Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#166 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 06 May 2007 - 14:14

Κατάλαβα ότι έγινε η προσπάθεια να βγει αυτό το μήνυμα στην επιφάνεια, αλλά εκτός από την ιστορία της γιαγιάς (που άρχισε να παίρνει τα ναρκωτικά νομίζοντας ότι θα φτάσει πιο γρήγορα στο όνειρο της) η οποία μ'άρεσε κιόλας, οι υπόλοιπες απλά αποτυγχάνουν στο να περάσουν ένα τέτοιο μήνυμα (απλά γούσταραν τα ναρκωτικά και γι'αυτό έκαναν, ούτε πίστευαν ότι θα τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν κάτι ούτε τίποτα τέτοιο). Αυτό ήταν βασικά και το μεγαλύτερο παράπονο μου απ'τη ταινία. Τρελαίνομαι για ταινίες με ανθρώπους που προσπαθούν να ακολουθήσουν το όνειρό τους, και ήταν ο κύριος λόγος που αποφάσισα να δω την ταινία. Αλλά...

#167 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 10 May 2007 - 16:35

λοιπον

μετα απο καιρο.παλι εδω.
το ξαναειδα προσφατα και απορω με τον εαυτο μου πως τοσο καιρο δεν το εχω αναφερει εδω.

σημερα θα σας πω λιγα λογια για το Saam gaang yi

Spoiler:

(3 EXTREMES στην αγγλικη μεταφορα του σε dvd)
ειναι ενα μεγαλειωδες horror film που δεν στηριζεται μονο στο τεραστιων ποσοτητων αιμα που αλλες ταινιες στηριζονται , αλλα στο ποσο παιζει με το μυαλο σου.Και μιλαμε για μια ταινια (3 μικρου μηκους βασικα)που πραγματικα ειναι ΑΡΡΩΣΤΗ.απειρα plot twists.ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ σεναρια και τα 3 και απιθανη σκηνοθεσια και απο τους 3 σκηνοθετες.
Η ταινια αποτελειτε απο 3 μερη οπως ξαναειπα.ενα απο Κινα,ενα Ιαπωνια και ενα απο (την προσωπικα αγαπημενη μου σε θεμα σινεμα) Κορεα.
Και ναι το κορεατικο μερος της ειναι σκηνοθετημενο απο τον ΘΕΟ Park Chan Wook (AKA Τριλογια της εκδικησης).
ειλικρινα δεν ξερω αν θα το απολαυσετε οσο εγω αυτο το φιλμ.εχω πολυ γερο στομαχι(μην ακουσω καμια κρυαδα ε)
Απο εμενα αυτη η ταινια εχει παρει ενα πολυ στρογγυλο 9αρι.
υπαρχει με λιγο ψαξιμο σε ολα τα καλα torrent sites!διανομη στην Ελλαδα δεν εχω εντοπισει.

Posted Image

#168 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 10 May 2007 - 19:08

μονο που ειπες το ονομα Park Chan Wook κατευθιαν η movie παει για download :o
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#169 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 12 May 2007 - 03:36

λοιπον

μετα απο καιρο.παλι εδω.
το ξαναειδα προσφατα και απορω με τον εαυτο μου πως τοσο καιρο δεν το εχω αναφερει εδω.

σημερα θα σας πω λιγα λογια για το Saam gaang yi

Spoiler:

(3 EXTREMES στην αγγλικη μεταφορα του σε dvd)
ειναι ενα μεγαλειωδες horror film που δεν στηριζεται μονο στο τεραστιων ποσοτητων αιμα που αλλες ταινιες στηριζονται , αλλα στο ποσο παιζει με το μυαλο σου.Και μιλαμε για μια ταινια (3 μικρου μηκους βασικα)που πραγματικα ειναι ΑΡΡΩΣΤΗ.απειρα plot twists.ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ σεναρια και τα 3 και απιθανη σκηνοθεσια και απο τους 3 σκηνοθετες.
Η ταινια αποτελειτε απο 3 μερη οπως ξαναειπα.ενα απο Κινα,ενα Ιαπωνια και ενα απο (την προσωπικα αγαπημενη μου σε θεμα σινεμα) Κορεα.
Και ναι το κορεατικο μερος της ειναι σκηνοθετημενο απο τον ΘΕΟ Park Chan Wook (AKA Τριλογια της εκδικησης).
ειλικρινα δεν ξερω αν θα το απολαυσετε οσο εγω αυτο το φιλμ.εχω πολυ γερο στομαχι(μην ακουσω καμια κρυαδα ε)
Απο εμενα αυτη η ταινια εχει παρει ενα πολυ στρογγυλο 9αρι.
υπαρχει με λιγο ψαξιμο σε ολα τα καλα torrent sites!διανομη στην Ελλαδα δεν εχω εντοπισει.

πριν διαβασω το ποστ σου εδω ειχα δει που ειχες 3 extremes avatar στο msn και ετσι εβαλα να την κατεβασω αυριο λογικα θα εχει ολοκληρωθει :D

#170 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 18 May 2007 - 17:30

θα σας πω για μια παλιά ταινία αλλα πολύ καλή και με πολύ περιπέτεια το ''count of monte cristo' θα σας αρέσει πολύ και την προτείνω πάντα σε όσους με ρωτάνε για μια καλή ταινία...
Posted Image
''The human whose name is written in this note shall die''

#171 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 03 June 2007 - 16:22

"machete":βασικα ειναι μερος της ταινιας planet terror σαν parody trailer αλλα εμαθα πως θα γυριστει ξεχωριστα σαν κανονικη ταινια στα αληθεια και πιστευω πως θα'ναι κορυφη (respect στον μεξικανο εκδικητη).
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#172 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 17 June 2007 - 22:54

Είδα τελευταία ξανά το Il Postino "Ο Ταχυδρόμος". Δέστε την. Πολύ καλή, πολύ συγκινητική, πολύ καλές ερμηνείες. Με λίγα λόγια, ένας ταχυδρόμος πρώην ψαράς γνωρίζεται και γίνεται φίλος με τον πολιτικό πρόσφυγα και ποιητή Pablo Neruda. Ωραία φωτογραφία, ωραία χρώματα και ωραία μουσική συμπληρώνουν το πακετάκι. Απλά νιώθω τυχερός που την είχα δει και παλαιότερα στον κινηματογράφο.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#173 SakuSuki

SakuSuki

rabid fangirl

• Members
  • 117 posts

Posted 17 June 2007 - 23:34

Η ταινία που μου έκανε φοβερή εντύπωση λέγεται "9 βασίλισσες" :wooi2::wooi2:

ενώ δεν είναι από τις ταινίες με ειδικά εφέ κλπ κλπ κλπ
το story της είναι φοβερό και το τέλος απίθανο (ίσως το καλύτερο κομμάτι του έργου)

*γυρισμένο στην Αργεντινή, μιλάνε ισπανικά :lovulovu::lovulovu:
*έχει ένα δύο χρόνια που βγήκε αν δεν κάνω λάθος

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ!!!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ:oo::uhh::wet2::deadga6::fromabove:
Posted Image

#174 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 25 June 2007 - 09:12

"κατω απο τη μεση"(waist deep).λες και πηραν το san andreas και το κανανε ταινια.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#175 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 25 June 2007 - 12:38

Είδα και άλλη μία καταπληκτική ταινία τις προάλλες...Λίγο παλιά αλλά επική,το Memento. Είπα να μην ανοίξω καινούργιο topic γιατί δεν άξιζε και τόσο...Λοιπόν τι έχετε να πείτε για αυτή την ταινία???
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#176 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 25 June 2007 - 17:15

Είδα και άλλη μία καταπληκτική ταινία τις προάλλες...Λίγο παλιά αλλά επική,το Memento. Είπα να μην ανοίξω καινούργιο topic γιατί δεν άξιζε και τόσο...Λοιπόν τι έχετε να πείτε για αυτή την ταινία???

σιγουρα αφου ποσταρες για το ΜΕΜΕΝΤΟ σε αυτο το τοσο σχετικο θεμα με το "Τυχερο Στοιχημα του Σλεβιν" ολοι θα "σου πουνε για αυτην την ταινια"

.:::Movies recommendations:::.

Posted Image

#177 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 25 June 2007 - 17:31

posts moved...

#178 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 26 June 2007 - 11:26

Τώρα θυμήθηκα και μία ακόμα ταινία....The Werewolf of Texas...
Η ταινία υποτίθεται οτι είναι τρόμου αλλά είναι επιεικώς άθλια ταινία, αλλά είναι τόσο άθλια που λιώνεις στο γέλιο....Είναι ένα μυθικό τέρας που κάθε βράδυ πίνει το αίμα των ανθρώπων στο Texas, το El Tsupacambra (:hahaha:), και μία παρέα παιδιών αποφασίζει να το σταματήσει....Διάφορα γίνονται στην πορεία, αλλά πραγματικά δείτε το με παρέα και θα πεθάνετε στο γέλιο!!!
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#179 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 26 June 2007 - 11:35

Αυτη που θα προτεινω εγω, ειναι καμια σχεση με την ατμοσφαιρα των ταινιων που προτεινετε εσεις, αλλα οταν την ειδα, ανατριχιασα πραγματικα με τις ερμηνειες...
Ειναι παλια ταινια, παιζει η λατρεια μου Jeremy Irons και η Julliete Binoche, και η ταινια λεγεται Damage ή στον ελληνικο τιτλο "Μοιραιο Παθος". Ειναι η ταινια της οποιας τη μουσικη εχει κανιβαλισει ουκ ολιγες φορες ο Παπακαλιατης στις σειρες του, οπως επισης και την υποθεση..αφου τα μισα του σηριαλ πανω κατω αυτη την υποθεση εχουν...παρ'ολα αυτα, εγω προτεινω το αυθεντικο!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#180 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 July 2007 - 21:58

απλα ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ τιγρης και δράκος 2
το ήξερα οτι θα ήτνα χαλια αλλά όχι και τόσο... χαλια!!!!!!!!!!!!!!!