Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#121 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 06 June 2012 - 14:44

Και ενώ ο κόσμος αποχωρούσε από την αίθουσα του Σιδηρού Θρόνου , αχός βαρύς ακούγεται πολλές σφαλιάρες πέφτουν...

και δεν ήταν μόνο σφαλιάρες αλλά ότι θες, δαγκώματα, δρεπάνια, τσουγκράνες , μαχαιρώματα κτλ.

Η βασίλισσα Cercei Lannister [redqueen] πέφτει νεκρή...

Ο βασιλιάς Robert Baratheon το μόνο που ψέλλισε ήταν "κρίμα γιατί ήταν αθώα"...

... let the massacre begin...
Posted Image

#122 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 07 June 2012 - 13:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

Robert Baratheon [your beloved king and GM]

Καλημέρες σε όλους...
Η πρώτη νύχτα πέρασε αλλά δεν αποφύγαμε τις απώλειες...

ο Derek Halligan [Babba] δε βγήκε από το δωμάτιο του. Βρέθηκε μαχαιρωμένος πέντε φορές... Μήπως θέλουν να στείλουν κάποιο μήνυμα οι δολοφόνοι;
Και τι ξέρουν ώστε να ξεπαστρεύουν από την πρώτη νύχτα έναν έμπιστο υπηρέτη μου;

#123 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 07 June 2012 - 13:55

01.Anelis | Daenerys Targaryen
02.Iristella | Tyrion Lannister
03.BlackKaiser | Littlefinger
04.Mono | Arya Stark
05.IceHime | Lord Varys
06.Fandom | Khal Alegro
07.WildMonkey | Jamie Lannister
08.OdyMonaxos | Lancel Lannister
09.LordLeon | Bronn
10.Babba | Derek Halligan | Επιθεωρητής
11.TheTragicPrince | Hodor
12.Junpei | Jon Snow
13.Hanzo | Hot Pie
14.Kalamaris | Lady Melisandre
15.Osama Bin Laden | Eddard Stark
16.BoredForLife | Joffrey Baratheon
17.redqueen | Cersei Lannister | Πολίτης
18.MayaChan | Ygritte
19.Nikos1451 | Τρίχας Κορακοζώητος
20.John Crabs | Khal Drogo
21.Kamui | Jaqen Hgar
22.Theodore:D| Catelyn Stark
23.OtsuuChan| Viserys Targaryen
24.MiranaNeko | Sansa Stark

Μπλε - παίζουν ακόμα | Κόκκινο - έχουν αποχωρήσει | Πράσινο - ρόλος

Η μέρα ξεκινάει και τελειώνει το Σάββατο στις 16,00.

... let the massacre begin...
Posted Image

#124 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 June 2012 - 14:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

Lady Melisandre

Ο θανατος της βασιλισσας ηταν η φιτιλια για α ξεκινησει το βασιλειο της παρανοιας.Ομως ο φονος του τιποτενιου ηταν μια πραξη επαρσης απο τους ενοχους που τους παει πιο κοντα στον τοιχο απο οτι νομιζουν. 5 μαχαιριες για 5 δολοφονους.Και το θυμα ο ιδιος ο υπηκοος του βασιλια.Οι πρακτορες του "αλλου" εχουν αρχισει να κινουνται.

Οι φλογες εχουν ηδη αρχισει να μου δειχνουν το δρομο για την αληθεια.Η ημερα που το σπαθι του φωτος θα αναψει για αλλη μια φορα και ο εκλεκτος του,αχεμ.Σορυ παιδια λαθος προβλεψη.Το point ειναι πως αν δεν ειναι φονιας ο Littlefinger τοτε εγω ειμαι ο θειος της μαιμους.

The night is dark and full of terrors dear Lord Baelish but the fire burns them all away.

sc5bab.jpg

#125 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 07 June 2012 - 14:45

Ygritte

Δημοσιευμένη  εικόνα

Το πρώτο που πρέπει να κάψει η φωτιά είναι τα πτώματα, αλλιώς οι δολοφόνοι θα είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Γιατί όσο εμείς χάνουμε τον καιρό μας με ανόητες δολοπλοκίες τα κρύα έρχονται και οι Άλλοι έχουν αρχίσει να κινούνται.

Lord Varys, ποιος σερνόταν μέσα στους τοίχους τα μεσάνυχτα?

15fkk04.jpg

#126 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 07 June 2012 - 15:33

Khal Drogo
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο Βασιλειας πρεπει να φυλαει καλυτερα τους υπηκοους και τα στενα του προσωπα. Ο δολοφονος πρεπει να ειναι καποιο ατομο που να εμπιστευοταν ο μαχαιρωμενος, αλλιως θα ηταν δυσκολο να τον πλησιασει. Τι λες Τριχα Κορακοζωητε, συμφωνεις μαζι μου?

#127 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 07 June 2012 - 15:38

Lord Varys
Δημοσιευμένη  εικόνα
My lady Ygritte θα ήθελα να μου πείτε αν το να είστε υπό την δούλεψη του λόρδου Baelish είναι ότι ευχόσασταν να είναι ??Ο Littlefinger σας βλέπει μονό σαν μια επένδυση και τίποτα παραπάνω .Είναι επικίνδυνος άνδρας ο εργοδότης σας που το μόνο που σκέπτεται είναι την πολυαγαπημένη του Catelyn και κανένα άλλο .Όσο για εμένα σε αντίθεση με τους περισσότερους σε αυτό το παλάτι το μόνο που σκέπτομαι είναι το καλό του βασιλείου και τίποτα άλλο .Είμαι συνεχώς παρόν και βλέπω τα πάντα καθώς τα πουλάκια μου μου τραγουδούν από κάθε άκρη των επτά βασιλείων ,πέρα από το στενή θάλασσα ακόμα και πέρα από το τοίχος αγαπητή μου .Μου ψιθυρίζουν και μου λένε ότι έχεις έρθει από εκεί όχι για να βρεις δουλεία αλλά έρχεσαι ως έμπιστη του αυτοαποκαλούμενου “Βασιλιά πέρα από το τοίχος.”.

#128 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 June 2012 - 15:41

Τρίχας Κορακοζώητος

Όσο ξοδεύαμε το χρόνο μας προσπαθώντας να λιντσάρουμε τη βασίλισσα που δεν έφταιγε σε τίποτα, κάποιοι σκότωσαν τον καημένο γερο Ντέρεκ. Ο ρόλος του Littlefinger [Black Kaiser] ακόμα δεν είναι ξεκάθαρος σε όλα αυτά βέβαια...

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου, ντοθράκι. Τολμάς να υποψιάζεσαι έναν προστάτη αυτής της γης; Εσύ, ένας ξένος που πήρες για γυναίκα μία εχθρό μας;

#129 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 June 2012 - 15:53

Daenerys γαμώ-και-δέρνω Targaryen

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΤΕ-ΛΕΙ-Α! Επιτέλους η σφετερίστρια πέθανε. Τελικά δεν εμπλεκόταν στο φόνο του πώς-τον-λέν' αλλά αυτό ποτέ δεν είχε σημασία. Τι κρίμα που πέθανε και ένας άνθρωπος που ίσως μπορούσε να με βοηθήσει να τελειώσω αυτή την ανοησία μια ώρα αρχύτερα. Ας είναι όμως, ό,τι έγινε, έγινε. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να εξοντώσουμε τον πραγματικό σφετεριστή, ας πάρουμε έναν έναν τους ανθρώπους που τον βοηθούν να μείνει στην εξουσία.....

Όπα, τι σύμπτωση! Τι λέει μάγκες, κύμα εναντίων του Littlefinger [Black Kaiser]? I'm in....for now.

PS. John Snow (junpei), I got my eye on you.

Posted Image

#130 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 07 June 2012 - 16:08

Catelyn Stark

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ανοησία· τι ενοχοποιητικά με γερή βάση στοιχεία είχατε εναντίον της Cercei Lannister? Τίποτα! Μηδέν! Ανοησία μεγάλη, θα το έχετε πάντα στην συνείδησή σας το μοιραίο λάθος σας.

Ενώ βρισκόμουν στην κλίνη μου, σκεφτόμουν... Σκέφτηκα πολλά. Παρακολούθησα λίγο τον Τρίχα Κορακοζώητο, δεν φάνηκε να κινείται όσο ύποπτα περίμενα. Ο συζηγός δείχνει να έχει το μυαλό του σε άλλα άτομα, οπότε τον απαλάσσω ως ύποπτο για τώρα αλλά θα σε έχω συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού μου· αν με ξεγελάς τώρα, θα το πληρώσεις.

Ο Lord Baelish μου έκανε δώρο ένα μασάζ από την αρχή της ιστορίας αυτής... Δεν θέλω να πιστεύω ότι στόχευε σε κάτι άλλο πέρα από το να μου δείξει πόσο νοιάζεται για μένα. Αλλά έχω μάθει να είμαι άγρυπνη σε παν ενδεχόμενο· αν και εσύ με ξεγελάς, θα το πληρώσεις. Κανένας δεν έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μου πέραν της οικογένειάς μου που αρνούμαι να κατηγορήσω στο ελάχιστο.

Λαίδη Ygritte, θα ήθελα να αποφύγω το κομμάτι της ψηφοφορίας αλλά πιέζομαι. Αφορμούμαι για την ψήφο μου από τα λόγια σας· μιλήσατε και εσείς για ανοησία όπως και εγώ γαρ, αλλά αναφέρατε την δολιοπλοκία και επίσης το γυρίσατε στο θέμα «Χειμώνας» που ναι μεν μας απασχολεί παράλληλα, αλλά τόσο εύκολα περάσατε το θέμα της δολοφονίας μιας βασίλισσας. Είστε σχετικά ένοχη στα μάτια μου.

Edited by Theodore :D, 07 June 2012 - 16:10.

#131 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 07 June 2012 - 16:24

Sansa Stark
Δημοσιευμένη  εικόνα

Mα τους θεούς παλιούς και νέους. πόσα πράγματα συνέβησαν όσο κοιμόμουν. Τον κακόμοιρο τον Derek Halligan να χαθεί έτσι άδικα. Όπως και tη Μεγαλειοτάτη Cersei ,πόσο άδικα την κατηγορήσαμε. Ελπίζω λατρεμένε μου πρίγκιπα Jofrey, να είσαι καλά, αν και σίγουρα η θλίψη θα σε έχει κατακλύσει. Δεν παύω να πιστεύω πως πίσω απο όλα αυτά βρίσκονται, οι Tangeryen και συγκεκριμένα ο Viserys Tangeryen (Otsuu-chan). Δεν κατηγορώ εσένα Daenyrys γιατί πιστεύω πως ο αδερφός σου είναι εκείνος που σε γεμίζει μίσος.Ήδη με τα πονηρά τεχνάσματα του μας έχει κάνει να υποψιαζόμαστε τους πάντες γύρω μας (εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μας, ένα πράγμα). Και εγώ έπεσα θύμα του. Ελπίζω κάποια στιγμή να το δείτε και εσείς να συμφωνήσετε μαζί μου. Εσύ πατέρα τι πιστεύεις?

#132 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 June 2012 - 16:39

Jaqen H'ghar

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ένας άνδρας ισχυρίζεται οτι παρατηρεί άκρως ύποπτη συμπεριφορά σε δύο γυναίκες απο την οικογένεια Stark.
Υπερασπίζονται μια δολοπλόκα που τους εχθρεύεται σχεδόν φανερά, μάλιστα κατηγόρησε και ένα κορίτσι απο την οικογένεια τους, και έχει εντελώς διαφορετικά συμφέροντα απο αυτές, -ή μήπως όχι?- απλά επειδή πλέον η ζωή της ανοίκει στον κόκκινο Θεό.
Το όνομα της μίας απο τις δύο γυναίκες είναι Catelyn Stark.[theodore:D].
Oνομάστε την και η ζωή της θα ανοίκει στον κόκκινο Θεό.

O6rrvsU.jpg

#133 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 07 June 2012 - 16:50

Sansa Stark
Δημοσιευμένη  εικόνα
Aγαπητέ Jaqen Hgar(Kamui) μάλλον μας παρεξηγήσατε. Δεν υποστηρίζουμε την Daenyrys Tangeryen. Δεν θα υποστηρίζαμε ποτέ την κόρη του Παράφρονα Βασιλιά. Αλλά πιστευω οτι είναι λιγότερο μοχθηρή απο τον αδερφό της Viserys (Otsuu-chan), o oποίος αποτελεί τον ορισμό του κακού και της μοχθηρίας. Bέβαια αυτά είναι τα πιστεύω μιας έφηβης, που ίσως να βλέπει τα πράγματα πιο ρομαντικά. Αν κάνω λάθος παρακαλώ να με συγχωρήσετε.

#134 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 June 2012 - 16:58

Jaquen H'ghar
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μια νεαρή κοπέλα παρεξήγησε τα λόγια ενός άνδρα.
Το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν ένας άνδρας δεν ονομάζεται Daenerys Targaryen, αλλά Cercei Lannister.
Mήπως πρόκειται να υπερασπιστεί την μεγάλη κόρη της και μια γυναίκα με το όνομα Catelyn Stark ή θα έχει την ίδια αδρανή αντίδραση με εκείνη όταν κατηγορήθηκε η μικρή της κόρη?
Ένας άνδρας αδιαφορεί για το αν μια γυναίκα αδιαφορεί για τα παιδιά της.
Ενδιαφέρεται όμως να προσφέρει στον κόκκινο Θεό τη ζωή μιας γυναίκας που τον υπηρετεί χωρίς να πιστεύει σε αυτόν.

Edited by Kamui, 07 June 2012 - 16:59.

O6rrvsU.jpg

#135 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 June 2012 - 17:16

Jon Snow
Δημοσιευμένη  εικόνα

Μικρή Arya [mono],μου φαίνεται πως από εσένα ξεκίνησε το ρεύμα εναντίον της Βασίλισσας Cercei [redqueen] υπάρχει λόγος ανησυχούμε ;
Δυστυχώς μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα ,το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο....

Posted Image