Posted 19 September 2012 - 03:01
Νόμιζα πως είχα απαντήσει εδώ. Κυρίως με ταινίες και μουσική πορώνομαι.
Όχι και τόσο παλιές (ούτε καν ελληνικές), προτιμώ κάτι με δράση και ξύλο που ανεβάζει την αδρεναλίνη μου για να ξεφεύγω απ'τα προβλήματα. Ωμές αληθινές με έξυπνο σενάριο και εντυπωσιακά γυρισμένες (έχω μανία με τα πολύχρωμα σκηνικά), και λίγα ρομαντικά ή και δράματα αρκεί να σε κάνουν να σκέφτεσαι περνώντας κάποιο διαφορετικό μήνυμα. Επίσης οτιδήποτε sci-fi και horror/splatter/gore μέχρι σημείου αηδίας. Και φυσικά λατρεύω σχεδόν κάθε είδους j-movie και ιδιαίτερα μεταφορές από anime/manga.
Από μουσική τον τελευταίο χρόνο νιώθω σαν να έχω ακούσει τα πάντα, οπότε κι εκεί ψάχνω τη πρωτοτυπία και το συναίσθημα σε περίεργους συνδιασμούς. Έχω ψαχτεί με διάφορα είδη, από metal και rock (black και hxc μ'αρέσει πλέον, καθώς κι οτιδήποτε ψυχεδελικό, αλλά ότι άλλο φανεί ενδιαφέρον θα το δοκιμάσω), hip hop εννοείται, trance (πιο πολύ goa κι uplifting), techno (gabber/darkcore/speedcore συγκεκριμένα), industrial (μόνο terror ebm και συνδιασμούς με metal, όχι dubstep).
Παλιότερα πορωνόμουν και με βιντεοπαιχνίδια, αλλά τώρα πια μου φαίνονται τζάμπα λεφτά, άσε που δε λεει να παίζεις μόνος σου.