Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#91 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 04 June 2012 - 21:56

Catelyn Stark

Posted Image

Πολλά συνέβησαν εν όσο βρισκόμουν εις την κλίνη μου. Α καλέ μου Lord Baelish (Black Kaiser), ομολογουμένως δεν ήταν το επάγγελμά της, η κοπέλα ήταν μέτρια συγκριτικά με αυτές που έχουμε εκεί πάνω αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι με τόση ταλαιπωρία που είχα υποστεί, έκανε θαύματα το μασάζ της.

Eddard, τα πράγματα είναι πιο τεταμένα από ότι υπολόγιζα, νιώθω ήδη δυσφορία. Μήπως θα ήταν προτιμότερο να πάρω τα παιδιά και να φύγουμε; Η Arya φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί με την κατάσταση αλλά είναι παιδί, δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της...

Εν πάση περίπτωσή, θα αναμένω τις εξελίξεις. Θεωρώ λάθος να δαχτυλοδείχνουμε τους ανθρώπους γύρω μας χωρίς βάσιμες κατηγορίες, ωστόσο... Τρίχα Κορακοζώητε (Nikos1451), δεν σε έχω ξανακούσει και όχι μόνο το όνομά σου, αλλά και ο ρόλος σου εδώ με γεμίζουν ερωτηματικά. ΕΣΥ;

#92 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 04 June 2012 - 22:29

Cersei Lannister

Posted Image

Το παλατι σου Cercei φρουρειται αρκετα καλα. Αυτο το κανει δυσκολο για καποιον εκτος παλατιου. Ακομα ο πεθαμενος δηλητηριαστηκε οταν τον ειδες να κραταει ενα βιβλιο, το οποιο ακομα δεν μας εχεις παρουσιασει το περιεχομενο του.

To υπονοησα Dothraki ποιο πισω το περιεχομενο του ..... Δν γινεται να το πω ....Ψαξε και θα βρεις την απαντηση .. και ετσι μια απλοικη ερωτηση ..ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ !!!???

Derek δν μου φαινετε απιθανο που με υποπτευεσαι ..ολοι το εχουν οργανωσει ετσι ωστε να βγω εγω η κακια επειδη θελουν την θεση μου (ξερουν ποσο σημαντικη ειναι η θεση της βασιλισσας και ψαχνουν για ευκαιρια !)Αλλωστε η συνταγη για τα ανεπιθυμητα προσωπα ειναι αρκετα γνωστη.Δν ειναι ομως φυσικο να τα βαλω με ολους (αν και δν κατηγορησα κανεναν για το φονο εκτος απο τν Viserys) αφου ολοι τα βαζουν μαζι μου??? Τι να κανω να καθομαι και να τς ακουω να σπιλωνουν το ονομα μου?? Δν βλεπω να παιρνει και το σοι μου πολυ ενεργη θεση και ανυσηχω ...

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#93 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 June 2012 - 22:45

Τρίχας Κορακοζώητος

Λαίδη Stark [Theodore :D] , είμαι ένας ταπεινός steward της Night Watch. Ήρθα εδώ για εμπόριο και προμήθειες, κάτι που η γυναίκα του άρχοντα του βορά θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποια σαν εσάς, θα προσπαθούσε να υπερασπιστεί κάποιον σαν τον Littlefinger [Black Kaiser].

#94 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 04 June 2012 - 22:55

Catelyn Stark

Posted Image

Ω! Ήρθατε εδώ για εμπόριο και προμήθειες αλλά καταλήξατε στον οίκο αυτό, προσκεκλημένος από τον βασιλιά; Ενδιαφέρον, πείτε μου και άλλα... Κουταμάρες Τρίχα!

Και προς Θεού, μην περιπλέκετε τα πράγματα· δεν οφείλω να γνωρίζω τι κάνετε εσείς εδώ, σας υπενθυμίζω, πρώτη φορά ακούω για εσάς. O Eddard θα είχε φροντίσει να με ενημερώσει αν ήταν κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζω, πόσο μάλλον σε μια κατάσταση όπως αυτή που βρισκόμαστε τώρα. Επίσης, η σχετική ψυχραιμία με την οποία απαντήσατε και η ίδια η απλή, περιεκτική, στημένη απάντηση που δώσατε δεν ελαφρύνει το άτομό σας στα μάτια μου. Μέχρι να βεβαιωθώ για τους σκοπούς σας, θα είμαι άγρυπνη.

Eddard, τι γνωρίζεις για τον Τρίχα Κορακοζώητο που θα έπρεπε και εγώ να γνωρίζω; Είναι αλήθεια όσα είπε;

Edited by Theodore :D, 04 June 2012 - 22:56.

#95 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 June 2012 - 22:56

Lord Baelish "Littlefinger"

Posted Image

Άρχοντα Varys (ice_hime), να ένα μάθημα μιας και ποτέ δεν είχατε τον χρόνο για να το μάθετε: Ποτέ μην υποτιμάτε τι έχει ο καθένας ανάμεσα στα πόδια του. Αυτή η περιοχή μπορεί να προκαλέσει πολέμους, διχόνοιες και προδοσίες, να κινήσει καράβια και να βάλει αδέλφια να σφάζονται μεταξύ τους για μια θέση ανάμεσα στα πόδια μιας μαυρομαλλούσας καλλονής από το Βολάντις ή το Κάρθ. (Και με όλα της τα δόντια παρακαλώ, σε τιμή ευκαιρίας η κάθε νύχτα...) Είναι ένα ισχυρό όπλο το οποίο ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται η Μεγαλειότατη Cersei (redqueen). Φυσικά στην περίπτωση της, υποπτεύομαι πως μπορεί να ευθύνεται για αυτές τις αλλαγές διάθεσης και ψήφοφορίας που είχε αυτήν την τελευταία μέρα.

^Btw έχουμε και τέτοιες περιπτώσεις για τους ενδιαφερόμενους. Η επιχείρηση μου κρατά σημειωμένες αυτές τις "ευαίσθητες" μέρες της κάθε υπαλλήλου ώστε ο κάθε Άρχοντας με αυτή την υγρή και κόκκινη προτίμηση να μπορεί να απολαύσει όποτε θέλει αυτήν την εμπειρία. ;)

#96 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 04 June 2012 - 22:56

Khal Drogo
Posted Image

To υπονοησα Dothraki ποιο πισω το περιεχομενο του ..... Δν γινεται να το πω ....Ψαξε και θα βρεις την απαντηση .. και ετσι μια απλοικη ερωτηση ..ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ !!!???

Δε υπαρχει λογος που καποιος απο τους υπολοιπους θα μπορουσε να σκοτωσει, ενω εσυ Cercei φαινεται να κρυβεις κατι. Και οπως ειπες και μονη σου, η οικογενεια σου δεν σε στηριζει, γιατι αραγε? Οι μονοι που κατηγορουν τον Viseris , εισαι εσυ και ο Jaime.

Και που ειναι η Khaleesi, εχω πολη ωρα να τη δω. Δεν πιστευω να την αγγιξε κανεις απο σας. Dothraki sa la vize (ψαξτε και βρειτε την).

#97 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 04 June 2012 - 23:05

Jaime Lannister

Οι μονοι που κατηγορουν τον Viseris , εισαι εσυ και ο Jaime.

Nope. Μαλλον δε σας μαθαινουν να μετρατε στη θαλασσα των Δοθρακων. Ποσο μαλλον να εξιχνιαζετε φονους. Ακομα πονταρω στον γαμπρο σου τον Viserys, Drogo. Θα ηταν πριγκηπας, ισως και Βασιλιας σημερα, αν ο Jon Arryn δεν ειχε ξεκινησει τη εξεγερση του.

Edited για ορθογραφικα

Edited by Wild Monkey, 04 June 2012 - 23:07.

#98 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 04 June 2012 - 23:14

Khal Drogo

Posted Image

Ο Viseris θα ηταν βασιλιας τωρα, αν δεν ειχες σκοτωσει τον προηγουμενο βασιλια. Jaime, μπορεις οσο θες να υποστηρηζεις την αγαπημενη αδερφη σου Cercei, ομως προσεχε μην κατηγορηθεις ως συνενοχος στο εγκλημα αυτο. Ισως εσυ να εριξες το δηλητηριο, μετα απο εντολη της Cercei.

#99 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 04 June 2012 - 23:30

Posted Image

Lancel Lannister

Άρχοντα Stark εκπλήσσομαι που με κατηγορείτε ως ένοχο. Οι εντολές μου ως ακόλουθος του βασιλιά είναι σαφείς όσο και η αφοσίωσή μου προς το πρόσωπό του, αδύνατον να με κατηγορείτε για την δολοφονία ενός από τους στενότερους συνεργάτες του.

Παρατηρώ ένα ισχυρό ρεύμα που στρέφεται ενάντια στη βασίλισσα Cersei. Η μεγαλειότητα της είναι σαφώς αθώα για ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα. Από την άλλη, η επιμονή του κυρίου Littlefinger είναι εξαιρετική. Να μην ξεχνάμε και τις παράξενες ασχολίες του εν λόγω κυρίου. Πιστεύω όμως πως ο ντόρος και η αρχή σε αυτές τις δολοπλοκίες έχει γίνει από την κυρία Arya Stark, που δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζει την τέχνη της δολοπλοκίας, αλλά σίγουρα γνωρίζει αυτήν της λάσπης. Είναι απαράδεκτες οι κατηγορίες αυτές προς τη μεγαλειότητά της!!!

#100 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 June 2012 - 00:24

Jaqen H'ghar
Posted Image
H πλειοψηφία αποφάσισε να υπηρετήσει τον κόκκινο Θεό.
Με το χάραγμα της αυγής, η ζωή του άτομου με το όνομα Cercei Lannister θα ανοίκει ολοκληρωτικά στον κόκκινο Θεό.

Edited by Kamui, 05 June 2012 - 00:25.

O6rrvsU.jpg

#101 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 05 June 2012 - 08:32

Sansa Stark
Posted Image
Aγαπητέ

Lancel Lannister (ΟdyMonaxos)

,

που είναι η τιμή σας? Θα σας έπεσε μέσα στο ποτό του Jon Arryn μαζί με το δηλητήριο που τον ποτίσατε , γιατί είναι άτιμο και άναδρο να κατηγορήτε για φόνο ένα μικρό παιδί σαν την αδερφή μου.

Arya (mono) ,

ως μεγάλη σου αδερφή, μάλλον είναι η πρώτη και τελευταία φορά που σε υποστηρίζω, γι'αυτο μην τον ακούς και πήγαινε να παίξεις ησυχα σε μια γωνιά με τη βελονίτσα σου!

#102 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 05 June 2012 - 14:41

Posted Image
Derek Halligan

Αγαπητή Sansa Stark[mirana_neko], έχετε καταφέρει με αξιοθαύμαστο τρόπο να κατηγορήσετε περισσότερους ανθρώπους κι από τη Μεγαλειοτάτη, Cersei Lannister[redqueen].
Καταλαβαίνω πώς έχετε διαφορές με πολύ κόσμο, αλλά με το να δείχνετε το δάκτυλο σε όποιον τύχει να περνά από μπροστά σας θα καταφέρετε μόνο να αποπροσανατολίσετε τους άλλους από τη διαλεύκανση της δολοφονίας και να τους στρέψετε εναντίον σας. Μπορεί πολλοί εδώ μέσα να είναι ένοχοι για πολλά, όμως μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε εδώ για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Μάλιστα, δε θα πρότεινα να βάζετε το χέρι σας στη φωτιά για κανέναν, ούτε και για τα ίδια τα μέλη του οίκου σας. Άλλωστε, κίνητρο είχαν.
Θα ήθελα να δω από εσάς κάποια στιγμή, πέρα από τη λίστα με τους ανθρώπους που απεχθάνεστε, το οποίο δείξατε ήδη, και τη λίστα με εκείνους που υποψιάζεστε πως εμπλέκονται. Για να το κάνετε κάποτε αυτό, θα πρέπει να είστε λιγότερο ευέξαπτη.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#103 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 05 June 2012 - 14:48

Eddard Stark

Posted Image

Ξέρω πόσο σε έχει κουράσει αυτή η ιστορία Catelyn (Theodore :D), αλλά μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι αυτού του εγκλήματος ούτε εσύ ούτε τα παιδιά επιτρέπεται να φύγετε. Κάντε υπομονή... Όσο για το κύριο Τρίχα Κορακοζώητο (nikos1451), το μόνο που θα ήθελα να τον ρωτήσω και που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν πέρασε από το Winterfell, όπως κατέβαινε στην πρωτεύουσα. Δεν περίμενα ένας αντικαταστάτης να ακολουθεί πιστά τoυς τύπους, αλλά αυτό μου φαίνεται υπερβολικά περίεργο... Και τώρα που το σκέφτομαι, το όνομά σας κύριε δεν μου λέει τίποτα...Δεν το έχω ξανακούσει ανάμεσα στους φύλακες του βορρά. Από που είναι η καταγωγή σας;

Lancel Lannister (OdyMonaxos), μόνο και που σκέφτηκες να κατηγορήσεις ένα παιδί για ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα είσαι ένοχος στα μάτια μου.

Derek Halligan (Babba) και τι κίνητρο θα είχαν οι Stark να σκοτώσουν τον Jon Arryn; Ο Jon μεγάλωσε εμένα και τον βασιλιά Robert σαν γιους του και τον θεωρούσαμε πατέρα μας.

#104 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 05 June 2012 - 15:08

Sansa Stark
Posted Image
Aγαπητέ Derek Halligan(Βabba) έχετε απόλυτο δίκιο. Είμαι αρκετά ευέξαπτη και σε αυτό συμβάλλει και το νεαρό της ηλικίας μου, με αποτέλεσμα να κατηγορώ τους πάντες γύρω μου. Ζητώ ταπεινά συγνώμη σε όσους κατηγόρησα άδικα και ήμουν κακιά μαζί τους και ελπίζω να δείξουν επιείκεια και να με συγχωρήσουν. Όσο για το ποιον πραγματικά υποπτεύομαι, θα σας απαντήσω με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς να παρασυρθώ απο εκείνους που κατηγορούν την οικογένεια μου. Θεωρώ ένοχο τον Viserys Τangeryen ,και πιστεύω πως και εσείς θα συμφωνήσετε μαζί μου, αν σκεφτείτε πόσο ποθεί τον θρόνο. Ανέφερα και πιο πριν ότι είναι πολύ πιθανό να σκότωσε εκείνος τον Jon Arryn, προκειμένου να βάλει στη θέση του κάποιο δικό του άτομο. Και απ'ότι καταλαβαίνω απο την σιωπή του, μάλλον έτσι έγινε.

#105 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 05 June 2012 - 15:13

Posted Image
Derek Halligan
Άρχοντα Σταρκ, για να σας εντάξει οικογενειακώς ο Μεγαλειότατος στη λίστα των εμπλεκόμενων, σίγουρα κάτι θα έχει μυαλό του.
Αν για τον εαυτό σας είστε σίγουρος, είστε τόσο βέβαιος ότι τα άλλα μέλη του οίκου σας σάς είναι τόσο αφοσιωμένα που αποκλείεται να εμπλέκονται;
Αν είναι έτσι, τότε προφανώς έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Όπως φαίνεται, στα μάτια του Μεγαλειοτάτου όλοι είναι ύποπτοι, μικροί και μεγάλοι... ακόμα και η ίδια του η σύζυγος, η Cersei Lannister[redqueen].
Δυστυχώς, καθώς ζω απομονωμένος για πολλά χρόνια, γνωρίζω ελάχιστα για το παρελθόν και το παρόν σας, ώστε να σας δώσω κάτι πιο συγκεκριμένο.
Πάντως, θα πρότεινα να χαλιναγωγήσετε τα κορίτσια σας. Θα ήθελα να φύγω ζωντανός και για γίνει αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη δολοφονία κι όχι να βγάζουμε το άχτι μας σε όποιον έχουμε προηγούμενα. Αυτή είναι η ταπεινή γνώμη ενός αυθάδη χωρικού που επιθυμεί μόνο να τελειώσουν όλα γρήγορα και να επιστρέψει στην ησυχία του.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.