Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Heat's Hits of July


  • This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

#16 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 10 July 2012 - 12:44

Sarutobi Ayame


Posted Image



Ara....!Βλέπω Akagi-kun τελειώσατε το han-chan σας.Ποιος νίκησε...?Μα τι ρωτάω?Ποιος άλλος βέβαια...Τότε καλύτερα να ρωτήσω, τι μέρος του σώματος του αντιπάλου πήρατε για τρόπαιο?Γνωρίζω ότι στον κόσμο μας μεγάλη είναι η χάρη σας τόσο για τις δεξιότητές σας στο Mahjong όσο και για τις αιμοβόρικες προτιμήσεις σας όταν βάζεται στοιχήματα.Γι'αυτό πριν απαντήσω στις κατηγορίες σας...μήπως ο "καλός" μας Πάπας ήταν μέρος ενός από τα στοιχήματά σας?Όπως βλέπετε, πέρα από S&M master είμαι και skillful ninja.Εξάλλου μετά τον θάνατο του Πανάγιου, σας βλέπω τρομερό εξτασιασμένο.Σας αρέσει η μυρωδιά του αίματος και του θανάτου, φαίνεται στα μάτια σας.Γιαυτό και αν αποδειχθεί αθώος ο Ruyzaki L τότε θα ξέρω που να στραφώ στη συνέχεια.


Δεν υπάρχει άλλος άντρας για μένα πέρα του Gin-san μου.Είναι ο ένας και μοναδικός.Είναι το άλλο μου μισό.Είμαι το αυλάκι και αυτός είναι το νερό που τρέχει ανάμεσα μου.Είμαι το σχοινί και είναι το μαστίγιο.Η έλξη μας είναι αμοιβαία και κανείς δεν μπορεί να μας χωρίσει!Ούτε ο θάνατος!


x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#17 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 July 2012 - 12:48

Jouslain Tytania



Posted Image


Mα ένας λαμπρός και ιδιοφυιής επιθεωρητής σαν κι εσάς, αν το βιογραφικό σας λέει την αλήθεια, που φημίζεται για την στοϊκότητα και την εξυπνάδα του, είναι λίγο δύσκολο να θορυβηθεί έτσι γρήγορα από μία έστω και περισσότερες κατηγορίες. Δεν ήσαστε ήρεμος, όπως ισχυρίζεστε και μου φαίνεται ότι πιάνεστε από το παραμικρό. Είστε είτε αρκετά αθώος είτε αρκετά ένοχος. Γι αυτό επιθεωτητά L (Ryuuzaki), θα συνεχίσω να έχω το βλέμμα μου στραμμένο πάνω σας έως και με πείσετε για την αθωότητά σας.

Καλό θα ήταν όμως να δούμε και τι έχουν να πουν και οι άνθρωποι που μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, και βλέπω πως είναι πολυάριθμοι. Αν μη τι άλλο, φαίνεται να είμαστε η μειονότητα παρούσα.

Παρόλα αυτά, κύριε Κόμη(Sponis) ακόμα μου ελκύεται το ενδιαφέρον με τη συμπεριφορά σας. Αφήστε με να σας κεράσω ένα ποτήρι κρασί...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#18 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 July 2012 - 12:50

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image


Ryuzaki L, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. Δεν έχω ιδέα αν εμπλέκεστε στην όλη ιστορία, αλλά είναι φανερό πως κόβει το μάτι σας.
Το ότι κατηγορήσατε τον Katsuya Jonouchi(VampireHunter) κι έπεσαν αμέσως να σας φάνε είναι άκρως επιβαρυντικό στοιχείο για εκείνον.
Κίνηση πανικού, από έναν άπειρο δολοφόνο και κάποιον συνεργό του που προσπαθεί να παρασύρει αθώους.
Δούκα Τζουσλέιν(FAI), ελπίζω να μην εμπλέκεσαι πουθενά, αμαυρώνοντας το τιμημένο όνομά μας.
Katsuya Jonouchi(VampireHunter), αποφεύγεις να δώσεις ονόματα. Αυτό με κάνει να πιστεύω πως η ευφυής κίνηση του L να σε στοχοποιήσει αποδεικνύεται πετυχημένη.
Ας αλλάξω λοιπόν την ερώτηση. Διάλεξε τρεις από εδώ μέσα που θα διάλεγες να σε βοηθήσουν να σκοτώσεις τους εχθρούς σου. Ονόματα!
L, έλα να δουλέψεις για μένα. Οι tytania φροντίζουν τους ανθρώπους τους.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#19 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 10 July 2012 - 12:57

Okabe Rintarou
Posted Image

*picks up hes cellphone

ORE DA. The organization finally made it's move. Ένας άγιο "αντρωπος" πέθανε και δεν μπόρεσε να κανεις κανεις τίποτα για αυτό. If that's the choice of Steins;Gate... "Operation" Skuld is still under progress. El. Psy. Congroo.

FuHAHAHAHHA. Σοβαρά τώρα L? Μου φαίνεται απίστευτο πως θεώρησες απαραίτητο να αμυνθείς εναντια σε μια τόσο ανόητη κατηγορια. εσύ όχι μονο αμύνθηκες αλλα αγχώθηκες κιόλας λέγοντας πως "αρκετά άτομα έχουν πέσει πάνω μου" ενώ εκείνη την ώρα είχες μονο μια (ανόητη) κατηγορια και μια αναφορά στο όνομα σου από την "τσουναδε". Με αλλα λόγια πολύ έντονη "αντριδρασι" χωρίς κανένα βάσιμο λόγο. Αν και όντας νωρίς για να απαγγείλω κατηγοριες είσαι μακράν ο ποιο ύποπτος αυτήν την στιγμή.
Posted Image

#20 Skinner1991

Skinner1991

    Amateur mahjong player

  • Members
  • 125 posts

Posted 10 July 2012 - 13:04

Akagi

Posted Image
Αφου ξερετε τοσο πολλα κυρια sarutobi ayame(tsunade-sama) θα πρεπει να ξερετε πως δεν βρισκω ενδιαφερον ουτε με ενθουσιαζει να μπλεκω ανθρωπους που δεν εχουν το κουραγιο/τρελα να μπλεκουν σε τετοιου ειδους στοιχηματα.
οσο για το han chan οπως ειδατε(βασικα δεν ξερω αν ειδατε μπορει να ειχατε χασει παλι τα γυαλια σας) το han chan εμεινε στ μεση γιατι πληροφοριθηκαμε οτι καποιος σκοτωσε τον παπα.Ακομα ειναι νωρις να κρινουμε χωρις να ακουσουμε τς γνωμες ολων των καλεσμενων συμφωνειτε κυριε cadis etrama di raizel (zane)

edit :εκανα edit το ονομα/ψηφο

Edited by Skinner1991, 10 July 2012 - 13:26.

i wish the world was more ero and peaceful...

#21 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 10 July 2012 - 13:07

ρε skinner, μην με κάνετε να ξαναλέω τα ίδια πράγματα όλη την ώρα. Σε κάθε ποστ να υπάρχει απαράιτητα μια ψήφος με κόκκινο

#22 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 July 2012 - 13:44

Jouslain Tytania


Posted Image


Oι Tytania πάντα φροντίζουν τους ανθρώπους τους, αυτό είναι σίγουρο, αλλά είναι απαραίτητη προϋπόθεση οι άνθρωποι αυτοί να φροντίζουν το όνομά τους και να μην εμπλέκονται σε σκοτεινές υποθέσεις. Γι αυτό, δούκα Ίδρις (Babba), θα σε παρακαλούσα πολύ να μην τείνεις χείρα βοηθείας σε όποιον κι όποιον έτσι ώστε να μη βρεθείς εσύ σε δύσκολη θέση όταν ανακαλύψεις κάτι άκρως δυσάρεστο για τον κύριο. Βέβαια το τι θα ανακαλύψουμε ακριβώς, μένει να αποκαλυφθεί, μα θα σου ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου αυτό που μου ζήτησες εσύ: να μην αμαυρώεις το όνομά μας τώρα, που γίνονται οι μεγάλες αλλαγές.

