Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1186 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 00:46

:hmmm:Ψάχνω για ένα slice of life με αργό ρυθμό και όχι τρομερή εξέλιξη (με λίγα λογία κάτι που κάνει αρκετούς να βαριούνται) , κάτι για χαλάρωση αν με πιάνετε σαν reference πάρτε το story του Genshiken , Honey and Clover και Moyashimon και σαν ρυθμό κάτι σε persona trinity soul.

Εκτος απο τις προτασεις του Me_Loves_Neliel, δοκιμασε και To Heart, Ichigo Mashimaro, Midori no hibi, Lamune (ο ορισμος του αργου slice of life) , ισως και τα Ah!My Goddess (εχει και τη δραση της αλλα γενικα ειναι χαλαρωτικη σειρα). Στην περιγραφη σου ταιριαζει απολυτα και το Okusama wa joshikousei αλλα το θεωρω ενα απο τα χειροτερα ανιμε που εχω δει.

ρίξε και μία ματιά στο Welcome to the NHK!

Χαλαρωτικη σειρα ζηταει ο ανθρωπος :
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1187 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 01:04

παιδες θα ηθελα να μου πρωτινετε 2 ειδων ανιμες.

1. κατι ετσι με μπολικη χορταστικη μανουρα.αναιτιο,βιαιο και ξερο ξυλο χωρις πολλα σου πα μου πες. να εχει μια αλφα πλυθορα χαρακτηρων που δεν τους δερνει ολους ο πρωταγωνιστης λογο σεναριου. σχετικα καινουριο και δεν εχω προβλημα στο ειδος του ξυλου. αρκει να υπαρχει. επιδη ξερω πως ζηταω πολλα δεν πειραζει αν δεν πεφτει και πολυ ξυλο..αρκει να εχει επιλογες....α και κατι βασικο...να εχει αντρες χαρακτηρες κατα προτιμηση και πρωταγωνιστη. (Π.χ trinity blood,get backers,samurai deeper kuo,e's otherwise,fma, ante kai naruto,bleach ktl...) και αμα υπαρχει σφυριχτε μου

2. στη 2η κατηγορια δεν θα πω περιγραφη θα αναφερω απλα καποια ανιμες και θα καταλαβετε.(code geass,death note,gankutsuou) με λιγα λογια κατι με πυχτη υποθεση αλλα και περιπετια,χωρις να εχω κοιμηθει στα μισα.και φυσικα να εχει λιγο παραφυσικο και επιστιμονικη φαντασια.

#1188 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 01:16

1. κατι ετσι με μπολικη χορταστικη μανουρα.αναιτιο,βιαιο και ξερο ξυλο χωρις πολλα σου πα μου πες. να εχει μια αλφα πλυθορα χαρακτηρων που δεν τους δερνει ολους ο πρωταγωνιστης λογο σεναριου. σχετικα καινουριο και δεν εχω προβλημα στο ειδος του ξυλου. αρκει να υπαρχει. επιδη ξερω πως ζηταω πολλα δεν πειραζει αν δεν πεφτει και πολυ ξυλο..αρκει να εχει επιλογες....α και κατι βασικο...να εχει αντρες χαρακτηρες κατα προτιμηση και πρωταγωνιστη. (Π.χ trinity blood,get backers,samurai deeper kuo,e's otherwise,fma, ante kai naruto,bleach ktl...) και αμα υπαρχει σφυριχτε μου

2. στη 2η κατηγορια δεν θα πω περιγραφη θα αναφερω απλα καποια ανιμες και θα καταλαβετε.(code geass,death note,gankutsuou) με λιγα λογια κατι με πυχτη υποθεση αλλα και περιπετια,χωρις να εχω κοιμηθει στα μισα.και φυσικα να εχει λιγο παραφυσικο και επιστιμονικη φαντασια.

1. Samurai Champloo (με τρελό action-ξύλο αλλά συνδυάζει και τα πάντα απλά see it.)
(Θα έβαζα και Black Lagoon αλλά πρωταγωνιστής=γυναίκα εδώ και κυρίως αυτή ρίχνει το ξύλο.)
Αναφορικά υπάρχει και το Gungrave για μπόλικο ξύλο και στοιχεία μαφίας αν και σαν σύνολο είναι πιο σοβαρό απ'τα προηγούμενα δυο. Πρωταγωνιστής άντρας.

2. Monster (ρεαλιστικό detective thriller)
Επίσης σε πιο sci-fi/paranormal για ατμόσφαιρα-αγωνία προτείνω Ergo proxy αν και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως θα είναι του γούστου σου, καθώς υπάρχουν διφορούμενες απόψεις για το συγκεκριμένο.

both με πρωταγωνιστή άντρα. (αν δε τα έχεις δει απλά τσακίσου δες τα. ^^)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 02 Οκτώβριος 2008 - 01:59

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1189 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 01:47

1.Air Master, κατ'εμε ο ορισμος του "ξυλο χωρις λογια". Πρωταγωνιστρια κοπελα αλλα σχεδον ολο το υπολοιπο καστ αντρες, και δε ριχνει μονο αυτη το ξυλο.

2.Full Metal Alchemist. Τα εχει ολα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1190 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 01:59

Για το 2. θα μπορούσες να δεις και το noein. Αλλά και τα υπόλοιπα suggestions είναι πολύ καλά.

#1191 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 13:33

Arigato mina I'll download them right now.:congrats: Btw συμφωνώ με τον Adventurer για το NHK μιας και το έχω δει, το μόνο στοιχείο που έχει από αυτά που ανέφερα είναι ότι είναι slice of life κατά τα άλλα οι σκηνές τρέλας που το χαρακτηρίζουν κάθε άλλο παρά χαλαρωτικές είναι (αν και έχει κάποια slow pace επεισόδια).

#1192 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 13:35

παιδες ευχαριστω. το noein το εχω ξεκινισει καιρο...ειναι πολυ ενδιαφερον. το Full Metal Alchemist το προανεφερα κιολας. πραγματικα απο τα αγαπιμενα μου. το Samurai Champloo το εχω δει αλλα δεν μου αρεσαι...ισως το περιμενα αλιος. αλλα εχει κατι πολυ καλα. το Monsterτο κατεβαζω γιατι εχω ακουσει πολλα καλα. τελος το Air Master δεν μου ειχε κινισει το ενδιαφερον απο το λιγο που ειδα...αλλα τωρα που μου το λες θα το δω.

#1193 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 12:49

Παιδια ,εδω και πολυ καιρο εχω τελειωσει το κορυφαιο Hajime no Ippo και ψαχνω απεγνοσμενα και ματαια να βρω ενα anime με box που να συνδυαζει τα δικα του χαρακτιριστικα(κυριως επικες μαχες και ανεπαναληπτο χιουμορ).Για να μην συμβει ομως καμια παρεξηγηση που δεν θελω, θα διευκρινησω οτι θελω μονο με box και οχι οποιοδηποτε αθλημα (παω και ο ιδιοs box γι αυτο).Αν βρειτε κατι παρακαλω ειδοποιηστε με.Και ευχαριστω προκαταβολικα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1194 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 13:18

Παιδια ,εδω και πολυ καιρο εχω τελειωσει το κορυφαιο Hajime no Ippo και ψαχνω απεγνοσμενα και ματαια να βρω ενα anime με box που να συνδυαζει τα δικα του χαρακτιριστικα(κυριως επικες μαχες και ανεπαναληπτο χιουμορ).Για να μην συμβει ομως καμια παρεξηγηση που δεν θελω, θα διευκρινησω οτι θελω μονο με box και οχι οποιοδηποτε αθλημα (παω και ο ιδιοs box γι αυτο).Αν βρειτε κατι παρακαλω ειδοποιηστε με.Και ευχαριστω προκαταβολικα.

σε λίγο βγένει 2η σεζόν :P
για box δεν υπάρχει πολύ πράμα 6 τίτλοι όλοι και όλοι
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&tagid=262
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1195 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 13:50

Φιλε μιλας σοβαρα?2η σεζόν?Δεν μπορεις να φανταστεις τι χαρα μου δινεις αυτη τη στιγμη.Οταν βγει μπορεις σε παρακαλω και ικετευω να μου στειλεις ενα PM να μου πεις απο που να το κατεβασω με την καλλυτερη δυνατη ποιοτητα?[κατα προτιμηση με torrent]Σε ευχαριστω που μου εφτιξες οχι τη μερα αλλα ολοκρηρο το μηνα.:wooi2::nanana:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MangekyouItachi: 05 Οκτώβριος 2008 - 11:03

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1196 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 14:13

Φιλε μιλας σοβαρα?2η σεζόν?Δεν μπορεις να φανταστεις τι χαρα μου δινεις αυτη τη στιγμη.Οταν βγει μπορεις σε παρακαλω και ικετευω να μου στειλεις ενα PM να μου πεις απο που να το κατεβασω με την καλλυτερη δυνατη ποιοτητα?[κατα προτιμηση με torrent]Σε ευχαριστω οχι τη μερα αλλα ολοκρηρο το μηνα.:wooi2::nanana:

Hajime no Ippo Reportedly to Return to TV in January - Anime News Network

January of 2009 :P
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1197 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:03

παιδια θελω ενα ανιμε με ξυλο με καλα γρφικα και story line(οχι naruto,bleach kai one piece τα βλεπω ηδη)

και ενα αλλο με extreme sports (αποκλειται αν υπαρχει αλλα αξηζει η προσπαθεια)

#1198 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:18

παιδια θελω ενα ανιμε με ξυλο με καλα γρφικα και story line(οχι naruto,bleach kai one piece τα βλεπω ηδη)

How about Soul eater ?? http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5610
Ειναι ongoing και πιστευω θα σου αρεσει.

#1199 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:38

για το πρώτο δες get backers. πολυ ξύλο που βασίζεται κυρίος στους πολλούς του χαρακτηρες. πραγματικα απο τα αγαπημένα μου.
α επισης
samurai deeper kyo
trinity blood(πολλοι χαρακτήρε και πολύ πυχτη υποθεση)

#1200 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 22:01

ΖΗΤΕΙΤΑΙ γιατι χανομαστε κατι σε στυλ honey and clover επειγοντως

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires