Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1171 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 10:44

θελω να μου πειτε ΔΥΝΑΤΑ ΡΟΜΑΝΣΕ σε στυλ bokura gaita, lovely coplex,school days,kare kano love hina(να πεφτει και κανα φιλι)....τετοιο στυλ τσπ.... μεχρι στιγμης μονο ο adventurer με εχει ικανοποιησει με της προτασεις του...

#1172 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 10:52

-Ai Monogatari: 9 Love stories
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1173 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 14:25

Παιδια εχει δει κανεις το The melancholy of Haruhi Suzumiya?Γιατι εχω δει οτι εχει ανδιαφερουσα ιστορια αλλα δεν ξερω αν αξιζει να κατσω να βρω Links

ΕΔΙΤ χεχε το διορθωσα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zeliga: 29 Σεπτέμβριος 2008 - 14:58

#1174 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 14:38

Παιδια εχει δει κανεις το The melancholy of Haruhi Suzumiya?Γιατι εχω δει οτι εχει ανδιαφερουσα ιστορια αλλα δεν ξερω αν αξιζει να κατσω να βρω Links

ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :hahaha:
EPIC!!!!!!!!111eleventwelve

Δες το ASAP!!!
[Series] [Hitsuji] The Melancholy of Haruhi Suzumiya (full release) - Details - BoxTorrents - Anime - Bittorrent - Download

ΥΓ. Προτείνω να δεις τα επεισόδια βάσει χρονολογικής σειράς και όχι με τη σειρά που προβλήθηκαν, γιατί αλλιώς θα μπερδευτείς και θα χάσεις τη μπάλα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1175 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 14:51

Δηλαδη ποια ειναι η χρονολογικη σειρα?Πρωτη φορρα το ακουω αυτο(οκ ειμαι newbie τι να κανω? :hahaha: )

#1176 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 14:59

Δηλαδη ποια ειναι η χρονολογικη σειρα?Πρωτη φορρα το ακουω αυτο(οκ ειμαι newbie τι να κανω? :hahaha: )

Εννοώ την χρονολογική σειρά που ακολουθούν τα γεγονότα των επεισοδίων.
Στην τηλεόραση προβλήθηκαν τα επεισόδια με μπερδεμένη σειρά (μάλλον για να προσθέσουν πόντους στο randomness και στο cult value :P) και αυτό μπορεί να μπερδέψει τους νέους στα anime.
Πάντως, μην ανησυχείς, είναι το μόνο anime που έκανε κάτι τέτοιο...

Διάβασε τις οδηγίες στο torrent.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1177 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 15:02

ΥΓ. Προτείνω να δεις τα επεισόδια βάσει χρονολογικής σειράς και όχι με τη σειρά που προβλήθηκαν, γιατί αλλιώς θα μπερδευτείς και θα χάσεις τη μπάλα...

Mα το ότι είναι λίγο μπερδεμένο το story είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του και στο κάτω κάτω δεν μπερδεύεσαι τόσο εύκολα.
@Zeliga εγώ σου προτείνω να τα δεις κανονικά

#1178 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 15:08

Καλα κατσε να κατεβει πρωτα (4.5GB xD ) και μετα βλεπουμε :hahaha:

#1179 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 17:50

-Ai Monogatari: 9 Love stories

ρε σιγουρα ειναι ρομανσε???γιατι πολυ sailormoon φαση ειναι....

#1180 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 18:19

θελω να μου πειτε ΔΥΝΑΤΑ ΡΟΜΑΝΣΕ σε στυλ bokura gaita, lovely coplex,school days,kare kano love hina(να πεφτει και κανα φιλι)....τετοιο στυλ τσπ.... μεχρι στιγμης μονο ο adventurer με εχει ικανοποιησει με της προτασεις του...

Δυνατά αλλά όχι στο ίδιο στίλ XD
Rec
Kimi ga Nozomu Eien
Kanon (2006)
Air
Clannad
Saikano
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1181 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 23:53

ρε σιγουρα ειναι ρομανσε???γιατι πολυ sailormoon φαση ειναι....

Sailor Moon?:oo:Αυτό που σου προτείνω είναι ένα OVA με 9 ερωτικές ιστορίες, καθαρά ρομάντζα, απο την αρχή ως το τέλος. Δεν έχει κορίτσια με σούπερ δυνάμεις, κτλ. Οπότε μάλλον το μπέρδευσες με άλλη σειρά :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1182 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 00:05

:hmmm:Ψάχνω για ένα slice of life με αργό ρυθμό και όχι τρομερή εξέλιξη (με λίγα λογία κάτι που κάνει αρκετούς να βαριούνται) , κάτι για χαλάρωση αν με πιάνετε σαν reference πάρτε το story του Genshiken , Honey and Clover και Moyashimon και σαν ρυθμό κάτι σε persona trinity soul.

#1183 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 00:19

Νομίζω planetes και kanon την κανουν τη δουλεια σου...Αν και kanon δεν εχω πολυδει.

Επισης,κατα το anidb μαλλον αυτό είναι ότι ακριβώς ζητάς...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1184 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 00:32

Νομίζω planetes και kanon την κανουν τη δουλεια σου...Αν και kanon δεν εχω πολυδει.

Επισης,κατα το anidb μαλλον αυτό είναι ότι ακριβώς ζητάς...

Arigato. To Kanon το έχω απλός ξέχασα να το αναφέρω όσο για τα άλλα δυο I'll give em a try.:nod:

#1185 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 00:45

:hmmm:Ψάχνω για ένα slice of life με αργό ρυθμό και όχι τρομερή εξέλιξη (με λίγα λογία κάτι που κάνει αρκετούς να βαριούνται) , κάτι για χαλάρωση αν με πιάνετε σαν reference πάρτε το story του Genshiken , Honey and Clover και Moyashimon και σαν ρυθμό κάτι σε persona trinity soul.

Comic Party pops to mind instantly!!!! Just your case.
Επίσης σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ρίξε και μία ματιά στο Welcome to the NHK!
Αν και για χαλάρωμα να σου πω την αλήθεια εγώ προτείνω Kidou Senkan Nadesico. beware!!! it's a parody anime......

Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires