Viserys Targaryen
Επισης Viserys με λες να μην βαζω λογια αναμεσα σε σενα και στν γαμπρο σου αλλα τι να υποθεσω οταν λες τα παραπανω ..ναι λες κι του κανες χαρη που την εδωσες αφου ποτε δν τς εκτιμησες και παντα αγριους τς ελεγες .... τς τς τς
αν και δν κατηγορησα κανεναν για το φονο εκτος απο τν Viserys
Cercei Lannister (redqueen), θες να μου πεις ότι εσύ έχεις τους Dothraki σε μεγαλύτερη εκτίμηση από εμένα? Φυσικά και τους έκανα χάρη, είμαστε οι ένδοξοι Targaryen.. Θα σου συνιστούσα επίσης να φρεσκάρεις λίγο τη μνήμη σου, διότι εκτός από εμένα έχεις κατηγορήσει ήδη και κάποια άλλα άτομα
(συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού παιδιού..)Μου φαίνεται πως οι Lannister έχουν αρχίσει να φοβούνται την επιστροφή μας, και κάνουν τα παντα για να στρέψουν τις υποψίες εναντίον ανθρώπων που ήρθαν εδώ χωρίς να γνωρίζουν καν το λόγο!
Έχετε θράσος Lannisters να κατηγορείτε εμένα, που υπήρξα θύμα σας.. Μόνο εγώ κι η Dany ξέρουμε τι τραβήξαμε κυνηγημένοι από τα μαχαίρια των σφετεριστών. Εσείς που μας στερήσατε το σπιτικό μας είστε άξιοι τέτοιων θρασύδειλων πράξεων. Όπως προείπα, οι δράκοι ούτε μηχανορραφούν ούτε δηλητηριάζουν! Καίνε και τσουρουφλίζουν! Φωτιά στα μπατζακια σας!!
Sansa (mirana_neko) καλή μου, επειδή είσαι μικρή και δεν ξέρεις τις υποθέσεις των μεγάλων πάρε και τα άλλα παιδάκια της παρέας, πάτε να παίξετε κανένα επιτραπέζιο και αφήστε μας κι εμάς ήσυχους, πριν αρχίσει να εξαντλείται η υπομονή μου.. Έχω το αγαπημένο της Denaerys μαζί μου!