Jouslain Tytania
Αγαπητέ κύριε Izaya, μπορώ να σας πληροφορήσω, με παρρησία μάλιστα, πως όχι μόνο δε θέλω το κακό κανενός αλλά κι ότι κάνω το κάνω από την προσπάθειά μου να πιάσω δολοφόνους. Σίγουρα, έκανα λάθος με τον επιθεωρητά, καθώς και ο Δούκας Ίδρις ήταν αθώος - όσον αφορά αυτό το συγκεκριμένο έγκλημα - και επαναλαμβάνω πως με θλίβει όσο κανέναν άλλον το γεγονός πως καταδίκασα κι εγώ με την ψήφο μου κάποιον που δε σκότωσε, μα επιτρέψτε μου να πω πως όλοι έχουν κάνει τέτοια λάθη.
Προσπαθώ να διορθωθώ και με κάθε γύρο που περνάει να είμαι και πιο προσεχτικός, όμως πέρα από αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μη λέω τίποτα και να μην προτοστατώ στις ψήφους. Το...σετάκι με τα αδέρφια που λέτε, είναι αρκετά ύποπτο, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί πραγματικά να είναι. Και μην ξεχνάτε πως μας έχουν μείνει και δύο άνθρωποι του Πάπα να λειτουργούν ανάμεσά μας, αλλά φοβάμαι το κάνουν τόσο άσχημα και υπερβολικά διακριτικάμε φόβο της ίδιας τους της ζωής που είναι απίθανο να τους εμπιστευτούμε.
Η ψήφος μου στη μικρούλα Pino πηγαίνει και για τον ύποπτο τρόπο που φέρεται καθώς και τα κριτίριά της να ψηφίζει. Την ψήφισα πρώτος? Άρα πρέπει να ψηφίσει εμένα. Και πριν οι δικαιολογίες περι ύψους και όλα τ'άλλα με κάνουν πολύ ύποπτο. Σιχαίνομαι αυτήν την κατάσταση που ούτε μικρά παιδιά δεν είναι υπεράνω υποψίας αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ακόμα, ξέρουμε πως δεν είναι καν άνθρωπος, μα ένα ανδροειδές που προσωμειώνει τα ανθρώπινα συναισθήματα...κι αν κάτι πήγε λάθος? Γι αυτό επιτρέψτε μου να προτοστατώ. Εξάλλου, κι ο κύριος Tae-Soo που μακάρι να γίνει καλά, μοιραζόταν την άποψή μου, και είμαι τόσο στενοχωρημένος που ένας τόσο ικανός και διορατικός άνθρωπος έφτασε σε τέτοια κατάσταση...οι σκέψεις μου, μαζί του...