Okay, now just what the...
Τουλάχιστον αυτή η τροπή με βοήθησε να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, αν κι έχω ψιλοσκάσει που έχασα τον μοναδικό που εμπιστευόμουν εδώ μέσα. Ω Jellal, μην ανησυχείς, θα κρατήσω εγώ συντροφιά στη φίλη σου την Erza! Έχουμε και λέμε:
Κuroko, o Rai δε σε ψήφισε επειδή ήθελε να ξεκινήσει τραίνο κατηγοριών εναντίον σου. Όταν σε κατηγόρησα, ζήτησα εξηγήσεις από εσένα κι άλλα δύο άτομα: Εκείνον και τον Μedicine Seller. Kι ενώ ο δεύτερος επέμενε στην άποψή του και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τη θεμελιώσει, ο Rai έκανε πως συμφωνεί μαζί μου, δεν έδωσε καμία εξήγηση για την προηγούμενη συμπεριφορά του και σε ψήφισε αφηνόντας ένα σωρό ανοιχτά παραθυράκια, ουσιαστικά μην παίρνοντας μέρος στην κρίσιμη διεξαγόμενη ψηφοφορία. Αυτό βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο απ' τον Jellal, που δεν έχασε ευκαιρία να τον εξοντώσει. Αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν ενισχύει την εντύπωσή μου για την αθωότητα σου, αλλά τουλάχιστον θεμελίωσε την αθωότητα του Medicine Seller. Αγαπητέ μου φαρμακοπωλητή, ζητώ συγνώμη αν σας πίεσα, αλλά όπως σας είπα, η ψήφος μου χαμένη δεν πάει, ne~? Kανείς δολοφόνος δεν εμμένει τόσο πολύ στην άποψή του και μάλιστα κατ' αυτόν τον τρόπο, τη στιγμή που ξέρει πως όταν πέσει η νύχτα, θα αποκαλυφθεί. Κι όταν σας άφησα ανοιχτό παραθυράκι για να φύγετε, εσείς επιστρέψατε κι επιμείνατε στην κατηγορία σας, πεπεισμένος ότι ο L ήταν πράγματι δολοφόνος. Αν ήσασταν δολοφόνος και στοχεύατε τον L, μου φαίνεται για το τελευταίο πράγμα που θα κάνατε. Υπερβολικές εξηγήσεις και αναλύσεις επί αναλύσεων που δεν αρμόζουν σε πανούργους και ύπουλους δολοφόνους. Αυτό σε συνδυασμό με την σύντομη κατηγορία προς τον Okabe, αλλά και το γεγονός ότι ο Rai αποδείχθηκε ένας απ' τους κυρίως ραδιούργους, με κάνει να πιστεύω πως τελικά όντως δεν είστε δολοφόνος. So pardon me if I was a bit rough on you~!
Όσο για τις υποψίες μου προς τον Δούκα Ίδρυ, σκέφτομαι ότι ο τύπος μιλάει υπερβολικά πολύ για δολοφόνος... όταν αποφασίζει να μιλήσει. Αν ήταν όντως δολοφόνος, γιατί να μας προσφέρει στο πιάτο και σε πλήρη ανάλυση ένα πολύ εύστοχο και σωστό σκεπτικό των δολοφόνων; Αν και κατά τη γνώμη μου μάλλον κάνει λάθος στο πρόσωπο, με βάση αυτό το σκεπτικό δεν έχασε τη ζωή του ο Rai? Άλλο να πετάς ένα όνομα κι άλλο ολόκληρη σκευωρία... Γι' αυτό δε θα τον κατηγορήσω ακόμα.
Κύριε Τae-Soo Park (Lord Leon) εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά;