Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [discussion topic - out of character]

• This topic is locked This topic is locked
165 replies to this topic

#121 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 22 June 2012 - 15:20

doublepost with automerge...

Nath'd

Για το παιχνίδι γενικά...

Πολύ καλή η ιδέα να επιτρέπονται τα πμς, έδωσε άλλο αέρα στο παιχνίδι και μετέτρεψε τους αθώους από απλούς κομπάρσους σε παντογνώστες πρωταγωνιστές... Ειδικά οι τρεις-τέσσερις που ξέραμε τον Junpei ήμασταν θεοί στην κυριολεξία

Η κίνηση ματ που έκανε ο Kaizer και καταλάβαμε ο ένας τον άλλο, έδειξε και το μεγάλο λάθος, κατά την άποψή μου του παιχνιδιού, τον μικρό αριθμό των δολοφόνων. Αφού καταλάβαμε ο ένας τον άλλο πλέον το παιχνίδι ήταν αδύνατο να νικηθεί από τους δολοφόνους, καθώς πολίτες και δολοφόνοι δεν είχαν καμία απολύτως διαφορά.. Οι μεν σκότωναν την μέρα, οι δε την νύχτα και όλοι (σχεδόν) μιλούσαν με όλους...

Πάντως σαν αθώος μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα.. Αν ήμουν δολοφόνος δεν θα το ευχαριστιόμουν.

Edit2: Σχετικά με την "αναγνώριση" και αθώωση την δικιά μου και του Kaizer, απλώς ο Junpei είχε ρωτήσει για έμένα και αυτόν τους γύρους 0 και 1 και όταν μας είδε να τσακωνώμαστε, μας έστειλε πμ λέγοντάς μας ότι είμαστε και οι δύο αθώοι και να μην τσακωνώμαστε... Κάπως έτσι αρχίσαμε...

Edited by Osama Bin Laden, 22 June 2012 - 15:27.

#122 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 June 2012 - 15:27

Πφφ κάθομαι και γράφω 20 λεπτά κ έρχεται ο ταλιμπάν ξέρω 'γω και με καπακώνει.

Άτιμη κενονία.

Posted Image

#123 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 22 June 2012 - 15:33

Εγώ λίγο πολύ το είδα ως θεατής και δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Ελάχιστο rp από πολύ λίγα άτομα και ελάχιστα posts.
Τελείωσε υπερβολικά γρήγορα και ήταν unbalanced. Προτείνω να μην ξαναείναι ανοιχτές οι συνομιλίες.
Οι ερωτήσεις μου ήταν:
πρώτη - πριν ξεκινήσουμε: Kaiser, δεύτερη - πρώτο βράδυ ice_hime (δολοφόνος)
Ωστόσο, πέθανα το ίδιο βράδυ και δεν ενημέρωσα κανέναν, άσχετα αν την ανακάλυψαν και όλοι οι υπόλοιποι.

Όσον αφορά τον κανόνα που προέκυψε μετά τον θάνατό μου για το οι νεκροί δεν μιλάνε, έκανα 2 λαδιές.
Καταρχήν, ενημέρωσα την ice_hime ότι την είχα ανακαλύψει πριν πεθάνω αλλά δε θα μιλήσω, κι ότι είμαι στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσω να εξισορροπήσουν το απίστευτο μειονέκτημα που είχαν.
Δεν απάντησαν μέχρι τον τελευταίο γύρο.

Δεύτερον, στον τελευταίο γύρο, trollαρα τον Lord Leon, ο οποίος ήταν ο μόνος που με είχε πλησιάσει όταν πέθανα, αλλά είχε φάει άκυρο. Του είπα ότι τάχα ο tragic prince είναι αθώος και η πρώτη μου ερώτηση. Λίγο νωρίτερα, ο δολοφόνος TP που μέχρι τότε δε με είχε χρησιμοποιήσει, ζήτησε και πήρε ένα αθωωτικό pm (το οποίο ωστόσο δεν είδα να έχει αποτέλεσμα). Α, και τον ενημέρωσα ότι ο junpei είναι ο δεύτερος επιθεωρητής, όπως μου αποκάλυψε ο lord leon, αλλά δεν πρόλαβαν να τον φάνε, αφού πρώτα αθώωνε τον TP δημόσια. Κρίμα, παραλίγο να έχει αποκτήσει έστω και λίγο ενδιαφέρον στο τέλος.

