Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]


  • This topic is locked This topic is locked
337 replies to this topic

#316 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 01 August 2012 - 12:01

Xerxes Break

Posted Image

Δυστυχως θα σας απογοητευσω, διοτι δεν ειμαι ο τελευταιος δολοφονος. Αν ημουν μπλεγμενος σε αυτη τη δολοφονια, τα πραγματα θα ειχαν κυλυσει διαφορετικα. Εξαλλου αν ημουν δολοφονος, θα ετρεχα να ξεφυγω απο το θανατο, δεν θα πηγαινα κατευθειναν πανω του. Για καλη των δολοφονων δημιουργησα αναταραχη και εξαιτιας μου πεθαναν αρκετοι αθωοι. Αν εξαιρεσουμε και το οτι παρασυρθηκα και απο το ζευγος Isaak και Miria, θα μπορουσε ευκολα να πει κανεις οτι ημουν μια μαριωνετα τους. Ωστοσο οι λογοι μου ηταν αλλοι. Ααπο την τριτη και ολας μερα στο νεο χωροχρονο, βαρεθηκα ολη αυτη τη βαβουρα και εψαχνα εναν τροπο να σας ξεφορτωθω. Ακομα βεβαια ψαχνω να βρω εναν λογο για τον οποιο ειμαι ακομα εδω. Εγω θα επιμεινω στη Grell. Ας ελπισουμρ οτι ο επιθεωρητης εχει βρει τον τελευταιο φονια, ετσι ωστε να φτασει αυτη η υποθεση στο τελος της.

#317 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 01 August 2012 - 13:18

Kuroko Tetsuya


Posted Image





Με μεγάλη λύπη μου κυρίες και κυρίοι, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το κύριο γιατρό, διότι χαράμισα την τελευταία ευκαιρία που μου έδωσε να βρω τον τελευταίο δολοφόνο. Σας ανακοινώνω ότι η κυρία Konata Izumi (mirana_neko) είναι εντελώς αθώα,
αμφιβάλλω αν πείραξε ποτέ ακόμα και μύγα. Κύριε Xerxes Break (John Crabs), παίξατε πολύ καλά τον ρόλο σας, αλλά ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στον κόσμο μας, και καθώς έχω σοβαρές υποψίες ότι είστε ο τελευταίος δολοφόνος, νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να φύγετε, κάτι που όλους τους υπόλοιπους γύρους καταφέρατε να αποφύγετε. Άλλωστε λένε ότι κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα, είναι προτιμότερο να είστε μέσα στο μάτι του τυφώνα παρά έξω από αυτό.

#318 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 01 August 2012 - 13:37

Xerxes Break

Posted Image

Δεν ξερετε ποσο πολυ χαιρομαι που ξεκινησε κυμα εναντιον μου. Εγω θα επιμεινω στην ψηφο μου, δηλαδη στην Grell, χωρις ομως να κανω προσπαθεια να σας αποτρεψω απο το να με βγαλετε.

Και επειδη δεν ξερω αν θα ξαναποσταρω, θα κανω μια μικρη προβλεψη των γεγονοτων. Kuroko εκανες πολυ καλα που ελεγξες την Konata, αν και δεν νομιζω οτι αυτη τη στιγμη ειναι τοσο σημαντικη. Πλεον οι μονοι υποπτοι εδω μεσα ειμαστε εγω, η Αyame και η Grell. Ετσι λεω αυτο:

Τωρα τη μερα θα φυγω επιτελους εγω.
Τη νυχτα θα φυγει ο Kuroko
Αυριο θα φυγει η Grell
Την επομενη νυχτα θα χαθει αλλος ενας αθωος
Και μεθαυριο θα πεθανει και ο τελευταιος δολοφονος που δεν ειναι αλλος απο την Ayame. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ομως ειμαι σιγουρος οτι γνωριζεις πολυ καλα οτι ειμαι αθωος. Εξαλου ησουν η πρωτη που οταν εφυγε ο L και περιμενα οτι επομενος θα ημουν εγω που θα εφευγα με αθωωσες. Ετσι αν και ψηφιζω την Grell, ο πραγματικα τελευταιος δολοφονος πιστευω οτι εινι η Ayame.

Grell, θα βγουμε εκεινο το ραντεβουδακι που σου υποσχεθηκα στον κατω κοσμο, για αυτο εξαλλου σε ψηφιζω, χωχωχωχωχωχωχωχωωχωχωχωχω.

#319 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 01 August 2012 - 13:57

Grell Sutcliff

Posted Image

Ωωωω επιτέλους θα βγούμε!! Νιώθω τόσο εκστασιασμένη!


Δεν πολυκαταλαβαίνω την λογική σας αγαπητέ μου Ξέρξη, αλλά δεν πειράζει, μου αρέσουν οι μυστηριώδεις άντρες.

Έχω να πω, πως δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο θα έπρεπε να σε εμπιστευόμαστε, εφόσον δύο στις δύο προβλέψεις σου για τους δολοφόνους ήταν λάθος, αλλά έχεις κάποιο δίκιο. Βέβαια, αν φύγεις αυτήν την μέρα, τότε δεν θα υπάρχει ανάγκη να φύγει κανείς άλλος, γιατί θα έχουμε ανακαλύψει και τον τελευταίο δολοφόνο.

Την κυρία Ayame έχω αρχήσει και εγώ να την υποπτεύομαι τώρα τελευταία...

#320 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 01 August 2012 - 15:01

Konakona-chan
Posted Image
Χα. Είδατε? Πέσατε αμέσως να με φάτε και ακούσατε τα λόγια αυτουνου, που κάθεται κοτζαμ μαντράχαλος και παίζει με κούκλες. Απο την αρχή σας το λεγα οτι αυτός είναι ένας απο τους δολοφόνους. Βreak(crabs) δεν είμαι πλεον μόνη μου στη μάχη εναντίων σου. Ήθρε η ώρα να δικαιωθώ.

#321 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 01 August 2012 - 15:45

Pino

Posted Image


Να πεθάνει αυτή με τα κόκκινα μαλλιά. Η Pino βρήκε μια κρύπτη γεμάτη πίνακες και τους αντέγραψε όλους στο μπλοκ της. Η διασκέδαση πια έχει τελειώσει οπότε λέω να φύγω!
Ανοίξτε μου την πόρτα.

#322 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 01 August 2012 - 16:07

Κύριε Ξέρξη από το να ψηφίζετε έναν τυχόντα, καλύτερα δε θα ήταν να κατηγορήσετε αυτόν που πραγματικά θεωρείτε ένοχο;
Αν θέλετε τη γνώμη μου, το αγαπητό πλάσμα η Grell πιστεύω πως είναι αθώα μέχρι το μεδούλι. Ήταν η πρώτη που ψήφισε τον ισαάκ και τη μίρια.

Αντιθέτως, εσείς κύριε Ξέρξη και εσείς κυρία Ayame αλλάξατε την κατηγορία σας, μετά από την παρεμβολή του επιθεωρητή.

Αυτό σημαίνει ότι ένας από εσάς είναι ο δολοφόνος.

Κύριε Ξέρξη εσείς πάντοτε ακολουθούσατε μια σχετικά άφοβη τακτική χωρίς να νοιάζεστε για τις συνέπειες ή για το θάνατο. Οι δολοφόνοι είναι συνήθως πιο ύπουλοι. Τέλος, είστε αυτός που είπατε ότι θεωρείτε εμένα τον γιατρό. Αν ήσασταν δολοφόνος, θα με σκότωνατε με την πρώτη ευκαιρία και τώρα θα είχατε βγάλει και τον επιθεωρητή. Αλλά παρ'όλα αυτά πέθανε ο Okita, τον όποιον τον θεωρούσατε αθώο και όχι γιατρό.

Μάλιστα, για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη σας θεωρώ ακόμη λιγότερο ένοχο από τον θεό του θανάτου.

Δίδα Ayame είστε μάλλον ο τελεταίος δολοφόνος. Πάντα ψηφίζατε αθώους και είστε και αυτή που ξεκίνησε το ρεύμα κατά του Λ. Η διαίσθηση που είχατε ήταν παγίδα. Ανιχνευτής βλέπω. Δεν μπορώ να δώσω καμία άλλη λογική εξήγηση. Μπορώ να πω ότι προδόθηκατε με την τελευταία σας κίνηση, την αλλαγή ψήφου. Δεν το συνηθίζετε. Και αν όντως είστε αυτό που πιστεύω, τότε είστε η πιο επιδέξια. Αν έχω ένα μότο, τότε αυτό είναι πως τα ακίνητα νερά ρέουν εις βάθος.
Ελπίζω να μην καταδικάσω πάλι αθώο. Είναι κατά των αρχών μου.

Εις το επανιδείν.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#323 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 01 August 2012 - 17:45

Kuroko Tetsuya


Posted Image





Κύριε Medicine Seller (Night Wizard Seal), μετά από όσα είδα, νομίζω ότι μπορώ να εμπιστευτώ την κρίση σας. Θέλω να αλλάξω την ψήφο μου προς την κυρία Sarutobi Ayame (Tsunade).



#324 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 August 2012 - 01:00

Count of Monte Cristo



Posted Image



O Xerxes [John Crabs] την έχει γλυτώσει από δύο ψηφοφορίες αν θυμάμαι καλά και τώρα μας λέει ότι ήθελε να φύγει από την παρέα μας από πιο νωρίς; Περίεργο και στα μάτια μου φάουλ όσο δεν πάει αν είναι ένας αθώος και δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει τους συνανθρώπους του απλά για τη δική του διασκέδαση...


Αν από την άλλη είναι δολοφόνος κ μας δουλεύει ψιλό γαζί μπράβο του, το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής...



Τα μέχρι τώρα δείγματα του Kuroko [demonicMC] και του Medicine Seller [N.W.S] με οδηγούν ώστε να τους εμπιστευτώ κ να σημαδέψω την Sarutobi Ayame [Tsunade-sama] για σήμερα...



και δε ξέρω αν ζητάμε πολλά από τον επιθεωρητή να ανοίξει τα χαρτιά του πριν νυχτώσει, ώστε να έχουμε μία γενική εικόνα οι αθώοι για την αυριανή μέρα...



#325 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 02 August 2012 - 01:14

Kuroko Tetsuya


Posted Image




Κύριε Κόμη του Μόντε Κρίστο (Sponis), πιστεύω πώς έχω αναφέρει όλους όσους έχω επιθεωρήσει. Αν αυτό εννοείτε, ευχαρίστως να το ξαναπώ. Όλοι οι αθώοι τους οποίους γνωρίζω και είναι ακόμα ζωντανοί είναι ο κύριος Medicine Seller (NWS), εσείς, η μικρή κυρία Pino (Theodore : D) και η κυρία Konata Izumi (Mirana_Neko). Επίσης, και αυτό δεν είναι επιβεβαιωμένο, πιστεύω ότι η δεσποσύνη Grell Sutcliff (Keito) είναι αθώα.


Κυρία Sarutobi Ayame (Tsunade-sama), με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν απαντάτε στις κατηγορίες σας. Μήπως τα έχετε παρατήσει και έχετε δεχτεί τη μοίρα σας;



#326 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 02 August 2012 - 01:57

Sarutobi Sa-chan


Posted Image




Όχι, κύριε επιθεωρητά, εδώ είμαι.Συμπαθάτε με που έλειψα για λίγο, ο καιρός εδώ στο Βατικανό είναι υπέροχος και δεν μπορώ να σταματήσω να τον χαζεύω από τα παράθυρα αφού δεν μας επιτρέπεται να βγούμε έξω.


Αγαπητέ Medicine Seller (NWS), λυπάμαι που πιστεύετε κάτι τέτοιο για μένα.Η δική μου απάντηση σε ότι μου καταλογίζεται προφανώς είναι ότι είμαι αθώα.Απλά είναι φυσικό να με υποπτεύεστε καθώς κανένας επιθεωρητής δεν με έχει ελέγξει.Με το δίκιο σας.Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση πραγματικά να μην μπορώ να δικαιολογήσω την αθωότητά μου όσο ένας έλεγχος επιθεωρητή.


Θα διαφωνήσω όμως στο ότι άλλαξα την ψήφο μου μόνο την χθεσινή μέρα.Την αλλάζω και σήμερα.Όπως είπα και στον επιθεωρητή Kuroko (DemonicMC) έλειψα για λίγη ώρα να ξεσκάσω.Περισσότερο έδωσα την ψήφο μου στην Konata (mirana_neko) για να κεντρίσω το ενδιαφέρον του επιθεωρητή ώστε να την τσεκάρει και είχα σκοπό να την αλλάξω ακόμη μία φορά αν χρειαζόταν.Χάρηκα που την βρήκε αθώα γιατί τότε έχουμε πραγματικά τον τελευταίο ένοχο, τον Xerxes Break (John Crabs).Το είπατε και εσείς, δεν είναι τυχαίο ότι στοχεύει όπου να'ναι έτσι απλά για να δώσει τη ψήφο του.Από την πολύ αρχή μου κίνησε το ενδιαφέρον καθώς δεν ερευνούσε καθόλου στο να βρεθεί έστω και ένας ένοχος και πάντα είτε ακολουθούσε το ρεύμα στις ψήφους του ανακυκλώνοντας τα επιχειρήματα άλλων είτε έψελνε το ίδιο τροπάριο "οι δολοφόνοι είναι οι ίδιοι όπως και πριν το timeskip".


Και προς υπεράσπισή μου θέλω να τονίσω σε όλους ότι στο μόνο θάνατο που συνέβαλα ήταν του L.Κανένας άλλος από αυτούς που ψηφίζατε και εσείς γιατρέ, για να λέμε αλήθειες πλέον, και εσείς επιθεωρητά δεν μου φάνηκαν τόσο ύποπτοι για να τους ψηφίσω.Εσάς Medicine Seller (NWS) καθώς και τον πρώτο επιθεωρητή σας είχα στους πρώτους μου αθώους από την αρχή.Τα επιχειρήματά σας ήταν ορθά και βασικά...ήσασταν οι μόνοι που επιχειρηματολογούσατε.Άμα ήμουν δολοφόνος πιστέψτε με, θα ήσασταν νεκροί εδώ και γύρους.Δεν είμαι όμως.


Με τις ψήφους σας εναντίον μου δίνεται μία σημαντική νίκη στους δολοφόνους σήμερα.Και εσείς οι 5 που θα επιζήσετε την επόμενη μέρα θα είστε ουσιαστικά οι χαμένοι.


x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#327 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 02 August 2012 - 10:06

Από ότι (λίγο καθυστερημένα) συνειδητοποιώ, οι ψήφοι έχουν ως εξής:


Tsunade-sama 3
John Crabs 3
Keito 2


Δίνετε παράταση μέχρι το βράδυ, ώστε οι δύο που ψήφισαν την keito (john crabs και theodore) να ψηφίσουν έναν εκ των δύο που έχουν τρεις ψήφους.

Οι υπόλοιποι μπορούν να ποστάρουν, είτε για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, είτε για να τονίσουν την ψήφο τους, αλλά δεν μπορούν να την αλλάξουν.

Edited by Osama Bin Laden, 02 August 2012 - 10:22.


#328 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 02 August 2012 - 10:36

Xerxes Break

Posted Image


Δεν ξερω γιατι με αγαπατε τοσο πολυ. Φαινεται σας αρεσει η ομορφια μου. Αναγκαστικα λοιπον, αφου θα ηταν περιεργο να ψηφισω εμενα (αν και θα θελα να το κανω), Ayame αποκαλυψε τα αληθινα σου χαρτια. Και αν εισαι αθωα, τοτε εκανα παλι λαθος στις προβλεψεις μου και δολοφονος ειναι η Grell οπου ψηφιζα.

#329 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 August 2012 - 11:37

Κύριε Ξέρξη, αυτός ο σαρκασμός σας είναι εξαίσιος. Πολλές φορές με είχατε μπερδέψει για το τι πραγματικά είστε.

Κυρία Ayame, εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ να πω και πολλά. Ελπίζω να είστε δολοφόνος και όχι αθώα. Δεν θα άντεχα ένα τέτοιο λάθος. Σας εμπιστευόμουν τυφλά στην αρχή, σας εχω προστατέψει κιόλας.

Αυτό νομίζω εξηγεί την κατηγορία μου και το επιχείρημά μου. Ο γιατρός είμαι εγώ.

Εις το επανιδείν.

Edited by Kenny, 02 August 2012 - 11:44.
user request

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#330 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 02 August 2012 - 17:49

Pino

Posted Image


Τιιι, η Pino πρέπει τώρα να ψηφίσει πάλι, αλλά άλλο άτομο; Και η ψήφος της θα κρίνει ποιό σώμα θα σβήσει; ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
Η Pino ήταν έτοιμη να φύγει από αυτό το μέρος για να εξερευνήσει την πόλη αλλά πρέπει να μείνω εδώ κι άλλο; (≈_≈)"

Αυτή η θεία... η κυρά Sarutobi. Αυτή λέει η Pino.