Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 15:54

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 15:59
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 16:07
Όσον αφορά το Bokurano, μείνε μακρυά από το anime και διάβασε το manga. Σιχτιρίζω την ώρα και τη στιγμή που το ανέλαβε η GONZO.
τοσο απαισιο ειναι

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 17:04
Για τα άλλα δύο που λες δεν τα έχω δει.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 17:40
/Δεν ξερω αν εχει αναφερθει κ πιο πριν...
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 17:59
Εγώ πάντως που είδα το anime χωρίς να έχω διαβάσει το manga, μια χαρά μου φάνηκε το Bokurano...
Για τα άλλα δύο που λες δεν τα έχω δει.
και εμενα απο κατι trailer που ειδα καλη εντυπωση μου εδωσε και επειδη ηθελα να σιγουρευτω πριν το κατεβασω ειπα να ζητησω και καμια αλλη γνωμη
καινουργια ταινια ειναι γιατι πρωτη φορα το ακουωΕιδα χτες το Sword of the Stranger και το προτεινω ανεπιφυλακτα. Πολυ ωραια ταινια, ωραιο σχεδιο, τρομερο soundtrack και καλες μαχες. Το στορυ καλουτσικο ηταν, θα προτιμουσα να ελεγε καποια πραγματα παραπανω για το παρελθον του τυπα. Αξιζει να το δειτε...

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 18:22
Περισσοτερες πληροφοριες εδω : http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2340
/Μπορει κανεις να προτεινει κανα ανιμε με σαμουραι? Στυλ Samurai Champloo η Shigurui. Ευχαριστω...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από batigoal9: 25 Σεπτέμβριος 2008 - 22:13
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 22:34
Μιας και ειπες τη λεξη Review, δες τι εχει γραψει η Review team του anime.gr για το Blood+ κανοντας ενα κλικ εδω.sorry guys που διακοπτω τη συζητηση αλλα μπορει κανεις να μου πει review για Blood-Bokurano-Blue Dragon γιατι ετοιμαζομαι να τα κατεβεσω και δεν ξερω αν αξιζουν τον κοπο
:hmmm:

Rurouni Kenshin βεβαιως βεβαιως. Κλασικη αξια./Μπορει κανεις να προτεινει κανα ανιμε με σαμουραι? Στυλ Samurai Champloo η Shigurui. Ευχαριστω...

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 22:40
Δες και το Shura no Toki, είναι πολύ ενδιαφέρον./Μπορει κανεις να προτεινει κανα ανιμε με σαμουραι? Στυλ Samurai Champloo η Shigurui. Ευχαριστω...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 22:50

ευχαριστώ.

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 23:15
green green, girls bravo, kanon, kanokon, to love ru, school days
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 23:40
Rurouni Kenshin βεβαιως βεβαιως. Κλασικη αξια.
Ναι το εχω δει ξεχασα να το αναφερω.
Ευχαριστω παντως.
Δες και το Shura no Toki, είναι πολύ ενδιαφέρον.
Ωραιο, ενδιαφερον φαινεται. Θα το αρχισω λιαν συντομως. Ευχαριστω πολυ.
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 14:26
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 15:00
Γεια σας!!!ψαχνω ενα anime που να μοιαζει με θριλερακι και να σε κανει να κολλας...εχετε καμια καλη ιδεα;
Monster είναι η καλύτερη απάντηση αν δε το έχεις δει. (το DN το έχεις δει λογικά)
Αλλιώς μετά σε θρίλερ χμμμμ, δεύτερη επιλογή θα σου έλεγα το Gankutsuou (monte cristo), που αν και πιο αργό στην αρχή, η αγωνία στα αργότερα επεισόδια ανεβαίνει πολλά επίπεδα. Αυτά από μένα.
PS : Αν θες δοκίμασε και από movies το όχι και τόσο mainstream Paprika και από OVAs το ατμοσφαιρικό "Le Portrait de Petite Cossette."
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 15:02
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|