Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#136 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 11:31

Το Kids και το Gummo έχουν κάποιες ομοιοτητες και (ιδίως το Gummo) δεν ακολουθουν τα κλισέ του Hollywood αλλα και πολλων ανεξαρτητων ταινιών.Ο σκηνοθετης παρουσιαζει τους χαρακτήρες με έναν μοναδικό τρόπο που νομίζεις οτι τους έχεις μπροστά σου. Δεν υπάρχει γενικά αρχή, μέση και τέλος. Και ούτε εξυψώνει ή καταδικάζει τους χαρακτήρες όπως γίνεται στις περισσότερες ταινίες. Πρωτότυπη ταινία.

θα δω και το Julien Donkey-boy του ιδιου.

Σκοπευω να δω και το βρετανικό Kidulthood που ειναι προσφατο (2006) και απεικονίζει τη ζωη νεων στο Λονδίνο.

#137 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2007 - 11:21

παιδια σας αρεσε το ken park ??? εμενα καθολου :( τεσπα ο καθενας με τις αποψεις του :)

παρτε δειτε το The Wind That Shakes the Barley φοβερο :) τα γεγονοτα ειναι το 1920 και αφορουν την ιδρυση του IRA

ειδα και το memento εντακσει ωραιο εργο οχι ομωσ και ΓΑΜΑ**

φοβερο ο πληροφοριοδοτης τον οποιο δεν τον εβλεπα επειδη μου ειχαν πει κακα λογια παρτε δειτε το αξιζει

Εχει δει κανεις το Donnie Darko ? αξιζει? να το νοικιασω??

ONCE UPON A TIME IN THE WEST!(C'era una volta il West)
απλα επος!! ποτε δεν ημουν λατρις των western αλλα αυτο ειναι ταινιαρα!!! sergio leone + Ennio Morricone = TAINIAΡΑ!! αν και μεγαλο αξιζει να το δει κανεις! απλα μερικες σκηνες του εργου ειναι να σου σικονεται η τριχα!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#138 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2007 - 12:54

Νοίκιασέ το, αξίζει.

#139 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2007 - 14:11

Δειτε B13 TA ΣΠΑΕΙ απλα

και τωρα ερχομαι να ρωτησω any good parkour related movies to recommend? :D

ειχα βρει το yamakasi αλλα η με swedish i spanish subs+audio <_<

#140 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 13:15

OK chief το νοικιαζω σημερα!!! πρεπει να ειναι τρελο εργακι :)
Once upon a time in america!!απλα sergio leone=ΘεοΣ και αμμα βαλεις και ολους τους ηθοποιους και μουσικη Enio απλα εχεις ενα επος! μεγαλη ταινια αλλα (προσωπικα τουλαχιστον) μου μιλισε στην καρδια το εργο!!

off topic( καλα ρε κανεις δεν προσεξε οτι εκανα come back ου να μου χαθιτε :P :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#141 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 13:55

Once upon a time in america... ήθελα να το δω μονοκοπανιά... Τελικά το άφησα στο 3ωρο και βαριόμουν να το συνεχίσω την επόμενη μέρα. Όσο είδα καλό ήταν πάντως.

#142 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 18:40

γαμοτο το βιντεο κλαμπ μου λεει οτι το donnie darko χαλασε...αλλα δεν πιραζει ακουσα τα μελοι του forum και νοικιασα ενα που θα το δω σημερα και φεναιτε να ειναι ΓΑΜΑ**!! Πιρα το johny got his gun....ελπιζω να μου αρεσει...(off topic to story μου θιμιζει ενα γαμα** κομικ του Σταρλιν( εποχη περιπου ιδια με το εργω) απο την σειρα WARLOCK )
Δημοσιευμένη  εικόνα

#143 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 21:42

Δειτε B13 TA ΣΠΑΕΙ απλα

και τωρα ερχομαι να ρωτησω any good parkour related movies to recommend? :D

Νομίζω πως μπορείς σε videoclubs να βρείς τη συνέχεια του Yamakasi.....
Χωρίς David Belle ΄κ τέτοια.....
Λέγεται The Great Challenge : Yamakasi VS Yakuza.......
Check it....:04a97f13:

P.S...Καλώς το μικρό....:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#144 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 06:28

Για όσους μείνουν μέσα αυτό το Σάββατο, ας ανοίξουν τις τηλεοράσεις τους στην ΕΤ1 κατά τα μεσάνυχτα. Έχει μια ταινία που είδα πριν αρκετό καιρό και βρήκα εξαιρετική...

