Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July [REBOOT]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
337 replies to this topic

#181 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 20:13

Tae Soo Park

Posted Image

Mmmmm...

Κρίμα που ο κύριος Akagi έπρεπε να πεθανει για να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο το δράμα μας. Εφυγε με ψηλά το κεφάλι, και θα μεινει στην ιστορια ως η αρχή του τέλους των δολοφονων. Διότι την ιστορία την γράφουν οι νικητές.

και επι της ουσίας τωρα:

Κύριε vigilante, οι επιλογές μας μας φωτογραφίζουν είπε κάποτε ένας κορεάτης φιλόσοφος, ή ο παππούς μου ένα βράδυ που ήταν τύφλα, δεν θυμαμαι.

Προσεχετε, γιατι ακομα και αν γλυτωσετε τις σφαιρες των δολοφόνων, του κυριου τερσον (Npc) δεν του αρέσει καθολου να χρειαζεται να πει δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα.

Αυτά και κλείνω οριστικά με αυτό το θέμα.

Κύριε Medicine Seller έχουμε λίγο διαφορετική άποψη επί του θέματος, αλλα παρακολουθω με ενδιαφέρον τις προσπαθειες σας και χαιρομαι που δεν παρασυρεστε απο βιαστικά ρεύματα.

κυριοι Rai (Zane) & Jouslain Tytania (Fa_tsa) έχω να σας κάνω την εξής ερώτηση.
Εστω ο,τι και οι δύο κύριοι Ryuzaki L & Xerxes Break είναι αθώοι.
Εστω οτι σας προσλαμβάνω για δικηγόρους τους, να τους υπερασπιστειτε απέναντι στους υπολοίπους.
Που θα βασίζατε την υπερασπιση σας; Με βάση ποια στοιχεια θα μπορουσατε να πείσετε και τους υπόλοιπους για την αθωότητα τους;

Και που ξέρετε; Όταν όλα τελειωσουν μπορει να σας περιμενει μια λαμπρη καριέρα στο νομικό τμημα μιας ανερχομενης ...εχμ... εταιρειας κατασκευης βιντεοπαιχνιδιων...

Τα "χρωματάκια" στα ονοματά σας μη σας πολυαπασχολουν, μέρος του παιχνιδιου ειναι, για το εφέ. Οπως ειναι τα βυζιά και τα βαρβατα καρουλια.

Μολις τελειωσετε με το παιχνιδι αυτό θέλω να δείτε την παρακάτω εικονα δεκα δευτερολεπτα και μετά να μου πειτε που κρυβεται μια λαμποργκινι
Spoiler:

Θα επανελθω λίγο αργότερα.

Χωρίς αστειακια αυτή τη φορά.

stasou%2520mygdala.jpg

#182 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 20:13

Ryuzaki L
Posted Image
Κύριε Medicine Seller οι παρατηρήσεις σας είναι εξαιρετικές. Πιστεύω πως θα βοηθήσουν να ανακαλύψουμε ποιοί άλλοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία. Πρώτον βλέπω πως παρουσιάζετε την κατηγορία του κύριου Xerxes σαν άλοθι και για αυτόν, αλλά και για τον εαυτό σας πράγμα που θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια δολοφόνων να σωθούν και να περάσουν τις κατηγορίες εναντίον τους σε μένα. Δεύτερον, παραδέχομαι το λάθος μου για τον Akagi. Ήταν μεγάλο λάθος να πάω με την πλειοψηφία, όταν οι δολοφόνοι είναι γνωστό πως φτιάχνουν ρεύματα εναντίον αθώων. Εσείς κύριε Xerxes τι έχετε να πείτε για τις παρατηρήσεις και κατηγορίες του κύριου Medicine Seller?

#183 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 20:25

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image

Μάλιστα. Αποδέχεσαι την ήττα σου, Break(crabs), και με απειλείς ότι θα με πάρεις μαζί σου στον τάφο.
Ευτυχώς, υπάρχει και το άγιο πνεύμα ανάμεσά μας και ξέρει να ρίχνει τάπες καλύτερες κι από τον kuroko, οπότε δε με τρομάζουν οι απειλές σου.
Οι συνένοχοί σου έχουν μεγαλύτερους μπελάδες από εμένα, οπότε κακό του κεφαλιού τους αν χάσουν τον χρόνο τους μαζί μου.
Πρώτα η ηχηρή σιωπή σου στις χθεσινές κατηγορίες και τώρα η παραδοχή σου, δείχνουν ότι είχα δίκιο που σε ξετρύπωσα.
Οπότε, ήρθε η ώρα για τις ερωτήσεις σου. :D

Ας κάνουμε κάτι διαφορετικό.
Έχουμε 3 μονομαχίες.
Ayame vs L
Jouslein vs Park
kuroko vs Izaya
Ποιον διαλέγεις σε κάθε μονομαχία;

Δούκα Τζουσλέιν, αν η ayame είναι αυτό που νομίζεις, τότε μόλις τη σκότωσες. Είχα κι εγώ υποψιαστεί το ίδιο πράγμα με σένα από χτες, όπως και οι δολοφόνοι απ' ό,τι φαντάζομαι, αλλά προτίμησα να της δώσω λίγο χρόνο πριν το διπλό elimination, μπας και βρει και κάποιον άλλον. Όπως και να 'χει, αν ο L είναι ένοχος, θα το μάθουμε, μιας και εξαιτίας της παρατήρησής σου, έσκαψες τον λάκκο της. Πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να την αφήσουν να βολοδέρνει. Nice job! :P
Ayame(tsunade), πριν πεθάνεις δώσε μας και τους αθώους σου. Μεταξύ μας, εγώ δε θα σε άφηνα να ζήσεις ούτε στιγμή. Οι επιθεωρητές πρέπει να πεθαίνουν με το που τους πάρεις χαμπάρι. Οπότε, διατηρώ αμφιβολίες για το πόσο σημαντική είσαι, διότι όλο και κάποιος δολοφόνος θα έχει την ίδια σκέψη με μένα.

Medisine Seller(NWS), φυσικά και θέλω. Τι, θα τρομάξω, νομίζεις; Εσύ προήλθες από τραγικό λάθος, εγώ ότι έχω πει βγαίνει.
Βασίζεις τη θεωρία σου περί αθωότητας του Break παρά την ένοχη σιωπή του προϋποθέτοντας ότι έχεις ανακαλύψει ήδη άλλον δολοφόνο και μαζί του έναν επιθεωρητή.
Ο ίδιος δε θέλει να υπερασπιστεί καν τον εαυτό του, αν και θα μπορούσε να πει αυτά που λες. Δε μιλά για να μην αφήσει στοιχεία.
Οπότε ναι, επιμένω στην ενοχή του. Ο ίδιος ούτε λίγο ούτε πολύ, το αποδέχεται και απειλεί να με πάρει μαζί του!

Όσον αφορά το δε θα ψήφιζαν από τον πρώτο γύρο ο ένας τον άλλον, συμφωνώ. Ωστόσο, ο L είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Ακόμα κι αν είναι όπως το λες, ένοχος ο L, λόγω της ευκολίας με την οποία κατηγορήθηκε πριν το timeskip, όπου αποδείχθηκε σημαντικός αθώος, ένα ρεύμα εναντίον του δε θα φτουρούσε.
Ποιος θα επαναλάμβανε τα ίδια λάθη τόσο γρήγορα;
Παράλληλα, ο L θα ήταν από τους πρώτους που θα τραβούσαν την προσοχή των επιθεωρητών. Γιατί λοιπόν να μην στήσεις ένα ωραίο κόλπο για να τους παγιδεύσεις και ταυτόχρονα να αποκτήσεις επιχειρήματα αθωότητας; Το μόνο που θα είχες να θυσιάσεις είναι τον L, ο οποίος ούτως ή άλλως λόγω παρελθόντος και του γεγονότος ότι είναι επιρρεπής στα λάθη θα έφευγε νωρίς από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Ακόμα λοιπόν κι αν ισχύουν όλα αυτά τα προαπαιτούμενα για το σενάριο αθωότητας του Break που παρουσιάζεις, έχει κι αυτό τρύπες.
Και τα δεδομένα εναντίον του είναι αρκετά ισχυρά για να επιμείνω και να ρισκάρω να βρεθώ νεκρός πριν κατακτήσω το σύμπαν.
Άλλωστε, αποκλείεται να μη με έχει ήδη ελέγξει επιθεωρητής και να μην είχε αναφέρει έστω και υποψίες για μένα.
Κάπου εδώ, όλο και κάτι θα έχουν ανακαλύψει και όλο και κάτι θα αφήσουν ως διαθήκη πριν πεθάνουν.

Αγαπημένε μου κακέ λύκε Grell(keito), δε σε υποπτεύομαι.
Άλλωστε, όλοι όσοι σε υποπτεύτηκαν, καλοί και κακοί, είναι τώρα πια νεκροί, όλοι τους με διαφορετικό τρόπο. Εγώ είμαι, προς το παρόν, ζωντανός.
Απλώς είσαι το αγαπημένο μου παιχνίδι, μιας και έχεις την τάση να ματιάζεις όποιον σε κοιτάζει στραβά.
Θα μπορούσες να μου φέρεις μια ζεστή σοκολάτα;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 18 Ιούλιος 2012 - 20:29

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#184 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 20:38

Tae soo Park

Posted Image

Δουκα idris Tytania, τι ακριβώς παιχνίδι παιζετε;

Ξερετε πολύ καλα οτι η δεσποινις (εχμ κυρία ήθελα να πω να με συμπαθατε, με μπερδεψαν τα βυζια, εεε γυαλια εεεε... aahhh fuck it!) Ayame(tsunade) αποκλείεται να είναι επιθεωρητης. Τι πάτε να ψαρέψετε με άδειο καλαμι;

Επίσης ξερετε και κατι άλλο πολυ καλα.

Υπάρχουν δύο τροποι να
α) πεφτετε πάντα μέσα και
β) να ανοιγετε πάντα κοντρες και να συνεχίζετε να ειστε ζωντανος το ξημερωμα.

Η πρώτη απάντηση ειναι (α) να εχεις καλο ένστικτο και (β) να ανοιγεις κόντρες με δολοφόνους.
Η δεύτερη απάντηση και στα δύο, είναι να είσαι ο ίδιος δολοφόνος.

Οπως θα μπορούσε να είναι ο κύριος Rai (Zane) για παραδειγμα.

stasou%2520mygdala.jpg

#185 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 20:39

Cadis etrama di raizel

Posted Image

Xerxes Break η συμβουλή μου είναι,εφόσον θέλετε να αποδείξετε πως είστε αθώος,να αφήσετε τις αστειότητες περί αδιαφορίας.Σαν σκέψη είναι καλή,όμως όταν τραβιέται τόσο πολύ απ' τα μαλλιά όπως τώρα,εκτός από αστεία είναι και ύποπτη.Περισσότερο αντίδραση νηπίου θυμίζει,παρά κίνηση ενός ενήλικα που θέλει να αποφύγει έναν άδικο(αν όντως είναι)θάνατο.Θα σας παρακαλούσα να μην μου απαντήσετε πάνω σε αυτό,γιατί σίγουρα θα μου πείτε πως όντως έτσι νιώθετε,και δεν έχω σκοπό να ξεκινήσω μια τόσο παιδιάστικη συζήτηση.

Εγώ πάντως δεν θα σας ψηφίσω ακόμα.Πρώτον γιατί θεωρώ την κατηγορία περί δημιουργίας ρεύματος αβάσιμη.Οι δολοφόνοι ποτέ δεν είναι οι πρώτοι που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ρεύμα.Τις περισσότερες φορές,σε άτομα που ήδη έχουν 1-2 ψήφους,θα πετάξουν το όνομα .Τις περισσότερες φορές επίσης,δεν θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν σοβαρά την ψήφο τους,όπως έκανε η μακαρίτισσα Slan.Δεύτερον διότι μου μοιάζετε περισσότερο σαν ατσούμπαλος αθώος,παρά σαν δολοφόνος,και αυτή μου την εντύπωση την ενισχύει ακόμα περισσότερο η τελευταία ομιλία σας.Επίσης αν είσασταν δολοφόνος,δεν θεωρώ ότι θα ήσασταν τόσο αφελής να ώστε να κάνετε απόπειρα να προετοιμάσετε το πεδίο αν αποδειχτεί αθώος ο Akagi.Θα αντιλαμβανόσασταν πως κάτι τέτοιο θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας.Δεν σας έχω απαλλάξει από κάθε κατηγορία στο μυαλό μου βέβαια.Απλά προς το παρόν υπάρχουν άτομα που μου φαίνονται πιο ύποπτα.

'Ενας από αυτούς είναι ο μικρός μας φίλος,ο Kuroko.Δεύτερος ψηφοφόρος του Akagi,χωρίς να αποκαλύψει κάποιο λόγο που έκανε κάτι τέτοιο(το κάνει βέβαια σήμερα,εκ του ασφαλούς δηλαδή),και μετά εξαφανισμένος για όλη την υπόλοιπη μέρα,Επίσης σήμερα,σπεύδει να ρίξει το βάρος της λανθασμένης του επιλογής στον Xerxes Break,και περνάει αμέσως σε μια αυθόρμητη αντεπίθεση στον Οrihara Izaya.Λυπάμαι,αλλά δεν με πείθει ότι θα τον ψηφίζατε πρώτος,εξάλλου δεν είπατε και την αιτία που θα κάνατε κάτι τέτοιο.Επίσης,σπεύδετε να δώσετε και ελαφρυντικό(με έναν ιδιότυπο τρόπο βέβαια)στον L.Xμμμ,τον L δεν τον υποψιαζόμουν,αλλά αν αποδειχτείτε δολοφόνος,σίγουρα θα αρχίσω να το κάνω.Περιμένω την τοποθέτηση σας.

Και τώρα θα με συγχωρέσετε,αλλά ο ακόλουθός μου,ο Frankenstein,ανησυχεί για μένα.Θα πάω μια βόλτα μέχρι την πύλη να δει πως είμαι καλά και να ηρεμήσει,και θα επιστρέψω αμέσως.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#186 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 20:47

Grell Sutcliff

Posted Image

Break, Break, Break (John Crabs), γιατί δεν μου απαντάς?! Μην με αγνοείς! Αν δεν σε βολεύουν οι μέρες, είπαμε, θα πω στον Willy να κάνει την δουλειά για μένα, και αν δεν δεχτεί θα πω στα νεοφερμένα κορόιδα! Αλλά απάντησε μου, γιατί μου ραγίζεις την καρδιά. Δεν με νοιάζει, κ'ας είσαι δολοφόνος, μου αρέσουν οι δυναμικές και επικίνδυνες προσωπικότητες.

Posted Image

Όσο για εσένα Ιδρούκο(Babba), τώρα το κατάλαβα το υπονοούμενο πίσω από το "αγαπημένε μου κακέ λύκε" και το "αγαπημένο μου παιχνίδι". Δεν σε είχα για τόσο πονηρούλη. :kawaii: :kawaii: . Για εσένα θα φορέσω και αυτό το outfit με τα αυτάκια. Nyaan~~

Άντε επειδή με έφτιαξες τώρα με τα κοπλιμέντα, πώς την θες την σοκολάτα?

#187 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 20:48

Tae Soo Park

κυριοι Rai (Zane) & Jouslain Tytania (Fa_tsa) έχω να σας κάνω την εξής ερώτηση.
Εστω ο,τι και οι δύο κύριοι Ryuzaki L & Xerxes Break είναι αθώοι.
Εστω οτι σας προσλαμβάνω για δικηγόρους τους, να τους υπερασπιστειτε απέναντι στους υπολοίπους.
Που θα βασίζατε την υπερασπιση σας; Με βάση ποια στοιχεια θα μπορουσατε να πείσετε και τους υπόλοιπους για την αθωότητα τους;

Cadis etrama di raizel
Posted Image
Zητώ συγνώμη.είμασταν σε διαφορετικά δωμάτια όταν παραθέταμε τις απόψεις μας,και τώρα είδα πως μου απευθύνατε τον λόγο.Αλλά τι σύμπτωση,νομίζω ότι έχω απαντήσει ήδη σε αυτό που ρωτήσατε.Για τον L,το είπα την πρώτη μέρα,μπορείτε να δείτε την κατεγραμμένη ομιλία.Για τον Xerxes,μόλις πριν από λίγο.

Kuroko

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zane: 18 Ιούλιος 2012 - 20:50

#188 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 21:31

Tae Soo Park

Cadis etrama di raizel

Zητώ συγνώμη.είμασταν σε διαφορετικά δωμάτια όταν παραθέταμε τις απόψεις μας,και τώρα είδα πως μου απευθύνατε τον λόγο.Αλλά τι σύμπτωση,νομίζω ότι έχω απαντήσει ήδη σε αυτό που ρωτήσατε.Για τον L,το είπα την πρώτη μέρα,μπορείτε να δείτε την κατεγραμμένη ομιλία.Για τον Xerxes,μόλις πριν από λίγο.

Spoken like a true Noblesse.

Τοσα πολλά σε τόσο λίγα.

Ακριβώς αυτά που ήθελα να ακούσω. Μη σας απασχολει σχετικά με τον L τα είχα ακούσει. Απευθυνομουν κυρίως στον Δούκα Jouslain σε εκείνο το κομμάτι.

Απαντήσατε όπως αρμοζει στην εξοχότητά σας, και όσα είπατε δεν ταιριάζουν επ' ουδενί στο στόμα ενος ενόχου ή ενός προβατου, σαν και αυτά που συνεχίζουν να επενδύουν στην κτηματομεσιτική φούσκα πιστεύοντας ότι θα είναι οι τελευταίοι που θα τραβήξουν πριν σκάσει.

Σας παρακαλω, από εδώ και στο εξής, επιτρέψτε μου να αναλάβω στο μικρο διάστημα που θα βρισκομαστε εδώ, τα χρέη του κυρίου Frankenstein. Θα είναι μεγάλη μου τιμή.

Posted Image

stasou%2520mygdala.jpg

#189 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 21:40

Xerxes Break

Posted Image

Grell Sutcliff

Posted Image

Break, Break, Break (John Crabs), γιατί δεν μου απαντάς?! Μην με αγνοείς! Αν δεν σε βολεύουν οι μέρες, είπαμε, θα πω στον Willy να κάνει την δουλειά για μένα, και αν δεν δεχτεί θα πω στα νεοφερμένα κορόιδα! Αλλά απάντησε μου, γιατί μου ραγίζεις την καρδιά. Δεν με νοιάζει, κ'ας είσαι δολοφόνος, μου αρέσουν οι δυναμικές και επικίνδυνες προσωπικότητες.

Εφοζον το ζητατε τοσο ευγενικα θα σαςα παντησω κυρια μου, θα σας απαντησω με ειληκρινεια. Δεν με ενδιαφερει να σας πεισω για την αθωοτητα μου, οπως δεν με ενδιαφερει και το να πεθανω. Αυτο που θελω ειναι να πιασουμε τους δολοφονους οσο το δυνατον γρηγοροτερο. Ηξερα πολυ καλα οτι η προηγουμενη αστοχια μου θα με εφερνε σε μπελαδες. Βεβαια σε μπελαδες θα βρισκομουν ακομα και αν ηταν δολοφονος και η θεωρεια μου ηταν σωστη. Θα αφησω εσας να επιλεξε το αν θελετε να με σκοτωσετε η οχι. Εγω λεω στη τυχη πως ο Ιδρις ειναι δολοφονος, χωρις να εχω κανενα στοιχειο και θεωρεια. Αν αυτο με οδηγησει στο θανατο με οδηγησε η αθωοτητα μου θα αποδειχθει ετσι και αλλιως, ειτε μετα τον θανατο μου, ειτε μετα την ανακαλυψη των δολοφονων.

#190 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 22:22

Kuroko Tetsuya

Posted Image

Α, μα κύριε Cadis Etrama Di Raizel (Zane) , εσείς στον τελευταίο λόγο σας, στη πρώτη παράγραφο, έχω την εντύπωση ότι αντιφάσκετε σχετικά με τη κατηγορία μου. Και αυτό γιατί ενώ λέτε ότι η κατηγορία περί ρεύματος είναι αβάσιμη, στην επόμενη παράγραφο κατηγορείτε εμένα που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου Izaya (DiamondofBlood) εγώ δημιούργησα το ρεύμα κατά του κυρίου Akagi που τελικά οδήγησε και στο θάνατο του. Στην τελική ίσως να μη κατάλαβα καλά με ποιο τρόπο ακριβώς με κατηγορείτε και ουσιαστικά να φανώ πιο ένοχος στα μάτια σας, αλλά όπως είπα και πριν λίγο στον κύριο Izaya (DiamondofBlood), δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δυστυχώς για εσάς, δεν πρόκειται να αποδειχτώ δολοφόνος και τότε ίσως σωθεί και ο Ryuzaki L (Ryuzaki L).

#191 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 23:19

Jouslain Tytania

Posted Image

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν την τροπή που θέλω βλέπω... αρχικά να παρακαλέσω όλους να αγνοήσουν τη μικρή λίστα του Δούκα Ίδρι όσον αφορά εμένα εφόσον και ο ίδιος αρέσκεται στο να βάζει ανθρώπους να συγκρούονται χωρίς λόγο αλλά και γιατί δεν ισχύει πως έχω κάποιο πρόβλημα με τον κύριο Park, που δεν ξέρω αν έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί μου, αλλά νομίζω πως όλα είναι απλό ενδιαφέρον μεταξύ μας και τίποτα άλλο.

Επίσης, να σας υπερασπιστώ τον κύριο Xerxes, φυσικά, μα γιατί να κάνω το ίδιο και στον επιθεωρητά, τον άνθρωπο που θεωρώ ένοχο? Λίγο σαδιστικό κύιε δε νομίζετε? Το θέμα είναι όμως πως ο μόνος λόγος που ψήφισα τον κύριο Break κι όχι τον επιθεωρητά εξαρχής ήταν γιατί ήθελα να δω πω αντιδρούνε μερικοί από δω...αν και η αλήθεια είναι πως εξαρχής το ένστικτό μου, αλλά και η λογική μου μέχρι τώρα μου έλεγε να ψηφίσω τον επιθεωρητή. Ίσως με πείτε κακό, ίσως αναποφάσιστο αλλά σ'αυτά τα θέματα, ζωής και θανάτου, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε σίγουροι πως διαλέγουμε τον σωστό άνθρωπο.

Γι αυτό εν συντομία σας λέω πως ο κύριος Break μου φαίνεται ακριβώς όπως ο κύριος Akagi όταν όλοι τον ψήφιζαν. Ενδιαφέρον το ότι δεν τα έχασε αμέσως, εφόσον είχαμε ήδη ένα παρόμοιο συμβάν. Ειθε να έχω ιαλέξει σωστά και η υποψία μου για τον επόμενο γύρο επίσης...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#192 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 23:45

Cadis etrama di raizel
Posted Image

Tae Soo Park,άμα αισθάνεστε πως το να αντικαταστήσετε προσωρινά τον Frankenstein θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για σας,τότε δεν έχω λόγο να αρνηθώ.Ποτέ δεν απωθούσα τα άτομα που νιώθουν την ανάγκη να έρχονται κοντά μου.

Μικρέ μου φίλε Kuroko όχι δεν αντιφάσκω,και όπως εύστοχα παρατηρήσατε δεν καταλάβατε ακριβώς γιατί σας κατηγορώ.Η κατηγορία για δημιουργία ρεύματος σαφώς και έχει βάση.'Οχι όμως όταν αυτή απευθύνεται στην περίπτωση του Xerxes,που ήταν ο πρώτος κατήγορος του Αkagi.'Οπως προείπα,θεωρώ πως οι δολοφόνοι,ποτέ δεν θα ξεκινήσουν ρεύμα ψηφίζοντας πρώτοι,και πόσο μάλλον να χρησιμοποιήσουν και σοβαρά επιχειρήματα.
Αντιθέτως εσείς δεν μπορείτε να ενταχθείτε σε αυτήν κατηγορία.

Βέβαια αυτό δεν θα ήταν αρκετό για να σας κατηγορήσω.Περισσότερο με προβλημάτισε η σημερινή σας στάση,όπως πάλι προείπα.

'Ομως,η μέρα φτάνει στην μέση της,και έχω ήδη μιλήσει υπερβολικά πολύ για τα δικά μου δεδομένα.Δεν είναι του χαρακτήρα μου η πολυλογία.Μάλλον θα τα πούμε το επόμενο πρωί αγαπητοί παρευρισκόμενοι.Και είθε η νέα μέρα που θα ξημερώσει να μην μας βρει νεκρούς,ή ακόμα χειρότερα,αντιμέτωπους με έναν άλλο αδικοχαμένο αθώο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zane: 18 Ιούλιος 2012 - 23:53

#193 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 23:58

Orihara Izaya
Posted Image

Kuroko παιδί μου, μην τσιμπάς. Μόνο καλό δε σου κάνει. Εγώ δεν ξεκίνησα τη συζήτηση μαζί σου για να σε ξεκάνω, στόχος μου ήταν απλά να δώσω τροφή για σκέψη, να μην πηγαίνουμε σαν τα πρόβατα όπου μας λένε οι δολοφόνοι και να μην δίνουμε τις ψήφους μας χωρίς να κρατάμε μια πισινή, όπως κάναμε στον προηγούμενο γύρο. Τώρα αν εσύ θες να με βάφεις κόκκινο με το έτσι θέλω, τι να σου πω, be my guest. Για να επισημάνω ένα-δυο πραγματάκια που είδα όμως:

O επιθεωρητής L είναι ο ένοχος και όχι ο Akagi, όπως μάθαμε. Με την αλλαγή αυτή δικαιολογούνται όλες οι πράξεις του Akagi και συνάμα όλες οι προσπάθειες του L να μας πείσε ότι δεν είναι ένοχος.

Εδώ προσπαθεί να με ενοχοποιήσει για μια αλλαγή ψήφου μου και ενισύει το ρεύμα κατά τον Akagi. Το επιχείρημα είναι σαθρότατο το εξήγησα και πριν.
Μα τι βολικό για έναν δολοφόνος να μιλάει έτσι, ενώ έχει πετύχει το κόλπο του; Καταφέρατε να στρέψετε το ρεύμα εναντίον του αποθανόντος Akagi.

Δείτε κάτι εξίσου ενδιαφέρον. Ένας αποθανών δολφόνος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον L και βούτηξε στο ρεύμα κατά του Akagi. Μα τι βολικό για τους δολοφόνους.

Επίσης πιστεύω ότι ο Xerxes Break είναι αθώος. Η πρώτη πρώτη κατηγορία(και τώρα το λέω με σιγουριά) του ήταν ο επιθεωρητής Ryuzaki L, όπως επίσης και η δική μου κατηγορία. Ένας δολοφόνος δε θα ψήφιζε ποτέ σύντροφό του από τον πρώτο κιόλας γύρο. Κύριε Kuroko μην πέφτετε στην παγίδα που προσπαθούν να παίξουν οι δολοφόνοι. Έχετε δικαιολογήσει πολύ καλά το θάνατο του Akagi. Έτσι δημιουργήθηκε το ρεύμα εναντίον του. Και σκεφτείτε ότι η τελευταία του ψήφος ήταν ο L. Η πρώτη προσπάθεια είχε γίνει και από τον πρώτο αποθανόντα δολοφόνο, τον Okabe, ο οποίος κατηγόρησε πάλι τον Akagi, μαζί με τον επιθεωρητά L, που πρώτος τον κατηγορούσε χωρίς λόγο και αιτία.

Γελάω.

Καταρχάς, αφού πέθανε ο Akagi, δεν είδα να γράφει πουθενά "επιθεωρητής". Το είδατε εσείς; Αφού λοιπόν ήταν απλώς αθώος κι άρχισε να κατηγορεί τον L από την πρώτη στιγμή, δε θα μπορούσε να γνωρίζει με σιγουριά την ταυτότητά του, σωστά; Επέμενε όμως με το στανιό, πράγμα που τον οδήγησε και στο θάνατο στην τελική, έτσι δεν είναι; Για πείσμα μάλλον πρόκειται και όχι για γνώση. Καμία πράξη λοιπόν δε δικαιολογείται με την αλλαγή. Πάει αυτό.

Δεύτερον, αν δεις κάποιον να σου επιτίθεται με τέτοια λύσσα, λογικό δεν είναι να αντεπιτεθείς, ίσως μάλιστα να νομίσεις ότι γίνεται εσκεμμένα ώστε να σε παγιδέψει, όπως ακριβώς κάνει ο Κuroko απέναντί μου; Ποιον άλλο θα ψήφιζε ο L δηλαδή; Ήταν μια αναμενόμενη κίνηση που δε δείχνει ούτε ενοχή ούτε αθωότητα. Κι όσο για το σχόλιο της Slan, οποιοσδήποτε κι αν ήταν στη θέση του L, και βέβαια θα ψήφιζε τον Akagi για να βγάλει τον αθώο απ' τη μέση, αφού είδε ότι προς τα εκεί πήγαινε το πράγμα. Αυτό δε λέει κάτι σίγουρο για το ποιον του L. Μην είστε τόσο απόλυτος και σίγουρος λοιπόν.

Τέλος, υπάρχει αυτό:

Κύριε Kuroko μην πέφτετε στην παγίδα που προσπαθούν να παίξουν οι δολοφόνοι.

Oya, oya, oya, what is this? Να σας θυμίσω ότι ο Κuroko δεν ήταν ο μόνος που επιχειρηματολόγησε κατά του Akagi, ήσασταν κι εσείς μέσα; Και ποιος μας λέει ότι δε βάλατε κι εσείς φτυάρι και τώρα το παίζετε παρθένος; Γι' αυτό λοιπόν και επειδή όχι μόνο ούτε ένα επιχείρημά σας δε στέκει, αλλά τα παρουσιάζετε λες και πρόκειται για Βίβλο κιόλας, προσπαθώντας να επιβληθείτε με το ζόρι ψυχολογικά, κερδίσατε την ψήφο μου, Medicine Seller (NWS).

#194 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2012 - 11:47

Sarutobi Ayame

Posted Image

Κυρία Sarutobi Ayame (Tsunade-sama), όσο περνάν οι μέρες, τόσο περισσότερο πείθομαι για την αθωότητα του κυρίου Ryuzaki L (Ryuzaki L). Όχι για κάποιον άλλο λόγο, απλά ένας τόσο αφελής άνθρωπος όσο αυτός μου φαίνεται αδύνατο να στήσει τόσους αριστοτεχνικούς φόνους.

Δεν το περίμενα ποτέ αλλά μια φορά συμφωνώ μαζί σας κύριε Kuroko (DemonicMC).Δεν σας κρύβω ότι από την αρχή της μάζωξής μας είχα καταλάβει ότι κατέχει μία δόση αφέλειας και φόβου για τον περίγυρο του.Όσο ομιλιτικός και show off ήταν πριν την δολοφονία του Παναγιώτατου άλλο τόσο μαζεμένος και φοβισμένος είναι τώρα.Ωστόσο, δεν μπορώ να παραλείψω πόσο εύκολα και το ίδιο αφελέστατα οι γύρω μας συμμερίζονται την άποψή του.Άμα είναι να καταλογίσω κάτι στον Ryouzaki L, το ίδιο καταλογίζω και στους υπόλοιπους που τον ακολουθούν.Δίκαια πράματα.Δεν σημαίνει όμως ότι τον θεωρώ και υπεράνω υποψίας.Γι'αυτό και τον στριμώχνω όποτε βρίσκω ευκαιρία...χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού επιμένει να με αγνοεί!Την βρίσκω όμως απίστευτα μαζί του...

Το ίδιο αφελής όμως είναι και ο Xerxes Break (John Crabs).Πάνω στα ντουζένια του να ξεχωρίσει από το πλήθος κατέληξε να κάνει fail stand up comedy.Οι πατάτες που πέταγε σε κάθε δήλωση του ήταν απολαυστικές και μόνος του έσκαψε το λάκο του.Άμα δεν γούσταρα να κυνηγάω τον Ryouzaki L σίγουρα θα κυνηγούσα αυτόν.Και πάλι...όχι για να αποδείξω την αθωότητα του.

Κύριοι Tae soo Park (Lord Leon) και Ίδρις Ταϊτάνια (Babba) μην παίζετε μαζί μου.Και αν κάποιος με "σκότωσε" αυτός είστε εσείς Δούκα μου και όχι ο Jouslain Tytania (Mpougatsa) ο οποίος όπως και ο αγαπητός Medicine Seller (NWS) απλά εμπιστεύονται το ένστικτό μου.Φυσικά δεν πρόκειται να σας απαντήσω σε όσα αναφέρατε.Ποιό το νόημα...?Έξάλλου ένα σπίρτο μέσα στους δολοφόνους ποιον θα εμπιστευθεί...μια S&M σπιτονοικοκυρά ή έναν Δούκα Ταϊτάνια?Συγχαρητήρια λοιπόν.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#195 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2012 - 16:05

Orihara Izaya
Posted Image

Όχι καλή μου Sa-chan. Δεν εμπιστεύονται το ένστικτό σας. Μην τους ακολουθείτε έτσι απλά επειδή έβγαλαν μια γλώσσα δυο μέτρα κι άρχισαν να σας γλείφουν. Ξέρω ότι τις γουστάρετε αυτές τις πρακτικές, αλλά προσπαθείστε να συγκρατηθείτε λίγο, γιατί εδώ κινδυνεύει η ζωή σας. Ο Ίδρυς από τώρα σας έβαλε στο μάτι. Κι όσο περισσότερο συλλογίζομαι κι αναλύω όλα αυτά που έχουν ειπωθεί απ' το θάνατο του Okabe και μετά, τόσο πιο πολύ δε μ' αρέσουν αυτά που βλέπω. Είδες τι έπαθε το άλλο το παιδάκι, ο Αkagi, που επέμενε και κατηγορούσε χωρίς στοιχεία; Η ξεροκεφαλιά των αθώων είναι ισχυρότατο όπλο στα χέρια των δολοφόνων. Προσπαθώ να σκεφτώ αν έχεις ψηφίσει ποτέ κανέναν άλλο εκτός απ' τον L. Και ξέρεις κάτι; Δώσε μου έναν καλό λόγο και θα τον ψηφίσω κι εγώ. Ούτε εμένα μ' αρέσει η φάτσα του. Με απογοήτευσε όμως πολύ και ο Δούκας Jouslain. Από πότε κύριε κατηγορείτε κάποιον, βασιζόμενος σε 'ένστικτα' (αν είναι δυνατόν!) άλλων, και όχι σε στοιχεία και επιχειρήματα που έχετε συλλέξει; Δεν είναι του χαρακτήρα σας, και με κάνει να αναρωτιέμαι για το ποιον σας, γιατί οι κινήσεις σας μέχρι τώρα θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι δολοφόνου. Δώστε έναν καλό λόγο και ψηφίστε τον L, βεβαίως. Αλλά σας παρακαλώ να μην είναι σαν τις αρλούμπες του Μedicine Seller. Δε θ' αντέξω δεύτερο γύρο νευρικού γέλιου.

Εν ολίγοις Sa-chan, οι θαυμαστές σου μάλλον το λάκκο σου σκάβουν. Γι' αυτό δώσε ένα λογικό επιχείρημα πριν κατηγορήσεις ξανά τον L για να θεμελιώσεις καλύτερα τη θέση σου. Τα 'δεν πιστεύω ότι είναι δολοφόνος αλλά τη βρίσκω να τον ψηφίζω' δεν πείθουν κανέναν, αντιθέτως σε κάνουν να μοιάζεις πολύ ύποπτη.

Xerxes, έλα, ριχ'το. Τα ζητάει ο οργανισμός σου να την κάνεις από δω μέσα, έτσι δεν είναι;