΝ ξερει απο υποκριτικη.:wooi2:

Ok, με κάλυψες! Σινέ τρέχοντας!

p.s όσο για τη Keira έτσι πίστευα και εγώ, μέχρι το Περηφάνια και Προκατάληψη. Εκεί πράγματι ήταν πολύ καλή.

Posted Image

#397 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 January 2008 - 17:34

Hitman. πολλα ακουστηκαν γιαυτο. Ειδικα μετα τις αντιδρασεις που χα διαβασει και στο worst movies. ρε παιδια. μηπως υπερβαλετε λιγο? ναι το σεναριο κινειται σε εξοφρνικα γρηγορους ρυθμους. το μονταζ ειναι αυτο που λεμε "βιντεο γκεημ". Ο πρωταγωνιστης μια χαρα ,ομορφο παιδι ειναι,πειθει για το ρολο του(πολυ λιγο δεν μας νοιαζει αλλα πειθει),καλουτσικο καστ(T bag ρεεεε) ,ενδιαφερον σεναριο (οχι πρωτοτυπο),ομορφα σκηνοθετημενες σεκανς που κοβουν την ανασα(ποσο κλισε ατακα),και γενικα δεν περιμενα πολλα και πηρα περισσοτερα. αυτο εγινε σαφως εξαιτιας του πολεμου που ειχε γινει κατα της ταινιας. Συγνωμη αλλα εν συγκρισει με αλλες μεταφορες παιχνιδιων στην μεγαλη οθονη αυτη παραηταν καλη. Και μιλαω για ταινιες σαν το Dungeon Siege,Bloodrayne,Alone In The Dark,Super Mario και οχι για Silent Hill,Resident Evil,Tomb Raider,Doom και αλλα που κατα καιρους τα ειδα και ειπα ενταξει μπορουσαν και καλυτερα αλλα δεν ηταν ΧΑΛΙΑ. Το μονο που σας λεω ειναι αυτο. Ο Uwe Boll σε λιγο καιρο κυκλοφορει την νεα του βιντεογκεημ ταινια ,βασισμενη στο παιχνιδι POSTAL. το παλικαρι πρεπει να σταματησει αυτο που κανει.as the anonymous said :
"It's thanks to Uwe Boll that I forgave Germany for the Holocaust."

http://www.postal-the-movie.com/index.htm

Posted Image

#398 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 January 2008 - 19:16

Χαχα, να γαργαληθώ τώρα ή μετά? :wis:

Ok, με κάλυψες! Σινέ τρέχοντας!

p.s όσο για τη Keira έτσι πίστευα και εγώ, μέχρι το Περηφάνια και Προκατάληψη. Εκεί πράγματι ήταν πολύ καλή.

στην θέση δεν θα πήγαινα να το δώ
αν θεωρείς το Περηφάνια και προκατάληψη καλή ταινία αυτό μόνο ένα πραγμα σημαινει ότι δεν έχεις δει την ίδια σειρα του bbc για να δεις πόσο λίγη ειναι η Keira και πιστεύω ότι ο καλύτερος της ρόλος εβερ ήταν στο domino
(βέβαια δίπλα στον ατάλαντο μίκυ όλοι με ταλέντο φαίνονται)
περήμενε να βγεί σε dvd. dont waste your money over nothing.
Another Mess Another Blog: Ξ· Jane Austin τον παίΟΞ½ΞµΞΉ

καλή πρόταση το Hitman
πρόταση για cinme καλύτερα να δεις το Juno
Spoiler:

#399 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 26 January 2008 - 22:32

Βγήκε το Juno σινεμά; Χαμπάρι δεν πήρα και ήθελα να το δω. Μόλις πριν είδα το
A Perfect World (1993)
:riiight:
Καταραμένοι κριτικοί. Όσο και να λερώσετε το όνομα του Costner για μένα θα είναι πάντα κορυφή
Posted Image

#400 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 27 January 2008 - 04:43

καλα εγω ειδα hitman σημερα.
moar to come.

Hitman στο cinema το είχα δει... Αρκετά καλό αίμα, βία, ξύλο, όπλα και γυναίκες. Σπάνια είναι αδιάφορος ο συνδιασμός...
Καλά η σκηνή που
Spoiler:
ήταν θεϊκή!

εδιτ: Τώρα το είδα αυτό

Spoiler:

Με κάλυψες...
Posted Image

#401 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 27 January 2008 - 12:51

κατεβαινει.

το'δατε? βγήκαν κ subs, το κατεβάζω κ εγω.

#402 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 27 January 2008 - 13:31

το'δατε? βγήκαν κ subs, το κατεβάζω κ εγω.

ναι.

Posted Image

#403 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 27 January 2008 - 13:48

Και? καλό , υπερτατο , μουφα ?

#404 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 27 January 2008 - 19:28

Και? καλό , υπερτατο , μουφα ?

αν εξαιρεσεις το" Astronaut's Wife", οπου εχει παιξει ο Γιαννακης ειναι απο καλο και πανω.
Ναι ειμαι φανμποης αλλα δεν εχει και κανεις ποτε επειχηρηματα για να το "αντικρουσει".
Ναι ειναι Tim Burton+Johnny Depp.
Never phails .

Posted Image

#405 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 30 January 2008 - 12:08

Δε γνωρίζω αν το πρότεινε κάποιος στις προηγούμενες σελίδες.

Time του Kim Ki-duk. Δυνατό.