Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
302 replies to this topic

#151 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 15:51

Arya Stark

Posted Image

Ώρα να σοβαρευτούμε ~ναι άλλαξα διάθεση, πρόβλημα?~

Είναι αστείο το πώς μερικοί άνθρωποι για να σώσουν το τομάρι τους καταφεύγουν σε τόσο ποταπά μέσα... Σε αυτό το παιχνίδι της εξουσίας ξέρω πιά πώς έχω συμμάχους τους Littlefinger, Khal Alegro και Daenerys ~To ήξερα ότι είσαι γαμάτη κοπελιά~. Όμως Lord Varys μου κάνει απίτευτη εντύπωση το πώς προκειμένου να σώσετε το τομαράκι σας τρέξατε να ακολουθήσετε τα λόγια ενός παιδιού και ξαφνικά να χωθείτε στο ρεύμα ενάντια στον Khal Alegro. Και εντάξει ο Joffrey που από ότι φαίνεται τώρα που έφυγε η μανούλα του τα έχει χαμένα, αλλά εσείς που ξέρετε τόσα πολλά να συμπεριφέρεστε έτσι?

Ο Littlefinger τελικά όντως αποδείχτηκε μανούλα στις μηχανοραφίες αλλά ήμουν πολύ απασχολημένη με τη Nymeria για να κάτσω να το σκεφτώ. Μου άνοιξες τα μάτια...Ακόμα και αν σε βγάλουν τη νύχτα, θα μείνουμε να συνεχίσουμε το έργο σου!

xbJ3b2w.jpeg

#152 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:01

Jon Snow
Posted Image
Daeneris [Anelis] δεν έχω καμία πρόθεση να σου αλλάξω γνώμη,είσαι ελεύθερη να πράξεις κατά το δοκούν.

Ελπίζω,να κάνω λάθος αλλά μικρή Arya [mono] έχεις κινήσει τις υποψίες μου....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#153 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:07

Lord Varys

Posted Image

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια..

Τα πουλάκια μου μπορεί να μην είναι τρελά αλλά είναι μικρά και οι βάρβαροι σαν τον Alegro δύσκολα κρύβονται. Μπορεί προσωρινά ο littlefinger να μην φαίνεται ύποπτος αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως ο Κhal Αllegro είναι δολοφόνος .Κινείτε πολύ ύποπτα .

#154 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:16

Posted Image

Lancel Lannister

Ο διαφαινόμενος θάνατος του σπασμωδικού άρχοντα Varys θα κρίνει πολλά για το μέλλον και την αθωότητα του ποταπού Littlefinger. Ακόμα σας θεωρώ δολοπλόκο παρόλο που έχετε κερδίσει προς στιγμήν τις εντυπώσεις. Ελπίζω να δικαιωθείτε αλλιώς σαν πιστός υπηρέτης του βασιλιά δεν θα διστάσω καθόλου να σας τιμωρήσω ακολουθώντας τις εντολές μου!!!

Τελικά οι αλογατάρηδες, πέρα από βρωμεροί βάρβαροι, είναι και απολίτιστοι ηλίθιοι. Πέρα από τον Khal Drogo που ακολουθεί πιστά τον Littlefinger, απειλώντας μάλιστα τη ζωή υπηρετών του βασιλία, ο άλλος χασάπης, ο Khal Alegro, δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε για 5 λεπτά σταθερή τη γνώμη του. Ή σας έχει υποσχεθεί ο λόρδος Baelish τόσα πολλά λεφτά και γυναίκες ώστε αποφασίσατε να προδώσετε τον άρχοντά μου;;

#155 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:29

Hot Pie

Posted Image

Mια φορα ειχα πλακωθει με ενα παιδι, το πεταξα κατω και αρχισα να το κλοτσαω το μυξιαρικο. Στη μουρη,στις μπαλες μεχρι που ψοφησε.
Την ιδια καταληξη θα εχει και ο Lord Varys. Τον ειδε ο Πρασινοχερης να μιλαει με κατι αλλους εκει στα υπογεια της πολης. Θα του λιωσω τα παπαρια του καραφλα. Δεν θα μεινει τιποτα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#156 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:30

Khal Alegro

Khal όχι θέλει λεφτά δράκε . Khal αθώος μαζί με Μικροδάχτυλο , Arya , Dany, Hot Pie . Aν εσείς δε καταλάβατε λόγια δικά μου και Μικροδάχτυλου τότε εσείς ύποπτοι .

Μεγάλε "άντρα" Varys έχεις πουλάκια αλλά τέτοια έχει και φίλος Μικροδάχτυλος και του λένε ότι εσύ στέλνεις μηνύματα σε Sansa .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fandom: 08 Ιούνιος 2012 - 16:31

#157 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 16:34

Daenerys φακ γιέα Targaryen

Posted Image

Γιάννη Χιόνι (junpei) είσαι είτε απίστευτα βαρετός άνθρωπος, είτε απίστευτα δολοφόνος. Σε κρατάω στα υπόψιν μου. Δε θέλω όμως να φύγει σήμερα κάποιος που είναι σίγουρα αθώος.

Αφού η μια τσατσά των επτά βασιλείων είναι καθαρή (Lord Baelish {Kaiser}) πάμε να καθαρίσουμε και την άλλη, Lord Varys (ice_hime), που όχι μόνο δε μας τα λέει καλά, αλλά στοχεύει και τους αθώους Dothraki.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 17:04

Posted Image

Lady Melisandre

Με προβληματιζουν οι τελευταιες εξεληξεις.Ολες οι υποψιες πεφτουν στους varys και littlefinger.Ο λογος προφανης.Επειδη ειναι τα απολυτα λαμογια και οι πιο υποπτοι ανθρωποι σε ολοκληρο το βαισλειο.Αλλα αυτο ειναι που με προβληματιζει.Ο μεγαλος "Αλλος" δεν θα διαλεγε τοσο φανερους ενοχους για υποκειμενα του.Οχι,οχι εγω αυτο που βλεπω ειναι λυκους με μασκες προβατων να προσπαθουν να κερδισουν χρονο.Αλλα η φωτια θα διωξει ολο το σκοταδι που κρυβει τους ενοχους και θα μου δειξει την αληθεια.

Οσο για σενα Joffrey.............. "αρκετες ξυλιες στον πισινο αργοτερα....." οριστε για να σεβεσαι τους υπηρετες του ερυθρου θεου.Τωρα που τα κακαρωσε η ξινη,εγω ειμαι η γκουβερναντα σου μεχρι να λυθει το θεμα.Στο δωματιο σου γρηγορα και δεν εχει βασανιστηρια αθωων στην αιθουσα του θρονου αποψε :redcard2:

sc5bab.jpg

#159 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 17:15

Lord Baelish Littlefinger

Posted Image

Τέλος το πανηγυράκι! Όποιος πρόλαβε να αθωωθεί, πρόλαβε, αγαπητοί μου συμπολίτες. Γενικά oι αθώοι προσέξτε ότι pm λάβετε από έδω και πέρα αφού οι δολοφόνοι δεν είναι χαζοί ενώ υπάρχει και πιθανότητα για ένα μεγαλοπρεπέστατο backfire σε όλο το σχέδιο. Δεν προβλέπει να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την βλακεία του κάθε χαρακτήρα, όπως και στο σύμπαν του Earth Realm έτσι και στο Westeros είναι ανίκητη. Αλλά για αυτά τα ρίσκα παίζουμε το παιχνίδι του Θρόνου ;)

Varys (Ice_hime), λοιπόν και πριν πέσει η νύχτα θα πούμε περισσότερα. Whoo, τουλάχιστον δεν θα χάσω κάποιον πελάτη. ;)

#160 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 17:36

Jaqen H'ghar
Posted Image

Ένας άνθρωπος με μικρά δάκτυλα είχε ένα εφυέστατο σχέδιο.
Κάποιοι άνθρωποι παγιδεύτηκαν και άλλοι σώθηκαν απο αυτό.
Ο άνθρωπος με το όνομα Lord Varys [ice_hime] ανοίκει στην πρώτη κατηγορία.
Ένας άνθρωπος ισχυρίζεται οτι δικαίως ανοίκει στη δεύτερη.

O6rrvsU.jpg

#161 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 18:53

Jaime Lannister

Posted Image

Ως ανθρωπος που περασε το μεγαλυτερο μερος της ζωης του με ενα σπαθι στο χερι, ομολογω εκπληκτος οτι η ποιηση μαλλον εξημερωνει τα ηθη. Και τα πουλακια σου Varys δεν κελαηδησαν το καλυτερο τραγουδι σημερα. But a mockingbird did.

#162 Otsuu-chan

Otsuu-chan

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 20:08

Viserys Targaryen

Posted Image

Τέλεια τώρα άρχισαν να κάνουν όλοι συμμαχίες.. *grumpiness*

Ο λόρδος Baelish (Black Kaiser) φαίνεται αρκετά πειστικός, αλλά ως γνωστόν άνθρωποι σαν κι αυτόν σε κάτι τέτοια είναι μανούλες. Εύστοχη η παρατήρηση ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του αποθανόντος χωρικού η Sansa Stark (mirana_neko) πρέπει να είναι αθώα. Όμως είναι απορίας άξιο πώς ακριβώς το γεγονός ότι εσύ πρώτος το υπέδειξες σε καθιστά και αυτόματα αθώο. Το ότι απλά μας λες οτι δεν εισαι δολοφόνος δεν με έχει πείσει ακόμα..
Κι εγώ λέω ότι είμαι βασιλιάς αλλά κανένας δεν με παίρνει στα σοβαρά.. :bahhh:
Θαυμάζω το ποιητικό σου ταλέντο παρ' όλα αυτά και θα ήθελα να γράψεις κάτι και για το μεγαλείο των Targaryen.

Από την άλλη μεριά τα πουλάκια του λόρδου Varys (Ice_Hime) δεν έκαναν καλή δουλειά μάλλον, καθώς φαίνεται ήδη απελπισμένος. Έσπευσε να κατηγορήσει τον βάρβαρο, την στιγμή που βρέθηκαν κάποιοι να τον υποπτεύονται. Αυτό από μόνο του μου δημιουργεί υποψίες τέτοιες, ώστε ίσως να παραμέριζα την οργή μου για τον σιχαμένο προδότη Jaime Lannister (Wild Monkey). Με προβληματίζει όμως το γεγονός μήπως αυτό το κύμα που δημιουργήθηκε είναι ανάλογο με αυτό που είχε δημιουργηθεί και για την Cercei.

Περιμένω περισσότερες εξηγήσεις από τους βασικούς υπόπτους. Τα παιχνίδια σας είναι πολύ βρώμικα.. Και τα πράγματα φαίνονται ακόμα πολύ μπερδεμένα. Γι' αυτό και δεν θα ήταν σοφό να βάζουμε ταμπέλες αθώων σε όσους κατηγορούν συγκεκριμένα πρόσωπα, όχι ακόμα τουλαχιστον.

Ο δράκος δεν παίρνει διαταγές από κανέναν. Ούτε και δέχεται υποδείξεις. Ο δράκος χαράζει το δικό του δρόμο με φωτιά και αίμα.

#163 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 21:17

Eddard "don't mess with the north" Stark

Posted Image

Ώστε το αίμα αθώων άρχισε να τρέχει ξανά μέσα στο παλάτι. Καημένε Robert, να χάσεις την γυναίκα σου και έναν έμπιστό σου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Σου ορκίζομαι ότι αυτό δεν θα περάσει ατιμώρητο.

Arya (mono), δεν θέλω να το πιστέψω αυτό αλλά ήσουν και εσύ υπεύθυνη για τον θάνατο της βασίλισσας, που μπορεί να έχει κάνει πολλά, αλλά σε αυτό δεν ήταν μπλεγμένη. Μην και ανακαλύψω ότι ήσουν μπλεγμένη και στον θάνατο του Jon Arryn...

Λόρδε Baelish (Black Kaizer) είστε πολύ καλός με τα λόγια. Είναι αξιοθαύμαστο το πως καταφέρατε να στρέψετε τις υποψίες από εσάς, τον προφανή ένοχο, στον λόρδο Varys (ice_hime), που, τελικά, μπορεί να είναι όσο ένοχος όσο εσεις. Αναρωτιέμαι τι θα πιστέψουμε όμως όλοι μας αν ο λόρδος Varys αποδειχτεί αθώος. Εσείς και όλοι όσοι τον κατηγόρησαν τελευταίοι θα είστε ένοχοι στα μάτια μου. Αν αποδειχτεί ένοχος... τότε τα πράγματα θα περιπλέξουν επικίνδυνα, αλλά όχι για την δικιά σας την θέση. Θα είστε πάντα ένοχος μέχρι να αποδείξετε το αντίθετο.

#164 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 21:26

Hodor

Posted Image

*looking at Lord Varys' gap between his legs surprised* Hodor!!!

#165 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 21:35

Lord Baelish Littlefinger

Posted Image

Αν πεθάνει ο άρχοντας Varys (Ice_hime) και είναι αθώος. Χμμ... Θα βρεθώ σε ιδιαίτερη δύσκολη θέση...

Spoiler:

Τυχερέ Hodor, ευτυχώς που έχουμε με κόκκινο την ψήφο. ;)