Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 02 November 2007 - 19:11
Φυσικά ο Robert DeNiro δίνει ρέστα στον ρόλο του Captain Shakespeare!
Posted 02 November 2007 - 19:56
Κινέζικη ταινία με θέμα το περιβόητο Unit 731.
Unit 731 - Wikipedia, the free encyclopedia
Πολλές σκηνές είναι σάπιες μέχρι το μεδούλι, περιέχει στοιχεία προπαγάνδας(αν και τα γεγονότα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα), ένα πραγματικό διαμελισμό γάτας και σίγουρα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 10 November 2007 - 00:11
πολυ ιδιαιτερη για την εποχη της και πρωτοτυπη σε αρκετα σημεια.
και οπως λεει και ο τιτλος, τα ζωα ειναι οι πρωταγωνιστες στο τελος,
Zoo in Budapest (1933)
Posted 13 November 2007 - 01:30
Είδα τις προάλλες το Stardust (Αστερόσκονη) που είναι βασισμένο στο βιβλίο του Neil Gaiman. Ένα όμορφο παραμύθι για μεγάλα παιδιά, περνάει ευχάριστα η ώρα και είναι αρκετά πιστό στο βιβλίο (βέβαια παίζει ρόλο και ότι ο Gaiman είναι και παραγωγός της ταινίας...).
Καλή ταινιούλα, θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω. Θα προσθέσω μόνο το γεγονός πως μου έσπασε τα νεύρα η μουσική της ταινίας, αν ήταν λίγο πιο μινιμαλιστική και όχι τόσο φαναφαρόνικη δε θα έβλαπτε.
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 13 November 2007 - 15:57
Είδα τις προάλλες το Stardust (Αστερόσκονη) που είναι βασισμένο στο βιβλίο του Neil Gaiman. Ένα όμορφο παραμύθι για μεγάλα παιδιά, περνάει ευχάριστα η ώρα και είναι αρκετά πιστό στο βιβλίο (βέβαια παίζει ρόλο και ότι ο Gaiman είναι και παραγωγός της ταινίας...).
Δε ξετρελάθηκα κιόλας!Δε λέω για να περάσεις την ώρα σου καλό είναι.Ο Robert DeNiro καλά τον έπαιξε τον ρόλο του, ο ρόλος του όμως ήταν άθλιος. Κανονικά ένας ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς δεν έπρεπε να τον πάρει τον ρόλο. Τώρα γιατί τον επέλεξε δε ξέρω

Posted 14 November 2007 - 20:10

Posted 15 November 2007 - 10:50
Posted 15 November 2007 - 11:02
Δε ξετρελάθηκα κιόλας!Δε λέω για να περάσεις την ώρα σου καλό είναι.Ο Robert DeNiro καλά τον έπαιξε τον ρόλο του, ο ρόλος του όμως ήταν άθλιος. Κανονικά ένας ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς δεν έπρεπε να τον πάρει τον ρόλο. Τώρα γιατί τον επέλεξε δε ξέρω
την ταινία προσωπικά την λάτρεψα είναι αυτό ακριβώς που θα έπρεπε να είναι ένα παρα πολύ όμορφο παραμύθι ο ρομπερτ ντενιρο και η μισελ φαιφερ παίξανετους ρόλους τους πάρα πολύ καλά και στην τελικ΄γ γιατί να μηντον δούμε και σε ένα ωραίο φανταστικό ρόλο................. προσωπικά την κατα χάρηκα

Posted 15 November 2007 - 12:36
Γιατι ρεσυ εμενα μου φανηκε πολυ εξυπνη ταινια (απο τα τρεηλερ για χαζοκομωδια την εκοβα).αν ημουν αρρωστος και εβλεπα τετοια ταινια θα μου ανεβαινε ο πυρετος
οφφ τοπικ: το nickname απο τυχη η λογω διορατικοτητας το πετυχες?(γιατι αποτι βλεπω το 2005 γραφτηκες

Posted 15 November 2007 - 13:46
hope you will get better soon.
L i totally agree with you.
Posted 15 November 2007 - 16:58
ευχαριστω πολυpretorian probably you liked it because you were ill.
hope you will get better soon.
L i totally agree with you.

Τωρα για οποιαδηποτε αλλη ταινια θα ελεγα ειναι θεμα γουστου και λογικο ειναι να μην αρεσει σε ολους μας.Για την συγκεκριμενη ομως πιστευω οτι δεν πρεπει να καταλαβατε τα μηνυματα που ηθελε να περασει ο ''συγγραφεας''.Και αποψη μου ειναι οτι η απουσια ''εφε'' οπως το γεγονος οτι διαφορετικος ηθοποιος κανει τον πρησμενο χαρη γινεται εσκεμενα .(το γιατι ειναι μια αλλη ιστορια

Posted 15 November 2007 - 17:18

off topic: red, το ποστ σου προοριζοταν για Movies coolest villain;
Posted 15 November 2007 - 18:27
off topic: red, το ποστ σου προοριζοταν για Movies coolest villain;
Ναι

Posted 16 November 2007 - 17:21
30 days of night - horror ( 8α παω σινεμα να την δω σημερα με παρεα, ΚΥκλοφορει μονο σε ts ποιοτητα στο ιντερνετ)
Posted 16 November 2007 - 21:43

Μπορεί να μην είναι τέλεια ταινία,μπορεί να μην είναι η καλύτερη ταινία του θεού Spike Lee,αλλά είναι ταινιάρα όπως και να το κάνουμε.