αν και την ιστορια του sky doll η disney δεν θα τολμαγε να την πλησιασει με τιποτα (το φανταζεστε σε κινουμενο σχεδιο στην αμερικη?
οι θεουσες θα παθαινανε εγκεφαλικο ολες μαζι, χιχι...)
περα απο την πλακα, ειναι απο τα πιο ομορφα ευρωπαικα που εχουν πεσει στα χερια μου ( καθε καρε εχει απιστευτη τεχνικη και χρωμα) μαζι με το πολυ νουαρ blacksad και τις τελειες ακουαρελες του.
εχω και τα δυο στην γαλλικη τους εκδοση, με σκληρα εξωφυλλα και γυαλιστερες σελιδιτσες, γλυκα.
και τέλος μου αρέσουν πολύ οι Sky Dolls του Alessandro Barbucci και Barbara Canepa
ο Alessandro Barbucci είναι ένα απο τα παιδιά του στούντιο της Disney στην Ιταλία
Για να καταλαβω, το Sky doll ειναι της Ντισνευ? (η Wikipedia δεν λεει κατι) Θελω τρελα να το διαβασω αυτο το κομικ εδω και ενα-εναμιση χρονο, ειδικα αφου ειναι απο τους σχεδιαστες του W.I.T.C.H, που μου αρεσει πααρα πολυ (αδιαφορω που απευθυνεται κυριως σε κοριτσια <<).
Περαν αυτου τωρα διαβαζω το Trinity (ασχολιαστο το 6ο τευχος...), οποτε το θυμαμαι το Ultimate Spiderman και μου αρεσει πολυ ο Γκρου του Σεργιο Αραγονες. Και φυσικα το δικο μας Κομιξ (Viva la Rosa και Καβατσανο και και....)