Lilja 4-ever (2002)

Posted Image

Διάρκεια: 109'
Παραγωγή: Σουηδίας
Παίζουν: Οξάνα Ακινσίνα, Λιούμποφ Αγκάποβα, Ελίνα Μπένενσον, Πάβελ Πονομάργιοφ
Σκηνοθέτης: Λούκας Μούντισον
Σενάριο: Λούκας Μούντισον
Φωτογραφία: Ούλφ Μπράντας

Posted Image

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία

Η 16χρονη Λίλια ζει σ' ένα υποβαθμισμένο προάστιο κάπου στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Η μητέρα της έχει πάει να ζήσει στην Αμερική με το φίλο της, και η Λίλια περιμένει πότε θα της πουν να πάει κι εκείνη. Η μητέρα της, όμως, δεν της στέλνει ούτε γράμμα ούτε χρήματα, κι ύστερα από λίγο η Λίλια συνειδητοποιεί ότι έχει εγκαταλειφθεί. Μετακομίζει σ' ένα μικρό, ερειπωμένο διαμέρισμα χωρίς ρεύμα ή θέρμανση. Καταρρακωμένη και απένταρη, η Λίλια δεν ελπίζει πια σε τίποτα. Ο μόνος της φίλος είναι ο 11χρονος Βολόντια που κοιμάται καμιά φορά στον καναπέ της.
Τα πράγματα, όμως, αλλάζουν, όταν η Λίλια ερωτεύεται τον Αντρέι. Εκείνος της λέει να τον ακολουθήσει στη Σουηδία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Ο μικρός Βολόντια ζηλεύει και βλέπει τον Αντρέι με καχυποψία, αλλά η Λίλια ετοιμάζει τα πράγματά της. Ξαφνικά, βρίσκεται καθισμένη σ' ένα αεροπλάνο με προορισμό τη Σουηδία, χωρίς να ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια. Η πορνεία είναι το μέλλον που της επιφυλάσσεται...
Ωστόσο, μέσα σε αυτό το σκληρό κοινωνικό πλαίσιο, η μικρή Λίλια βρίσκει ακόμη, το κουράγιο και το χρόνο να ονειρευτεί.

Ο Σουηδός Λούκας Μούντισον («Fucking Amal», «Together») στρέφεται για μία ακόμη φορά στα προβλήματα των τινέιτζερ, αυτή την φορά εστιάζοντας σε εκείνα των νεαρών Ρωσίδων που πέφτουν θύματα μαστροπών και απατεώνων, δημιουργώντας μια ταινία βουτηγμένη σε μαύρη ατμόσφαιρα. Η ταινία αρχίζει με ένα πλάνο της 16χρονης ηρωίδας του, Λίλια, (σπαρακτική ερμηνεία από τη νέα και όμορφη ηθοποιό Οξάνα Ακινσίνα), που τρέχει τραυματισμένη και με άθλια ρούχα στους ρυθμούς της μουσικής μέταλ και πλησιάζει ένα γεφύρι, δίνοντας την εντύπωση ότι ετοιμάζεται ν' αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για μια πολύ σκληρή ταινία, όπου ο Μούντισον αποφεύγει τον οποιοδήποτε μελοδραματισμό, προτιμώντας να σκιτσάρει με ρεαλισμό τη σταδιακή αυτή κάθοδο της Λίλια σε μια ανθρώπινη κόλαση, δημιουργώντας, με τη έξοχη φωτογραφία του Ουλφ Μπράντας, εικόνες νατουραλισμού που συγκλονίζουν με την αυθεντικότητα των πλάνων. Τα πρόσωπά του, ιδιαίτερα η Λίλια, είναι πρόσωπα μοναχικά, που ζουν στη μιζέρια και την εξαθλίωση και που ονειρεύονται κάτι καλύτερο αλλά τελικά αναγκάζονται να πουλήσουν τον εαυτό τους, τα όργανά τους, τη ζωή τους και να οδηγηθούν στην απελπισία και τον αφανισμό. Μια ταινία συγκλονιστική, δοσμένη με δύναμη και ειλικρίνεια.

Αξίζει ένα βλέφαρο, trust me...:blingeyetf9:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#145 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 10:40

γαμοτο το βιντεο κλαμπ μου λεει οτι το donnie darko χαλασε...αλλα δεν πιραζει ακουσα τα μελοι του forum και νοικιασα ενα που θα το δω σημερα και φεναιτε να ειναι ΓΑΜΑ**!! Πιρα το johny got his gun....ελπιζω να μου αρεσει...(off topic to story μου θιμιζει ενα γαμα** κομικ του Σταρλιν( εποχη περιπου ιδια με το εργω) απο την σειρα WARLOCK )

Όταν πάρεις το Donnie Darko πάρε και το Lost Highway αν δεν το έχεις δει. Και το Stay κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Γενικά αυτά τα 3 έχουν κάποιες ομοιότητες

#146 tokyo pig

tokyo pig

Attorney at LoL

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 10:59

Lost Highway wiz...David winz in general επί παραδείγματι η δουλειά που είχε κάνει στην τηλεόραση-->twin peaks

Εχτές ida το number 23. Καλογυρισμένη ταινία αν και δεν θα μπορούσα να πω πως ήταν αρκετά πρωτότυπη, πάντως σε κρατάει αρκετά καλά σχεδόν μέχρι το τέλος...
Δημοσιευμένη  εικόνα
For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------

#147 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 12:48

Εεε ναι στο τέλος μας τα χαλάει το 23. Προσπάθησαν πολύ να το κάνουν να βγει έτσι..

Πάντως άμα πάρεις lost highway, πάρε και το mulholland drive του ίδιου σκηνοθέτη. Μπορεί να μη καταλάβεις χριστό αλλά έχει λεσβιακές σκηνές οπότε μετράει.

#148 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 12:49

ΠΟΠΟ ειδα το ο johny got his gun!!!! ΦΟΒΕΡΩ!! μου θιμισε την εποχη που εβλεπα kubrich για πρωτη φορα(βασικα αυτο μου το θιμισε το υφος που μυλουσαν οι ηθοποιοι) και επισις μου θυμισε παααρα πολι το eternal sunshine of a spotless mind αν και το johny got his gun ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!!!!! ειναι must παντος!!! ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!!! Μπραβο ρε παιδια αν δεν μου την λεγατε αυτην την ταινια
δεν θα την εβλεπα ποτε:6f428754: :nanana: :wooi2: :aaacf4:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#149 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 13:06

Για όσους μείνουν μέσα αυτό το Σάββατο, ας ανοίξουν τις τηλεοράσεις τους στην ΕΤ1 κατά τα μεσάνυχτα. Έχει μια ταινία που είδα πριν αρκετό καιρό και βρήκα εξαιρετική...

Το Lilya for ever το είχα δει σινεμά το 2002 στο Λονδινο 2-3 φορες μου φαινεται. εχω και το DVD της ταινιας που εχει και μια συνεντευξη του σκηνοθετη σε ενα αγγλικο κινηματογραφο μετα το εργο και εμφανιζεται εκει και η ηθοποιος Οξάνα Ακινσινα, που νομιζω ειναι Εσθονή.

Ειχα δει και τις αλλες ταινιες του και τις βρηκα και αυτες καλες.

Απο τις δυνατές ταινίες, αν και απο οτι ακουσα τα Ρώσικα που μιλανε ειναι λιγο απλουστευμένα.

μπραβο στο κρατικό καναλι που επελεξε να την προβαλει μπροστα στην κυριαρχια των αμερικανικων και ευκολοχωνευτων ταινιων και σειρων στην ελληνικη τηλεοραση.

Οσοι δεν την ειδατε νοικιαστε τη σε DVD εστω.

#150 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 21:49

Εεε ναι στο τέλος μας τα χαλάει το 23. Προσπάθησαν πολύ να το κάνουν να βγει έτσι..

Πάντως άμα πάρεις lost highway, πάρε και το mulholland drive του ίδιου σκηνοθέτη. Μπορεί να μη καταλάβεις χριστό αλλά έχει λεσβιακές σκηνές οπότε μετράει.

Το mulholland δε λεει τόσο αλλα έχει εκπληκτικές σκηνές π.χ.

Spoiler:

To number 23 ήταν αρκετά καλό αλλά λίγο βαρετό. Πάντως είχε πολύ καλή φωτογραφία