Εμμένω στον κύριο L(Ryuuzaki), μα η απόφασή μου θα εξαρτηθεί και από τους υπόλοιπους. Παρακαλώ πολύ να κρατάμε στο νου μας πως απόφαση που παίρνουμε, για το ποιος είναι ο ένοχος, είναι βαρυσήμαντη εφόσον καθορίζει τη ζωή ενός ανθρώπου. Γι αυτό, ας προχωρήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή.

Ευχαριστώ πολύ που με ανέχεστε, ενώ ξέρω πω θα μπορούσατε να με αγνοήσετε. Αισθάνομαι συγκινημένος από την αποδοχή σας, την αποδοχή κυρίως και του απλού κόσμου, εφόσον αυτοί εν τέλη είναι και που μετράνε περισσότερο απ'όλους, όπως κάθε καλός άρχοντας ξέρει...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#23 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 10 July 2012 - 13:56

Kuroko Tetsuya


Posted Image


*appears behind Duke Idris Tytania*

Πολύ παράξενος ο κυρία Grell Sutcliff (Keito), αλλά έχει ένα δίκιο, γιατί κύριε Δούκα Ίδρις Ταϊτάνια (Babba) δεν απαντήσατε σε αυτές τις κατηγορίες; Είναι παράξενο που ψάχνατε τόσο νωρίς συμμάχους, από τη στιγμή που δεν ξέρατε τι μπορεί να συμβεί, πόσο μάλλον για τη δολοφονία του πάπα. Μήπως αναζητούσατε ακόμα και τότε τους "συνεργάτες" σας;



*fades back into the crowd*



#24 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 10 July 2012 - 14:00

Οrihara Izaya
Posted Image

Φόνος; Το περίμενα ότι κάτι ετοιμαζόταν εδώ, αλλά σίγουρα όχι και σε τέτοιο σημείο. Μου μυρίζει παγίδα αγαπητοί μου. Ποιος μπορεί να είχε κίνητρο να σκοτώσει τον Πάπα; Ποιον θα ωφελούσε μια τέτοια κίνηση; Ο Πάπας είναι σύμβολο εξουσίας, έχω υπόψη μου κανα δυο που θα έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν εξουσία, ή έστω, να βάλουν τα πιόνια τους και να ασκήσουν επιρροή σε ένα απ' τα βασικότερα γρανάζια ενός κράτους, τη θρησκεία. Χμ, ποιος άραγε να είναι... Ποιος, Δούκα Ίδρυς (Βabba)? Λέω μήπως ξέρετε κανέναν... Μήπως τυχαίνει...

Ryuzaki L σε έχω υπόψη μου, βάσει όλων όσων έχουν προειπωθεί, αλλά δεν μπορώ να σε κατηγορήσω ακόμα. Όχι ότι θα ήθελα, με κάποιον τρόπο, να αμφισβητήσω την τιμιότητά σου, μέγιστε ντετέκτιβ, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι. Δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς πια, φοβερό δεν είναι~?

Jounouchi Katsuya είσαι τόσο άντρας λες ε; Πάντως κανα δυο φίλοι σου μου δώσανε τη στολή που φόραγες, τη βελτίωσα σε Golden Retriever! Now fetch~!

#25 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 10 July 2012 - 14:15

Giglamesh(redqueen)
Posted Image
*golden sparkles everywhere and me appearing sitting on my glorious throne....Looking all high and mighty*

Από ότι βλεπω αυτος ο νεος κοσμος δν θα σταματησει ποτε να με εκπλησσει..
Τι συνεβη για να ταραξει τα νερα? Μια δολοφονια .Αλλα όχι μια οποιαδηποτε δολοφονια αλλα αυτή του ανθρωπου που με ,μας εφερε εδώ….Ποιος θα ηταν τοσο αδιστακτος ώστε να σκοτωσει τν παπα ,που ισως ηταν ο μονος που κρατουσε τι κλειδι της επιστορφης?? Εσεις οι ποταποι,κοινοι θνητοι ειστε τελικα μια υπουλη ρατσα …. Κρυβετε πολλα και μαλιστα πολύ καλα …..Δν το περιμενα αυτό......*laugh*

Τουλαχιστον τωρα που συνεβη αυτό το συνταρακτικο γεγονος θα μπορεσω να ικανοποιησω τν εαυτο μου αφου μου εξαψαται το ενδιαφερον να βρω τν δολοφονο….. Ανυπονομω να παρατηρησω τα αντιδρασεις σας κι να βλεπω τν δολοφονο να αγωνια απεγνωσμενα ……

Από ολους εδώ μεσα αν κι εχω αρχισει να σχηματιζω καποια γνωμη ,φοβαμαι πολύ αυτους που δν εχουν μιλησει ακομα…. Γιατι κρατανε το στομα τους κλειστο?? Φοβουνται ή απλα είναι στο σχεδιο τους?? Tι λετε για αυτό κυρια Haruhi (AlexT) που ακομα δν μας εχετε κανει την τιμη (just appear before the King)?
Ι demand an answer you mongrel!!From all of you!

The time has come …. Let everything begin ….

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#26 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 July 2012 - 14:28

Δούκας Ίδρις Ταϊτάνια (Babba)
Posted Image

Δούκα Τζουσλέιν(FAI), αναγνωρίζω τις ικανότητές σου, γι' αυτό και είμαι βέβαιος πως θα κατανοήσεις τη λογική μου.
Για την εμπλοκή ή όχι του Ryuzaki L, δεν έχω καμία ένδειξη.
Δείχνει σκεπτόμενος άνθρωπος, γι' αυτό θα ήθελα να τον έχω από κοντά ώστε να δω πού το πάει.
Αν είναι ένοχος, έχει ξεχωρίσει ήδη, οπότε με τόσα μάτια πάνω του, θα κάνει το μοιραίο λάθος και θα την πατήσει.
Δύσκολα κάποιος συνεργός του θα βρεθεί να τον υπερασπιστεί πια.

Εσύ θα πρότεινα να έχεις από κοντά τον Count of Monte Cristo(sponis), ο οποίος μου μεταδίδει μια αύρα αθωότητας.
Δείχνει εξίσου ικανός και περιμένω να δω τις κινήσεις του στο μέλλον.

Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος για την ενοχή του πιτσιρικά Katsuya Jonouchi(VampireHunter).
Δεν είμαι καθόλου βέβαιος για την αθωότητα τη δική σου, δούκα Τζουσλέιν(Fallen) και της σουπιάς, του Akagi(skinner), που από ομιλητικότατος περί του κόσμου του, άρχισε ξαφνικά να βαράει στα τυφλά.
Ο χρόνος θα δείξει.

Kuroko, σε τι να απαντήσω; Στο ότι "δεν μου έκατσε καλά στο μάτι"; Δε βλέπεις ότι φοράει γυαλιά;

Στα περί "συμμαχιών"; Έχω ήδη απαντήσει πριν καν ρωτήσει, πριν καν συμβεί το οτιδήποτε.
Εδώ.
Δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι σε προφανή ζητήματα.
Θέλετε να με κατηγορήσετε; Πρόβλημά σας. Μάλιστα, αν είμαι ακόμα ζωντανός σε μερικές μέρες, θα έχετε κάθε λόγο να το κάνετε.
Ας μη γελιόμαστε. Η μόνη περίπτωση να επιζήσει ένας άνθρωπος σαν κι εμένα σε μια φωλιά φιδιών είναι να προστατευτεί από ένα άγιο πνεύμα.
Ελπίζω τις νύχτες να με φυλάει, σαν άγγελος του θεού του Παναγιότατου.
Τις μέρες, θα αναζητήσω συμμάχους μεταξύ εκείνων που εμπιστεύομαι και θα παλεύω. Θέλετε να σκοτωθούν χαρισματικοί άνθρωποι που βγαίνουν μπροστά και δείχνουν τον δρόμο, ή τα φίδια που κρύβονται πίσω από τα φουστάνια άλλων;

Οrihara Izaya, νομίζω στο ποιος σου απάντησα παραπάνω. Το troll που ονομάζεται Katsuya κατά πρώτο λόγο, ο ιδιοφυής Τζουσλέιν και ο Ακάγκι.

Edited by Babba, 10 July 2012 - 14:38.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#27 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 10 July 2012 - 14:34

Xerxes Break

Posted Image


Για δειτε τελικα που η αποστολη που μου εδωσαν τα κεντρικα εξεληχτικε σε τραγωδια. Βλεπω οτι ολοι εχετε πεσει πανω στον L(Ryuzaki L), και πραγματικα πιστευω και εγω οτι ειναι ενας απο τους ενοχους. Πρωτα απο ολα μας μιλαει μεσω ενος υπολογιστη, πραγμα που του δινει απλετο χρονο να κανει το φονο και δευτερον εχει πεσει με μανια στα γλυκα μου. Emilly τι λες εσυ δεν νομιζεις οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι τρομακτικος? Κοιτα μαλι που εχει.
(Emilly: ναι ναι ειναι, και μενα με τρομαζει).
Αν δεν σας πειραζει, λεω να ξαναγυρισω στις ομορφες ταρτουλες, στολμισμενες με υπεργλυκες φραουλιτσες. Καλα θα κανουμε να βρουμε γρηγορα τους δολοφονους και να την κανουμε απο δω μεσα.

#28 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 10 July 2012 - 14:47

Sarutobi Ayame


Posted Image


Αγαπητέ Δούκα Ίδρις τα λόγια σας με προσέλκυσαν όπως ένα σετ femdom εσωρούχων.Αναρωτιέμαι, δεν σας κάθονται καλά στο μάτι όλοι όσοι φοράνε γυαλιά? *τινάζοντας το μαλλί, βγάζει τα γυαλιά και τα κουνάει*

*στρέφεται στην Emily του Xerxes Break *

Μήπως τώρα σας κάθομαι εγώ καλά στο μάτι Δούκα?Όχι?Κακώς.Οι απόψεις σας πάντως μου φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ωστόσο διαφωνώ σε ορισμένα σημεία όπως π.χ. στην άμμεση αθώωση του Count of Monte Cristo (Sponis).Γιατί είστε τόσο σίγουρος?Δεν είπε τίποτα πέρα από τα αυτονόητα.

Ο Ruyzaki L πραγματικά με αγνόησε, εξαφανίστηκε και αυτό με κάνει να τον υποπτεύομαι όλο και περισσότερο.


picture and name edit

Edited by Tsunade-sama, 10 July 2012 - 14:49.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#29 Ryuzaki L

Ryuzaki L

    Starting...

  • Members
  • 13 posts

Posted 10 July 2012 - 14:48

Ryuzaki L
Posted Image
Δούκα Ίδρις(Babba) σε ευχαριστώ που πιστεύεις στην αθωότητα μου. Όσο για τους υπόλοιπους που δεν πιστεύουν δε με πειράζει. Κακό δικό τους. Άλλα αυτό που με πειράζει είναι η πλήρης έλλειψη επιστημονικής προσέγγυσης σε μια έρευνα ανθρωποκτονίας. Με κατηγορείτε 6 άνθρωποι χωρίς ούτε σοβαρά στοιχεία και χωρίς να μου κάνετε ούτε μία ερώτηση ώστε να αποδείξω την ενοχή ή την αθωότητα μου, όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν μιλήσει ακόμα και όταν έχουμε τον Katsuya Jonuchi(VampireHunter) που είναι ο μόνος που του έχει υποβληθεί μια σοβαρή ερώτηση μέχρι στιγμής από τον αξιότιμο Δούκα Ιδρις(Babba) και δεν έχει απαντήσει. Έγω θέτω για τον Katsuya το εξής: Ήταν ο πρώτος που έθεσε επιχείρημα και βιάστηκε να κατηγορήσει κάποιον χωρίς ούτε μία εισαγωγή. Έδειξε αμέσως με το δαχτυλό του με το που άκουσε για το φόνο έναν εντελώς τυχαίο άνθρωπο. Ερευνήστε το λίγο περισσότερο παρακαλώ. Σας ευχαριστώ.

#30 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 July 2012 - 14:58

Jouslain Tytania


Posted Image



Ωωωω, δούκα Ίδρις (Babba), είναι η υπέρτατη αναγνώριση να με κολακεύεις, ειδικά εσύ που ξέρω πόσο δύσκολος είσαι με τις φιλοφρονήσεις σου προς το άτομό μου. Επίσης, χαίρομαι που αναγνωρίζεις πως το όνομα της οικογένειάς μας είναι σημαντικό και δε μπορεί να το φέρει ο καθένας ελαφρά τη καρδία. Είναι όμως αρκετά διασκεδαστικό να με θεωρείς πιθανό ένοχο. Κλέβοντας τα ίδια σας τα λόγια, ας πω ότι δε "θέλετε να σκοτωθούν χαρισματικοί άνθρωποι που βγαίνουν μπροστά και δείχνουν τον δρόμο, ή τα φίδια που κρύβονται πίσω από τα φουστάνια άλλων". Και ξέρω πως κι εσύ ο ίδιος γνωρίζεις ότι τα αισθήματά μας είναι αμοιβαία στο αν είμαι ή αν είσαι ένοχος. Η ενοχή είναι ένα ύπουλο συναίσθημα που μπορεί να προδίδει και φόνο, αλλά και άλλα πολλά.

Επίσης, ομολογώ έχεις οξεία αίθηση: μια τον επιθεωρητή(Ryuuzaki), μια τον Κόμη(Sponis)...τα μάτια σου είναι αρκετά καλά. Οι απόψεις μας για τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες συμπίπτουν.

Θα επιμείνω για τώρα στην αρχική μου σκέψη, εφόσον τόσα χρόνια στην πολιτική και στη διοίκηση έχω μάθει πως κάποιες φορές πρέπει να εμπιστευόμαστε το πρώτο μας ένστικτο. Καμιά φορά, αυτό είναι και το ορθότερο. Όμως, θα περιμένω και θα δω τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον οπότε θα μαζευτούν και περισσότεροι άνθρωποι και θ'ανταλλαγούν περισσότερες γνώμες. Οι επόμενες ώρες αυτής της ημέρας θα αποβούν μοιραίες.

Αγαπητέ επιθεωρητά, να ξέρετε πως ο μικρός Katsuya(βαμπιροκυνηγός) είναι περισσότερο λογικό να δείξει με το δάχτυλο σαν νεαρός κι άπειρος από την σκληρή πραγματικότητα της ζωής που είναι, όταν η πιο σημαντική του ασχολία είναι ένα παιχνίδι με κάρτες, επονομαζόμενο "Τερατομονομαχίες". Εσύ όμως έσπευσες να τον αντεκατηγορήσεις, όντας έμπειρος επιθεωρητής. Κάτι ύποπτο συμβαίνει στο μυαλό σας μέσα και θέλω να ξέρω αν αυτό μεταφράζεται και σ'αυτήν την τρισδιάστατη πραγματικότητα. Μη μου κρατάτε κακία, απλώς ακολουθώ τη λογική.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai