Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1156 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 September 2008 - 15:54

sorry guys που διακοπτω τη συζητηση αλλα μπορει κανεις να μου πει review για Blood-Bokurano-Blue Dragon γιατι ετοιμαζομαι να τα κατεβεσω και δεν ξερω αν αξιζουν τον κοπο :hmmm::hmmm:
Posted Image
Posted Image

#1157 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 25 September 2008 - 15:59

Όσον αφορά το Bokurano, μείνε μακρυά από το anime και διάβασε το manga. Σιχτιρίζω την ώρα και τη στιγμή που το ανέλαβε η GONZO.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1158 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 September 2008 - 16:07

Όσον αφορά το Bokurano, μείνε μακρυά από το anime και διάβασε το manga. Σιχτιρίζω την ώρα και τη στιγμή που το ανέλαβε η GONZO.

τοσο απαισιο ειναι
Posted Image
Posted Image

#1159 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 25 September 2008 - 17:04

Εγώ πάντως που είδα το anime χωρίς να έχω διαβάσει το manga, μια χαρά μου φάνηκε το Bokurano...
Για τα άλλα δύο που λες δεν τα έχω δει.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1160 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 25 September 2008 - 17:40

Ειδα χτες το Sword of the Stranger και το προτεινω ανεπιφυλακτα. Πολυ ωραια ταινια, ωραιο σχεδιο, τρομερο soundtrack και καλες μαχες. Το στορυ καλουτσικο ηταν, θα προτιμουσα να ελεγε καποια πραγματα παραπανω για το παρελθον του τυπα. Αξιζει να το δειτε...
/Δεν ξερω αν εχει αναφερθει κ πιο πριν...

#1161 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 September 2008 - 17:59

Εγώ πάντως που είδα το anime χωρίς να έχω διαβάσει το manga, μια χαρά μου φάνηκε το Bokurano...
Για τα άλλα δύο που λες δεν τα έχω δει.

και εμενα απο κατι trailer που ειδα καλη εντυπωση μου εδωσε και επειδη ηθελα να σιγουρευτω πριν το κατεβασω ειπα να ζητησω και καμια αλλη γνωμη

Ειδα χτες το Sword of the Stranger και το προτεινω ανεπιφυλακτα. Πολυ ωραια ταινια, ωραιο σχεδιο, τρομερο soundtrack και καλες μαχες. Το στορυ καλουτσικο ηταν, θα προτιμουσα να ελεγε καποια πραγματα παραπανω για το παρελθον του τυπα. Αξιζει να το δειτε...

καινουργια ταινια ειναι γιατι πρωτη φορα το ακουω:erk:
Posted Image
Posted Image

#1162 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 25 September 2008 - 18:22

Ναι πριν 1 χρονο ακριβως βγηκε. Της Bones ειναι. Πολυ καλη παραγωγη. Κυκλοφορει και με ελληνικους υποτιτλους. (gt.net την βρηκα εγω)
Περισσοτερες πληροφοριες εδω : http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2340

/Μπορει κανεις να προτεινει κανα ανιμε με σαμουραι? Στυλ Samurai Champloo η Shigurui. Ευχαριστω...

Edited by batigoal9, 25 September 2008 - 22:13.

#1163 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 September 2008 - 22:34

sorry guys που διακοπτω τη συζητηση αλλα μπορει κανεις να μου πει review για Blood-Bokurano-Blue Dragon γιατι ετοιμαζομαι να τα κατεβεσω και δεν ξερω αν αξιζουν τον κοπο :hmmm::hmmm:

Μιας και ειπες τη λεξη Review, δες τι εχει γραψει η Review team του anime.gr για το Blood+ κανοντας ενα κλικ εδω. :riiight:

/Μπορει κανεις να προτεινει κανα ανιμε με σαμουραι? Στυλ Samurai Champloo η Shigurui. Ευχαριστω...

Rurouni Kenshin βεβαιως βεβαιως. Κλασικη αξια.
Posted Image

#1164 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 25 September 2008 - 22:40

Δες και το Shura no Toki, είναι πολύ ενδιαφέρον.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1165 Kamui-da

Kamui-da

Oai-deki-te ureshii-desu.

• Members
  • 41 posts

Posted 25 September 2008 - 22:50

:nosey:έχει κανείς να μου προτείνει κανα καλό άνιμε στο στύλ devil may cry, x/1999, η love love???
ευχαριστώ
.:wis:

#1166 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 September 2008 - 23:15

Akira, Ergo Proxy, Cowboy bebop, Trigun, Speed Grapher, Darker than Black.

green green, girls bravo, kanon, kanokon, to love ru, school days

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1167 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 25 September 2008 - 23:40

Rurouni Kenshin βεβαιως βεβαιως. Κλασικη αξια.

Ναι το εχω δει ξεχασα να το αναφερω.
Ευχαριστω παντως.

Δες και το Shura no Toki, είναι πολύ ενδιαφέρον.

Ωραιο, ενδιαφερον φαινεται. Θα το αρχισω λιαν συντομως. Ευχαριστω πολυ.

#1168 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 27 September 2008 - 14:26

Γεια σας!!!ψαχνω ενα anime που να μοιαζει με θριλερακι και να σε κανει να κολλας...εχετε καμια καλη ιδεα;

#1169 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 27 September 2008 - 15:00

Γεια σας!!!ψαχνω ενα anime που να μοιαζει με θριλερακι και να σε κανει να κολλας...εχετε καμια καλη ιδεα;

Monster είναι η καλύτερη απάντηση αν δε το έχεις δει. (το DN το έχεις δει λογικά)
Αλλιώς μετά σε θρίλερ χμμμμ, δεύτερη επιλογή θα σου έλεγα το Gankutsuou (monte cristo), που αν και πιο αργό στην αρχή, η αγωνία στα αργότερα επεισόδια ανεβαίνει πολλά επίπεδα. Αυτά από μένα.

PS : Αν θες δοκίμασε και από movies το όχι και τόσο mainstream Paprika και από OVAs το ατμοσφαιρικό "Le Portrait de Petite Cossette."

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1170 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 27 September 2008 - 15:02

ναι το εχω δει το dn οσο για το monster το σκεφτομουν αλλα γιατι οχι....ευχαριστω πολυ!

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires