Ενδεχομένως να στο είχα προτείνει εγώ? Κάτι θυμάμαι...
Εξακολουθώ πάντως να το κάνω rec στα σίγουρα!
Καλά, μετά από καιρό διάβασα μαζεμένα κάμποσα κόμικ, ανάμεσά τους και το
I kill giants, το οποίο νομίζω ότι όντως εσύ μου το είχες προτείνει. Σε μισώ.
Έζησα επικά σκηνικά με αυτό το κόμικ... Να κάνω babysitting το πρωί και να είμαι προς το τέλος και να αρχίζω να δακρύζω στα όρια του κλάματος και το μικρό που πρόσεχα να έχει ψιλοφρικάρει, στις 6μιση τα χαράματα.
Πάρα πολύ καλό κόμικ, αρχίζοντάς το δεν περίμενα και πολλά, και παρόλο που είχα καταλάβει τι παίζει από νωρίς πάλι με εξέπληξε και μου άρεσε.
Διάβασα το
Madame Xanadu και είμαι τραγικά εκνευρισμένη.
Βλέπω ένα κόμικ με ωραίο σχέδιο, vertigo άρα εγγύηση, με μια χαρτοριχτρο-μάγισσα (προσωπικά πεθαίνω για τέτοιες θεματολογίες και δυστυχώς σπάνια βρίσκω κάτι αξιόλογο), το συνιστούσε και ο Τιλτμαν ε τι να κάνω, το πήρα και το διάβασα.......
Σε κάποια φάση συνειδητοποιώ ότι το κόμικ είναι γραμμένο σα να έπρεπε να γνωρίζω ήδη κάποια πράγματα για την χαρακτήρα, συνεχίζω να το διαβάζω, μετά σκάει μύτη ο zatara, κάαατι μου θυμίζει αλλά δεν του δίνω σημασία, και μετά τσουπ, βλέπω...
Ε άει γ@μήσου κωλόvertigo με τους σκατουπερήρωες της DC που συνέχεια προσπαθείς να μου χώσεις στο λαιμό. Χωρίς ούτε μια προειδοποίηση.
Σιχτίριααααααααααα.
Και το χειρότερο είναι ότι το Madame Xanadu ήταν όντως καλό και decent comic. Βέβαια παίρνει άλλες διαστάσεις, ακόμα καλύτερες, αν ξέρεις το χαρακτήρα από πριν.
Αλλά να πα να γαργαληθεί και η DC και η Vertigo, δεν πρόκειται να μπλεχτώ ποτέ ξανά σε αυτή την τραγική λούπα των υπερηρωικών κόμικ.
ΟΥΣΤ!