Αν και ξεκινησα προσφατα να βλεπω
anime (εννοω ψαχνοντας το ζητημα) εχω ηδη δει αρκετα και θελω να βρω τι μου ταιριαζει επομενο να δω. Μεχρι στιγμης εχω δει :
Berserk Το λατρεψα και μεσα σε 2 μερες ειδα ολα τα
anime και manga χεχε τα παιξα...
Claymore Μου αρεσε πολυ ΑΛΛΑ το τελος ηταν ηλιθιο εντελως, κατ' εμε.
Mononoke αρκετα καλη σειρα αλλα δεν ειναι του γουστου μου, ομως παρ'ολα αυτα το ειδα ανετα.
Tengen Toppa Gurren Laggan φανταστικη σειρα με πωρωσε απιστευτα αλλα ενα σημειο με ξενερωσε απιστευτα
Samurai Champloo ολα τα λεφτα απιστευτο
anime με εφτιαξε. Τι να πεις για τη μουσικη τους χαρακτηρες το χιουμορ? Απο τα αγαπημενα μου ηδη εννοειται
Basilisk ενω σε φτιαχνουν απιστευτα οι χαρακτηρες τα γραφικα σκηνικο ολα το σεναριο ηταν πολυ μεγαλη απογοητευση και απο τη μεση και μετα το διαβαζα απλα για να το τελειωσω και μετα το εσβησα και απο το δισκο....
Και τωρα τι? οπως καταλαβετε ειμαι ανθρωπος που του αρεσει η δραση αλλα θελω και το χιουμορ και συναισθημα μαζι. Μου αρεσουν και τα mecha αλλα και οτιδηποτε ειναι παλαιοτερης εποχης (π.χ. σαμουραι η νιντζα η μεσαιωνας), αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα μπορουσε να μου αρεσε μια σειρα δρασης στη σημερινη εποχη αν ηταν κατι καλοφτιαγμενο. Δεν μου αρεσουν τα κλισε και θελω οταν γινεται κατι στην υποθεση να εχει καποια βαση να ειναι μια φυσικη αντιδραση των ηρωων του οχι απλα να μας πετανε μια βλακεια και εμεις να την τρωμε με το ετσι θελω. Το ξερω ειμαι απαιτητικος και ιδιοτροπος τι να κανουμε?
Καμμια ιδεα τι να δω ρε παιδια? Δεν θελω να χαλασω το χρονο μου να ξαναδω κατι ξενερωτικο σαν το Basilisk και να ζηταω τις ωρες απο τη ζωη μου πισω. Arigato !