Jouslain Tytania
Mα τι ενδιαφέρον που έχει να σας παρακολουθώ όλους να παραθέτεται τις γνώμες σας και ταυτοχρόνως μερικοί να μαλώνετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο...δεν ξέρω, μέσα μου ελπίζω ο κύριος Akagi να είναι ένοχος γιατί μέχρι τώρα μου φαίνεται απλώς σαν ένας πολύ άτυχoς κύριος. Όχι ένοχος, μάλλον θύμα. Αλλά αν είναι πραγματικά ένοχος τότε οι σύμμαχοί του τον έχουν κάνει μια πανέμορφη μαριονέττα. Είναι εμφανές εξάλλου ότι και οι σύνεργοί του τον κατηγορούν το ίδιο πειστικά με αυτόν, γιατί είμαι πεπεισμένος πως κρύβονται μέσα στο ρεύμα εναντίων του, ίσως είναι και μερικοί από τους υποκινητές.
Το δύσκολο, εξαιτίας της σύσσωμης - σχεδόν μαζικής - υπόδειξης του συγκεκριμένου ανθρώπου, θα είναι να βρούμε και τους υπόλοιπους. Όμως μην ανησυχείτε, οι δολοφόνοι κατάφεραν με έναν αριστοτεχνικό τρόπο να στρέψουν τα βλέμματα μακρυά τους και πάνω στο εξιλαστήριο θύμα ή απλώς τη θυσία μέσα από τις ίδιες τις μονάδες τους.
Συγχαρητήρια κύριοι και κυρίες, καταφέραμε να αποπροσανατολίσουμε τους εαυτούς μας. Αντί να λέτε λοιπόν πόσο κακός είναι ο κύριος Akagi, γιατί δεν αρχίζετε να λέτε και κάτι πιο χρήσιμο συνάμα, όπως κάποιον άλλον ύποπτο που μπορεί να σκέφτεστε? Πείτε μου, πώς σας φαίνεται κάποιος άλλος από τον άνθρωπο που όλοι έχετε - δικαίως ή όχι - σταυρώσει? Θα ήθελα πολύ να μου πείτε, ιδιαιτέρως εσείς, κύριε Φαρμακοπωλητή. Εκτιμώ τη γνώμη σας και μου φαίνεται...ενδιαφέρουσα όπως και ο τρόπος που ψηφίζετε. Όμως κι ο Κόμης μου τραβά το ενδιαφέρον εξίσου λόγω της περίεργης πρώτη ψήφου στον προηγούμενο γύρο καθώς και το πόσο εύκολα έβαλε ακόμα ένα καρφί στην κάσα του κυρίου Akagi.
Ακόμα, θ'αποσύρω την ψήφο μου επί του κυρίου Tae-Soo Park, λόγω της απουσίας του και του ανούσιου του να συνεχίσω να τον κυνηγάω τουλάχιστον τώρα. Όμως θα κρατάω στο μυαλό μου τις ανταλλαγές μας και θα περιμένω τον επόμενο γύρο για να δω και πως θα δράσω.
Επί του θέματος λοιπόν, ας δούμε κι άλλους ενόχους πέρα από τον κύριο με το περίεργο πηγούνι. Μου φαίνεται εξαιρετικά αφελής και ήδη έχει αρκετές ψήφους στο ενεργητικό του. Ας δούμε τι άλλο υπάρχει πέρα απ'αυτόν. Δούκα Ίδρι, μου κάνει εντύπωση που επιστρέψατε σε μια τέτοια ψήφο επίσης...
Edit: για ένα ορθογραφικό λάθος.
Edited by Fallen_Mpougatsa, 17 July 2012 - 09:01.