Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
302 replies to this topic

#136 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 17:29

Jaime Lannister

Posted Image

Littlefinger, νομιζω εχει ερθει η ωρα να μας πεις για τις πυκνες επισκεψεις σου στο δωματιο της Lysa Arryn πριν δολοφονηθει ο μακαριτης Jon Arryn.

Αυτοι που αδικως σκοτωσαν την αδερφη μου θα ευχονται να ηταν ηδη νεκροι.

#137 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 17:30

Posted Image

Lancel Lannister

Αίσχος!! Ντροπή!! Κάποιοι αντί να υπερασπιστούν το Βασιλιά τους διαστρέβλωσαν τις εντολές της Μεγαλειότητάς του και δολοφόνησαν την Βασίλισσα Cersei, ενώ οι δολοφόνοι εξουδετέρωσαν κι έναν ακόμα πιστό υπηρέτη του Άρχοντά μου!!!

Ελπίζω η οικογένεια των Stark να δείξει σε αυτή την κρίσιμη ώρα την αφοσίωσή της στο Θρόνο, αν και κάποια μέλη της έχουν αμφιβάλλει για την αφοσίωσή μου, Άρχοντα Eddard. Για εσάς δεν αμφιβάλλω,αλλά κάποια άλλα μέλη της οικογένειάς σας ίσως έχουν ενεργότατο ρόλο στις δολοφονίες.

Δεν θα ασχοληθώ με τον λόρδο Baelish. Οι "επιχειρήσεις" του αποτελούν ντροπή για τους υπόλοιπους συναδέλφους του αξιωματούχους και λερώνουν την υπόληψη του βασιλείου!!! Κύριε Littlefinger, όπως αποκαλείστε, είστε πολύ μικρός για αυτό το βασίλειο.

Ποιο επέτρεψε σε αυτό το βάρβαρο σφαγέα Khal Drogo να παραστεί σε μια τέτοια σημαντική υπόθεση; Ντροπή!! Οι κατηγορίες ενάντια της βασίλισσας από αυτό το βρωμερό κτήνος δεν θα μείνουν ατιμώρητες!!!

#138 Otsuu-chan

Otsuu-chan

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 18:56

Viserys Targaryen

Posted Image

Τι άρρωστα πράγματα είναι αυτά!? Δεν πέρασε ούτε μια νύχτα κι έχουμε κι άλλο νεκρό, ο οποίος μάλιστα ήταν κλειδί για τη λύση του φόνου! Μήπως μας φέρατε όλους εδώ για να μας ξεπαστρέψετε? Dany(Anelis), το καλό που σου θέλω να προσέχεις εδώ που ήρθαμε. Όλοι μας ζηλεύουν! Και πες και σε έναν από τους αγροίκους να βρίσκεται κοντά μου για καλό και για κακό..

Ναι τι έλεγα.. Ντροπή σας… Πως καταντήσατε έτσι το βασίλειο μου? Ανίκανοι, δόλιοι και ψεύτες όλοι!! Μπορεί η μια από τους σφετεριστές, η Cercei να ήταν αθώα αυτή τη φορά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλη της τη φάρα…Μόνο εγώ το βλέπω ή φαίνεται σε όλους περίεργο ότι οι προδότες Lannisters δεν φαίνονται ούτε καν συντετριμμένοι από το χαμό της.. Άκουσα από κουτσομπολιά του Lord Varys (Ice_Hime), ότι με τον Kingslayer (Jaime Lannister-Wild Monkey) είχαν πολύ στενές σχέσεις.

Lord Baelish (Black Kaiser), βλέπω πως οι υποψίες έχουν στραφεί πάνω σου.. πράγμα λογικό μιας και είσαι από τα τσιράκια των σφετεριστών. Δεν ξέρω αν έχεις όντως ανάμιξη, όμως όλοι λένε ότι σίγουρα είσαι κι εσύ πολύ ύποπτος.. Θα ήθελα πάντως να περάσω μια βόλτα από το.. κατάστημά σας και να δω αν οι υπηρεσίες που προσφέρετε είναι βασιλικού επιπέδου.. (πλήττω..)

Μικρή και όμορφη Sansa(mirana_neko), είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εδώ μέσα είναι πιο μοχθηροί από μένα. Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, αν φυσικά δεν ξυπνήσεις το δράκο..

#139 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 19:14

Ygritte

Posted Image

Λαίδη Stark, από τη στιγμή που δολοφόνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μας σκοτώνουν, γιατί να σταθώ στο ότι αυτή που σκοτώθηκε ήταν μια βασίλισσα που ούτε την ήξερα μέχρι χθες?

Αγαπητέ κύριε Varys, αν και σας συμπαθώ, με παραξενεύετε ιδιαίτερα. Αφού τα μικρά σας πουλιά ξέρουν μέχρι και τι βρακί φοράει ο φούρναρης που μένει τρία στενά από το περίπτερο στη νότια πύλη, γιατί δε σας αποκάλυψαν τον ένοχο από την αρχή και ξεκίνησε όλο αυτό το μπέρδεμα? Νομίζω ότι μας κρύβετε σημαντικά πράγματα.

15fkk04.jpg

#140 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 19:20

Khal Alegro

Khal Alegro δεν είναι από εδώ . Δεν ξέρει ανθρώπους . Αλλά όλοι μιλάνε για Littlefinger . Littlefinger καβαλά γυναίκες με λεφτά .

#141 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 20:13

Lord Baelish Littlefinger

Posted Image

Πραγματικά λατρεύω το πόσο πολύ η φήμη μου προηγείται από εμένα! Νιώθω πολύ ζωντανός!

Τώρα που έχουμε κάτι να αναλύσουμε, πάμε: Πέθανε το άτομο που σκεφτόμουν να ψηφίσω σήμερα. Γιατί κακά τα ψέμματα, αν με τέτοιο post στον προηγούμενο γύρο ο Derek Halligan [Babba] έμενε ζωντανός την νύχτα, θα ήταν σίγουρος δολοφόνος. Μπορούμε μάλλον να πούμε πως η πανέμορφη και τόσο "όμοια" στην μητέρα(<3) της Sansa Stark(mirana_neko) είναι αθώα.Γιατί αν ήταν δολοφόνος, οι δολοφόνοι δεν θα είχανε ψυλλιαστεί πως ο Derek είναι επιθεωρητής (εκτός αν στάθηκαν υπερβολικά τυχεροί αλλά δεν θα πάμε έτσι). 1ο κρατούμενο.

Δεύτερον, άρχοντα Varys(Ice_hime) θα σας συγχωρούσα την πρώτη φορά γιατί όλοι κάνουμε λάθη αλλά χαίρομαι που συνεχίσατε να με ψηφίζετε γιατί μου δείξατε πως δεν είστε επιθεωρητής. Φυσικά και είστε δολοφόνος. 2o κρατούμενο.

Και θα για να μάθουν και οι άλλοι αθώοι (αλλά όχι ο επιθεωρητής) πέρα από τους δολοφόνους πως εγώ είμαι αθώος, θα σας αφήσω ένα ποιηματάκι να το σκεφτείτε. Το ονόμασα "Ανορθόγραφη Βοήθεια"

Δεν είμαι δολοφόνος,
δεν μου αρέσει ο φονος!
Είσαι αθώος; Τίμιος και εργατικός;
Την ίδια γλώσια μιλάμε και έχει καλώς.
Είσαι κακούλης, Πονηρούλης, σκληρός;
Δεν θα με καταλάβεις, πάρτο αλλιώς!
Εμείς οι άνθρωποι του Βασιλιά!
φίλοι και Έμπιστοί από νοτιά και Βοριά!
Τους δολοφόνους Θα βρούμε,τον βασιλιά θα κάνουμε Μάγκα
Και τους πέντε λωποδύτες θα τους φάει η μαρμάγκα!

3o κρατούμενο. :)

#142 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 21:19

Lord Varys
Posted Image
Καλή μου λαίδη Ygritte μα δεν το λέω συνεχώς πως όλες μου υποψίες είναι στον λόρδο Baelish και στην πολυαγαπημένη του Catelyn.Νομίζω πως με έχεις παρεξηγήσει. Μπορεί να έχω αφτιά παντού αλλά από ότι φαίνεται το ίδιο και ο λόρδος Βaelish που τον υπερασπίζεστε με τόσο ζήλο .Για πείτε μας γιατί πρέπει να θεωρήστε εσείς αθώα και εγώ ο δολοφόνος ,κατά την ταπεινή μου άποψη εσείς οι Βόριοι κρύβεστε πίσω από την σοβαρότητα που δείχνετε και δολοπλοκείτε ενάντια στο βασίλειο .Θαυμάζω τον littlefinger και πραγματικά θα ήθελα να δούλευε για το καλό του βασιλείου παρά το κακό αλλά δεν το βλέπεται πως γυρνάνε γύρω του και γυρω από την πολυαγαπημένη του Catelyn.

#143 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 22:56

Khal Drogo

Posted Image

Ποιο επέτρεψε σε αυτό το βάρβαρο σφαγέα Khal Drogo να παραστεί σε μια τέτοια σημαντική υπόθεση; Ντροπή!! Οι κατηγορίες ενάντια της βασίλισσας από αυτό το βρωμερό κτήνος δεν θα μείνουν ατιμώρητες!!!

Αλλη μια φορα να ξαναμιλεις ετσι για μενα και η γλωσσα σου θα γινει το αγαπημενο μου στολιδι. Για μενα ειστε ολοι υποπτοι εκτος απο το Φεγγαρι της ζωης μου. Και Varys, μου φαινεσαι πολυ ηρεμος τωρα που πεθανε καποιος που ηξερε την αληθεια. Αν εισαι αθωως πρεπει να βρεις τροπο να το αποδειξεις.

#144 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 23:29

Bronn

Posted Image

λορδε Βαρύ, (ice_hime) σε λέγαν έτσι και πριν το "ψαλίδι" ή σου κολησε μετά γιατι πιανεις μονος σου το μισο πίνακα; Πουλακι δεν εχεις και εχεις γεμισει τον κοσμο πουλακια. Μεσ'την κουτσουλια ειναι το καστρο. Πολύ με ψηνει να μαθω αν παιζει κανα θεμα για παρτη σου, αν και δεν πιστευω να πιανεις πολλα. Φαρδυς και δυσκινητος εισαι ευκολο σημαδι, αλλα όλο και καμια τσαρκα στο καπηλειο θα βγαλει το κεφαλι σου.
Jaime Lannister (wild monkey) δεν πειθεις ουτε λοβοτομημενο κουταβι, και μαλλον εισαι ο επομενος στη λιστα μου. Για σενα ολο και κατι θα υπαρχει, πιθανοτατα απο τους ξεβαμενους τους Ταργκαριεν. Αν εισαι αθωος, τοτε πρεπει να σταματησεις να μιλας για δε σε βλεπω καλα.

Littlewiener (black kaiser) πολυ τσαμπουκα βλεπω αλλα και συ οπως και ο αλλος ο πουλάκιας, αμφιβαλλω αν μπορειτε να κρατησετε το σπαθι σας ορθιο 10 δευτερα απεναντι στον τελευταιο μαθητευομενο στρατιωτη. Θα αρχισω να ρωταω και για σενα, ποτέ δεν ξερεις... Στη χειροτερη θα γλιτωσουμε το πολυ το λακριντι, μπας και πουμε κανα τραγουδακι της προκοπης με την ησυχια μας...

(sorry για το edit, ειχα ξεχασει ονομα και φωτογραφια. πουτανα κουραση...)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 08 Ιούνιος 2012 - 06:52

stasou%2520mygdala.jpg

#145 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 00:36

Khal Alegro

Littlefinger μικρός θεούλης και ας καβαλά γυναίκες με λεφτά . Khal Alegro δεν ξέρει ποιήση . Αλλά Μικροδάχτυλος λέει ωραίες λέξεις . O Khal δεν ξέρει αν κατέχει την τέχνη της ποιήσης αλλά κατέχει την τέχνη της κατασκοπείας . Ο Khal τον πιστεύει και θα τον ακολουθήσει με τον Varys (ice hime).

Με αγωνιστικους χαιρετισμούς , Khal Alegro .

#146 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 13:43

Lord Baelish Littlefinger

Posted Image

^Να και ένας που κατάλαβε. O Khal Alegro είναι αθώος λοιπόν και με τη βούλα. Επίσης, μόνο οι αθώοι μπορούν να συμπληρώσουν την πρόταση: "Είσαι ένας......κ όχι...." ή να καταλάβουν τι θέλει να πει το ποιηματάκι. Γενικά παίδες δεν μπορώ να σας το κάνω πιο λιανά. Απλά σας θυμίζω ότι στο παιχνίδι επιτρέπονται τα pms.

Lord Varys ?

#147 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:03

Arya Stark

Posted Image

Πολλοί σοβαροί μου προκύψατε όλοι εδώ πέρα... Μια σας ενοχλεί το σκυλάκι μου, μια σας ενοχλεί να παίζω, μια σας ενοχλεί να μιλάω...Ωχούυυυ πια. Η μόνη γαμάτη εδώ πέρα είναι η Dany που μου έδειξε τις προάλλες πως να τρως καρδιά αλόγου χωρίς να ξερνάς μετά. Πολύ ενδιαφέρουσα κοπέλα, όχι σαν το τσόκαρο την αδερφή μου που όλο κεντάει κεντάει...Τι κεντάς πια...

Littlefinger δεν κατάλαβα τίποτα από το ποιηματάκι σας άρα αυτό με κάνει...δολοφόνο?

Khal Alegro δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν τόσο εύκολα γνώμη. Ή είναι βλάκες και άγονται και φέρονται ή είναι ένοχοι και κάτι κρύβουν. Το γεγονός ότι επανειλημένως προσπαθείτε να με στριμώξετε σε κάτι στενάκια και να με φέρετε με τα νερά σας με έχει προβληματίσει πάρα πολύ...

xbJ3b2w.jpeg

#148 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:11

Joffrey Baratheon
Posted Image
Άθλιοι τρογλοδήτες! Σκουλήκια της γής! Απέσια μιάσματα και ψεύτες όλοι σας! Πως τολμήσατε και σκοτώσατε την μητέρα μου! Και τι καταλάβατε άθλια υποκείμενα? Ήταν αθώα! Αθώα!

Lady Melisandre (kalamaris) μου φένεται πως έχεις μεγάλο ταλέντο στο να υφαίνεις ιστούς πάνω στους οποίους , περπατάνε ευνούχες αράχνες...
Όσο για εσάς λόρδε Bealish (black kaiser) καλύτερα να σταματήσετε τα όμορφα λόγια και τα ποιήματα. Αχρίοι και βάρβαροι σαν τον Khal Alegro(fandom) , μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν σαν πρόφαση. Και λοιπόν κατηγορώ εσένα , ψευτοαρχηγέ των Dothraki , Khal Alegro(fandom). Γιατί αλλάζεις γνώμη πιο εύκολα και απο όσο οι σαυρες δερμα , α , να και μια άλλη ομοιώτητα των Dothraki με τις σαυρες.

v4kFmx.png

#149 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:31

Daenerys φακ γιέα Targaryen

Posted Image

Lord Baelish (Blask Kaiser), με εκπλήξατε. Είχα ακούσει για τις φημισμένες μηχανορραφίες σας, αλλά ποτέ δεν τις είχα πάρει στα σοβαρά. Τώρα αν με βεβαιώσετε ότι δεν θέλετε και το καλό του βασιλιά σας, θα μπορούσαμε να γίνουμε πολύ καλοί φίλοι!

Ας σας κρατήσω από κοντά λοιπόν.

Bastard John Snow (junpei) σου είχα πει ότι σε βλέπω. Και αυτά που βλέπω μου φαίνονται ύποπτα. Άσε που δεν έχω και την καλύτερη σχέση με το χιόνι...
Είναι στο χέρι σου να μου αλλάξεις τη γνώμη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#150 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:32

Lord Varys
Posted Image
Lord Baelish δεν σας πιστεύω όταν μιλάτε για την αθωότητα του Khal Alegro προφανώς και είναι δολοφόνος που θέλει με σύντομες διαδικασίες να σκοτώσει όλους τους έμπιστους του βασιλιά(εμένα).Ξεχνάτε που δολοπλόκησε και σκότωσε την πολυαγαπημένη μας βασίλισσα .Μήπως από τότε σας απειλούσε και σας ανάγκασε να ψηφίσετε και εσείς για να πεθάνει η βασίλισσα ??Νομίζω ότι σας πουλαει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ,μόλις σας χρησιμοποιήσει θα δείτε που θα σας ξαναψηφίσει για να φύγετε όπως και νωρίτερα σήμερα .Ο απώτερος σκοπός του δεν είναι άλλος από το να καθίσει στον Ιron Τhrone.