ειχα κουτια απο comics του phantom duck:burningbe3:τα διαβαζα με τις ωρες

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 23:14
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 23:18
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 23:26
Για να καταλαβω, το Sky doll ειναι της Ντισνευ? (η Wikipedia δεν λεει κατι) Θελω τρελα να το διαβασω αυτο το κομικ εδω και ενα-εναμιση χρονο, ειδικα αφου ειναι απο τους σχεδιαστες του W.I.T.C.H, που μου αρεσει πααρα πολυ (αδιαφορω που απευθυνεται κυριως σε κοριτσια <<).
Περαν αυτου τωρα διαβαζω το Trinity (ασχολιαστο το 6ο τευχος...), οποτε το θυμαμαι το Ultimate Spiderman και μου αρεσει πολυ ο Γκρου του Σεργιο Αραγονες. Και φυσικα το δικο μας Κομιξ (Viva la Rosa και Καβατσανο και και....)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 18 Φεβρουάριος 2009 - 00:05
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 23:58
Έχει βγάλει συνολικά 4 άλμπουμ , εκ των οποίον το ένα ( το 3ο )είναι εξαντλημένο και ψάχνω σαν τρελός να το βρω .Όλοι λίγο πολύ έχουμε γνωρίσει από κοντά αυτά τα γλοιώδη πλάσματα που λέγονται κατσαρίδες (ναι, αυτά τα καφέ όντα που ξετρυπώνουν από παντού, νεροχύτες, κουζίνα, μπάνιο, περπατάνε στους τοίχους όταν έχεις επισκέπτες, κλπ, κλπ...) Και ξέρουμε καλά ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου συμπαθητικές... Σε αυτό το αλμπουμάκι, θα δείτε τα πράγματα από την μεριά των κατσαρίδων που το μόνο που ζητάνε είναι λίγο ψωμάκι,... και το μόνο που βρίσκουν είναι το κεφάλι τους στο τασάκι...
Συγγραφέας:ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 03:40
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 11:37
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 23:27
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 22:27
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2009 - 15:14
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 12:27
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2009 - 22:48
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2009 - 23:59
Δεν παρακολουθώ φανατικά καμία από τις δύο κυκλοφορίες και είμαι πολύ πίσω στα crossover events τους (Civil War/52) και σε τίτλους, παρακολουθώ ανελιπώς από μηνιαία τα Deadpool και Thor από Marvel, Hellblazer από DC/Vertigo και Savage Dragon και Spawn από Image ενώ πού και πού ρίχνω και καμιά ματιά στα Spiderman που μου... δανείζει ένας φίλος. Από DC δεν παρακολουθώ κάτι, αν και φλερτάρω με Green Arrow ή JSA (αν υπάρχουν σε κυκλοφορία)Στο θέμα μας τώρα.
Πιστεύω πως τελευταία η marvel ξεπερνάει κατα πολυ την dc.
Με εξαίρεση των (προς στιγμης, κοβω να το παρα τραβανε) green lantern δεν έχω διαβάσει κατι αξιόλογο τελευταία (μονο το batman R.i.P μου άρεσε αν και αυτο ακόμη καταντούσε κουραστικό).
Η marvel βομβαρδίζει με τίτλους και αυτο της βγαίνει σε καλό γιατι μπορει να βγάζει της αθλιότητες στο ultimate universe αλλα στο κανονικό universe εχει δημιουργίσει μια πολή ώραία αλυσίδα γεγονότων.
Πιστεύω οτι η dc θέλωντας να δίξει οτι είναι πιο σόβαρη εχει δημιουργίσει comic που σε κουράζουν. Επειδή πέτυχε η συνταγή με το identity crisis και το infinite crisis καθώς και το 52 βγαζει μετα και ενα final crisis ,με το χείριστο countdown ,πριν απο αυτό και σε κάνει να λυπάσε τα λεφτά αλλά και την αναμονή σου.
Πρωσοπικά πιστεύω οτι Bendis>>>>Morrison.
΄Θα ήθελα και άλλες απόψεις επι του θέματος.
α και προτείνω Thor με τα χίλια τα σπαει ο straczynski:bike::bike:
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 01:12
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 01:35
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από makisa: 24 Ιούνιος 2009 - 02:10
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 02:23