παιδες θα ηθελα να μου πρωτινετε 2 ειδων ανιμες.
1. κατι ετσι με μπολικη χορταστικη μανουρα.αναιτιο,βιαιο και ξερο ξυλο χωρις πολλα σου πα μου πες. να εχει μια αλφα πλυθορα χαρακτηρων που δεν τους δερνει ολους ο πρωταγωνιστης λογο σεναριου. σχετικα καινουριο και δεν εχω προβλημα στο ειδος του ξυλου. αρκει να υπαρχει. επιδη ξερω πως ζηταω πολλα δεν πειραζει αν δεν πεφτει και πολυ ξυλο..αρκει να εχει επιλογες....α και κατι βασικο...να εχει αντρες χαρακτηρες κατα προτιμηση και πρωταγωνιστη. (Π.χ trinity blood,get backers,samurai deeper kuo,e's otherwise,fma, ante kai naruto,bleach ktl...) και αμα υπαρχει σφυριχτε μου
2. στη 2η κατηγορια δεν θα πω περιγραφη θα αναφερω απλα καποια ανιμες και θα καταλαβετε.(code geass,death note,gankutsuou) με λιγα λογια κατι με πυχτη υποθεση αλλα και περιπετια,χωρις να εχω κοιμηθει στα μισα.και φυσικα να εχει λιγο παραφυσικο και επιστιμονικη φαντασια.
1.
Samurai Champloo (με τρελό action-ξύλο αλλά συνδυάζει και τα πάντα απλά see it.)
(Θα έβαζα και Black Lagoon αλλά πρωταγωνιστής=γυναίκα εδώ και κυρίως αυτή ρίχνει το ξύλο.)
Αναφορικά υπάρχει και το Gungrave για μπόλικο ξύλο και στοιχεία μαφίας αν και σαν σύνολο είναι πιο σοβαρό απ'τα προηγούμενα δυο. Πρωταγωνιστής άντρας.
2.
Monster (ρεαλιστικό detective thriller)
Επίσης σε πιο sci-fi/paranormal για ατμόσφαιρα-αγωνία προτείνω Ergo proxy αν και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως θα είναι του γούστου σου, καθώς υπάρχουν διφορούμενες απόψεις για το συγκεκριμένο.
both με πρωταγωνιστή άντρα. (αν δε τα έχεις δει απλά τσακίσου δες τα. ^^)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 02 Οκτώβριος 2008 - 01:59