Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Comics - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
441 replies to this topic

#271 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 20 January 2011 - 23:00

Ωχ καλέ, μη βαράς. Δεν ήθελα να προσβάλω. :oo:

Απλώς, & μπορεί να κάνω μέγα λάθος, δε μου έχεις δώσει & ιδιαίτερα την εντύπωση πως σου αρέσουν πιο trippy, σουρεάλ, &, if i might say, artsy (δεν το χρησιμοποιώ εδώ σαν καλό ή κακό όρο, άλλα ουδέτερο), αντί για πιο gritty stuff.

In any case, σαφώς & θα χαρώ να τα πούμε από κοντά στο Comicdom. :)

Δεν παρεξηγούμαι ρε.Άσε που βασικά έχεις δίκιο.Θα τα πούμε από κοντά.

Χαχα.

Θες να τον δείρουμε μαζί; Εγώ δεν έχω πρόβλημα.Θέλει κανένας άλλος;

Δε διαφωνώ καθόλου. Αλλά η κοπέλα είπε πως είναι guilty pleasure.

Εμένα μου φτάνει να κοιτάω απλώς τα εξώφυλλα κάθε φορά. ;)

Έτσι ναι.Σίγουρα ναι.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#272 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 20 January 2011 - 23:08

Θες να τον δείρουμε μαζί; Εγώ δεν έχω πρόβλημα.Θέλει κανένας άλλος;

Εγώ δε θέλω να το δείρω τον άνθρωπο. Απλώς θα τον κρατάω then. ;)

Έτσι ναι.Σίγουρα ναι.

Για όσους διαβάσουν το thread & δε ξέρουν γιατί ποιοτικά comics μιλάμε!:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#273 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 25 January 2011 - 16:14

Απ'ότι φαίνεται ο Alan Davis δε θα έρθει τελικά στο Comicdom. :( Τουλάχιστον δεν είχα ήδη κάνει όλο τον κόπο να ξεθάψω το Excalibur #1.

Καλός, χρυσός ο Chris Ware, & σίγουρα πολύ ταλαντούχος, αλλά δε θα τον χαρακτήριζα αρκετά mainstream για να τραβήξει κόσμο, όπως οι big name artists τις προηγούμενες χρονιές. Και μαζί με τους άλλους 2 guests άμα δεν προστεθεί κάποιος ακόμη το line-up φέτος θα είναι κάπως underwhelming...
----

#274 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 March 2011 - 08:41

Ενδεχομένως να στο είχα προτείνει εγώ? Κάτι θυμάμαι...

Εξακολουθώ πάντως να το κάνω rec στα σίγουρα!

Καλά, μετά από καιρό διάβασα μαζεμένα κάμποσα κόμικ, ανάμεσά τους και το I kill giants, το οποίο νομίζω ότι όντως εσύ μου το είχες προτείνει. Σε μισώ.
Έζησα επικά σκηνικά με αυτό το κόμικ... Να κάνω babysitting το πρωί και να είμαι προς το τέλος και να αρχίζω να δακρύζω στα όρια του κλάματος και το μικρό που πρόσεχα να έχει ψιλοφρικάρει, στις 6μιση τα χαράματα.
Πάρα πολύ καλό κόμικ, αρχίζοντάς το δεν περίμενα και πολλά, και παρόλο που είχα καταλάβει τι παίζει από νωρίς πάλι με εξέπληξε και μου άρεσε.

Διάβασα το Madame Xanadu και είμαι τραγικά εκνευρισμένη.
Βλέπω ένα κόμικ με ωραίο σχέδιο, vertigo άρα εγγύηση, με μια χαρτοριχτρο-μάγισσα (προσωπικά πεθαίνω για τέτοιες θεματολογίες και δυστυχώς σπάνια βρίσκω κάτι αξιόλογο), το συνιστούσε και ο Τιλτμαν ε τι να κάνω, το πήρα και το διάβασα.......
Σε κάποια φάση συνειδητοποιώ ότι το κόμικ είναι γραμμένο σα να έπρεπε να γνωρίζω ήδη κάποια πράγματα για την χαρακτήρα, συνεχίζω να το διαβάζω, μετά σκάει μύτη ο zatara, κάαατι μου θυμίζει αλλά δεν του δίνω σημασία, και μετά τσουπ, βλέπω...
Spoiler:

Ε άει γ@μήσου κωλόvertigo με τους σκατουπερήρωες της DC που συνέχεια προσπαθείς να μου χώσεις στο λαιμό. Χωρίς ούτε μια προειδοποίηση.
Σιχτίριααααααααααα.
Και το χειρότερο είναι ότι το Madame Xanadu ήταν όντως καλό και decent comic. Βέβαια παίρνει άλλες διαστάσεις, ακόμα καλύτερες, αν ξέρεις το χαρακτήρα από πριν.
Αλλά να πα να γαργαληθεί και η DC και η Vertigo, δεν πρόκειται να μπλεχτώ ποτέ ξανά σε αυτή την τραγική λούπα των υπερηρωικών κόμικ.
ΟΥΣΤ!

Posted Image

#275 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 09 April 2011 - 00:18

Διάβασα το I Kill Giants. Πάλι καλά που δεν έκανα το λάθος να το αποφύγω. Αριστούργημα, έπος καιταπληκτικό ,τρομερό.

Από τις λίγες σειρές κόμικ που στο τέλος κόντεψα να δακρύσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Ανέλις με έκανε να το διαβάσω (που την έκανα ο Γιο Μάστερ να το διαβάσει ,που δεν ξέρω αυτόν πιος τον έκανε να το διαβάσει).

Το προτείνω.Σε όλους. Δεν έχει σημασία τι κόμικ προτιμάτε. Αυτό πρέπει να το διαβάσετε.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#276 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 April 2011 - 01:26

Διάβασα το I Kill Giants. Πάλι καλά που δεν έκανα το λάθος να το αποφύγω. Αριστούργημα, έπος καιταπληκτικό ,τρομερό.

Από τις λίγες σειρές κόμικ που στο τέλος κόντεψα να δακρύσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Ανέλις με έκανε να το διαβάσω (που την έκανα ο Γιο Μάστερ να το διαβάσει ,που δεν ξέρω αυτόν πιος τον έκανε να το διαβάσει).

Το προτείνω.Σε όλους. Δεν έχει σημασία τι κόμικ προτιμάτε. Αυτό πρέπει να το διαβάσετε.

thanks
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#277 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 09 April 2011 - 10:45

(που την έκανα ο Γιο Μάστερ να το διαβάσει ,που δεν ξέρω αυτόν πιος τον έκανε να το διαβάσει).

Το πόσο το εκθείαζαν γενικώς online.

Υ.Γ. Off για την Comicdom! :)
----

#278 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 09 April 2011 - 11:10

Να πω ρε παιδιά, απο που ξεκινάμε, δηλαδή απο ποιες σειρές, η οποίες μπορεί να είναι mainstream μπορεί και όχι. Κανα intro για τις εταιρίες (για την DC και την Marvell ξέρω, το έχουν μονοπώλιο;)

#279 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 09 April 2011 - 22:58

Να πω ρε παιδιά, απο που ξεκινάμε, δηλαδή απο ποιες σειρές, η οποίες μπορεί να είναι mainstream μπορεί και όχι. Κανα intro για τις εταιρίες (για την DC και την Marvell ξέρω, το έχουν μονοπώλιο;)

Όπως μπορείς να φανταστείς το "Από που αρχίζει κανείς που θέλει να διαβάσει comics?" είναι μια πολύπλοκη & πολυσύνθετη ερώτηση.

Γενικώς όσο πιο συγκεκριμένες είναι αυτές οι ερωτήσεις τόσο πιο σχετικά πιο εύκολες είναι να γίνουν tackled, όπως π.χ. για mainstream superhero comics (ή ακόμη & πιο συγκεκριμένα, say, για τους X-Men) ή για Vertigo-style comics ή για horror comics ή whatever.

Προσωπικά η συμβουλή που πάντα ήταν άρχισε να διαβάζεις εσύ ό,τι σου κάτσει & στην πορεία βλέπεις πως πάει. Το θέμα είναι να το πιάσεις από κάπου, όπου & να είναι αυτό.
----

#280 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 10 April 2011 - 02:09

Ας αρχίσω απο Spiderman αλλά απο που;
Youtube Video

#281 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 10 April 2011 - 08:59

Ας αρχίσω απο Spiderman αλλά απο που;

Εύκολη ερώτηση!

O Spider-Man πρόσφατα είχε ένα soft-reboot, το λεγόμενο Brand New Day, το οποίο επίσης είναι και καλό jumping-in point. Αρχίζει με το Amazing Spider-Man #546 (το οποίο είναι πλέον & το μόνο Spidey title που βγαίνει, αλλά πάνω από μία φορά κάθε μήνα).

Η άλλη επιλογή είναι το Ultimate Spider-Man, το οποίο είναι ξεχωριστό continuity (i.e. όχι στον ίδιο κόσμο με το παραπάνω, αλλά μαζί με τα υπόλοιπα Ultimate comics της Marvel), και μπορεί κανείς να το αρχίσει από το #1.

Edited by Yo! Master, 10 April 2011 - 11:54.

----

#282 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 10 April 2011 - 10:38

Θέλω να το πάρω απο την αρχή. Δείξει μου με χρονολογική σειρά τη πρέπει να γνωρίζω για να προχωρίσω στο επόμενο. (please) Επίσης, και ο Flash έχει αυτή την ιδιαιτερότητα;

#283 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 10 April 2011 - 17:59

Θέλω να το πάρω απο την αρχή. Δείξει μου με χρονολογική σειρά τη πρέπει να γνωρίζω για να προχωρίσω στο επόμενο. (please) Επίσης, και ο Flash έχει αυτή την ιδιαιτερότητα;

Δεν έπιασα τι ακριβώς ρωτάς.

Για το Ultimate Spider-Man δεν υπάρχει "προηγούμενο" & δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα εκ των προτέρων. Αρχίζεις με το #1 & όλα είναι μια χαρά.

Για το Amazing Spider-Man / Brand New Day πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να γνωρίζεις πάλι οτιδήποτε, γι'αυτό αποτελεί και jump-in point. Τώρα, καθώς προχωράνε τα τεύχη & γίνονται reintroduced παλιοί χαρακτήρες ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα. Γι'αυτό υπάρχει πάντα το Wikipedia & αυτό το thread.

Άμα τώρα ρωτάς ολόκληρη τη χρονολογική σειρά του Spider-Man από το 1962, well...

Edited by Yo! Master, 10 April 2011 - 18:04.

----

#284 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 10 April 2011 - 21:45

Όσο για τον Flash, πριν από ούτε καν χρόνο είχε ένα #1 (στον ομώνυμο τίτλο: The Flash, vol. 4), οπότε θα μπορούσες ν'αρχίσεις από εκεί.

Αν τα τεύχη αυτά σου φαίνονται λίγα, μπορείς να κοιτάξεις 2 από τα πιο κλασσικά runs πάνω στο χαρακτήρα, στο The Flash, vol. 2:

- του Mark Waid (#62 - #162)
- του Geoff Johns (#165 - #225)
----

#285 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 16 April 2011 - 10:11

παιδιά υπάρχει κάποιο σάιτ για να κατεβάζω κόμικ?
σε στυλ Sergio Aragones,walt disney και τέτοια

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on