Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Μάλιστα. Αποδέχεσαι την ήττα σου,
Break(crabs), και με απειλείς ότι θα με πάρεις μαζί σου στον τάφο.
Ευτυχώς, υπάρχει και το άγιο πνεύμα ανάμεσά μας και ξέρει να ρίχνει τάπες καλύτερες κι από τον kuroko, οπότε δε με τρομάζουν οι απειλές σου.
Οι συνένοχοί σου έχουν μεγαλύτερους μπελάδες από εμένα, οπότε κακό του κεφαλιού τους αν χάσουν τον χρόνο τους μαζί μου.
Πρώτα η ηχηρή σιωπή σου στις χθεσινές κατηγορίες και τώρα η παραδοχή σου, δείχνουν ότι είχα δίκιο που σε ξετρύπωσα.
Οπότε, ήρθε η ώρα για τις ερωτήσεις σου.

Ας κάνουμε κάτι διαφορετικό.
Έχουμε 3 μονομαχίες.
Ayame vs L
Jouslein vs Park
kuroko vs Izaya
Ποιον διαλέγεις σε κάθε μονομαχία;
Δούκα Τζουσλέιν, αν η ayame είναι αυτό που νομίζεις, τότε μόλις τη σκότωσες. Είχα κι εγώ υποψιαστεί το ίδιο πράγμα με σένα από χτες, όπως και οι δολοφόνοι απ' ό,τι φαντάζομαι, αλλά προτίμησα να της δώσω λίγο χρόνο πριν το διπλό elimination, μπας και βρει και κάποιον άλλον. Όπως και να 'χει, αν ο L είναι ένοχος, θα το μάθουμε, μιας και εξαιτίας της παρατήρησής σου, έσκαψες τον λάκκο της. Πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να την αφήσουν να βολοδέρνει. Nice job!
Ayame(tsunade), πριν πεθάνεις δώσε μας και τους αθώους σου. Μεταξύ μας, εγώ δε θα σε άφηνα να ζήσεις ούτε στιγμή. Οι επιθεωρητές πρέπει να πεθαίνουν με το που τους πάρεις χαμπάρι. Οπότε, διατηρώ αμφιβολίες για το πόσο σημαντική είσαι, διότι όλο και κάποιος δολοφόνος θα έχει την ίδια σκέψη με μένα.
Medisine Seller(NWS), φυσικά και θέλω. Τι, θα τρομάξω, νομίζεις; Εσύ προήλθες από τραγικό λάθος, εγώ ότι έχω πει βγαίνει.
Βασίζεις τη θεωρία σου περί αθωότητας του Break παρά την ένοχη σιωπή του προϋποθέτοντας ότι έχεις ανακαλύψει ήδη άλλον δολοφόνο και μαζί του έναν επιθεωρητή.
Ο ίδιος δε θέλει να υπερασπιστεί καν τον εαυτό του, αν και θα μπορούσε να πει αυτά που λες. Δε μιλά για να μην αφήσει στοιχεία.
Οπότε ναι, επιμένω στην ενοχή του. Ο ίδιος ούτε λίγο ούτε πολύ, το αποδέχεται και απειλεί να με πάρει μαζί του!
Όσον αφορά το δε θα ψήφιζαν από τον πρώτο γύρο ο ένας τον άλλον, συμφωνώ. Ωστόσο, ο L είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Ακόμα κι αν είναι όπως το λες, ένοχος ο L, λόγω της ευκολίας με την οποία κατηγορήθηκε πριν το timeskip, όπου αποδείχθηκε σημαντικός αθώος, ένα ρεύμα εναντίον του δε θα φτουρούσε.
Ποιος θα επαναλάμβανε τα ίδια λάθη τόσο γρήγορα;
Παράλληλα, ο L θα ήταν από τους πρώτους που θα τραβούσαν την προσοχή των επιθεωρητών. Γιατί λοιπόν να μην στήσεις ένα ωραίο κόλπο για να τους παγιδεύσεις και ταυτόχρονα να αποκτήσεις επιχειρήματα αθωότητας; Το μόνο που θα είχες να θυσιάσεις είναι τον L, ο οποίος ούτως ή άλλως λόγω παρελθόντος και του γεγονότος ότι είναι επιρρεπής στα λάθη θα έφευγε νωρίς από τον μάταιο τούτο κόσμο.
Ακόμα λοιπόν κι αν ισχύουν όλα αυτά τα προαπαιτούμενα για το σενάριο αθωότητας του Break που παρουσιάζεις, έχει κι αυτό τρύπες.
Και τα δεδομένα εναντίον του είναι αρκετά ισχυρά για να επιμείνω και να ρισκάρω να βρεθώ νεκρός πριν κατακτήσω το σύμπαν.
Άλλωστε, αποκλείεται να μη με έχει ήδη ελέγξει επιθεωρητής και να μην είχε αναφέρει έστω και υποψίες για μένα.
Κάπου εδώ, όλο και κάτι θα έχουν ανακαλύψει και όλο και κάτι θα αφήσουν ως διαθήκη πριν πεθάνουν.
Αγαπημένε μου κακέ λύκε
Grell(keito), δε σε υποπτεύομαι.
Άλλωστε, όλοι όσοι σε υποπτεύτηκαν, καλοί και κακοί, είναι τώρα πια νεκροί, όλοι τους με διαφορετικό τρόπο. Εγώ είμαι, προς το παρόν, ζωντανός.
Απλώς είσαι το αγαπημένο μου παιχνίδι, μιας και έχεις την τάση να ματιάζεις όποιον σε κοιτάζει στραβά.
Θα μπορούσες να μου φέρεις μια ζεστή σοκολάτα;
Edited by Babba, 18 July 2012 - 20:29.