Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]


  • This topic is locked This topic is locked
337 replies to this topic

#301 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 July 2012 - 15:42

Medicine Seller

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη, τολμώ να πω. Ακόμα κι εγώ που έχω αντικρύσει τόσα, εξεπλάγην. Ο ίσως επιθεωρητής Kuroko αποδείχθηκε σωστός στα λεγόμενα του. Βρήκε τον δολοφόνο και την αθωότητα του κακόμοιρου Okita. Ήμουν σίγουρος ότι αυτόν θα στοχεύσουν οι δολοφόνοι. Αλλά είναι ακόμα ζωντανός. Ελπίζω να μας βοηθήσετε σε αυτόν το γύρο. Η γνώμη σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα πλέον.
Στο διά ταύτα. Προσωπικά, περιμένω με ανυπομονησία την άποψη της δίδα Miria. Τι έχετε να πείτε για τον αποθανόντα σύζυγό σας; Είναι φανερό πως τον ακολουθούσατε κατά πόδας. Θα χαρώ να σας ακούσω.

Κύριε Ξέρξη, αν θέλετε την ταπεινή μου γνώμη, νομίζω πως η Grell είναι αθώα ή τουλάχιστον λιγότερο ύποπτη από την δίδα Ayame- λόγω της συνεχούς καταψήφισης αθώων- και κυρίως λιγότερο ύποπτη από εσάς. Δεν σας κατηγορώ ευθέως, απλώς με παραξενεύσαν τα τελευταία λόγια του αποθανόντος δολοφόνου, δηλαδή εκείνα που μας έλεγε να προσέξουμε το σκεπτικό σας. Αυτό σημαίνει πως το σκεπτικό σας ήταν εκτός του βεληνεκούς των δολοφόνων και δεν τους επηρέαζε. Σκέτη απάτη από μέρους του. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως είστε ή ένας αφελής αθώος ή ένας ακόμα εξαίσιος δολοφόνος. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Προς το παρόν η ψήφος μου πάει στη Miria, έως ότου λογοδοτήσει.

Εις το επανιδείν.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#302 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 30 July 2012 - 15:56

Konata
Posted Image
Πάει και ο κακομοιρης ο Shougo... Όσο πάμε και λιγοστεύουμε και 2 δολοφόνοι εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Δεν καταλαβαίνω για πια λάθη μου μιλάτε κύριε Break(crabs) ούτε πως μπορεί αυτά τα τυχόν λάθη που δεν κατάλαβα να ωφέλησαν τους δολοφόνους. Παρ'όλα αυτά για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σας και θα πω πως αυτή η κοκκινομαλλα καλλονή ο Grell είναι ύποπτη φάτσα.

#303 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 30 July 2012 - 16:13

Xerxes Break

Posted Image


Medicine Seller, εκτιμω το οτι δεν με κατηγορειται ακομα. Τα γεγονοτα εχουν παρει ασχημη τροπη και οπως φαινεται οι δολοφονοι εχουν κρυφτει αρκετα καλα. Συνφωνα με τα λογια του επιθεωρητη, μεχρις στιγμης μονο 4 ατομα απο εμας ειναι αξιοπιστα, αφου ενας αθωος πεθανε. Οσο αφορα τη Miria, νομιζω οτι ειναι δολοφονος. Οπως και εγω εξαπατηθηκαμε απο την ευφυια και τη συμπεριφορα του Isaak.

Οσο αφορα τα λαθη που αναφερομαι Konata εννοω το οτι για αρκετους γυρους εστησες ενα καβγαδακι με την μικρη Pino. Θελω να πιστευω και πιστευω πως δεν εισαι δολοφονος και οτι το καβγαδακι ηταν τυχαιο.

Οσο αφορα τωρα την Grell, θα επιμεινω στην αποψη μου οτι ειναι δολοφονος. Το ιδιο και για την Ayame.

Συμφωνα με την προηγουμενη αποτυχημενη μου θεωρεια, αποτυχημενη επειδη ο Isaak αποδειχθηκε δολοφονος, ολα στρεφονται γυρω απο την Grell, την Ayame και την Konata. Επειδη θεωρω ομως οτι η Miria ειναι αθωα, χωρις να εχω αποδειξεις για την αθωοτητα της ομως, πιστευω οτι δυο απο τις τρεις ειναι δολοφονος. Επειδη δεν γνωριζω το ποσο ακομα θα μεινω ζωντανος, φυσικα δεν φοβαμε τους δολοφονους, αλλα το οτι ειμαι αρκετα υποπτος, αφου ολοι οσοι εχω ψηφισει ειναι αθωοι, θελω να γνωριζω οτι εστω και στους τελευταιους γυρους βοηθησα να βρεθουν καποιοι δολοφονοι.

#304 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 July 2012 - 16:50

Grell Sutcliff

Posted Image

*μπαίνει στην αίθουσα φορόντας το κοντό σορτσάκι και την 'ξώκοιλη μπλούζα*


Ενδιαφέρων. Πολύ ενδιαφέρων!


Αγαπητέ Kuroko πετύχατε 2 στα 2. Και ο μακαρίτης μας ο Isaac αποδείχτηκε δολοφόνος (δές τα Xerxes!), και ο okita αθώος. Αν και ακόμα δεν έχω πιστεί ολοκληρωτικά, θα πιστέψω πως είστε επιθεωρητής.

Όσο για εσένα Crabs,τι έχεις να πεις που ένας τον οποίο θεωρούσες σίγουρα αθώο κατέληξε πως ήταν δολοφόνος? Επίσης πώς μπορείς και είσαι τόσο σίγουρος για την αθωότηα της μη-αγαπητής Miria? *κοιτάει προς το μέρος της με το ένα φρύδι σηκωμένο*
Πάντα ακολουθούσε σαν πρόβατο τον Ισαάκ και πάντα συμφωνούσε μαζί του, ό,τι και να έλεγε. Το τέλειο προφίλ ενός δολοφόνου. Μιλάει λίγο, πάντα ψήφιζε ό,τι ψήφιζε και ο Ισαάκ και ποτέ δεν έδινε επειχηρίματα. Τι έχεις να πεις για αυτό Miria?

Και εσύ αγαπητή Konata δείχνεις πολύ ύποπτη. Πέταξες απλά την ψήφο σου προς εμένα και έφυγες. Βέβαια, δεν μπορώ να μην προσέξω πως με είπες καλλονή, οπότε δεν μπορώ να ασκήσω κάποια σοβαρή υποψία για εσένα.

Και επειδή μου άρεσε ο τρόπος που τα 'πε ο Ξερξούλης, θα πω και εγώ αυτούς που πιστεύω για δολοφόνους! Αν και ταλαντεύομαι ανάμεσα σε Konata και Breaks, την Miria την θεωρώ ένοχη.

Ένα έχω να πω. Μου λείπει ο Willy. Άντε να τελειώσει αυτή η κακόγουστη πλάκα για να μπορέσω να τον ξαναδώ! Δεν κρατιέμαι θέλω να σκοτώσω πλάι στον Willy μου τις ψυχές που ήρθε η ώρα τους!

Κάτι τελευταίο, επειδή έχετε παρατηρήσει πως ο αριθμός των αθώων ψυχών πέφτει συνέχεια, προσέχετε λιγάκι που ρίχνετε την ψήφο σας. Μέχρι να τα ξαναπούμε φιλάκια, και μην ξεχνάτε, ΘΑΝΑΤΟΣ!


Posted Image



#305 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 30 July 2012 - 16:57

Sarutobi Sa-chan


Posted Image



*εδώ βρίσκομαι σε σκηνή με τον αποθανόντα, αιωνία η μνήμη του, στα γυρίσματα του Kin...erm Gintama*

Xerxes Break (John Crabs), μην εκπλαγείται άμα δεν σας ψηφίσει κανείς σήμερα.Όπως και οι άλλοι, έτσι και εγώ είχα καταλάβει την αθωότητα σας από τότε που κάνατε το αφελές λάθος να υποστηρίζετε ότι οι δολοφόνοι είναι οι ίδιοι που ήταν και πριν το timeskip.Μπορώ, επίπλεον, να επιμείνω στην αφέλειά σας λόγω του ότι τόσο απλά και εύκολα αθωώνατε τον Isaac (Kalamaris) χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα.Εδώ το λάθος σας φτάνει στα όρια του τραγικού.Κάνατε 2/2 ηλίθια λάθη, δεν μπορεί να είστε δολοφόνος.Και σαν αθώος όμως οφείλω να πω ότι δεν έχετε προσφέρει και πολλά.No offence darling.

Mπορούμε να δεχτούμε όλοι μας ότι ο επιθεωρητής μας είναι όντως ο Kuroko (DemonicMC) οπότε οι αθώοι που έλεγξε βγαίνουν από τη λίστα υπόπτων μου.Το κακό για εμένα είναι ότι από τις πρώτες μέρες ήμουν σίγουρη για την αθωότητα μόνο του Medicine Seller (NWS) όπως και για του επιθεωρητή Izaya (DaimondofBlood) χωρίς να είμαι 100% σίγουρη ότι ήταν και επιθεωρητής.

Βγάζοντας προφανώς τον εαυτό μου και τον Break, θεωρώ ότι οι Konata (Mirana_neko), Miria (Maya-chan) και Grell (Keito) είναι οι ύποπτοι μου χωρίς να τείνω σε κάποιον με σοβαρά επιχειρήματα.Οι 2 δολοφόνοι που έχουν απομείνει κρύβονται καλά γι'αυτό και ο επιθεωρητής δεν πρέπει να κάνει λάθος ερωτήσεις.Η ψήφος μου σίγουρα θα αλλάξει άμα έχουμε νεώτερά του, οπότε προς το παρόν ψηφίζω την Konata (mirana_neko).Στο χρωστάω σκατόπαιδο γιατί μου χάλασες το μπάνιο μου. :P

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#306 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 30 July 2012 - 17:11

Kuroko Tetsuya


Posted Image

(ένα μικρό tribute στη μνήμη του συναδέλφου μου)




Κατ'αρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κύριε Medicine Seller (NWS) για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Χωρίς την δική σας αλλαγή ψήφου, ίσως να μην επιβίωνα τη προηγούμενη μέρα. Και τώρα, θα ήθελα να απαντήσω σε μία δικιά σας ερώτηση που κάνατε εχθές. Το αν η κυρία Miria Harvent (Maya-chan) είναι δολοφόνος ή όχι, αφού ακολουθούσε πιστά, σαν πρόβατο, για να χρησιμοποιήσω την έκφραση της δεσποσύνης Grell Sutcliff (Keito), τον αποθανόντα δολοφόνο κύριο Isaac Dian (Kalamaris). Ναι λοιπόν, η επιθεώρησή μου, για μια φορά (και το λέω με μεγάλη λύπη που δεν σας βοήθησα περισσότερο), έφερε θετικά αποτελέσματα. Η κυρία Miria Harvent (Maya-chan) είναι αναμφίβολα ένοχη.

Ίσως, για μία ακόμη φορά, να θέλατε να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας κύριε Break (John Crabs).



#307 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 30 July 2012 - 17:13

Pino

Posted Image


Ω! Καλά είχε πει η Pino, για πρώτη φορά... Είμαι πολύ χαρούμενη.

Έφυγαν και οι υποψίες από πάνω της... χιχι.


Φύγετε Grell. Η Pino δεν μπορεί να αντιληφθεί τι είστε... και αυτό την τρομάζει. Φύγετε.



#308 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 30 July 2012 - 19:43

Xerxes Break

Posted Image

Εφοσον το λετε εσεις κυριε Kuroko, δεν μπορω να κανω πισω. Miria, εισαι ενοχη και θα σε ψηφισω. Χαιρομαι που με θεωρεις αθωο Ayame. Ομως θα ηθελα να σου πω κατι. Αν ημουν δολοφονος, θα εκανες τραγικο λαθος. Οσο για το οτι δεν βοηθησα καθολου, δεν μπορεις να κατηγορησεις μονο εμενα για αυτο. Ολοι βγαλαμε αθωους. Και οσο για την πρωτη μου θεωρεια, θα μπορουσε να ισχυσει, αφου μην ξεχναμε οτι οι δολοφονοι αδικηθηκαν στο προηγουμενο συνεχες. Λοιπον, ας τελειωνουμε με αυτην την ιστορια, διοτι βαρεθηκα.

#309 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 30 July 2012 - 22:15

Sarutobi Ayame


Posted Image



*στιγμιότυπο από τις περσινές - stalking - διακοπές με τον Gin-san μου...άντε να ξεμπερδεύουμε από δώ να ετοιμάσω βαλίτσες και για τις φετινές...μην ξεχάσω την κάμερα*

Θα συμφωνήσω με τον κύριο Break (John Crabs), και εγώ βαρέθηκα.Πάντως άμα αποδειχθεί αθώα μία εκ των Grell (Keito) και Konata (mirana_neko), θα στραφώ σε εσάς μεσιέ.Θα είστε ο μοναδικός που μέχρι στο τέλος μας τρόλαρε με την αθωότητά του άμα αποδειχθείτε δολοφόνος.

Miria (Maya-chan) καιρός να βρεις το ταίρι σου, στον άλλο κόσμο.Σας βγάζω το καπέλο πάντως.Και σαν ζεύγος κλεφτών και σαν δολοφόνοι κρυφτήκατε καλά.Σχεδόν σας είχα ξεχάσει άμα δεν σας ανέφερε ο επιθεωρητής Izaya.

Δεσποινίς Grell (Keito) σταματήστε να στέλνετε φιλάκια από δω και από κει.Ένα με πήρε ξώφαλτσα και κόντεψα να ξεράσω.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#310 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 31 July 2012 - 00:15

Count of Monte Cristo










Posted Image



Η ψήφος θα πάει στην Miria Harvent (Maya Chan) αλλά θα πρέπει να ετοιμαστούμε να βρούμε τον τελευταίο δολοφόνο χωρίς εξωτερική βοήθεια...

Ελπίζω να έχουν κρατηθεί σημειώσεις ώστε να μας οδηγήσουν σε μία σωστή απόφαση...

Φυσικά όλα αυτά με την προοπτική της σωστής ψήφου σήμερα...



#311 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 31 July 2012 - 13:49

Βατικανό, Παρασκευή 8 Απριλίου 2005, 21:18


Σήμερα δεν υπήρχαν διαφωνίες ούτε τσακωμοί. Ούτε καθαρίστριες για να καθαρίσουν τα χθεσινά απομεινάρια του Isaac. H Miria δεν είχε μιλήσει όλη την ημέρα. Μονάχα έκλαιγε πάνω απ'το το πτώμα του Isaac. Φωνές ακούγονταν απ'έξω και ο Law που είχε μόλις γύρίσει απ' την άδεια μπήκε μέσα τρέχοντας και είπε στην Miria:


LAW

Ακούω κρότον. — Κόρη μου, να φύγης και φωληάζει
εδώ αρρώστια, θάνατος, και ύπνος χωρίς τέλος.
Ένας GM, που δεν 'μπορεί κανείς να τoν νικήση,
ανέτρεψε τα σχέδια και τους σκοπούς μας. Έλα!
Νεκρός o άνδρας σου εδώ ‘ς την αγκαλιάν σου είναι·
νεκρός κι' ο Raizel. Φεύγωμεν. Θα σε τοποθετήσω
εις μοναστήρι άγιον καλογρηών. Μη στέκης·
μη μ' ερωτάς. — Eπλάκωσε ο Anderson! ω! έλα,
γρήγορα, φύγε.


(θόρυβος έξωθεν)


Δεν τολμώ πλειότερον να μείνω


(Εξέρχεται)


MIRIA

Πήγαινε, φύγε απ' εδώ· αλλά εγώ δεν φεύγω.
Τι έχεις, άνδρα μου γλυκέ, ‘ς το στήθος σου χωμένον;
Πριόνι; Σ' εθανάτωσε αυτός ο Shinigami!
Όλον σου μπήχτηκε, ω κακέ; δεν άφησες κ' εμένα
εκατοστό, κατόπιν σου να έλθω; Θα φιλήσω
το στήθος σου. Επάνω του ίσως ξυράφι μένει,
και με το βάλσαμον αυτό 'μπορέσω ν' αποθάνω.


(τον φυλάει στο στήθος)


Είναι το στήθος σου ζεστό!


ANDERSON, έξωθεν

Οδήγει μας. Που είναι;


MIRIA

Έρχοντ’ εδώ. Να μην αργώ.

(Αρπάζει το εγχειρίδιον του Isaac)

Καλότυχον μαχαίρι,
χώσου εδώ και σκούριαζε, και δος μου ν' αποθάνω!

(Αυτοχειριάζεται και πίπτει επί του πτώματος του Isaac)


(Εισέρχονται οι φύλακες της Ελβετικής Φρουράς και ο Anderson)


Α' ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ

Ιδού το μέρος. Κάτω 'κεί· κοντά ‘ς το φως εκείνο.


ANDERSON

Γεμάτη αίματα η γη! — ‘ς τα πτώματα ιδέτε,
και οποίον τύχη κ' εύρετε κρυμμένον, πιάσετέ τον.


(Εξέρχονται κάποιοι ΦΥΛΑΚΕΣ)


Τι θέαμα ελεεινόν! H Miria σκοτωμένη,
κ' αιματωμένος και ζεστός ακόμ' ο Isaac,
ενώ προ μιας ημέρ'ς απόθανε εδώ κάτω! —
Τρέξε στου Maxwell εσύ, και συ στου Bertozzini,
συ κράξε τον Μέγα Καμαρώτο. 'Σ τον κλίβανο ας σκαλίζουν
οι άλλοι.


(Εξέρχονται οι υπόλοιποι ΦΥΛΑΚΕΣ)


Εδώ έγινεν όλος αυτός ο θρήνος,
και έχομεν να μάθωμεν το διατί να γίνη.


(Επιστρέφουσι ΦΥΛΑΚΕΣ τινές μετά του LAW)


Β' ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ

Ένας καλόγηρος ιδού, οπού θρηνεί, και τρέμει,
κι' αναστενάζει. Έφευγε απ' την πτερυγα τούτη
και εκρατούσε το γράμμα και την γκιλοτίνα τούτην.


ANDERSON

Το πράγμα είναι ύποπτον. Κι αυτόν κρατήσετέ τον.

(Εισέρχεται ο MAXWELL μετά της συνοδείας του)


MAXWELL

Τι έγινε; τι συμφορά τόσον αργά συνέβη,
κ' ετάραξε την ομηρία μας και την ανάπαυσίν μας;


ANDERSON

Ένας καλόγηρος ιδού, δούλος καρδιναλίου.
Είχε ‘ς το γράμμα αίματα, μ' υπογραφή του "Β".


MAXWELL

Αυτά τα 'ξημερώματα ειρήνην μαύρην φέρνουν.
Ο ήλιος απ' την λύπην του το πρόσωπόν του κρύπτει.
Πηγαίνωμεν. Θα έχωμεν πολύ συχνά αιτίαν
να ομιλούμεν δι αυτά τα θλιβερά συμβάντα.
Θα συγχωρήσω μερικούς· θα παιδευθούν οι άλλοι.
Δεν εξανέγεινε ποτέ τόσος καϋμός και θρήνος,
'σαν τον 'δικόν σας τον καϋμόν, Isaac και Miria!


(Isaac και Miria Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Πράξη Ε', σκηνές 1-3)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1 ) mirana_neko (Konata Izumi - Lucky Star)
2 ) Fallen_mpougatsa (Jouslain Tytania - Tytania) αθώος
3 ) John Crabs (Break - Pandora Hearts)
4 ) Keito (Grell Stucliff - Kuroshitsuji)
5 ) redqueen (Gilgamesh - Fate/Zero) δολοφόνος
6 ) Ryuzaki L (L - Death Note) αθώος
7 ) Tsunade-sama (Sarutobi Ayame - Gintama)
8 ) Babba (Idris Tytania - Tytania) αθώος
9 ) skinner (Akagi Shigeru - Akagi) αθώος
10 ) OdyMonaxos (Slan - Berserk) δολοφόνος
11 ) demonicMC (Kuroko - Kuroko no Basket)
12 ) Sponis (The Count of Monte Christo - Gankutsuou)
13 ) Maya-chan (Miria Harvent - Baccano) δολοφόνος
14 ) Kalamaris (Isaac Dian - Baccano) δολοφόνος

15 ) iristella (Oreki Houtarou - Hyouka) αθώος
16 ) specialistas4 (Sougo Okita - Gintama) αθώος
17 ) AlexT (Haruhi - Suzumiya Haruhi no Yuutsu) αυτοκτονημένος αθώος

18 ) Theodore (Pino - Ergo Proxy)
19 ) Diamonds of Blood (Orihara Izaya - Durarara) επιθεωρητής
20 ) cloud1234 (Okabe Rintarou - Steins Gate) δολοφόνος
21 ) Zane (Cadis Etrama Di Raizel - Noblesse) δολοφόνος

22 ) Lord Leon (Tae-Soo Park - Sun Ken Rοck) αθώος
23 ) Kamui (Friar Willibald - Vinland Saga) αθώος

24 ) Black Kaiser (Jellal Fernandez - Fairy Tail) vigilante
25 ) Night Wizard Seal (Medicine Seller - Kusuri Uri)


Πέφτει η νύχτα. Την ξέρετε την διαδικασία.


Edited by Osama Bin Laden, 01 August 2012 - 12:19.


#312 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 31 July 2012 - 21:34

Βατικανό, Σάββατο 9 Απριλίου 2005, 1:35


Με τον Law ψυχικά κλονισμένο στην φυλακή (παρά τις διακοπές) και τους ninjas του να διώκονται, ο Maxwell επικεντρώθηκε τώρα στο να εκτιμήσει την κατάσταση. Ένας επιθεωρητής ήταν νεκρός, ένας αθώος και δύο... δολοφόνοι το ίδιο; Αυτό το τελευταίο δεν του κολλούσε καθόλου. Ο Law ήταν έμπιστος του "Β", ήταν σίγουρος για αυτό. Αλλά γιατί να μην καθαρίσει απλώς τους αθώους όσο είχε τον έλεγχο και να τους αφήσει να τσακώνονται, χάνοντας στην πορεία δυο συνεργούς;


"Όλα εντάξει, Maxwell;", τον ρώτησε ο Anderson που μόλις γύρισε στο, ανοιχτό πλέον, δωμάτιο ελέγχου από τους κοιτώνες.


"Χμμ; Ναι, όλα εντάξει, απλώς είχα αφαιρεθεί. Κανένα νέο απ' τους κοιτώνες;"


"Τίποτα και αυτό είναι πολύ περίεργο. Φαίνεται ότι κανείς δεν θα πεθάνει αυτό το βράδυ. Όλοι είναι τρομοκρατημένοι και κάθονται ήσυχοι στα δωμάτιά τους. Βρέθηκε αίμα σε κάποιο μέρος του διαδρόμου αλλά φαίνεται ότι κάποιος απλώς τραυματίστηκε χωρίς να πεθάνει. Ίσως να τον βοήθησε και κάποιος, δεν ξέρω".


"Μάλιστα, πολύ καλά. Θα χρειαστούμε λίγη ησυχία απόψε. Γιατί σύντομα θα ξεσκεπάσουμε τον "B". Σύντομα!"


"Πολύ καλά", είπε ο Anderson και κάθισε βαριά σε μια καρέκλα.


"Κάτσε ξεκουράσου και μην ανησυχείς. Θα εμφανιστώ εγώ αύριο το πρωί στους καλεσμένους".


"Μα θα εμφανιστώ και εγώ. Αλλά στην ώρα μου, κατά το βραδάκι, χεχεχε..."


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




1 ) mirana_neko (Konata Izumi - Lucky Star)
2 ) Fallen_mpougatsa (Jouslain Tytania - Tytania) αθώος
3 ) John Crabs (Break - Pandora Hearts)
4 ) Keito (Grell Stucliff - Kuroshitsuji)
5 ) redqueen (Gilgamesh - Fate/Zero) δολοφόνος
6 ) Ryuzaki L (L - Death Note) αθώος
7 ) Tsunade-sama (Sarutobi Ayame - Gintama)
8 ) Babba (Idris Tytania - Tytania) αθώος
9 ) skinner (Akagi Shigeru - Akagi) αθώος

10 ) OdyMonaxos (Slan - Berserk) δολοφόνος
11 ) demonicMC (Kuroko - Kuroko no Basket)
12 ) Sponis (The Count of Monte Christo - Gankutsuou)
13 ) Maya-chan (Miria Harvent - Baccano) δολοφόνος
14 ) Kalamaris (Isaac Dian - Baccano) δολοφόνος

15 ) iristella (Oreki Houtarou - Hyouka) αθώος
16 ) specialistas4 (Sougo Okita - Gintama) αθώος
17 ) AlexT (Haruhi - Suzumiya Haruhi no Yuutsu) αυτοκτονημένος αθώος

18 ) Theodore (Pino - Ergo Proxy)
19 ) Diamonds of Blood (Orihara Izaya - Durarara) επιθεωρητής
20 ) cloud1234 (Okabe Rintarou - Steins Gate) δολοφόνος
21 ) Zane (Cadis Etrama Di Raizel - Noblesse) δολοφόνος

22 ) Lord Leon (Tae-Soo Park - Sun Ken Rοck) αθώος
23 ) Kamui (Friar Willibald - Vinland Saga) αθώος

24 ) Black Kaiser (Jellal Fernandez - Fairy Tail) vigilante
25 ) Night Wizard Seal (Medicine Seller - Kusuri Uri)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βατικανό, Σάββατο 9 Απριλίου 2005, 9:15



Enrico Maxwell (your host and GM)


Posted Image


Καλημέρα σας. Μετά από τις πάμπολλες περιπέτειες που μας προκάλεσε ο κύριος Law και η συμμορία του, ο κύριος Anderson και εγώ επιστρέψαμε δριμύτεροι, ανεφοδιάζοντας ταυτόχρονα και τον μπουφέ. Η νύχτα ήταν σχετικά ήσυχη παρ'όλο που το κυνήγι των ninjas συνεχίζεται. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Όπως πάντα, δεν έχω λόγο να επέμβω.


Η νύχτα πέφτει την Πέμπτη το πρωί στις 10:00. Καταλαβαίνω ότι είπαμε μία μέρα την μέρα, αλλά προέκυψε κάτι και δεν θα μπορέσω να ρίξω την νύχτα αύριο το βράδυ.


Edited by Osama Bin Laden, 31 July 2012 - 21:38.


#313 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 31 July 2012 - 23:51

Grell Sutcliff

Posted Image


*βαριεστημένα* Τι; Κανένας δεν πέθανε; .... Αμάν!
Λίγο θέλουμε και εμείς να διασκεδάσουμε, μας το χαλάνε! Δεν μπορώ, άλλο, δεν αντέχω! Τουλάχιστον ο επιθεωρητης μας έμεινε ζωντανός.....

Ξερξούλη, τελικά είσα μόνο λόγια. Όλο λες πως θα βγούμε αλλά δεν βλέπω να με καλείς καμιά μέρα. Επίσης θέλω να ακούσω την γνώμη σου, που άλλος ένας που ήσουν σίγουρος πως ήταν αθώος, αποδείχτηκε δολοφόνος. Ακόμα, θέλω να δω και την ψήφο σου σε αυτόν τον γύρο.

Εσύ μικρή Konata, τι έχεις να πεις για όλα αυτά? Ξέρεις πως είσαι στην λίστα των τοπ υπόπτων μαζί με τον Κράμπς.

Όσο για τα φιλάκια κυρία Ayame να ξέρετε πως δεν απευθηνόντουσαν σε εσάς, αλλά σε όλους τους όμορφους άντρες του δωματίου.

#314 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 31 July 2012 - 23:57

Xerxes Break

Posted Image


O Grell, φυσικα και θα βγουμε. Αν πεθανω τωρα, που απο οτι φαινεται ειναι ο μονος δρομος για να μπορεσω να απαλαγω απο το βαρετο αυτο μερος (δεν εχει την ιδια πλακα που ειχε οταν ημασταν ολοι ζωντανοι, το κλιμα εχει αρχισει να χαλαει). Λοιπον μεγαλοψυχα ψηφιζω εσενα Grell. Ομως ξερεις κατι, αναρωτιεμαι τι πηγε στραβα στα σχεδια μου, που απο οτι φαινεται διεφεραν λιγο με τα σχεδια ολων σας. Αραγε θα αποκτησω το fan club που προσπαθησα να αποκτησω στην αρχη και απετυχα???

#315 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 01 August 2012 - 11:46

Sarutobi Ayame


Posted Image



Bravo!!!Bravo!!!*τρώει natto beans με μανία*Ότι θα παρακολουθούσα και Σαιξπηριάδα στον τρισδιάστατο κόσμο από ένα ζεύγος δολοφόνων, δε το περίμενα.Πολύ καλή δουλειά επιθεωρητή, ένας έμεινε τώρα και όλα θα τελειώσουν.Επιτέλους, να γυρίσω στη συζυγική μου στέγη, στον άντρα μου και τα παιδιά μου...α και το σκύλο μου.
Δεσποινίς Grell (Keito) δεν είπα ότι τα φιλάκια σας προορίζονταν για μένα.Είπα να περιορίσετε να τ'αμολάτε αριστερά και δεξιά σε ότι λογής αρσενικό με πόδια έχει απομείνει γιατί όλο και κάτι σαλιάρικα και γλοιώδη ξώφαλτσα έρχονται και σε μένα.Πόσο μάλλον σε αυτό το ον, τον Xerxes Break (John Crabs) που δε μοιάζει διόλου να ανησυχεί για τη θέση του.Η ώρα σας κοντοζυγώνει κύριε.Μόλις μάθουμε αν όντως η Konata (mirana_neko) είναι αθώα δεν σας σώζει τίποτα.Αλλά σας βγάζω το καπέλο.Αν είστε ο τελευταίος ένοχος, πιο troll δολοφόνο δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μου.

Edited by Tsunade-sama, 01 August 2012 - 11:46.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg