Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [discussion topic - out of character]


  • This topic is locked This topic is locked
165 replies to this topic

#151 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 22 June 2012 - 19:55

Κι εγώ ντελιβεράς, έφερα κοτομπουκιές στο Χέρι και έτσι λαίμαργα που τις έτρωγε του έκατσαν στο λαιμό και πνίγηκε.

#152 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2012 - 20:01

Iristella θα το γδαρω το ψωρογατο.Φανταστειτε οτι πριν με ψηφισε με κατηγορησε και σε ΠΜ και εγω ψαρωσα και λεω αθωα θα ναι για να ξερει και τι εννοει ο μικροδαχτυλος.Διπλη ψυχολογια και στις δυο πλευρες.Well played iri :riiight:


Aν σου πω ότι όταν μιλούσαμε απλά προσποιούμουν ότι ήξερα τι εννοούσε ο Black Kaiser γιατί δεν είχα μαθει ακόμη θα με μισήσεις πάρα πολύ? XD

Ι was kinda hoping you would tell me. Aλλά έμαθα από αλλού.

Ty for your kind words.

#153 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 June 2012 - 21:06

Δεν βρεθήκατε σε τόσο δύσκολη κατάσταση όσο πιστεύετε, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει ο δεύτερος γύρος. Χάσατε μόνοι σας επειδή δεν τολμήσατε -δεν παίξατε το παιχνίδι του Θρόνου-. Αν ρισκάρατε λίγο και βάζατε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί μου όσο ήταν ακόμα νωρίς, θα είχατε έπειτα το απόλυτο πλεονεκτήμα.

Finally, το πείραμα του Sponi πέτυχε, το συγκεκριμένο παιχνίδι έδειξε πως τα pms και οι συνομιλίες εκτός thread πρέπει να επιτρέπονται 100%. Δεν ξέρετε το μέγεθος των δολοπλοκιών που μπορούν να δημιουργήσουν οι εκτός παιχνιδιού συνομιλίες. Έτσι οι αθώοι είναι πιο ενεργοί, δεν βαριούνται εύκολα το παιχνίδι ενώ οι δολοφόνοι μπορούν να γίνουν πιο τολμηροί και να δημιουργήσουν πιο εύκολα χάος. Εγώ θα πρότεινα να το βάζαμε και στο παιχνίδι κάπως. Θυμάστε τα δωμάτια/κτίρια που έμεναν οι παίχτες σε μερικά σενάρια; Τι λέτε από την επόμενη να τα μετατρέψουμε σε discussion rooms μόνο για την νύχτα?


Συμφωνώ 100% με τα παραπάνω. Αν επιτρέπονται οι συνομιλίες, αλλά δεν υπάρχει διαφορετικό pm για να συνεννοηθούν μεταξύ τους οι αθώοι, νομίζω ότι και θα γίνει πιο ενδιαφέρον για τους πολίτες και δε θα είναι τόσο δύσκολο για τους δολοφόνους (γιατί πχ μέχρι να μαζέψει αθώο κοινό ένας επιθεωρητής θέλει καιρό, τι να κλάσει με 1-2 άτομα μόνο; ).

Δεν ξέρω αν συμφωνώ για τα discussion rooms, ή μπορεί να μην καταλαβαίνω τι εννοείς. Πχ εγώ μπορεί να θεωρώ κάποιον δολοφόνο, γιατί να πρέπει να βλέπει τις συνομιλίες μου; Αν είναι να τις βλέπει μπορεί να το κάνει και στο in game thread.

Θέλω κ άλλο πάντως. Αν εξαιρέσουμε τον Babba-Prince-Lord Leon, αυτό το παιχνίδι μου έδωσε ξανά εμπιστοσύνη στους συμπαίχτες μου. Οι περισσότεροι ήταν από μόνοι τους αυστηροί με αυτόν τον 1 κανόνα. Θα ήθελα να ξαναπαίξουμε κάτι θεματικό αλλά ίσως όχι GoT γιατί όσο καλό και να είναι, θα ωχριά μπροστά σε αυτό που μόλις τελειώσαμε!

Posted Image


#154 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 23 June 2012 - 13:40

Δεν ξέρω για εσάς που είστε παλιές καραβάνες, αλλά εμένα ήταν η πρώτη μου εμπειρία με το παιχνίδι και μου άρεσε πολύ. Επειδή είχα διαβάσει προηγουμενα παιχνίδια σας το συγκεκριμένο μου άρεσε που ήταν και θεματικό. Έδωσε άλλον αέρα. Θέλω να πιστευώ πως απο εδώ και πέρα θα μπορώ να παίζω σε κάθε παιχνίδι γιατί πραγματικά το λάτρεψα.

#155 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

    Moe Baby Jorōgumo

  • Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 23 June 2012 - 18:51

Ας ρίξω κι εγώ τα δυο μου σεντς!

Παιδιά, συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι! Δεν είχα καμία σχεδόν γνώση σχετικά με το GoT πριν απ' αυτό, και το παιχνίδι ήταν ένας (πολύ) πλάγιος τρόπος για να έχω μια πρώτη επαφή με το σύμπαν του Martin. Τώρα θα στρωθώ και θα δω τη σειρά όπως της αξίζει. Αλλά το οφείλω στο γ@μ@το roleplay σας! Ξανά μπράβο! Ειδικά ο πρώτος, χαοτικός γύρος είχε απίστευτη πλάκα. Ίσως το μοναδικό πρόβλημα από ένα σημείο κι έπειτα ήταν το ότι οι αθώοι είχαν συνεννοηθεί και είχαν βρει αρκετούς δολοφόνους σίγουρα και είχα φτάσει σε σημείο να βλέπω ποστ της mono και να λέω "α, ΟΚ, αυτός είναι δολοφόνος, στανταράκι, δεν κάνουν λάθος". Απ' την άλλη, στον τελευταίο γύρο το πράγμα πήγε να ξαναχαθεί και το παιχνίδι έγινε πάρα πολύ ενδιαφέρον. (Να την πω την αμαρτία μου; Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι ο Kalamaris ήταν ο τελευταίος δολοφόνος. Ελπίζω αυτό να μην στείλει την οργή του Κόκκινου Θεού πάνω μου...)

Κατά τα άλλα, τα posts του GM ήταν απίστευτα, το παιχνίδι δεν έκανε κοιλιές και πάντα είχε ενδιαφέρον! Respect στον Kaiser (κι ας μην κατάλαβα ακριβώς πώς καταλάβατε ποιοι είναι δολοφόνοι ή όχι... Νόμιζα για λίγο πως οι λέξεις με κεφαλαία στο ποιηματάκι έδειχναν τους δολοφόνους. Ναι, αλλά πώς τους είχε ήδη βρει; Ήταν επιθεωρητής; Είχε επικοινωνήσει με τον άλλο επιθεωρητή ήδη; Είναι ο Yagami Light με IQ 150 και είχε καταλάβει από τη συμπεριφορά των παιχτών στον πρώτο γύρο τι παίζει;) και σε όλους όσους βοήθησαν να βρεθούν δολοφόνοι. Το παιχνίδι είχε πολύ πλάκα, αυτό είναι το σημαντικό.

Τέλος, μια άσχετη ερώτηση. Αφού το παιχνίδι τελείωσε, μήπως γίνεται να φανερωθεί το περιεχόμενο των pm που έστειλε ο Sponis με τους ρόλους πριν ξεκινήσει το παιχνίδι; Ή μήπως απαγορεύεται;

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^


#156 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 23 June 2012 - 19:04

Πήγαινε διάβασε το σεντόνι της Anelis δύο σελίδες πίσω. Εξήγησε πολύ καλά τι παίχτηκε. ;)

Και το pm των αθώων ήταν αυτό:

Ο ρόλος σου είναι πολύ σημαντικός σε αυτό το παιχνίδι...


Είσαι ένας πολίτης που θέλει το καλό του βασιλιά του κ όχι να τον φάει η μαρμάγκα aka οι κακούληδες...

HALP!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Robert Baratheon


Τις άλλες "περίεργες" λέξεις στο ποιηματάκι τις έβαλα επίτηδες ώστε να μην είναι εύκολο οι δολοφόνοι να ξεχωρίσουν ποιές είναι οι πραγματικές και να μην τις χρησιμοποιήσουν για να ψαρέψουν τους αθώους. Ή να την πατήσουν χρησιμοποιώντας καμία άσχετη. Αυτό το τρικ, δεν δούλεψε ωστόσο. :P

#157 ice_hime

ice_hime

    and the livin's (not) easy

  • Moderators
  • 1,396 posts

Posted 23 June 2012 - 19:06

εσείς είστε τα βρωμερά σκουλήκια, οι ποταποί δολοφόνοι που θέλετε το κακό μου...

δουλέψτε όπως θέλετε αλλά θυμηθείτε


Killing Things Clears My Head

yours trully

Robert Baratheon



Και αυτό για τους δολοφόνους

#158 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 23 June 2012 - 19:16

Είσαι έμπιστος άνθρωπος

γι αυτό σου εμπιστεύομαι το ρόλο του επιθεωρητή ώστε να ψάξεις να βρεις ποιοι θέλουν το κακό του βασιλείου...

είθε οι Θεοί παλιοί κ καινούριοι να σε βοηθήσουν

Robert Baratheon


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#159 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 23 June 2012 - 19:20

Πήγαινε διάβασε το σεντόνι της Anelis δύο σελίδες πίσω. Εξήγησε πολύ καλά τι παίχτηκε. ;)

Και το pm των αθώων ήταν αυτό:



Τις άλλες "περίεργες" λέξεις στο ποιηματάκι τις έβαλα επίτηδες ώστε να μην είναι εύκολο οι δολοφόνοι να ξεχωρίσουν ποιές είναι οι πραγματικές και να μην τις χρησιμοποιήσουν για να ψαρέψουν τους αθώους. Ή να την πατήσουν χρησιμοποιώντας καμία άσχετη. Αυτό το τρικ, δεν δούλεψε ωστόσο. :P


Ρε πραγματικά +100 points of respect απο εμένα xD
Το ποίημα ήταν τέλειο! Κρίμα που δεν έδωσα μεγάλη σημασία ούτε στο pm του Sponis ούτε στο ποίημα xD
Θεός!

v4kFmx.png


#160 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 23 June 2012 - 19:54

«Είσαι ένας πολίτης που θέλει το καλό του βασιλιά του κ όχι να τον φάει η μαρμάγκα aka οι κακούληδες...»
Αυτό ακριβώς έπραξα :E

#161 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 25 June 2012 - 02:18

Βabba, το μονο σου λάθος ήταν που προσπάθησες, να τρολλαρεις αυτον που ηδη τρολλαρε, και μαλιστα προς ... κοινη κατευθυνση!

Αν δεις το δευτερο μυνημα, θα καταλαβεις οτι δεν αλλαξαν κατι οι προσπαθειες σου. Ποσταρε τα κιολας τα πμς μας αν θες, εγω δε θα ασχοληθω παραπανω από αυτό το μνμ.

(Και οποιοι θελετε απο οσους μιλησα επισης ποσταρετε αν το επιθυμειτε οτι εχετε κρατησει αν εχετε it's totally fine απο μερειας μου. )

Απλώς να πω οτι χαιρομαι παρα πολύ που ψηθηκες να κλεψεις και συ, και μαλιστα να τρολλαρεις κιολας. Φαινεται οτι δεν ειναι στο χαρακτηρα σου να κλεβεις για να κερδισεις (οχι τωρα, απο παλιοτερα παιχνιδια) και εγω τουλαχιστον αν ξαναπαιξεις σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη.

ακομα και που προσπαθησες να με τρολλαρεις, με ειχες προειδοποιησει παναθεμα σε! :kakaka:

Αλλα τι λεω μηπως και γω τα ιδια δεν εκανα; Με ολους οσους μιλησα ξεκαθαρισα εξαρχης την προθεση μου να κλεψω κ.ο.κ.
Ο λογος και αυτος σαφης. Ειμαι ο Bronn και ειναι GOT. και το κλεβω δολοπλοκω κτλ, οσο επιτρεπουν οι κανονες ain't enough. Και το να τσαντιστεις επειδη καποιος σου υποσχεθηκε οτι θα ειναι ενταξει και στην εφερε, και αυτο μες στο παιχνιδι ειναι.

Δυστυχως με εφαγε η δουλεια και αλλες ασχολειες και δεν μπορεσα να κανω οσα ηθελα. Και νομιμα και παρανομα.

Και θα πω το εξης. Και εγω και ο babba καναμε μια εξαιρεση στο στυλ μας ο καθενας, και ειπαμε να μην ειμαστε τιμιοι εδω, για τους δικους του λογους ο καθενας. Μεχρι προτινως αν ερχοσουν να μας πεις κατι για καποιον κτλ. οχι μονο δεν ακουγαμε η δε το χρησιμοποιουσαμε, σε χεζαμε κιολας. Και αυτο σκοπευω να ξανακανω απο δω και περα αν ξαναπαιξω και θα στοιχηματιζα και για τον babba. Ο ανθρωπος που το χει στο χαρακτηρα του να ειναι ακεραιος, φαινεται.

Στα μεχρι τωρα παιχνιδια γινοταν της καρ**** στο παρασκηνιο και καθε φορα φταναν μυριαδες πραγματα στα αυτια μου. Καποια παιδια νομιζω εχουν ηδη σταματησει να παιζουν για αυτο το λόγο. Αν φετος αποφασισατε αυτοματα ολοι μαζι να ειστε αψογοι, εκτος απο εμας τους τρεις, δεν το ξερω, αλλα δε θα στοιχηματιζα κιολας.

Επειδη ομως εμπαινα περιπου ενα βραδυ καθε 2 μερες, μπορει και να γινε ετσι. Στοιχεια δεν εχω οποτε θα κανω μωκο. Αν λοιπον εκατσε ετσι η φαση, well, too bad. Ειχα κακο timing. :bleh:
Ή μαλλον οχι, θα απαντησω οπως απαντουσαν ολοι οταν ελεγα, να βαλουμε πιο σαφεις κανονες και καμια ποινη για οποιον πιανουμε να κλεβει. Μην κανετε ετσι, ειναι απλώς ενα παιχνιδι. Χαλαρα... chillllll...

Οποιος απο παλιους παιχτες εχει ξενερωσει ή δεν θελει να ξαναπαιξει γιατι ξαφνικα τωρα στραβωσε μετα απο οοοοοολα αυτα που εχουν γινει στο παρελθον, no comment.

Ασχετως αν επηρρεασαν η οχι το παιχνιδι στην εξελιξη του (δηλαδη δεν, αλλα θα μπορουσαν, οποτε δεν το εξεταζω αυτο) οι πραξεις μου σωστες δεν ηταν. Επαιξα εγωιστικα, (αλλα πιστος στο RP Μου 8) ) και εκανα την πλακα μου. Οποιος θελει να μου κανει κριτικη για αυτες οσο σκληρη και να ναι ( και υβριστικη ακομα ) θα τη δεχτω. Ειδικα απο οσους παιξαν πρωτη φορα, και μπορει να δημιουργησα μια ασχημη εικονα σε ενα κατα τα αλλα ομορφο παιχνιδι- κατα τη γνωμη τους. Και τυχον ποινες ακομα, αν αποφασιστει να μπουν για πρωτη φορα, και αυτες καλοδεχουμενες. Δικαιες θα ειναι, και ουτε εχω την απαιτηση απο ολους να εχουν το ιδιο χιουμορ με μενα, ουτε να εχουμε την ιδια αισθηση για το τι σημαινει GOT palermo.

Θα προτεινω απλώς οι χαρακτηρισμοι να μην επεκτεινονται σε σχολια για χαρακτηρες. Τον δικο μου, του babba ή αλλουνου.

Απο εκει και περα, σχετικα με το παιχνιδι.

Ειχε το καλο οτι σχεδον οποιος επαιζε ηξερε τον χαρακτηρα του αλλουνου, οποτε εδινε αφορμη για καλυτερα RP.
Ειχε το κακο οτι με τα pm's να ειναι νομιμα, εγιναν ελαχιστα ποστς σε σχεση με αλλα Παλερμο. Ωρες ωρες νομιζα οτι ειχε ψοφησει τελειως, βλεποντας τις ωρες που γραφονταν τα ποστς. Φανταζομαι οποιος δε συμετειχε σε ενδοεπικοινωνιες, παρομοια αποψη θα ειχε.

Βεβαια και τα πολλα ποστς στα παλιοτερα, κουραστικα ηταν, νομιζω οτι θελει μια χρυση τομη. anw δεν εχω αποφασισει αν ηταν καλο η κακο τα νομιμα pm's, συμφωνω και με τις δυο πλευρες σε καποια πραγματα. Ισως αν ισχυσει 2-3 φορες ακομα, να εξελιχθει καλυτερα, χωρις τα bugs της beta εκδοσης. Ειναι πιθανο ομως αν ισχυουν ολοι οι αλλοι κανονες (να μη μιλανε οι νεκροι κτλ.) να εξελιχθει σε κατι πολυ καλο. Μεχρι στιγμης φανηκε να παιρνει κατι απο τους δολοφονους (την ενδοσυνεννοηση) χωρις να δινει κατι για ανταλλαγμα. Ισως αν δεν λειτουργουσε το κολπο του Καιζερ, ή με ενα γρηγορο καουντερ των δολοφονων ή αυτο που προτεινε ο οσαμα με π.χ. μεγαλυτερο αριθμο δολοφονων, να ηταν πιο ισορροπημενο, αλλα σε καθε περιπτωση ειχε πλακα. πρεπει να δοκιμαστει κανα δυο φορες ομως ακομα.


Ειχε επισης το κακο οτι αν καποιος δεν βρισκοταν στο latest ep της σειρας, η υπαρξη και μονο καποιων χαρακτηρων ηταν σποιλερ, κατι το οποιο ισως να μην ηταν τοσο εντονο στα αλλα παλερμο, γιατι εκει ηταν απο πολλα "εργα" και οχι μονο από ένα. Αλλα και αυτο εξελιχθηκε ομαλα, παροτι ηταν αρκετα επικινδυνο. Ισως και λογω τυχης.

Τεσπα, συγχαρητηρια κι απο μενα στην εμπνευση του καιζερ, και στις ερωτησεις του junpei. Και οι δυο τους ειχαν παιξει εξαιρετικα και στο προηγουμενο, σε αλλους ρολους. Το'χουν.
Συγχαρητηρια και στο σπωνη για τη διοργανωση και τις αφηγησεις, και θα θελα να ακουσω και τα σχολια του.

stasou%2520mygdala.jpg


#162 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 25 June 2012 - 07:14

Δε με έκραξαν για σένα, αλλά για τους δολοφόνους.
Τώρα το γιατί εξακολουθώ να δίνω αφορμές για sequel, δεν το ξέρω.
Το κομμάτι μετά τις 20 Ιουνίου είναι ο τελευταίος γύρος, όπου έχω πάρει pm από τον TP ότι είναι ο τελευταίος δολοφόνος και ρωτά αν ενδιαφέρομαι ακόμα να βοηθήσω.

Attached Files


Edited by Babba, 25 June 2012 - 07:19.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#163 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 26 June 2012 - 01:25

Καλα δεν υπαρχει λογος να το σκαψουμε κιαλλο το ζητημα.Τωρα οτι εγινε εγινε και ας ελπισουμε πως δεν θα επαναληφθει στο επομενο.Speaking of which,when will be that?:D

sc5bab.jpg


#164 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 26 June 2012 - 06:44

Kalamaris I like your spirit darling...

Edited by mirana_neko, 26 June 2012 - 06:44.


#165 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 26 June 2012 - 13:32

λοιποοοοοόν...

Να πω κ εγώ πως το είδα το παιχνίδι...

Ευχαριστήθηκα που υπήρχαν άτομα που ασχολήθηκαν...
γι αυτό με "πειράζει" κιόλας να βγαίνουν εκτός από την αρχή άτομα που έχουν όρεξη να ασχοληθούν...

Πιστεύω τα σύστημα με τα ΠΜ ανοικτά έχει να δώσει κάτι στο παιχνίδι και ο Black Kaiser μας έδειξε κ το τρωτό σημείο...[θα διορθωθεί το bug σε μελλοντικές versions]
Πολλές φορές υπάρχουν αθώοι που με το που πάρουν το ρόλο σχεδόν παρατάνε το παιχνίδι... αυτή τη φορά πιστεύω είχαν ένα λόγο παραπάνω να μείνουν...

Για τους "ζαβολιάρηδες"
Δεν είναι το θέμα μας να τους πάρουμε το κεφάλι αλλά κάποια στιγμή να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να καταλαβαίνουμε ότι παίζουμε ένα παιχνίδι μέσω φόρουμ, με Χ κανόνες... ας τους ακολουθήσουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει...
Δλδ. αν παίζατε με την παρέα σας πρόσωπο με πρόσωπο θα προσπαθούσατε να κλέψετε; Ελπίζω όχι και αν ναι, τότε φροντίστε να μην παίξουμε ποτέ μαζί κάτι... :D

Επίσης να προσθέσω ότι πρέπει να γίνετε format η μνήμη σας κάθε φορά που ξεκινά παιχνίδι...
Γιατί ψήφοι σε καινούριο game επειδή ο τάδε στο προηγούμενο ήταν δολοφόνος/με έβγαλε εκτός παιχνιδιού/έκλεψε/είπε κάτι σε άλλο τόπικ/δε βλέπει ναρούτο είναι χαζοί κατ' εμε και δε βοηθάνε το παιχνίδι κ όσους θέλουν να ασχοληθούν παραπάνω...

Και λέγοντας αυτά , εγώ ψήνομαι για επόμενο...