Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.::: Movies recommendations :::.
Posted 06 May 2007 - 14:14
Posted 10 May 2007 - 16:35
μετα απο καιρο.παλι εδω.
το ξαναειδα προσφατα και απορω με τον εαυτο μου πως τοσο καιρο δεν το εχω αναφερει εδω.
σημερα θα σας πω λιγα λογια για το Saam gaang yi
(3 EXTREMES στην αγγλικη μεταφορα του σε dvd)
ειναι ενα μεγαλειωδες horror film που δεν στηριζεται μονο στο τεραστιων ποσοτητων αιμα που αλλες ταινιες στηριζονται , αλλα στο ποσο παιζει με το μυαλο σου.Και μιλαμε για μια ταινια (3 μικρου μηκους βασικα)που πραγματικα ειναι ΑΡΡΩΣΤΗ.απειρα plot twists.ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ σεναρια και τα 3 και απιθανη σκηνοθεσια και απο τους 3 σκηνοθετες.
Η ταινια αποτελειτε απο 3 μερη οπως ξαναειπα.ενα απο Κινα,ενα Ιαπωνια και ενα απο (την προσωπικα αγαπημενη μου σε θεμα σινεμα) Κορεα.
Και ναι το κορεατικο μερος της ειναι σκηνοθετημενο απο τον ΘΕΟ Park Chan Wook (AKA Τριλογια της εκδικησης).
ειλικρινα δεν ξερω αν θα το απολαυσετε οσο εγω αυτο το φιλμ.εχω πολυ γερο στομαχι(μην ακουσω καμια κρυαδα ε)
Απο εμενα αυτη η ταινια εχει παρει ενα πολυ στρογγυλο 9αρι.
υπαρχει με λιγο ψαξιμο σε ολα τα καλα torrent sites!διανομη στην Ελλαδα δεν εχω εντοπισει.
Posted 10 May 2007 - 19:08

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 12 May 2007 - 03:36
λοιπον
μετα απο καιρο.παλι εδω.
το ξαναειδα προσφατα και απορω με τον εαυτο μου πως τοσο καιρο δεν το εχω αναφερει εδω.
σημερα θα σας πω λιγα λογια για το Saam gaang yiSpoiler:
(3 EXTREMES στην αγγλικη μεταφορα του σε dvd)
ειναι ενα μεγαλειωδες horror film που δεν στηριζεται μονο στο τεραστιων ποσοτητων αιμα που αλλες ταινιες στηριζονται , αλλα στο ποσο παιζει με το μυαλο σου.Και μιλαμε για μια ταινια (3 μικρου μηκους βασικα)που πραγματικα ειναι ΑΡΡΩΣΤΗ.απειρα plot twists.ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ σεναρια και τα 3 και απιθανη σκηνοθεσια και απο τους 3 σκηνοθετες.
Η ταινια αποτελειτε απο 3 μερη οπως ξαναειπα.ενα απο Κινα,ενα Ιαπωνια και ενα απο (την προσωπικα αγαπημενη μου σε θεμα σινεμα) Κορεα.
Και ναι το κορεατικο μερος της ειναι σκηνοθετημενο απο τον ΘΕΟ Park Chan Wook (AKA Τριλογια της εκδικησης).
ειλικρινα δεν ξερω αν θα το απολαυσετε οσο εγω αυτο το φιλμ.εχω πολυ γερο στομαχι(μην ακουσω καμια κρυαδα ε)
Απο εμενα αυτη η ταινια εχει παρει ενα πολυ στρογγυλο 9αρι.
υπαρχει με λιγο ψαξιμο σε ολα τα καλα torrent sites!διανομη στην Ελλαδα δεν εχω εντοπισει.
πριν διαβασω το ποστ σου εδω ειχα δει που ειχες 3 extremes avatar στο msn και ετσι εβαλα να την κατεβασω αυριο λογικα θα εχει ολοκληρωθει

Posted 18 May 2007 - 17:30

''The human whose name is written in this note shall die''
Posted 17 June 2007 - 22:54
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 17 June 2007 - 23:34

ενώ δεν είναι από τις ταινίες με ειδικά εφέ κλπ κλπ κλπ
το story της είναι φοβερό και το τέλος απίθανο (ίσως το καλύτερο κομμάτι του έργου)
*γυρισμένο στην Αργεντινή, μιλάνε ισπανικά

*έχει ένα δύο χρόνια που βγήκε αν δεν κάνω λάθος
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ!!!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ

Posted 25 June 2007 - 12:38
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 25 June 2007 - 17:15
σιγουρα αφου ποσταρες για το ΜΕΜΕΝΤΟ σε αυτο το τοσο σχετικο θεμα με το "Τυχερο Στοιχημα του Σλεβιν" ολοι θα "σου πουνε για αυτην την ταινια"Είδα και άλλη μία καταπληκτική ταινία τις προάλλες...Λίγο παλιά αλλά επική,το Memento. Είπα να μην ανοίξω καινούργιο topic γιατί δεν άξιζε και τόσο...Λοιπόν τι έχετε να πείτε για αυτή την ταινία???
.:::Movies recommendations:::.
Posted 25 June 2007 - 17:31
Posted 26 June 2007 - 11:26
Η ταινία υποτίθεται οτι είναι τρόμου αλλά είναι επιεικώς άθλια ταινία, αλλά είναι τόσο άθλια που λιώνεις στο γέλιο....Είναι ένα μυθικό τέρας που κάθε βράδυ πίνει το αίμα των ανθρώπων στο Texas, το El Tsupacambra (

Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 26 June 2007 - 11:35
Ειναι παλια ταινια, παιζει η λατρεια μου Jeremy Irons και η Julliete Binoche, και η ταινια λεγεται Damage ή στον ελληνικο τιτλο "Μοιραιο Παθος". Ειναι η ταινια της οποιας τη μουσικη εχει κανιβαλισει ουκ ολιγες φορες ο Παπακαλιατης στις σειρες του, οπως επισης και την υποθεση..αφου τα μισα του σηριαλ πανω κατω αυτη την υποθεση εχουν...παρ'ολα αυτα, εγω προτεινω το αυθεντικο!

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 04 July 2007 - 21:58
το ήξερα οτι θα ήτνα χαλια αλλά όχι και τόσο... χαλια!!!!!!!!!!!!!!!