Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 12:10
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 12:16
Όπως ειπώθηκε και λίγο πιο πάνω, Honey and Clover.Λοιπον μπορειτε να μου προτεινετε καποιο anime σε στυλ welcome to NHK και Genshiken ?

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 07:49
sayonara zestoubou sensei ειναι τρελο γελιο!Λοιπον μπορειτε να μου προτεινετε καποιο anime σε στυλ welcome to NHK...
(βεβαια ειναι απο τα "ακυρα" ανιμε, αλλα πραγματικα αξιζει!)
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 09:04

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 10:22
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 13:24
Εξαρατάται από το τι σου αρέσει να βλέπεις . Εάν πχ σου α΄ρεσουν τα mecha και οι Αγγελοι τότε σου κάνει .
οταν λες mecha τι εννοεις

Υ.Σ δεν τα παω και πολυ καλα με τα ειδη των anime:sigh2:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 15:50

Ωραία,αφού trollαρα λίγο τους mecha fans,mecha στοιχείο είναι το κύριο μέρος του action της σειράς να περιέχει robot,ίσως διαστημόπλοια και τέτοια φάση.Σημεία αναφοράς οι σειρές gundam και macross.
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 09:10
Μecha=Mεγάλα άσχημα robot με έντονα χρώματα δέρνουν άλλα μεγάλα άσχημα robot με ακόμα πιο άσχημα χρώματα...
Ωραία,αφού trollαρα λίγο τους mecha fans,mecha στοιχείο είναι το κύριο μέρος του action της σειράς να περιέχει robot,ίσως διαστημόπλοια και τέτοια φάση.Σημεία αναφοράς οι σειρές gundam και macross.
arigato me loves neliel:nod:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 10:24
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 14:35
το Sousei no Aquarion θυμιζει πιο πολυ getter Robot, παρα Gundam. καλουτσικο ειναι ενα μετριο mecha για να περασει η ωρα, εχει και λιγο romance μεσα.
το ειδα που το ειχαν τα παιδια στο animeclipse και επειδη εχει και ελληνικους υποτιτλους για πρωτο anime-mecha απ'οτι λετε μια χαρα μου ειναι

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 18:40
thnx!Έχω δει καποια από αυτά και είναι καλές επιλογές!Λατρης του καμμένου κι εγώ...Ρε σεις, ντροπή, το πιο σημαντικό request αφήσατε αναπάντητο!
Λοιπόν, έπεσες σε λάτρη του καμμένου, με τις υγείες σου...
Με δική σου ευθύνη ως προς την μοίρα των εγκεφαλικών σου κυτάρρων, πιάνεις και βλέπεις τα παρακάτω:
FLCL
Colorful
Pugyuru
Dogtato-kun
Aachi wa Ssipak
Azumanga Daioh
Gag Manga Biyori
Ippatsu Kikimusume
Cromartie High School
Majokko Tsukune Chan
Κι επίσης, στην περίπτωση που βλέπεις κάποιο από τα γνωστά κι ακατανόμαστα endless shounen, παράτα τα όλα και πιάσε Gintama.

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 19:04
Όπως ειπώθηκε και λίγο πιο πάνω, Honey and Clover.
sayonara zestoubou sensei ειναι τρελο γελιο!
(βεβαια ειναι απο τα "ακυρα" ανιμε, αλλα πραγματικα αξιζει!)
Arigato futari domo:congrats:
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 23:16
Λοιπον ψάχνω κάτι που να έχει στοιχεία κλασσικού παραμυθιου.Τι εννοώ;ξωτικά,μαγισσες,ιπποτες κλπ κλπ.....ξέρει κανεις αν υπάρχει κατι τέτοιο;
ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτέρων.
record of lodoss war.
...next
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 23:19
record of lodoss war.
...next
Και Slayers φυσικά !
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 23:26
Επειδη τωρα τελευταια δεν εχω πετυχει και κανενα πολυ καλο ανιμε ψαχνω για ενα ανιμε , με πλουσιο και ποιοτηκο σεναριο, σοβαρο με καποιες μικρες κομικες πηνελιες και που στο τελος θα με κανει να χτηπαω το κεφαλι μου στον τοιχο

anyway αν καποιος εχει ακουστα κανενα τετοιο ανιμε θα εχει την απεριωριστη ευγνομοσηνη μου

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|