Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [discussion topic - out of character]


  • This topic is locked This topic is locked
165 replies to this topic

#136 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8,653 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 June 2012 - 16:28

Την επόμενη φορά απλά ο GM θα φροντίσει να στείλει διαφορετικά PMs (με διαφορετικό wording δηλαδή) σε κάθε παίκτη. Πανέξυπνη η κίνηση του Black Kaiser, εντός των κανόνων που είχαν τεθεί, αλλά δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει.

Babba, you have all of my WHYs. Αν ήμουν επιθεωρητής (που εξ ορισμού είναι με το μέρος των αθώων) και με ξεπάστρευαν οι δολοφόνοι από τον πρώτο γύρο, θα είχα έναν παραπάνω (συναισθηματικό) λόγο για να μη συνεργαστώ ποτέ μαζί τους.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#137 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 22 June 2012 - 16:41

Για να μην ταλαιπωρείται με τα pms μπορεί είτε να στείλει απλώς μια λέξη με το ρόλο είτε να μη στείλει καν πμ στους αθώους, όπως γινόταν τόσο καιρό.
Ας μην ξεχνάμε πως με την καινοτομία της αποστολής pm σε όλους τους παίκτες δώθηκε η ευκαιρία στον Kaiser να κάνει το κόλπο.

Κατα τ' άλλα εγώ δε ξέρω αν το ευχαριστήθηκα ή οχι, ο χαρακτήρας μου ήταν λίγο παθητικός (γι αυτό τον διάλεξα βέβαια, για να έχει standard ατάκες και να μη χρειαστεί να σκέφτομαι πολύ) και δεν συμμετείχα πολύ ζωντανά.
Πάντως αντί για το αντίθετο μου προκάλεσε όρεξη για κανονικό παλέρμο με anime χαρακτήρες.

Δε θα έλεγα ακριβώς οτι "κατάλαβα" τον Hodor, απλώς παρατήρησα οτι οι δύο κύριοι "ύποπτοι" που μας είχαν μείνει, ο Kalamaris και ο John Crabs δεν έδειχναν να παίζουν καθόλου στρατηγικά και οι αποφάσεις τους άλλαζαν υπερβολικά αυθόρμητα για να είναι μέλη ενός συνόλου.Οπότε μιας και είχαμε πολλούς επιβεβαιωμένα αθώους και άλλους στην ομάδα μας, ο μόνος για τον οποίο δεν ήξερε κανείς τίποτα και δε μπορούσε να εκτεθεί με κανέναν τρόπο ήταν ο Hodor.
Φοβερή επιλογή χαρακτήρα και ειδικά για το ρόλο του δολοφόνου, θα μπορούσε ακόμα και να είχε νικήσει αν δεν έστρεφε κάποιος πρώτος τα βλέματα εναντίον του.

O6rrvsU.jpg


#138 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 June 2012 - 16:43

Εντάξει, κράξτε με.
Δε θα πω ότι έχετε άδικο.
Αν το θεωρείτε τόσο σοβαρό, μη με αφήσετε να παίξω στο επόμενο. Δίκαιη τιμωρία.
Αλλά να έχετε υπόψιν 2-3 πράγματα.
Ο κανόνας δημιουργήθηκε αφού πέθανα και δημιουργήθηκε για να μην μεταφέρω πληροφορίες που γνώριζα. Δεν μετέφερα.
Στον Lord Leon που προσπάθησε να κλέψει όταν πέθανα δεν απάντησα (και τον έκραξα), παρά μονάχα στον τελευταίο γύρο, trollάροντάς τον (του άξιζε :P) και δίνοντας ψευδή στοιχεία. Δε μίλησα με άλλον αθώο, αν και μπορούσα να κλέψω εξ αρχής, εφόσον γνώριζα δολοφόνο.
Δεν επηρέασα την πορεία του παιχνιδιού. Προσπάθησα από την ανάποδη (διότι ως εγωιστικό κάθαρμα ήθελα να έχει λίγο ενδιαφέρον για μένα ως θεατή), αλλά οι δολοφόνοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν μέχρι τον τελευταίο γύρο και χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τους κερδίσαμε συντριπτικά.

Προς τα έξω πάντως, έκανε μπαμ ότι θα γινόταν το 5 στα 5. Οι επιθεωρητές δε χρειαζόταν να κάνουν οτιδήποτε που θα τους κάρφωνε, αφού είχαν όσα φερέφωνα ήθελαν να μιλάνε γι' αυτούς, ενώ μπορούσαν να διαλέγουν τα βράδια έχοντας όσους συμβούλους ήθελαν. Μόνο από τύχη θα μπορούσαν να πεθάνουν. Απίστευτα overpowered!

Τέλος, υπάρχει μια βασική διαφορά. Έκλεψα, αλλά όχι για να κερδίσω, αλλά για να μην κάνετε με συνοπτικές διαδικασίες το flawless victory. Και απέτυχα κιόλας (όχι ότι αφιέρωσα πάνω από 2 λεπτά συνολικά), διότι οι δολοφόνοι πλην του TP έπαιξαν by the book (αμφιβάλλω ότι κι εκείνος πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τίποτα).
Δε με ένοιαζε να κερδίσω (άλλωστε δεν ελπίζω ότι θα επιζήσω ποτέ σε τέτοιο game), με νοιάζει το παιχνίδι να μην τελειώνει πριν καν αρχίσει για όλους, όπως έγινε. Ναι, έχετε δίκιο να με κράξετε και να εξοργιστείτε διότι αυτό δεν πρέπει να είναι δική μου απόφαση ή επιλογή. Έτσι το είδα εκείνη την ώρα, έτσι το έκανα και δεν μπορώ να το αλλάξω.

O sponis όντως ήταν πάρα πάρα πολύ καλός και το game όσο παίχτηκε μέσα στο παιχνίδι τσούλαγε. Απλώς παίχτηκε κυρίως για σας που το παίζατε κι όχι για μας που το βλέπαμε, εκτός του topic του παιχνιδιού, το οποίο υπήρχε μόνο για να ανακοινώνετε μια απόφαση ψήφου. Δείτε το μέγεθος των άλλων παιχνιδιών.

Αντιλαμβάνομαι ότι σας εξοργίζω με την απάντησή μου και καλύτερα να ζητήσω συγνώμη και να το βουλώσω, αλλά είχα υποσχεθεί στον LL και στον TP ότι θα τα πω όλα στο τέλος του παιχνιδιού.

ΥΓ: Επειδή με το να κάνω νέο post θα με κράξετε ακόμα περισσότερο, να συμπληρώσω στην ιστορία μου ότι το pm προς τους δολοφόνους ότι είμαι στη διάθεσή τους να τους βοηθήσω έγινε προς την ice_hime, μία μέρα ΜΕΤΑ τον θάνατό της.

Edited by Babba, 22 June 2012 - 21:10.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#139 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 22 June 2012 - 16:47

Σ'ευχαριστούμε babba,που προσπάθησες να κάνεις πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι. :)

Posted Image

Avatar & signature by Kai


#140 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2012 - 16:58

Ναι ρε Babba από την μία δεν έχουμε άδικο αλλά από την άλλη μιλάς λες και όσοι δεν το εκμεταλλευτήκαμε είτε αθώοι είτε ένοχοι είμαστε ηλίθιοι or smth. To θέμα δεν είναι να στήσουμε λαικό δικαστήριο και να βάλουμε τρία άτομα στο κέντρο και να τα πετροβολούμε. Το θέμα είναι να παίζουμε χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει ο κακός μπαμπούλας από πάνω μας, και να μην δημιουργείται ασχημο κλίμα.

Θεωρώ αυτονόητο ότι από την στιγμή που παίζουμε σεβόμαστε τους κανόνες. Όποιος δεν θέλει δεν παίζει, είναι τόσο απλό. Και το συγκεκριμένο πάει και προς άλλες όμορφες συμπεριφορές που είδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να χαλιόμαστε ούτε να εκνευριζόμαστε. Χρειάζεται μόνο ο στοιχειώδης σεβασμός.

#141 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 22 June 2012 - 17:39

Αντε , πάλι τους βρήκα όλους τους δολοφώνους....

Μπράβο παιδιά , ο,τι και να έγινε , το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό. Και καλό rp και οι περισσότεροι παίχτες ήξεραν το αντικείμενο xD

Πάντως εγώ έννοιοθα μειωνεκτικά , αφου όπως βλέπετε δεν γράφω ποτέ πολλά.
Επίσης wth , δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ με το ποιημα.... Μόνο τώρα που το είπε η anelis stormborn....

Τέλοσπάντων , εγώ δεν θα ξαναπαίξω σε μια νύχτα πέφτει τα δύο τελευταία μου έδειξαν οτι χάνω γρήγορα το ενδιαφέρον , οτι δεν έχω ποτε την ορεξη να γραψω απαντήσεις και οτι είμαι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι.....

Also χίλια kudos στον sponis. Οι κανόνες που έβαλε , αν και χαλασαν το παιχνίδι για τους δολοφώνους έβαλαν τον χαρακτήρα game of thrones... Δολοπλοκίες πίσω απο τα φανερά. Great job dood

Edited by BoredForLife, 22 June 2012 - 18:06.

v4kFmx.png


#142 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 22 June 2012 - 18:37

Και περάσανε ωραία, και περάσανε ωραία
το παιχνίδι για τους κακούληδες κατέληξε μοιραία

Φτωχέ δολοφόνε, άκου να μαθαίνεις!
Στο Παιχνίδι του Θρόνου νικάς ή πεθαίνεις!

Spoiler:


ΥΓ :
Spoiler:


#143 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 22 June 2012 - 19:20

Απλά να ξεκαθαρίσω ότι εκ μέρους μου δεν υπήρξε εκνευρισμός αλλά ούτε και κάποια ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Οκ χαιρόμουν κάθε φορά που βγάζαμε κάποιον αθώο αλλά δεν είχα συμπάθειες κι ούτε αντιπάθειες, παιχνίδι μεταξύ αγνώστων είναι.

#144 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 22 June 2012 - 19:24

Και γαμω ηταν το παιχνιδι.Το ευχαριστηθηκα με την ψυχη μου.Respect στον kaiser για την πανεξυπνη κινηση του και στο sponis για το ξεκαρδιστικο κειμενο.

Αυτο που δεν καταλαβα ηταν τι στο πεος εκανα λαθος και με ψηφηζαν ΟΛΟΙ. :blurah5:

EDIT:Ως προς το τελευταιο νομιζω πως πρεπει να αναφερω την απαντηση της maya-chan οταν της εκανα την ιδια ερωτηση.

"Τιποτα δεν εκανες λαθος.Εκανες τον εξυπνο και κατηγορουσες τους λαθος ανθρωπους.Congrats you're in character".

Δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω η να την βρισω. :hihi2:

Edited by Kalamaris, 22 June 2012 - 19:41.

sc5bab.jpg


#145 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2012 - 19:41

Έλα μου ντε. Ούτε και εγώ το κατάλαβα αυτό. :hahaha:

#146 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 June 2012 - 19:41

Δεν είναι θέμα συμπάθειας ή αντιπάθειας βασικά. Μια χαρά συμπαθητικά άτομα ήταν οι δολοφόνοι :hihi2:

Για όσους λένε ότι δεν έπαιξαν καλά και τέτοια, μην λέτε τέτοια πράγματα. Εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό εξυπνάδας (καλά όχι ότι φαίνεται η εξυπνάδα από ένα παιχνίδι μην τρελαθούμε), απλά παίζουμε ένα παιχνίδι. Όσοι γουστάρουν να παίξουν το φχαριστιούνται, όσοι βαριούνται μάλλον δεν το φχαριστιούνται όπως σε όλα τα παιχνίδια. Αλλά προς Θεού μην λέτε ~ήμουν άχρηστος, δεν βρήκα κανέναν, δεν είχα καταλάβει τίποτα~ είναι κρίμα. Boredforlife εγώ μια φορά, το ευχαριστήθηκα το παίξιμο σου και ας μου τράβηξες τις κοτσίδες :P

Μου άρεσε υπερβολικά πολύ η δολοπλοκία του Kaiser και μου άρεσε που η Iristella ήταν τολμηρη αρκετά ώστε να το καταλάβει, πραγματικά κρίμα που οι δολοφόνοι δεν το αξιοποίησαν από την πρώτη στιγμή έτσι ώστε να υπάρχει ένα τζέρτζελο.

Ο Junpei έβαλε τα δυνατά του φέρνοντας κοντά αθώους που είχε βρει και προσπαθώντας να πετάει κάτω από τα ρανταρ των δολοφόνων χωρίς να τον καταλάβουν.

Καλαμάρη δεν ξέρω γιατί αλλά πραγματικά μου φαινόσουν ύποπτος από τον πρώτο γύρο :hahaha: Το ένστικτο μου, μου έλεγε ότι είσαι αρχιδολοφόνος ~φοβερό ένστικτο όμως~ XD

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι υπήρξε μία ομαδική προσπάθεια και δεν έπαιζα μόνη μου. Αφού γνωριστήκαμε 5-6 άτομα μοιραζόμασταν απόψεις και "δολοπλοκούσαμε" προσπαθώντας να βρούμε τους δολοφόνους μέσα στους άλλους 20 πράγμα όχι εύκολο ~για όσους νομίζουν ότι το κόλπο του Kaiser μας έδωσε κανένα συνταρακτικό πλεονέκτημα~. Όσοι βρέθηκαν μετά ήταν γιατί ήρθε σε επαφή μαζί μας ο επιθεωρητής.

Αυτό το παιχνίδι το απόλαυσα περισσότερα από όλα τα προηγούμενα γιατί σαν αθώος είχα κάτι να κάνω. Έχοντας παίξει σαν αθώος και σαν δολοφόνος, η θέση του αθώου είναι υπερβολικά άχαρη όταν δεν επιτρέπονται οι συνεννοήσεις. Αγάπησα την Arya all over again και ομολογουμένως ψάχοντας συνέχεια για καινούρια τζιφάκια έφριξα με το πόσοι Arya-Gendry shippers υπάρχουν :terror2:


Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τη συμπεριφορά ορισμένων ούτε εγώ είμαι σίγουρη ότι θα θελα να ξαναπαίξω. Δεν έχει νόημα αν κάποιοι απλά αδιαφορούν για το πώς παίζεται το παιχνίδι και κάνουν τα δικά τους. Μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν κανόνες αλλά είμαι σίγουρη ότι και τότε κάποιος κάτι θα βρει "για να κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον" ~ lamest excuse on earth by the way~ Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν μια άισθηση ομαδικότητας και σεβασμού στον συμπαίχτη που δεν ξέρω αν πολλοί διαθέτουν και έχω ψιλοβαρεθεί το ίδιο βιολί εδώ και πόσα χρόνια.

xbJ3b2w.jpeg


#147 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 22 June 2012 - 19:44

Έλα μου ντε. Ούτε και εγώ το κατάλαβα αυτό. :hahaha:

Εσυ με κατηγορησες πρωτη και ησουν και δολοφονος :beaten:

Μεχρι και οι φονιαδες με υποπτευονται :cry5:

Edited by Kalamaris, 22 June 2012 - 19:44.

sc5bab.jpg


#148 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 June 2012 - 19:46

Το έκανε γιατί είναι σουπιά και ήξερε ότι αν σε κατηγορούσε αρκετά θα μας έπειθε με αντίστροφη ψυχολογία ότι είσαι δολοφόνος, πράγμα που παραλίγο και έγινε XD

xbJ3b2w.jpeg


#149 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2012 - 19:49

Posted Image

Eίμαι αθώα. Κατά βάθος ήμουν ο τρίτος επιθεωρητής.

#150 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 22 June 2012 - 19:52

Φανταστειτε οτι στην αρχη σκεφτομουν να παρω Ramsay αλλα δεν το κανα γιατι δεν ειχε εμφανιστει στη σειρα.Αν το κανα θα με ψηφιζατε ολοι πρωτου αρχισει το παιχνιδι :bahhh:

Iristella θα το γδαρω το ψωρογατο.Φανταστειτε οτι πριν με ψηφισε με κατηγορησε και σε ΠΜ και εγω ψαρωσα και λεω αθωα θα ναι για να ξερει και τι εννοει ο μικροδαχτυλος.Διπλη ψυχολογια και στις δυο πλευρες.Well played iri :riiight:

sc5bab.jpg