Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]

• This topic is locked This topic is locked
337 replies to this topic

#196 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 19 July 2012 - 16:39

Jouslain Tytania

Posted Image

Mε διασκεδάζετε περισσότερο απ'όσο περίμενα κύριε Izaya...θέλετε να μάθετε τη λογική μου? Από τον προηγούμενο γύρο ακόμα ήμουν διχασμένος για το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος γενικώς, όμως απ'τη συμπεριφορά του κυρίως, ο επιθεωρητής μου έδωσε την εντύπωση πως είναι ένοχος για κάτι. Λίγο ο τρόπος που κατηγόρησε τον κύριο Akagi, λίγο πως και τώρα ενισχύει το ρεύμα κατά του κυρίου Xerxes, με ωθεί στο να τον θεωρήσω ένοχο.

Κάποιος είπε παραπάνω - και μη με βάζετε να ψάχνω ποιος, δεν έχω το κουράγιο όσο φεύγει η μέρα - πως οι δολοφόνοι δε θα ήταν αρκετά γενναίοι να ξεκινήσουν ένα ρεύμα εναντίων κάποιου. Ας θυμηθούμε λοιπόν πως η κατηγορία του εναντίων του αθώου θύματος ήρθε σ'ένα σημείο που είχε ήδη αρκετές κατηγορίες ο αποθανών κύριος Akagi. Τώρα ακόμα, δεν κατηγόρησε κάποιον διαφορετικό απ'το ρεύμα, ούτε το έκανε γρήγορα. Περίμενε να υπάρχουν ήδη τρεις ψήφοι να τον επιβαρύνουν.

Posted Image

Αν αυτό σας φαίνεται μη-λογικό, ή το γεγονός πως αποφάσισα να εμπιστευθώ το ένστικτο της κυρίας Ayame μετά από όλον αυτόν τον λογισμό. Έπρεπε προφανώς να σας συμπεριλάβω στο σκεπτικό μου, όμως τα γεγονότα της νύχτας με είχαν ταράξει αρκετά ώστε να μη θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου με κανέναν άλλον παρά τον εαυτό μου, την αγαπητή μου Francia και τον αγαπητό μου ξάδερφο, Aryabart Tytania.

Είστε ικανοποιημένος τώρα κύριε?

Posted Image

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#197 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 19 July 2012 - 16:59

Pino

Posted Image

Και άλλοι πέθαναν; Θα πεθάνετε όλοι; Και η Pino τι θα κάνει μόνη... στο μπαλκόνι... με λεμόνι...

ΑΑΑΑΑ.

*άνοιγμα φακέλου υπόπτων*

*επισήμανση L*

*κλείσιμο φακέλου*

Edited by Theodore :D, 19 July 2012 - 16:59.

#198 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 19 July 2012 - 17:38

Jellal Fernadez
Posted Image

Zαλάδα με έπιασε. Ανάκατες κατηγορίες και καινούρια ονόματα προτού καν ξεκαθαρίσουμε τι συμβαίνει με τους ήδη υπόπτους. Νωρίτερα κάπως φαίνονταν να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα αλλά μου φαίνεται πως πάλι πρέπει να ασχοληθούμε με κάποιους κύριους. Έρζα, αγάπη μου δώσε μου δύναμη να αρχίσω να φωνάξω δυνατά:

Το χάος, η απουσία πληροφορίας και οι κατηγορίες που πετούν πέρα-δώθε δεν βολεύουν τους αθώους αλλά τους δολοφόνους οι οποίοι βρίσκουν πιο εύκολα μέρη να κρυφτούν και πιο εύκολα στημένες κατηγορίες εναντίον αθώων για να βασιστούν και να παραπλανήσουν.

Γιατί δεν κλείνουμε ένα-ένα τα ανοιχτά μέτωπα όσο προχωράμε; Βλάπτει αυτό κάπως; Και μην σκέφτεστε τι είμαι εγώ που το έγραψα αυτό, υποψιαστείτε με ελεύθερα, δεν είναι να μου έχετε καμια εμπιστοσύνη όπως σε κανέναν άλλο πέρα απο τον εαυτό σας. Σκεφτείτε όμως αν η παραπάνω πρόταση ισχύει ή όχι.

Πιο συγκεκριμένα τώρα:
Λοιπόν, κύριε Medicine Seller(NWS), διάβασα με ενδιαφέρον τη θεωρία σας και μπορώ να σας πω πως διαφωνώ. Τα επιχειρήματα που έχετε παραθέσει είναι τελείως συμπτωματικά. Η Slam(OdyMonaxos) θα μπορούσε άνετα να υπερασπιστεί έναν αθώο εναντίον κάποιου αθώου για ξεκάρφωμα ενώ κρίνετε και από τα λόγια του L για τα οποία πρέπει να λάβετε υπόψη και άλλα πράγματα όπως την ικανότητα του μέχρι τώρα να παραθέσει επιχείρημα η οποία είναι μηδενική. Και όχι επειδή δεν έχει. Για παράδειγμα:

Πάμε πίσω στην πρώτη νύχτα και δείτε την ροή της ψηφοφορίας (posts #63 ως #86). Ο κύριος Xerxes Break (John Crabs) είναι ο πρώτος που ψηφίζει τον L καπάκι έπειτα από την κυρία Ayame ενώ ο δολοφόνος Okabe ψηφίζει Akagi. Έπειτα ψηφίζετε εσείς τον L (έπειτα αλλάξατε) και ο επιθεωρητής κάνει 3 τις ψήφους του. Ακολουθούν οι δύο ψήφοι της Orihara Izaya(DiamondsofBlood) και Oreki Hotarou (Iristella) εναντίον του Okabe που φέρνουν τον τελευταίο μια ψήφο κάτω από τον L. Ο κύριος Okabe τότε, το άτομο που ξέρουμε τώρα πως είναι δολοφόνος, αλλάζει τη ψήφο του ενάντια στον κύριο L για να σώσει το τομάρι του. Το κάνει κατευθείαν, άκρως διακριτικά χωρίς να περιμένει καθόλου να δει αν θα σχηματιστεί διαφορετικό ρεύμα κάτι που πιστεύω πως θα έκανε αν ο L ήταν συνένοχος του. Ακόμα και το γεγονός πως η Slam φαίνεται να τον υποστηρίζει στα λόγια είναι ελαφρυντικό κατά την γνώμη μου. Δεν είναι και το πιο πιθανό να "συνδεθεί" έτσι ένας ένοχος με έναν συνένοχο του τόσο νωρίς, ιδιαίτερα μια δολοφόνος (η Slan) που προφανώς στόχος της ήταν να περάσει απαρατήρητη την ίδια ώρα που ο L είναι από την αρχή στη λίστα με τους πιο ύποπτους. Δεν θα γινόταν ποτέ τόσο χαζή.

Θέλω λοιπόν την γνώμη σας πάνω στην παραπάνω επιχειρηματολογία -οποιουδήποτε η γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Και επίσης έχω και εγώ μια ερώτηση για εσάς συγκεκριμένα κύριε Medicine Seller: Είστε περισσότερο σίγουρος για την αθωότητα του Xerxes ή για την ενοχή του L; Ή ομοίως και για τα δύο; Πρέπει να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα όπως για παράδειγμα εγώ δεν κόβω το χέρι μου για την αθωότητα του L ακόμα και με τα παραπάνω ελαφρυντικά (και δεν το λέω για να δικαιολογηθώ αργότερα). Θεωρώ αρκετά ως πολύ πιο ύποπτο τον Xerxes. Αν κάνω λάθος εδώ θα είμαι και θα τα πούμε. Δεν θα κλάψω και ιδιαίτερα αν ο L τελικά πεθάνει μιας και με την στάση του, ακόμα και αθώος να αποδειχθεί, μας έχει κανει να ασχοληθούμε μαζί του περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Πιστεύω ωστόσο πως πράγματι είναι αθώος.

Συνοψίζοντας, μετά την νύχτα, κάποια άτομα άλλαξαν γνώμη για τον Xerxes και είναι άτομα που μέχρι τώρα ήταν σωστά, κάτι που με κάνει να σκεφτώ μια συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω τόσα πολλά στοιχεία και την δική μου εντύπωση άρα θα ψηφίσω τον εν λόγω κύριο.

Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό, τώρα με αυτήν την αναλογία 1:2, επιθεωρητής που γνωρίζει δύο δολοφόνους πρέπει να ανοιχτεί και να τους κατονομάσει ή τουλάχιστον να φροντίσει πως ο θάνατος του θα προσφέρει στους ζωντανούς αθώους, έγκυρες και εξασφαλισμένες πληροφορίες. Μην το ρισκάρετε. Δεν θα βαράνε πάντα στον γάμο του καραγκιόζη οι δολοφόνοι. Είναι τόσο το χάος εδώ μέσα που κάθε σημαντική πληροφορία είναι επιθυμητή.

#199 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 19 July 2012 - 17:57

Orihara Izaya
Posted Image

Mάλιστα... Μιλήσατε με λογικά επιχειρήματα, Δούκα Jouslain. Δυστυχώς όχι τόσο ισχυρά ώστε να με πείσετε κι εμένα να ψηφίσω εναντίον του L. Κι αυτό γιατί δεν είναι ο μόνος που κατηγόρησε τον Akagi, ούτε ο μόνος που ενίσχυσε το ρεύμα εναντίον του Xerxes. Mε το τελευταίο σκεπτικό, μήπως θα έπρεπε να στραφείτε εναντίον του ξαδερφούλη σας που το ξεκίνησε και το θεμελίωσε, αφού είστε τόσο σίγουρος ότι όντως είναι λανθασμένο; Λέω~! Το 'οι δολοφόνοι δεν είναι αρκετά γενναίοι ώστε να δημιουργήσουν ρεύμα' μη μου το προβάλλετε ως επιχείρημα, δεν έχει βάση. Πού ξέρετε εσείς τι σκέπτονται οι δολοφόνοι, και πόσο γενναίοι ή πόσο δειλοί είναι; Στο κάτω-κάτω μπορεί να είναι η τέλεια μπλόφα τους!

(Και τι εννοείτε βρε, σας διασκεδάζω 'περισσότερο απ' ότι νομίζατε'; Αν σας πιάσω και εσάς κι το άλλο το σκασμένο το στρουμφάκι που λέει ότι ξεθωριάζω στο περιθώριο, θα βάλω τον Shizu-chan να σας κυνηγήσει!)

"ΤΗΣ" Izaya Orihara κύριε Jellal? Aμφισβητείτε τον ανδρισμό μου τώρα, ή μου φαίνεται;;; Και να σας πω, το γεγονός και ο L και ο Xerxes να είναι και οι δύο αθώοι, δε σας έχει περάσει απ' το μυαλό; Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει οπωσδήποτε να συνδέσουμε αυτούς τους δυο, και γιατί η αθωότητα του ενός να σημαίνει ενοχή του άλλου. Να επαναλάβω ότι μια απλή διερευνητική ερώτηση του Xerxes δεν τον καθιστά δημιουργό ρεύματος. Και προσωπικά πιστεύω ότι ο δεύτερος γύρος είναι πολύ νωρίς για να βαρέσει δολοφόνος στο ψαχνό. Μην ξεχνάτε, ο Akagi είχε αφήσει πατήματα να τον υποπτευθούμε και οι αθώοι. Ο μέγας χειραγωγός της υπόθεσης κατά τη γνώμη μου δεν είναι άλλος απ' τον Medicine Seller. Ψήφισε ακριβώς όπως ψηφίζουν οι δολοφόνοι, και προετοιμάζει το έδαφος για τον επόμενο γύρο. Για να δούμε τι θα πει.

Pino πρόσεχε να μην στραμπουλήξεις κανένα δάχτυλο απ' την τόσο εκτεταμένη έρευνα που έκανες~!

#200 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 19 July 2012 - 18:04

Tae-Soo Park

Sarutobi (Tsunade) μαλλον απο τις πολλες φορες που σας πεσανε τα γυαλια, εχει φυγει η μιση επιστρωση και γιναν σα πινακας το Pollock. To Ιδιο λεμε. Δεν παιζω μαζι σας. Δεν σας εχω καν απευθυνει το λογο.

Εκεινο που με ενδιεφερε στην παρουσα φαση, ειναι να γινουν αντιληπτα σε ΟΛΟΥΣ τα παιχνιδια του Δουκα Ιδρις (Βαbbα), Αλλα από ότι φαινεται ζηταω πολλά. Σε όλους φαινονται πολυ λογικα και συγκροτημενα τα όσα λεει όπως λογικο φαινεται και το να σκοτωνουμε τον πρωτο που φηφισε απο εικοσι ατομα καποιον που αποδειχτηκε αθωος, και να το επαναλαμβανουμε εσαεί, μεχρι να μη μεινει κανεις.

Και μιας και σας απευθυνομαι για πρωτη φορά, το μονο που έχω να σας πω ειναι οτι προφανως θα προσπαθησουν να σας χρησιμοποιησουν ως εργαλειο αποπροσανατολισμου της μαζας. Οπότε...

Posted Image

Περιμενω να δω ποση ωρα θα παρει στον καθενα μεχρι να πατησει το pause στον αυτοματο πιλοτο και να αρχισει να σκεφτεται λιγο, εστω και αν ειναι λαθος η σκεψη.

Μεχρι τότε μπορει καποιος να σκοτωσει την Pino (Theodore) γιατι ακουγεται σα χασισωμενος κουκος;

Edited by Lord Leon, 19 July 2012 - 18:09.

stasou%2520mygdala.jpg

#201 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 19 July 2012 - 18:17

Jouslain Tytania

Posted Image

Το γεγονός είναι πως ο επιθεωρητής L επέμενε στον κύριο Akagi από την πρώτη κιόλας νύχτα και τη δεύτερη πουβρέθηκε η ευκαιρία τον σκότωσε. Τρίτη νύχτα τώρα, και τα πράγματα δε φαίνεται να καλυτερεύουν εφόσον και πάλι κατηγορεί με όσο σθένος μπορεί να προβάλει τον κύριο Xerxes που μου φαίνεται ακόμα ένα θύμα στις πλεκτάνες των όλο και λιγότερων δολοφόνων. Αν είναι κι ο ίδιος θύμα αυτών των πλεκτάνων τότε λυπάμαι για τις κατηγορίες μου, αλλά όχι πριν δω την αλήθεια με τα μάτια μου.

Κύριε Izaya δε μπορώ να ξέρω τι σκέφτονται οι δολοφόνοι και γιατί προφανώς αλλά ελπίζω αυτό που σκέφτομαι να είναι σωστό.

Η μικρούλα Pino μου έχει τραβήξει κι εμένα εξίσου την προσοχή κύριε Tae-Soo Park με τον κακό τρόπο και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που έχει παρατηρήσει την ύποπτη συμπεριφορά της. Επίσης, είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον πως είστε με το μέρος των μη-δολοφόνων (γιατί συγχωρείστε με αλλά δε μπορώ να σας πω αθώο) και αρχίζω να βλέπω με περισσότερη εμπιστοσύνη τα λεγόμενά σας. Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις οι γνώμες μας συνάδουν οπότε δεν κερδίζω κάτι σημαντικό, όμως μπορούμε ν'αφήσουμε τη μικρή Pino για τώρα, και να συγκεντρωθούμε στην πραγματική μονομαχία που πλέον δεν είναι τόσο μονόπλευρη και βαρετή.

