Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]


  • This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#106 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 05 June 2012 - 15:16

Khal Drogo

Posted Image



Χωρις να θελω να υποστηριξω τον Viseris, θελω καποιος απο εσας να πει μπροστα σε ολους πως καταφερε να δηλητηριασει τον πεθαμενο. Το παλατι φρουρειται απο τη βασιλικη φρουρα που υπακουει στο βασιλεια και στη βασιλισσα Cercei.

(να σβησω μια βλακεια που μπηκε καταλαθως, ενω μπλε χω κατω απο το ονομα μου, πιο συγκεκριμενα.)

Edited by John Crabs, 05 June 2012 - 15:20.


#107 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 June 2012 - 15:21

Arya Stark

Posted Image


Για μια φορά η αδερφούλα μου είπε και κάτι σωστό. Θα φαγε τίποτα και θα την πείραξε φαίνεται...Από και ως πού εγώ δολοφόνος! Και ποιός μιλάει?! Ο ξάδερφος της βασίλισσας! Εντάξει έχουμε καταλάβει πόσο "αγαπημένη" οικογένεια είστε αλλά το να φτάνετε να κατηγορείτε εμένα σας κάνει τρομερά ύποπτο στα μάτια μου. Τώρα για ρεύματα και δολοπλοκίες δεν θα μπορούσα να ξέρω, ο πατέρας μου έμαθε από μικρή να είμαι ειλικρινής. Πολύ χτυπιέται η Cersei και όλο σε αντιφάσεις πέφτει, άσε που με στραβοκοιτάει συνέχεια... Μητέρα, πατέρα συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου, δεν αρμόζει σε μία Stark αλλά αυτό το μέρος μου προκαλεί ανατριχίλα...

xbJ3b2w.jpeg


#108 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 05 June 2012 - 15:27

Jon Snow
Posted Image


Πρίγκηπα Joffrey [BoredForLife],δεν με έχετε πείσει ακόμα για την μη συμμετοχή σας στο συμβάν.

Πατέρα,
Eddard [Osama Bin Laden],θεωρώ πως δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι όσα ακούς στους διαδρόμους του παλατιού,ειδικότερα όταν προέρχονται από άτομα όπως οι άρχοντες Littlefinger [Black Kaiser] και Varys [Ice_Hime].
Το κλειδί,στην διαλεύκανση της δολοφονίας του αείμνηστου Jon Arryn αποτελεί το βιβλίο που διάβαζε στις τελευταίες μέρες του.

Αδελφέ Τρίχα Κορακοζώητε [Nikos 1451],πες μου τι σε φέρνει τόσο μακριά από το τείχος ;

Posted Image

Avatar & signature by Kai


#109 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 05 June 2012 - 16:01

Τρίχας Κορακοζώητος

Ό,τι κι εσένα Jon Snow [junpei], το καθήκον.... Πες μου όμως, η επιρροή του Littlefinger [Black Kaiser] έφτασε μέχρι εσένα;

#110 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 05 June 2012 - 17:41

Jaime Lannister


Posted Image


Χωρις να θελω να υποστηριξω τον Viseris, θελω καποιος απο εσας να πει μπροστα σε ολους πως καταφερε να δηλητηριασει τον πεθαμενο. Το παλατι φρουρειται απο τη βασιλικη φρουρα που υπακουει στο βασιλεια και στη βασιλισσα Cercei.


Το Χερι του Βασιλια το προστατευει η προσωπικη του Φρουρα, που αποτελουνταν απο ανδρες του Vale, οι οποιοι εφυγαν ολοι με την Λιζα Αρρυν μετα τη δολοφονια. Η Βασιλικη Φρουρα προστατευει μονο το Βασιλια, οχι το παλατι, και παιρνει διαταγες μονο απο το Βασιλια.

Προφανως, ο πληρωμενος δολοφονος, που ειτε ειναι ενας που τρυπωσε μεσα ειτε ειναι καποιος εργατης του παλατιου, βρηκε το δρομο του στις κουζινες και εβαλε δηλητηριο σε κατι που εφαγε/ηπιε ο Αρρυν. Οι φρουροι δε θα μπορουσαν να το προβλεψουν αυτο. Γι αυτο υπαρχουν οι δοκιμαστες. Προφανως, ο Viserys πληρωσε καποιον απο τις Ελευθερες Πολεις του Εσσος και κανονισε τη δηλητηριαση. Πραγματικα, δεν εχω ακουσει κατι περισσοτερο λογικο απο καποιον εδω μεσα. Ολοι βαζετε μπροστα τις εριδες σας.

#111 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 05 June 2012 - 18:27

Khal Drogo

Posted Image

Και γω δεν εχω ακουσει πιο αστεια κατηγορια απο αυτην. χαχαχαχαχαχα.Ο Viseris θα μπορουσε να σκοτωσει τον βασιλεια και θα ξεμπερδευε. Ακομα και αυτος δεν ειναι τοσο ανοητος ωστε να πονταρει το κεφαλι του με αυτο τον τροπο. Αντιθετως η Cercei, θα μπορουσε ευκολα να το κανει, ξεμπερδευει το χερι του βασιλεια και του δινει ενα καινουριο, ενα δικο της. Vaza mo he sa na mule (μου φτιαξες το κεφι).

#112 Otsuu-chan

Otsuu-chan

    Starting...

  • Members
  • 5 posts

Posted 05 June 2012 - 18:43

Viserys Targaryen
Posted Image

Επισης Viserys με λες να μην βαζω λογια αναμεσα σε σενα και στν γαμπρο σου αλλα τι να υποθεσω οταν λες τα παραπανω ..ναι λες κι του κανες χαρη που την εδωσες αφου ποτε δν τς εκτιμησες και παντα αγριους τς ελεγες .... τς τς τς


αν και δν κατηγορησα κανεναν για το φονο εκτος απο τν Viserys


Cercei Lannister (redqueen), θες να μου πεις ότι εσύ έχεις τους Dothraki σε μεγαλύτερη εκτίμηση από εμένα? Φυσικά και τους έκανα χάρη, είμαστε οι ένδοξοι Targaryen.. Θα σου συνιστούσα επίσης να φρεσκάρεις λίγο τη μνήμη σου, διότι εκτός από εμένα έχεις κατηγορήσει ήδη και κάποια άλλα άτομα (συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού παιδιού..)
Μου φαίνεται πως οι Lannister έχουν αρχίσει να φοβούνται την επιστροφή μας, και κάνουν τα παντα για να στρέψουν τις υποψίες εναντίον ανθρώπων που ήρθαν εδώ χωρίς να γνωρίζουν καν το λόγο!

Έχετε θράσος Lannisters να κατηγορείτε εμένα, που υπήρξα θύμα σας.. Μόνο εγώ κι η Dany ξέρουμε τι τραβήξαμε κυνηγημένοι από τα μαχαίρια των σφετεριστών. Εσείς που μας στερήσατε το σπιτικό μας είστε άξιοι τέτοιων θρασύδειλων πράξεων. Όπως προείπα, οι δράκοι ούτε μηχανορραφούν ούτε δηλητηριάζουν! Καίνε και τσουρουφλίζουν! Φωτιά στα μπατζακια σας!!

Sansa (mirana_neko) καλή μου, επειδή είσαι μικρή και δεν ξέρεις τις υποθέσεις των μεγάλων πάρε και τα άλλα παιδάκια της παρέας, πάτε να παίξετε κανένα επιτραπέζιο και αφήστε μας κι εμάς ήσυχους, πριν αρχίσει να εξαντλείται η υπομονή μου.. Έχω το αγαπημένο της Denaerys μαζί μου!
Posted Image

#113 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 June 2012 - 18:55

Daenerys Stormborn Targaryen, περίφανη Khaleesi των βουνών και των βαρβάρων


Posted Image

*ρεψ* ~σόρι γιού γκάιζ, έφαγα λίγο παραπάνω σήμερα!


Viserys (Otsuu-chan), δεν έχει σημασία ποιούς έχει σε εκτίμηση μια Lannister. Πόσο μάλλον η Cercei Lannister (redqueen), που όχι μόνο πουλήθηκε, αλλά κατέληξε να υπερασπίζεται και τον τιποτένιο σφετεριστή του θρόνου μας.
Cercei (redqueen), καλά τα λεφτά και η δύναμη του σφαγέα πατέρα σου και σφετεριστή άντρα σου. Εμείς όμως είμαστε Targaryens και το αίμα των δράκων που κυλάει στις φλέβες μας δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψει στα τσαλίμια σου. Τουλάχιστον διασκεδάζεις τον Ήλιο και τ' Άστρα μου. Κάτι είναι κ αυτό. Ίσως, και αυτό το λέω σαν χάρη μιας και μας προσέφερες γέλιο, αφού πεθάνεις και εσύ και η φάρα σου, να κάνω επίκληση στον Khal μου να μη βιάσουν τα πτώματα των παιδιών σου.

Posted Image


#114 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 June 2012 - 20:18

Ygritte


Posted Image


Μόνο στην πατρίδα μου γίνονται αυτά, κυρά Daenerys(Anelis), δε θέλω να σε απογοητεύσω.

Όσο για σένα κύριε Τρίχα Κορακοζώητε(Nikos1451), σκοτιστήκαμε πόσων βασιλείων είστε ασπίδα. Ούτε καν ξέρετε από τι τα προστατεύετε αφού θεωρείτε ότι το μεγαλύτερό σας πρόβλημα είμαστε εμείς. Όσο για τον άκρατο υλισμό, δεν είμαστε εμείς που χρειαζόμαστε σπιταρώνες σα βουνά για να κοιμόμαστε. Πάντως ξέρω πράγματι τον κύριο Littlefinger(Black Kaiser), για τον οποίο μου είπαν ότι ξέρει πως μπορεί μια κοπέλα από την επαρχία να βρει δουλειά εδώ στην πόλη, και ήρθα να δω τι φρούτο είναι. Του λόγου σου πάλι τι δουλειά έχεις στο παλάτι τόσα χιλιόμετρα μακριά από το τείχος σου όπως πολύ σωστά είπε ο νεαρός με τη χαζή φάτσα από πάνω?

15fkk04.jpg


#115 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 05 June 2012 - 20:42

Lord Baelish "Littlefinger"

Posted Image

^Αγαπητή μου Ygritte (Maya_chan) ήλθες στο κατάλληλο μέρος. Πέρνα όποτε θες από τον οίκο μου να σου εξηγήσω τα μυστικά της δουλειάς μας. Είσαι άγρια και φιλημένη από τη φωτιά, θα κάνεις θραύση. Οι κοκκινομάλλες τείνουν να έχουν γρήγορη εξέλιξη στην επιχείρηση μου, βλέπεις. ;)

Οι ξανθές όχι και τόσο, Μεγαλειότατη Cersei (redqueen).

Edited by Black Kaiser, 05 June 2012 - 20:43.


#116 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 05 June 2012 - 20:49

Jon Snow
Posted Image

Συγχώρεσε με αδελφέ μου Τρίχα Κορακοζώητο[Nikos 1451],που σε αμφισβήτησα.Στην πρωτεύουσα,δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν.
Ελπίζω,ο πατέρας μου αρχοντας Eddard Stark [Osama Bin Laden] να το έχει αντιληφθεί αυτό.....
Άρχοντα
Littlefinger [Black Kaiser],σας παρακαλώ μην βγάζετε τόσο έκδηλα,αθώες κοπέλες στο κλαρί.

edit: Άλλαξα φωτογραφία.


Edited by junpei, 05 June 2012 - 20:50.

Posted Image

Avatar & signature by Kai


#117 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 05 June 2012 - 21:17

Posted Image

Lady Melisandre

Δεν ακουσες τη συμβουλη μου cercei και η μοιρα σου εχει ηδη καταγραφει.Εχε γεια βασιλισσα του τιποτα,και μην ανησυχεις για τα εξοδα της κηδειας σου βρε.Ξερω ενα λακο εξω απο το σπιτι του πολιτη της γουρουνοκοπριας μμμμμ σουπερ σου λεω.Αν και τωρα που το σκεφτομαι θα πρεπει να σε καψουμε γιατι εχουν γινει πολυ δημοφιλη τα ζομπι στις μερες μας.Αιντε καλο ταξιδι.(που θα μου πιασεις στο στωμα τον stannis μου,σκροφα)

Οσο για του υπολειπους μεινετε σε επιφυλακη.Δεν ξερω αν η πλευρα των targaryen η των Lannister ειναι οι ενοχι αλλα ενα ειναι σιγουρο.Η βασιλισσα δεν εδρασε μονη της.Εως οτου ο Rh'llor με ειδοποιησει για το προσωπο των λιπων εγκληματιων οποιοσδηποτε μπορει να ειναι ο φονιας...

sc5bab.jpg


#118 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 05 June 2012 - 23:26

Hodor


Hodor. *Looking at queen Cercei with curiosity*

#119 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 05 June 2012 - 23:53

Hot Pie

Posted Image

Oυφ ρε παιδια τι ειναι αυτο το γομαρι ο Hodor να πουμε. Βλακας τελειως ρε κοιταξτε τον,αυτος ειναι ο φονιας
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#120 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 June 2012 - 13:58

Posted Image


Robert Baratheon [your beloved king and GM]
Η νύχτα πέφτει σιγά σιγά, θα έλεγα ότι είναι σοφό να αποχωρήσετε στα διαμερίσματά σας...
Και ελπίζω να έχετε προνοήσει για να έχετε μία ήρεμη βραδιά...