Nath'd
Για το παιχνίδι γενικά...
Πολύ καλή η ιδέα να επιτρέπονται τα πμς, έδωσε άλλο αέρα στο παιχνίδι και μετέτρεψε τους αθώους από απλούς κομπάρσους σε παντογνώστες πρωταγωνιστές... Ειδικά οι τρεις-τέσσερις που ξέραμε τον Junpei ήμασταν θεοί στην κυριολεξία
Η κίνηση ματ που έκανε ο Kaizer και καταλάβαμε ο ένας τον άλλο, έδειξε και το μεγάλο λάθος, κατά την άποψή μου του παιχνιδιού, τον μικρό αριθμό των δολοφόνων. Αφού καταλάβαμε ο ένας τον άλλο πλέον το παιχνίδι ήταν αδύνατο να νικηθεί από τους δολοφόνους, καθώς πολίτες και δολοφόνοι δεν είχαν καμία απολύτως διαφορά.. Οι μεν σκότωναν την μέρα, οι δε την νύχτα και όλοι (σχεδόν) μιλούσαν με όλους...
Πάντως σαν αθώος μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα.. Αν ήμουν δολοφόνος δεν θα το ευχαριστιόμουν.
Edit2: Σχετικά με την "αναγνώριση" και αθώωση την δικιά μου και του Kaizer, απλώς ο Junpei είχε ρωτήσει για έμένα και αυτόν τους γύρους 0 και 1 και όταν μας είδε να τσακωνώμαστε, μας έστειλε πμ λέγοντάς μας ότι είμαστε και οι δύο αθώοι και να μην τσακωνώμαστε... Κάπως έτσι αρχίσαμε...
Edited by Osama Bin Laden, 22 June 2012 - 15:27.