Παρεπιμπτόντως, πώς ξέρετε πώς ακούγεται ο χασισωμένος κούκος?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#202 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 July 2012 - 18:38

Medicine Seller

Posted Image

I really love this. Πραγματικά έχει χαθεί ο μπούσουλας. Αν είναι να πεθάνουμε, θα πεθάνουμε τίμια. Το καλό με τα σαθρά επιχειρήματα ξέρετε ποιο είναι; Είναι το ίδιο αναποτελεσματικά και στην αντιπαράθεση.

Medisine Seller(NWS), φυσικά και θέλω. Τι, θα τρομάξω, νομίζεις; Εσύ προήλθες από τραγικό λάθος, εγώ ότι έχω πει βγαίνει.
Βασίζεις τη θεωρία σου περί αθωότητας του Break παρά την ένοχη σιωπή του προϋποθέτοντας ότι έχεις ανακαλύψει ήδη άλλον δολοφόνο και μαζί του έναν επιθεωρητή.
Ο ίδιος δε θέλει να υπερασπιστεί καν τον εαυτό του, αν και θα μπορούσε να πει αυτά που λες. Δε μιλά για να μην αφήσει στοιχεία.
Οπότε ναι, επιμένω στην ενοχή του. Ο ίδιος ούτε λίγο ούτε πολύ, το αποδέχεται και απειλεί να με πάρει μαζί του!

Όσον αφορά το δε θα ψήφιζαν από τον πρώτο γύρο ο ένας τον άλλον, συμφωνώ. Ωστόσο, ο L είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Ακόμα κι αν είναι όπως το λες, ένοχος ο L, λόγω της ευκολίας με την οποία κατηγορήθηκε πριν το timeskip, όπου αποδείχθηκε σημαντικός αθώος, ένα ρεύμα εναντίον του δε θα φτουρούσε.
Ποιος θα επαναλάμβανε τα ίδια λάθη τόσο γρήγορα;
Παράλληλα, ο L θα ήταν από τους πρώτους που θα τραβούσαν την προσοχή των επιθεωρητών. Γιατί λοιπόν να μην στήσεις ένα ωραίο κόλπο για να τους παγιδεύσεις και ταυτόχρονα να αποκτήσεις επιχειρήματα αθωότητας; Το μόνο που θα είχες να θυσιάσεις είναι τον L, ο οποίος ούτως ή άλλως λόγω παρελθόντος και του γεγονότος ότι είναι επιρρεπής στα λάθη θα έφευγε νωρίς από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Ακόμα λοιπόν κι αν ισχύουν όλα αυτά τα προαπαιτούμενα για το σενάριο αθωότητας του Break που παρουσιάζεις, έχει κι αυτό τρύπες.
Και τα δεδομένα εναντίον του είναι αρκετά ισχυρά για να επιμείνω και να ρισκάρω να βρεθώ νεκρός πριν κατακτήσω το σύμπαν.
Άλλωστε, αποκλείεται να μη με έχει ήδη ελέγξει επιθεωρητής και να μην είχε αναφέρει έστω και υποψίες για μένα.
Κάπου εδώ, όλο και κάτι θα έχουν ανακαλύψει και όλο και κάτι θα αφήσουν ως διαθήκη πριν πεθάνουν.

Κύριε Ίδρις θα πω αυτό. Έχετε τα πάντα για τον τέλειο δολοφόνο. Είστε καλός σε αυτό που είστε. Μετά από την προσπάθειά μου να διαλευκάνω αυτό το μυστήριο είμαι σίγουρος ότι θα ημουν στο κέντρο. Το ομολογώ, ανοίχτηκα πολύ. Στο τέλος όμως θα φανεί αν είχα καλή τακτική ή όχι.

Αρχικά, όπως και ο επιθεωρητής L, χρησιμοποιήτε το επιχείρημα "πριν το timeskip". Γιατί είστε τόσο σίγουροι ότι αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν οι επιθεωρητές;

Έδωσα κάποιες εξηγήσεις, μαζί και το επιχείρημα με τη Slan, όλα αυτά γιατί είναι σημάδια για την ενοχή του. Θέλω να φαίνομαι σίγουρος, αλλά κανείς δε ξέρει αν πραγματικά είμαι.

Posted Image

Τώρα κύριε Jellal η απάντηση στην ερώτησή σας είναι απλή. Θεωρώ περισσότερο ένοχο τον L από ότι θεωρώ αθώο τον Xerxes.

Πάμε τώρα στο σοβαρό της υπόθεσης.

Κύριε Izaya νομίζω δεν προσέχετε καλά τα γεγονότα. Υποτιμάτε πάρα πολύ την δύναμη των αθώων. Ο κύριος Akagi ψήφισε τον L γιατί προφανώς μπορεί να κατάλαβε κάτι. Είναι κατανοητό το ότι μιλάω με στόμφο και όπως είπα ο ίδιος διακυβέβεται η ζωή μου με αυτά που λέω, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνω πίσω με μια κατηγορία. Άλλαξα τη ψήφο μου και καταδίκασα ένα δολοφόνο. Αυτή είναι η δουλειά μου, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Πιστεύετε πως αν ήμουν δολοφόνος θα καταδίκαζα έναν σύντροφο; Εσείς είπατε ότι ασκώ ψυχολογική πίεση και χειραγωγώ, συνεπώς θα μπορούσα να το κάνω με τον καθένα. Θα μου πείτε ήμουν κι εγώ από αυτούς που καταδίκασαν τον Akagi αλλά είμαι και από αυτούς που καταδίκασα τον Okabe.

Και το μόνο που μας μένει σε αυτό το παιχνίδι είναι η λογική.

Τέλος, αν δεν σας πείθω ακόμα, θεωρώ πως ο Idris είναι αυτός που χειραγωγεί περισσότερο και ο πιο ύποπτος για το φόνο και εξήγησα πολλάκις το γιατί. Ο κύριος L βρήκε την ευκαιρία και με κατηγόρησε για την αρχική αλλαγή ψήφου μου, ποιος όμως μίλησε για την αλλαγή ψήφου του Idris; Αυτός άλλαξε τη κατηγορία του, όταν ήδη κατηγορούσαμε τον Okabe , ενώ αυτός ψήφιζε τον Okita.

Κύριε Idris Tytania να ξέρετε πως η επόμενη ψήφος μου είστε εσείς.

Εις το επανιδείν.

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#203 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 19 July 2012 - 18:43

Jellal Fernadez

Posted Image

"ΤΗΣ" Izaya Orihara κύριε Jellal? Aμφισβητείτε τον ανδρισμό μου τώρα, ή μου φαίνεται. Μην ξεχνάτε, ο Akagi είχε αφήσει πατήματα να τον υποπτευθούμε και οι αθώοι. Ο μέγας χειραγωγός της υπόθεσης κατά τη γνώμη μου δεν είναι άλλος απ' τον Medicine Seller. Ψήφισε ακριβώς όπως ψηφίζουν οι δολοφόνοι, και προετοιμάζει το έδαφος για τον επόμενο γύρο. Για να δούμε τι θα πει.

Εμ, έτσι όπως είσαι... Ζητώ συγγνώμη κύριε Izaya για αυτό.
Φυσικά και υπάρχει η πιθανότητα να είναι αθώοι και οι δύο και αν αποδειχθεί πιθανή αθωότητα του Xerxes μέσω του θανάτου του ή αλλιώς, αυτό δεν θα με έκανε να αγνοήσω τα επιχειρήματα που έβαλα ο ίδιος και να ψηφίσω μετά τον L. Δεν είναι θέμα του ή ο ένας ή ο άλλος δηλαδή. Ωστόσο, δεν πιστεύω πως ο Xerxes(John Crabs) είναι αθώος και θα πάω με αυτήν την επιλογή ως το τέλος. Δεν με ενδιαφέρει η σειρά που ψήφισε τον Akagi, είναι κυρίως το γεμάτο αντιφάσεις post που έκανε στο τέλος εκείνου του γύρου να επιμείνω. Ανατρέξτε αν θέλετε στο σχόλιο μου, στο τέλος του προηγούμενου γύρου.

Τέλος, για τον Medicine Seller σας θυμίζω πως στον πρώτο γύρο ψήφισε 3ος τον δολοφόνο Okabe αλλάζοντας μάλιστα ψήφο από τον L που εσείς και εγώ πιστεύουμε πως είναι αθώος Και αυτό δεν μου φαίνεται ως κάτι που θα έκανε δολοφόνος.

#204 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 19 July 2012 - 19:54

Orihara Izaya
Posted Image

Γιατί, τι έχω, στρουμφάκι νο2; Η έννοια 'μετροσέξουαλ' δε σου είναι γνωστή; Funny, looking at you doesn't seem that way~! Aχέμ! Δέχομαι μετά χαράς την *ειλικρινέστατη* συγνώμη σας κύριε Jellal! (πώς την είπαμε την κοπέλα σου, Erza? Tι ωραίο όνομα...) Αλλά ας έρθουμε τώρα επί της παρούσης.

Ούτε εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι ο Xerxes είναι αθώος. Άλλωστε ήμουν απ' τους πρώτους που παρατήρησαν τις αντιφάσεις του. Αλλά για σκεφτείτε λίγο: Αν ήταν όντως ένοχος, θα τον έπαιρνε να πέσει σε τέτοιες αντιφάσεις; Θα ήταν δυνατόν να είναι τόσο απρόσεχτος; Μου φαίνεται απίθανο. Και το ρεύμα που δημιουργήθηκε μετά εναντίον του ενισχύει την εντύπωσή μου ότι είναι αθώος. It's too easy to be true at this point.

Όσο για τον κύριο Medicine Seller, έχω να πω τα εξής: Ναι, με φρενάρει το γεγονός ότι ψηφίσατε τον Okabe νωρίς. Δεν υποτιμώ τη δύναμη των αθώων, θα ήταν σαν να μου λέτε ότι υποτιμάω των εαυτό μου. Οι αθώοι έχουν μάτια για να βλέπουν, αυτιά για να ακούν και μυαλό για να κρίνουν. Αλλά θυμάμαι και εγώ πόσο χαμένος ήμουν στον πρώτο γύρο και δεν ήξερα προς τα πού να κάνω. Τον Okabe τολμώ να πω, τον ψήφισα στην τύχη. Δεν έχουν μαζευτεί ακόμα αρκετά στοιχεία για να καταλάβει κάποιος αθώος το οτιδήποτε και να κολλήσει εκεί, εκτός αν είναι επιθεωρητής και πέσει διάνα, που ο Akagi δεν ήταν. Το ότι ο L κόλλησε επίσης και κατηγόρησε σφοδρά, σας θυμίζει όντως τακτική δολοφόνου; Αλήθεια; Ο ίδιος ο δολοφόνος έσκαψε το λάκκο του για τώρα δηλαδή;

Επίσης, να σας θέσω κι άλλον ένα προβληματισμό: Είμαι ο μόνος που παραξενεύεται απ' το γεγονός ότι πέσαμε διάνα σε δολοφόνο απ' την πρώτη κιόλας νύχτα; Δεν ήταν υπερβολικά εύκολο; Σα να μου φαίνεται θυσία για να αποκτήσουν άλλοθι μερικοί άλλοι αργότερα. Medicine Seller, μόνο σε ένα πράγμα συμφωνούμε: Δεν εμπιστευόμαστε τον Ίδρυ. Που να χτυπιέται κάτω, μου φαίνεται πολύ ύποπτος.

#205 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 July 2012 - 20:40

Posted Image

Κύριε Izaya, είστε εξαιρετικός στον αντίλογο. Πραγματικά λατρεύω να συνδιαλέγομαι μαζί σας. Αλλά παραβλέπετε ένα πολύ μικρό γεγονός και θελώ με ειλικρίνια να μου απαντήσετε αν έχω δίκαιο ή όχι.

Στον πρώτο γύρο ψηφίσαμε τον L εγώ, ο Oreki που πέθανε και η Ayame. Στη συνέχεια και ο Akagi που πέθανε επίσης. Αν "εμείς" οι δολοφόνοι είχαμε αποφασίσει να δημιουργήσουμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο θα τον ψηφίζαμε ευθύς αμέσως και πάραυτα θα είχαμε δημιουργήσει ρεύμα ενιανίον του.

Η πραγματική αιτία που ψήφισα τον Okabe ήταν ο ίδιος ο Oreki. Αν καταλογίζω κάτι στο μικρό ήταν η εξαιρετική διαίσθησή του και η τρομερή λογική του. Με έπεισε ευθύς αμέσως ότι ο Okabe είναι ένοχος και γι'αυτό το ψήφισα. Μα για δες! Μετά την ανακάλυψή του, γιατί αυτός ήταν από τους πρώτους που τον ξετρύπωσε, πέθανε! Σύμπτωση; Δε νομίζω.

Ο τελευταίος ένοχος του Akagi ήταν ο L και μετά πέθανε. Καθόλου τυχαίο γιατί τον καταδικάσαμε, μαζί με τη σύμπραξη των δολοφόνων, αλλά καταλαβαίνετε το υπονοούμενό μου.
Όταν εννοώ ότι υποτιμάτε τους αθώους, εννοώ πως υποτιμάτε τις ικανότητες επιθεωρητή που όλοι κρύβουν. Συνέχεια μιλάτε για το ότι δεν ήταν επιθεωρητής ο Akagi. Ποιος ο λόγος; Ούτε ο Oreki ήταν επιθεωρητής.

Αυτό που αρχικά ήταν διαίσθηση της Ayame, πάει τώρα να γίνει σχεδόν βεβαιότητα. Για αυτό και η ψήφος μου είναι αυτή που είναι.

Γι'αυτό σας ταρακουνώ από τη θέση σας και σας αφυπνίζω για τους πραγματικούς δολοφόνους. Δεν πρέπει να χάνετε τη ψήφο σας από εδώ και από εκεί.

Ελπίζω να σας ικανοποίησα. Χαίρομαι που υποπτεύεστε τον Idris. Τα άλλα είναι πέρα των δυνατοτήτων μου.

Εις το επανιδείν.

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#206 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 19 July 2012 - 22:32

Isaac Dian

Posted Image

Χοχο miria,τα πραγματα εχουν γινει πολυ ενδιαφεροντα.Ποιος ειναι ενοχος και ποιος ειναι αθωος?Παμε λοιπον miria αν ξεπερασουμε αυτο το εμποδιο ο επομενος παπας θα μας ευγνωμονει και δεν θα χρειαστει να τον κλεψουμε για να δωσουμε τα λεφτα τους στους φτωχους.Θα μας τα δωσει απο ευγνωμοσυνη και θα μπορεσουμε να τα χρησιμοποιησουμε για να στησουμε μια αλυσιδα γραφειων "ρομπεν των τραπεζων" που θα κλεβουν απο τις τραπεζες των κακων μαφιοζων.

Ξεκιναμε λοιπον.Οι ενδειξεις ειναι σημαντικες προς τους L,break αλλα κατι δεν παει καλα με αυτους τους 2.Ο μεν τυπακος με το κουκλακι μου δινει την εντυποση οτι εχει χασει το ενδιαφερον του για αυτη τη μαζωξη και θελει να πεθανει.Θα το εκανε αυτο ενας φονιας?Οχι.Μαλλον μπορω να πονταρω το καλο μου καπελο στο οτι δεν εχει καν ρολο.Για τον αχτενιστο επιθεωρητη το συζηταμε αν εχει ρολο αλλα για φονιας?Μπα παρα πολυ αυθορμητος για να ναι μερος σχεδιου.

Ολα αυτα ειναι προφανη στοχια αλλα ο δουκας ιδρυς επιμενει να τα αγνοει και να σημαδευει αυτους τους 2.Αυτο ισως να μην ειναι ενοχοποιητικο απο μονο του αλλα ειναι μια καλη αρχη.

Τι λες λοιπον miria?

sc5bab.jpg

#207 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 19 July 2012 - 22:38

Miria Harvent

Posted Image

Πολύ σωστά Isaac! Είναι προφανές ότι ο Break και ο L δεν είναι παρά 2 αθώες ψυχές που δεν ξέρουν πως να ηρεμούν τα πλήθη και γι αυτό θα τους λιντσάρουν άδικα. Είναι αρκετά τραγικό για να κλάψει κανείς! Όμως δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτή την αδικία. Θα σταθούμε ενάντια στην πλάνη ατόμων σαν τον δούκα Ίδρυς. Και θα γυρίσουμε στην Αμερική να γράψουμε το μυθιστόρημα.

15fkk04.jpg

#208 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 20 July 2012 - 00:24

Sarutobi Ayame

Posted Image

Άμα ο L συμμετείχε και λίγο σε μια συζήτηση μαζί μου θα είχα πολλά στοιχεία αγαπητέ Orihara Izaya (DaimondsofBlood).Το ότι κρύβεται και μιλάει λίγο είναι απίστευτα ενοχλητικό ιδίως όταν κάποιος τον θεωρεί υποψήφιο δολοφόνο.Θέλω όμως να συνεισφέρω λίγο στην επιχειρηματολογία του Jellal (Black Kaiser).Αν θυμάστε ή μάλλον να σας θυμίσω ότι οι κατηγορίες μου προς στον L ξεκίνησαν από μια διαίσθηση μου η οποία βασιζόταν σε ένα όνειρο που είχα δει τη μεγάλη νύχτα της δολοφονίας του Πάπα μας.Ιδού τα πρώτα λόγια μου.Ήταν λογικό, εκ μέρους μου, επομένως να αρχίσω τις ερωτήσεις προς τον L.Ωστόσο, απάντηση δεν πήρα καμία μέχρι τώρα, ο κύριος L εμμένει από τον πρώτο γύρο στις κατηγορίες προς τον αθώο Akagi (Skinner) (χωρίς στοιχεία να σας σημειώσω και για σας κύριε Izaya που αναφέρατε τον άλλο "παιδάκι") και με κερασάκι στην τούρτα έρχεται να κλείσει τον δεύτερο γύρο με μία σιγουριά της τάξεως του 96% ότι ο Akagi (Skinner) είναι ένοχος.Κύριε Jellal (Black Kaiser) ξεθάψατε δηλώσεις τόσων ημερών, λίγο στον L δεν καθησατε να δείτε τι έχει πει ως τώρα.Έχετε τα δίκια σας για τον Xerxes Break (John Crabs), όσο μιλάει πιο ένοχο δεν μπορώ να τον θεωρήσω. Παρ'όλα αυτά πείτε το εμμονή, πείτε το απορία, θέλω να μάθω από που ξεφύτρωσε αυτό το 96%.Αλλά ότι χρώμα και να βάλω το όνομά του, χαμπάρι δεν θα πάρει.Εσείς κύριε Orihara Izaya (DaimondsofBlood) δεν θα επιμένατε να πάρετε μία απάντηση?Ακόμα θεωρείτε μη λογικά τα επιχειρήματα μου προς τον L?Ας μου δώσει τις απαντήσεις που ζητώ και θα τον αφήσω στην ησυχία του...και στα γλυφιτζούρια του.

Οι κύριοι Medicine Seller (NWS) και Jouslain Tytania (Mpougatsa) έχουν με τις σειρά τους τα δικά τους επιχειρήματα προς τον L.Λογικά ως ένα βαθμό από τη σκοπιά τους ωστόσο δεν θα τα υιοθετήσω άμα δε λύσω πρώτα τις δικές μου απορίες.Ο μόνος που τον αθωώνει είναι ο κύριος Kuroko (DemonicMC) χωρίς κάποιο σοβαρό κριτήριο.Αλλά o μπασκετμπολίστας μας φαίνεται περισσότερο αλανιάρης παρά αφελής και αθώος οπότε δεν μπορώ να τον εμπιστευθώ ακόμα έτσι απλά.Εκτός και αν έχει μάθει κάτι...

Ω, και αγαπημένε Tae-Soo Park (Lord Leon) με ή χωρίς γυαλιά, δεν γίνεται να μην σε βλέπω...πως αλλάζεις τις ψήφους σου.:P

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#209 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 20 July 2012 - 00:50

Orihara Izaya
Posted Image

Έννοια σας κύριε Medicine Seller και την ψήφο μου καθόλου δεν την σπαταλάω. Δεν την σπατάλησα όταν την έδωσα στον Kuroko (στρουμφάκι νο1) για να μου αποδείξει (με τον ανορθόδοξο βέβαια τρόπο του) ότι είναι αθώος και πιστέψτε με δεν την σπαταλάω ούτε τώρα. Ξέρετε περισσότερο απ' όλα τι με κάνει και κολλάω σε σας; Που δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Που είστε τόσο σίγουρος και αμετακίνητος, βασιζόμενος σε επιχειρήματα που τουλάχιστον σε μένα δε βγάζουν νόημα. (Και που συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε αυτό το απαίσιο κίτρινο, πονέσανε τα μάτια μου μέχρι να καταλάβω ποια ονόματα αναφέρετε κάθε φορά!)

Πρώτα απ' όλα, εγώ δε μίλησα για πολλούς δολοφόνους αλλά για έναν. Αρκεί μια σπίθα για να ξεκινήσει πυρκαγιά. Το να παραθέτετε το όνομά σας δίπλα σε άλλα ονόματα ανθρώπων που αποδείχτηκαν αθώοι, δε σας κάνει αθώο. Και τη στιγμή που η κοινώς παραδεχόμενη άποψη και μάλλον η πιο λογική τακτική θα ήταν οι περισσότεροι δολοφόνοι στον πρώτο γύρο να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, όπως ο Gilgamesh, εσείς μου λέτε ότι θα ορμούσατε με τη μία όλοι μαζί; Αυτό ποιος το πιστεύει; Επαναλαμβάνω ότι η αθωότητα άλλων δεν αποδεικνύει τη δική σας. Όσο για τον Okabe, λέτε ότι σας έπεισε ο Oreki, που ξαφνικά τον θυμηθήκατε και του πλέξατε το εγκώμιο. Ομολογώ πως ήταν πολύ διεισδυτική η κίνηση να δει ότι ένας δολοφόνος απ' το προηγούμενο timeline κατηγορούσε έναν πρώην συνεργό του, και μάλλον αυτή η παρατήρηση του στοίχισε και τη ζωή του. Περίεργο όμως που όταν ψηφίζατε τον Okabe αυτό δεν το αναφέρατε, αλλά μόνο τη διαίσθησή σας, ενώ όταν ψηφίζατε τον L, ύμνους τραγουδούσατε για το ένστικτο της Sa-chan, μέχρι τώρα. Αλήθεια, το ένστικτο κάποιου είναι πιο αξιοσημείωτο απ' τη λογική παρατήρηση κάποιου άλλου; Just saying~! Γιατί δε μου φαίνεται κίνηση αθώου αυτή. Και για να δούμε και τα δικά σας λόγια προς τον Okabe, γιατί τα επιχειρήματα του κυρίου Jellal τα περάσατε εντελώς στο ντούκου και δεν απαντήσατε:

Και αν δεν κάνω λάθος, αλλάξατε τη ψήφο σας στο όνομα με τις περισσότερες κατηγορίες, ώστε να πετύχετε διάνα. Ο κύριος Ryuzaki με τη ψήφο μου ήταν σε καθαρά μειωνεκτική θέση και σπεύσατε να τον ψηφίσετε.

Aν ήταν συνεργοί... Υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο; Για να επαναλάβω τον Jellal, δε θα ήταν προτιμότερο να ψηφίσει έναν άσχετο και μετά αν δει κι άλλους να ψηφίζουν τον L, να τον ψηφίσει κι αυτός για ξεκάρφωμα; Ενώ η δική σας κατηγορία, αν θεωρηθεί συννενοημένη πλεκτάνη, μια χαρά κρατεί το έδαφός της. Δεν ξέρω κύριε Medicine Seller, μάλλον αυτός που πρέπει να αλλάξει τακτική και να ανοίξει τα μάτια του είστε εσείς και όχι εγώ, γιατί αν είστε όντως αθώος και δε θυμάστε τα δικά σας επιχειρήματα, θα είναι πολύ θλιβερό να κινδυνεύσετε γι' αυτό. Αυτή η μόνη κατηγορία προς τον Okabe είναι το μόνο, πιστέψτε με το μόνο που σας κρατάει, γιατί ήρθε όντως πολύ νωρίς για ν' αρχίσει η δολοπλοκία. Αυτό και το ότι ο Δούκας Ίδρις τηρεί σιγή ιχθύος, η σιγανοπαπαδίτσα.

Αντίο προς το παρόν και σύντομα θα τα ξαναπούμε~!

#210 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 20 July 2012 - 01:10

Orihara Izaya
Posted Image

Sa-chan μου συγνώμη, δεν πρόλαβα να δω τα δικά σου επιχειρήματα, είχα αρχίσει να γράφω πριν ποστάρεις και ξέχασα να τ' ανοίξω... Gomen ne! H αλήθεια είναι ότι ο L σας αγνοεί επιδεικτικά και πιστέψτε με, μπορώ να καταλάβω πόσο εκνευριστικό είναι αυτό. Μάλλον τον τρομάξατε απ' το προηγούμενο timeline, ή απλά φοβάται τα μαστίγιά σας~! Υπάρχουν όμως τόσα άλλα επιχειρήματα γύρω σας για να τον κρίνετε. Και που θα πάει, θα μιλήσει στο τέλος, δε θα μιλήσει; Θ' αναγκαστεί. Και τότε όντως ίσως έχουμε μια πιο σαφή εικόνα. Κατ' εμέ και τον Jellal, έκανε απλά λάθος για τον Akagi. Kατά τον Medicine Seller και τον Δούκα Jouslain είναι ένοχος. Θα δείξει όμως~! Τα επιχειρήματά μας τα είδατε.