Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1036 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 27 August 2008 - 12:10

Λοιπον μπορειτε να μου προτεινετε καποιο anime σε στυλ welcome to NHK και Genshiken ?

#1037 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 27 August 2008 - 12:16

Λοιπον μπορειτε να μου προτεινετε καποιο anime σε στυλ welcome to NHK και Genshiken ?

Όπως ειπώθηκε και λίγο πιο πάνω, Honey and Clover.:riiight:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1038 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 August 2008 - 07:49

Λοιπον μπορειτε να μου προτεινετε καποιο anime σε στυλ welcome to NHK...

sayonara zestoubou sensei ειναι τρελο γελιο!
(βεβαια ειναι απο τα "ακυρα" ανιμε, αλλα πραγματικα αξιζει!)

Posted Image

#1039 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 28 August 2008 - 09:04

επειδη δεν ηξερα που αλλου να ρωτησω κανω εδω την ερωτηση:congrats:-ειμαι ετοιμος να κατεβασω το aquarion γιατι απο κατι trailler που το ειδα μ'αρεσε πολυ :drink:αλλα αναρωτιεμαι αν αξιζειγι'αυτο δεχομαι αποψεις καθε ειδους οσον αφορα τη σειρα:hi:
Posted Image
Posted Image

#1040 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 28 August 2008 - 10:22

Εξαρατάται από το τι σου αρέσει να βλέπεις . Εάν πχ σου α΄ρεσουν τα mecha και οι Αγγελοι τότε σου κάνει .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1041 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 28 August 2008 - 13:24

Εξαρατάται από το τι σου αρέσει να βλέπεις . Εάν πχ σου α΄ρεσουν τα mecha και οι Αγγελοι τότε σου κάνει .

οταν λες mecha τι εννοεις:nosey:

Υ.Σ δεν τα παω και πολυ καλα με τα ειδη των anime:sigh2:
Posted Image
Posted Image

#1042 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 28 August 2008 - 15:50

Μecha=Mεγάλα άσχημα robot με έντονα χρώματα δέρνουν άλλα μεγάλα άσχημα robot με ακόμα πιο άσχημα χρώματα...:hihi2:

Ωραία,αφού trollαρα λίγο τους mecha fans,mecha στοιχείο είναι το κύριο μέρος του action της σειράς να περιέχει robot,ίσως διαστημόπλοια και τέτοια φάση.Σημεία αναφοράς οι σειρές gundam και macross.

#1043 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 29 August 2008 - 09:10

Μecha=Mεγάλα άσχημα robot με έντονα χρώματα δέρνουν άλλα μεγάλα άσχημα robot με ακόμα πιο άσχημα χρώματα...:hihi2:

Ωραία,αφού trollαρα λίγο τους mecha fans,mecha στοιχείο είναι το κύριο μέρος του action της σειράς να περιέχει robot,ίσως διαστημόπλοια και τέτοια φάση.Σημεία αναφοράς οι σειρές gundam και macross.

arigato me loves neliel:nod:
Posted Image
Posted Image

#1044 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 29 August 2008 - 10:24

το Sousei no Aquarion θυμιζει πιο πολυ getter Robot, παρα Gundam. καλουτσικο ειναι ενα μετριο mecha για να περασει η ωρα, εχει και λιγο romance μεσα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1045 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 29 August 2008 - 14:35

το Sousei no Aquarion θυμιζει πιο πολυ getter Robot, παρα Gundam. καλουτσικο ειναι ενα μετριο mecha για να περασει η ωρα, εχει και λιγο romance μεσα.

το ειδα που το ειχαν τα παιδια στο animeclipse και επειδη εχει και ελληνικους υποτιτλους για πρωτο anime-mecha απ'οτι λετε μια χαρα μου ειναι:ureshii:
Posted Image
Posted Image

#1046 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 29 August 2008 - 18:40

Ρε σεις, ντροπή, το πιο σημαντικό request αφήσατε αναπάντητο! :oo:Λοιπόν, έπεσες σε λάτρη του καμμένου, με τις υγείες σου... :hahaha:

Με δική σου ευθύνη ως προς την μοίρα των εγκεφαλικών σου κυτάρρων, πιάνεις και βλέπεις τα παρακάτω:

FLCL
Colorful
Pugyuru
Dogtato-kun
Aachi wa Ssipak
Azumanga Daioh
Gag Manga Biyori
Ippatsu Kikimusume
Cromartie High School
Majokko Tsukune Chan

Κι επίσης, στην περίπτωση που βλέπεις κάποιο από τα γνωστά κι ακατανόμαστα endless shounen, παράτα τα όλα και πιάσε Gintama. :bike:

thnx!Έχω δει καποια από αυτά και είναι καλές επιλογές!Λατρης του καμμένου κι εγώ... :)

#1047 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 29 August 2008 - 19:04

Όπως ειπώθηκε και λίγο πιο πάνω, Honey and Clover.:riiight:

sayonara zestoubou sensei ειναι τρελο γελιο!
(βεβαια ειναι απο τα "ακυρα" ανιμε, αλλα πραγματικα αξιζει!)

Arigato futari domo:congrats:

#1048 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 01 September 2008 - 23:16

Λοιπον ψάχνω κάτι που να έχει στοιχεία κλασσικού παραμυθιου.Τι εννοώ;ξωτικά,μαγισσες,ιπποτες κλπ κλπ.....ξέρει κανεις αν υπάρχει κατι τέτοιο;:hmmm:ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτέρων.:blingeye2:

record of lodoss war.

...next

#1049 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 September 2008 - 23:19

record of lodoss war.

...next

Και Slayers φυσικά !

E5VV38U.jpg

#1050 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 01 September 2008 - 23:26

Λοιπον αν και ειναι λιγο παραλογο το παρακατω request:nosey: please help:congrats:.
Επειδη τωρα τελευταια δεν εχω πετυχει και κανενα πολυ καλο ανιμε ψαχνω για ενα ανιμε , με πλουσιο και ποιοτηκο σεναριο, σοβαρο με καποιες μικρες κομικες πηνελιες και που στο τελος θα με κανει να χτηπαω το κεφαλι μου στον τοιχο:wallbash: που τελιωσε ,ζηταω πολλα:blingeye2:???
anyway αν καποιος εχει ακουστα κανενα τετοιο ανιμε θα εχει την απεριωριστη ευγνομοσηνη μου:awww:.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires