Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Comics - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
441 replies to this topic

#76 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 12:58

πριν λιγες μερες αρχισα να διαβαζω το "Chronicles of Wormwood"
ειναι η ιστορια του Αντιχριστου που εχει πει "αι γ***σου" στον πατερα του και ζει τη ζωη του κατω στην γη... Ο καλυτερος του φιλος ειναι ο Ιησους ο οποιος εχει επισης διαολοστειλει τον πατερα του.
Ειναι μια απο εκεινες τις βλασφημες καφριλες που σε κανουν να αγαπας τα αμερικανικα comics
Posted Image

Posted Image

P.S. Yep, Jesus is a nigger...
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#77 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 14:34

ααα εγω διαβαζα πολλα marvel/dc comics αλλα το αγαπημενο μου ψηφιζω δαγκωτο G.I.JOE , πρεπει να το διαβασατε το συνειστω ανεπιφυλακτα
Spoiler: torrent

#78 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 14:54

Έχω όλα τα κομικ από wolverine the end,origins,snikt(not all of them) ,xmen 1-6 ,skydoll,blacksad, ;):Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 15:50

ααα εγω διαβαζα πολλα marvel/dc comics αλλα το αγαπημενο μου ψηφιζω δαγκωτο G.I.JOE , πρεπει να το διαβασατε το συνειστω ανεπιφυλακτα

Spoiler: torrent

Την προπαγάνδα λες ; Πολύ καλή προπαγάνδα όντως. Γ΄ραφει και ο Chuck Dixon άλλωστε που το κατέχει το άθλημα .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#80 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 19:27

Νομίζω ότι δεν έχουν αναφερθεί αν και δεν είναι από τα άγνωστα comics.
Ηellboy
Posted Image
Απίστευτο σχέδιο,χρήση σκιών και colouring.Kαι story που ξεφεύγει από τα γνωστά κλισέ των ιστοριών τρόμου.

#81 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:44

ειχα δει την ταινια και ηταν πολυ γαματη, πρεπει να αξιζουν και τα comics, δεν ετυχε ποτε να δω κατι τετοιο απο τα μαγαζια στα οποια αγοραζα

#82 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 18:47

υπάρχει κανένα καλό site με comics reviews????

#83 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 19:03

Καλό περιοδικό πάνω στο θέμα είναι το wizard , τώρα όσον αφορά sites δοκίμασε το Comic Book Resources - Daily Comic Book News, Previews, Reviews, Commentary and Message Boards, το Comics Continuum by Rob Allstetterκαι υπάρχουν και αρκετά άλλα , βέβαια αυτή την στιγμή δεν μου έρχεται κάποιο...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 19:06

το νέο μου απόκτημα για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη
summer blonde από τον θεούλη Αdrian Tomine
Posted Image
καθαρές γραμμές, σταθερό και σκληρό storytelling είναι ένα μικρό αριστούργημα

warning: αν είστε φαν των superhero/marvel/action/fight τύπων κόμιξ απλά αγνοήστε το...

@kawai shinigami: αν κάνεις ένα γρήγορο google search με τον τίτλο του κόμιξ που θες θα βρεις αρκετά reviews κ από εκεί και μετά ψάχνεις, τώρα για κάποιο συγκεκριμέννο δεν ξέρω

Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 19:30

summer blonde από τον θεούλη Αdrian Tomine
@kawai shinigami: αν κάνεις ένα γρήγορο google search με τον τίτλο του κόμιξ που θες θα βρεις αρκετά reviews κ από εκεί και μετά ψάχνεις, τώρα για κάποιο συγκεκριμέννο δεν ξέρω

ψάχνω να είναι κάπου μαζεμένα για προτάσεις περισσότερο παρά για να δω ένα comic που ξέρω αν με ενδιαφ'ερει...:drink::nbleed: κατι σαν αυτο το thread αλλά μεγαλύτερο...
ψάχνω από το πρωί και δεν βρίσκω κάτι ικανοποιητικό...

αλήθεια πόσοι απο εσάς ψήνεστε να βοηθησετε στην δημιουργία ελληνικού φόρουμ για τα κόμικς... ή blog... με reviews προτάσεις κτλ κτλ??????????????

όχι κάτι επαγγελματικό απλά για την πλάκα μας

#86 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 19:32

http://www.greekcomics.gr

E5VV38U.jpg

#87 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 20:23

http://www.greekcomics.gr

Αλήθεια αυτό το ρημάδι το φόρουμ ποτέ δεν το χω καταλάβει πλήρως. Κατ αρχήν δεν έχει σωστή δομή μιας και έχει πολλές παρεμφερείς κατηγορίες ξεχωριστά αντί για εννοποιημένα. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το γενικό του περιεχόμενο . Ντάξει σίγουρα μιλάμε για κόμιξ , αλλά από κει και πέρα ,δεν σου δίνει πλήρως να καταλάβεις που κινείται ο θεαμτικός όγκος του . Στα Ελληνικά κόμιξ ( που είναι και το ποιό πιθανό ), στα Ευρωπαικά , στα Αμερικάνικα ; δεν το χω καταλάβει. Επίσης από ότι βλέπω δεν έχει σκληροπυρηνικά μέλη που να θέλουν να το ξεψαχνίσουν σοβαρά το θέμα . Κατά κύριο λόγο βλέπω ότι τα θέματα "πεθαίνουν" μετά αλό λιγες σελίδες . Οχι πως στο anubiscomics είναι καλύτερα , αλλά όσο να ναι ,υπάρχουν μερικοί σκληροπυρηνικοί που όντως έχουν να πουν αρκετά παράγματα. Λόγω όλων τνω παραπάνω ,διατηρώ μεν ένα λογαριασμό εκεί , αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχει τραβήξει κάτι ώστε να γίνω ενεργό μέλος . Βέβαια για να είμαι και ακριβής δεν έχω ασχοληθεί και αρκετά με το συγκεκριμένο site κοπότε μπορεί όλα τα παραπάνω που ανέφερα να ναι παπαριές . Κάποια στιγμή στο μέλλον πάντως θα το ψάξω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 20:31

Αλήθεια αυτό το ρημάδι το φόρουμ ποτέ δεν το χω καταλάβει πλήρως. Κατ αρχήν δεν έχει σωστή δομή μιας και έχει πολλές παρεμφερείς κατηγορίες ξεχωριστά αντί για εννοποιημένα. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το γενικό του περιεχόμενο . Ντάξει σίγουρα μιλάμε για κόμιξ , αλλά από κει και πέρα ,δεν σου δίνει πλήρως να καταλάβεις που κινείται ο θεαμτικός όγκος του . Στα Ελληνικά κόμιξ ( που είναι και το ποιό πιθανό ), στα Ευρωπαικά , στα Αμερικάνικα ; δεν το χω καταλάβει. Επίσης από ότι βλέπω δεν έχει σκληροπυρηνικά μέλη που να θέλουν να το ξεψαχνίσουν σοβαρά το θέμα . Κατά κύριο λόγο βλέπω ότι τα θέματα "πεθαίνουν" μετά αλό λιγες σελίδες . Οχι πως στο anubiscomics είναι καλύτερα , αλλά όσο να ναι ,υπάρχουν μερικοί σκληροπυρηνικοί που όντως έχουν να πουν αρκετά παράγματα. Λόγω όλων τνω παραπάνω ,διατηρώ μεν ένα λογαριασμό εκεί , αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχει τραβήξει κάτι ώστε να γίνω ενεργό μέλος . Βέβαια για να είμαι και ακριβής δεν έχω ασχοληθεί και αρκετά με το συγκεκριμένο site κοπότε μπορεί όλα τα παραπάνω που ανέφερα να ναι παπαριές . Κάποια στιγμή στο μέλλον πάντως θα το ψάξω.

με κάλυψες άσε που το πιάνει τρέλα μερικές φορές και δεν με αφήνει να δω τα θέματα...

#89 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 20:37

γενικά από τα ελληνικά φόρουμ για κόμιξ νομίζω ότι το comicart είναι το καλύτερο, αλλά δεν έχει reviews και εκεί συχνάζουν όοολοι οι Έλληνες κομίστες και θα ακούσεις απόψεις και πράγματα για κόμιξ που δεν τα είχες σκευτεί/ήξερες καθόλου

comicart.gr :: Ευρετήριο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 23:01

αν και την ιστορια του sky doll η disney δεν θα τολμαγε να την πλησιασει με τιποτα (το φανταζεστε σε κινουμενο σχεδιο στην αμερικη?:fromabove:οι θεουσες θα παθαινανε εγκεφαλικο ολες μαζι, χιχι...)

περα απο την πλακα, ειναι απο τα πιο ομορφα ευρωπαικα που εχουν πεσει στα χερια μου ( καθε καρε εχει απιστευτη τεχνικη και χρωμα) μαζι με το πολυ νουαρ blacksad και τις τελειες ακουαρελες του.
εχω και τα δυο στην γαλλικη τους εκδοση, με σκληρα εξωφυλλα και γυαλιστερες σελιδιτσες, γλυκα.

και τέλος μου αρέσουν πολύ οι Sky Dolls του Alessandro Barbucci και Barbara Canepa

ο Alessandro Barbucci είναι ένα απο τα παιδιά του στούντιο της Disney στην Ιταλία

Για να καταλαβω, το Sky doll ειναι της Ντισνευ? (η Wikipedia δεν λεει κατι) Θελω τρελα να το διαβασω αυτο το κομικ εδω και ενα-εναμιση χρονο, ειδικα αφου ειναι απο τους σχεδιαστες του W.I.T.C.H, που μου αρεσει πααρα πολυ (αδιαφορω που απευθυνεται κυριως σε κοριτσια <<).

Περαν αυτου τωρα διαβαζω το Trinity (ασχολιαστο το 6ο τευχος...), οποτε το θυμαμαι το Ultimate Spiderman και μου αρεσει πολυ ο Γκρου του Σεργιο Αραγονες. Και φυσικα το δικο μας Κομιξ (Viva la Rosa και Καβατσανο και και....)