Τέλος, θέτω επισήμως υποψηφιότητα για τον τίτλο του πιο άχρηστου στο παιχνίδι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#124 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 June 2012 - 15:47

^ Θα γαμήσω το παιχνίδι χέζοντας τους κανόνες γιατί δεν μου άρεσε έτσι όπως έπαιζαν. Πόσο χρονών είσαι πάλι?

xbJ3b2w.jpeg

#125 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 22 June 2012 - 15:47

Για πρώτη φορά που έπαιξα το καταευχαριστηθηκα Ήσασταν όλοι γαματοι .Γενικά εκνευρίστηκα λίγο με τον Kaiser που χάλασε το παιχνίδι για εμάς τους δολοφόνους αλλά τον πήρα μαζί στον τάφο για αυτό οπότε χαλάλι :kakaka: .
Πιστεύω πως καλύτερα στο μέλλον αν είναι αν να μην στέλνονται pm με διαφορετικό περιεχόμενο για τους αθώους, δολοφόνους, επιθεωρητές αλλά απλά ένα είσαι αθώος η είσαι δολοφόνος για να μη έχουμε θέματα με τα ποιηματάκια και να μην χαλάνε οι ισορροπίες..Προσπαθούσα πολύ να μην φαίνεται όταν στέλνω pm με τους δολοφόνους αλλά από ότι φαίνεται με πήρατε χαμπάρι .Να πω από εδώ sorry στον Ody που του είπα ότι είμαι αθώα :bleh: .

#126 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 June 2012 - 15:50

^ Θα γαμήσω το παιχνίδι χέζοντας τους κανόνες γιατί δεν μου άρεσε έτσι όπως έπαιζαν.

Το πιό αστείο είναι ότι όταν το είχε κάνει αυτό προπολεμικά ο Hanzo τον είχαμε κράξει τον κακομοίρη όλοι μαζί. Αλλά τώρα είναι αλλιώς γιατί ξέρω 'γω δεν ήταν δίκαιο κ έτσι.

Λόλ ~με τόνο~ και ξανά λολ ~χωρίς τόνο.

Συμφωνώ με ice_hime. Τέτοια ωραία είναι μόνο για μια φορά κ όταν γίνονται αυθόρμητα. Ας βρουν στο επόμενο οι αθώοι άλλη μόντα να συνεννοούνται.

Posted Image

#127 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 June 2012 - 15:54

Απλά κάποιοι άνθρωποι δεν αντέχουν να μην είναι το επίκεντρο της προσοχής. Babba στο λέω ξεκάθαρα αυτό που έκανες το θεωρώ αισχρό. Είχαμε ΕΝΑΝ κανόνα και δεν τον τήρησες γιατί ΕΤΣΙ. Lord Leon η Anelis όταν της είχες πει ότι ήθελες να ψαρέψεις τον Babba σου είπε να μην το κάνεις γιατί δεν είναι σωστό αλλά το έκανες έτσι κι αλλιώς γιατί ΕΤΣΙ και εσύ. The Tragic Prince κλασικά πράγματα.

Προς όλους τους υπόλοιπους γαμάτο rp, γέλασα απίστευτα, πέρασα πραγματικά καλά και συγχαρητήρια στον Sponi για την συνέπεια του.

xbJ3b2w.jpeg

#128 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 22 June 2012 - 15:56

Ή να μην συνεννοηθούν καθόλου... Γιατί απαραίτητα να συνεννοηθούν; Αυτό είναι το ωραίο του να είσαι αθώος... You are alone against the world. Αν ξανακάνουμε Παλέρμο GoT πάντως, ναι, και εγώ θα ήθελα να επιτρέπονται τα πμς, με κάποιο μπόνους όμως για τους δολοφόνους, αριθμητικό ή άλλο :P

#129 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 June 2012 - 15:59

Όντως το πμ των αθώων διέρρευσε χάρη στον Τύριον, αν δεν με απατά η μνήμη μου, αλλά θεώρησα άδικο να το χρησιμοποιήσω για να προσπαθήσω να αποδείξω την ψεύτικη αθωώτητά μου.
Η ψεύτικη αθωώτητά μου έπρεπε να έρθει σαν αποτέλεσμα των όχι και τόσο αποτελεσματικών τακτικών μου!!!

#130 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2012 - 16:08

Nαι αλλά το γεγονός ότι μπόρεσα και βρήκα το Pm των αθώων ήταν εντός κανόνων. :P Όσο ήμουν ζωντανή βρήκα ζωντανό αθώο και μου το είπε. Σεβαστό αν δεν ήθελες να το χρησιμοποιήσεις αλλά δεν έχει καμία επαφή με το ότι ο babba έδωσε το pm του ενώ είχε πεθάνει.

Aπό εκεί και πέρα δυστυχώς λόγω προσωπικών περιστάσεων δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με το Παλέρμο όσο ήθελα. Ειχα διαφορετική τακτική στο μυαλό μου ομολογουμένως. Έκανα ότι μπορούσα στον χρόνο που είχα αλλά ομολογουμένως δεν μπόρεσα να χρησιμεύσω στην ομάδα μου. Αν για κάτι υπερηφανέυομαι είναι ότι όσες φορές έχω υπάρξει δολοφόνος έχω βγάλει επιθεωρητή από τον πρώτο γύρο. XD Babba αν ψάχνεις ποιανού ήταν το μαχαίρι στην πλατη σου, δικό μου ήταν.

Από εκεί και πέρα όταν είδα το post με το snapshot ομολογουμένως γέλασα γιατί δεν πιστευα ότι κάποιος θα έσπαγε τον μοναδικό κανόνα που έχουμε βάλει. Που να βάζαμε και έπαθλο δηλαδή. Αλλά το δικό μου snapshot από Pm επιθεωρητή θελω να πιστεύω ότι ήταν πιο ψαρωτικό (photoshop ftw). XDDDDDD Κρίμα που με φάγατε πριν μπόρεσω να το αξιοποιήσω :(

Anw Black Kaiser θα σου το χρωστάω το χουνέρι που μας έκανες XD αλλά gg.

#131 Otsuu-chan

Otsuu-chan

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 22 June 2012 - 16:14

Χεχε το παιχνίδι ήταν τέλειο! Να δω τώρα με τι θα βρω να ασχολούμαι στην υπόλοιπη εξεταστική..
Μου άρεσε πολύ το roleplay και οι περισσότεροι το έκαναν πολύ πετυχημένα! Γέλασα πάρα πολυ και το απόλαυσα πραγματικα!

Βρίσκω ξεκαρδιστικό το πως δεν επικοινώνησα με κανένα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και παρ' όλα αυτά έμεινα μέσα μέχρι το τέλος... λολ!
Καλά το ποίημα του Black Kaiser δεν θα το έβρισκα ποτέ.. Είχα ξεχάσει εντελώς το αρχικό pm και αφού δεν έλαβα και κανένα άλλο δεν πήγε καν το μάτι μου... :emptyonexg1:

Poor Viserys, by far most clueless and lonely guy in game! Και στα behind the scenes..
Τουλάχιστον φαντάζομαι ακόμα και αυτό πάει με το χαρακτήρα..! :P

#132 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 June 2012 - 16:14

Όχι εντάξει, δεν υπονόησα ότι ήταν εκτός κανόνων. Ο λόγος που δεν το αξιοποίησα ήταν επειδή πήγαινε κόντρα στον κώδικα αξιών μου.

#133 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 June 2012 - 16:16

^Σωστό "κοράκι" :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#134 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 22 June 2012 - 16:17

Ωραίο παιχνίδι guys και χαίρομαι που τελείωσε πριν ξεκινήσει η εξεταστική μου,διότι λογικά θα αυτοκτονούσα...
Απο την μεριά μου,θα ήθελα να πω,ότι χάρη στην Mono καταφέραμε και βρήκαμε μεγάλο μέρος των δολοφόνων.Γιατί,αν περιμέναμε από το ένστικτό μου καλά κρασιά...

Posted Image

#135 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2012 - 16:19

Οκ αυτό ήταν δική σου απόφαση και το δεχομαι απλά το ξεκαθαρίζω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ούτε το μέλος που μου το έδωσε ήξερε ότι ήμουν δολοφόνος και το έκανε επίτηδες.

Από εκεί και πέρα να συμπληρώσω και εγώ με την σειρά μου το μπράβο στον Sponis για την οργάνωση του παιχνιδιού και τις πρωτότυπες ιδέες του. Ομολογουμένως πάντως θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναπαίξω γιατί οκ δεν έχει τόσο νόημα αν δεν μπορούμε να ακολουθούμε απλά guidelines. Υποτίθεται ότι διασκεδάζουμε όχι ότι σφαζόμαστε σε κάθε γύρο.