Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 20:54
1)voltes v (καλο δεν λέω αλλά πολύ παλιό ρε γ....)
2)Tengen Toppa Gurren Lagann (δεν έχω δει καθόλου)
3) gundam seed (είδα τα πρώτα 10, μπερδεύτηκα και το παράτησα)
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 21:20
GUndam γιατι απλα ακουω τα καλητερα
(βασικα κ το Τengen Toppa ακουω καλα....κ σκεφτομαι να το κατευασω κ να το δω..χμ)

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 21:24
Ποιο mecha να δω πρώτα;
εχω ακουσι καλα λογια για το ΤΤGL αλλα δεν το εχω δι παρολαυτα αφτο 8α σου προτινω μιας και το Gundam ποτε δεν μαρεσε προσωπικα ος ανιμε

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 02:48
Τα Γκανταμ ειναι κατα γενικη ομολογια μια πολυ καλη αρχή!!!!

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 21:59
Ποιο mecha να δω πρώτα;
TENGEN TOPPA! GURREN LAGANN!!!
Watch it immediately!
The best....
Recommended....
And....
Guaranteed By me!
Γενικά όμως θα πρότεινα σε ολούς να δουν Το Death Note Το Rurouni Kenshin και ιδικά τα OVAs του.....
have fun

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 04 Ιούνιος 2008 - 22:38
Double post merged

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 22:13
Γενικά όμως θα πρότεινα σε ολούς να δουν Το Death Note Το Rurouni Kenshin και ιδικά τα OVAs του.....
have fun
Πρώτον να κάνεις edit και να μη κάνεις διπλά posts τζάμπα.
Δεύτερον (και το κάνουνε πολλοί). Τι σοι recomendations δίνετε χωρίς επιχειρήματα? Όταν λες απλα δείτε το χωρίς να λες τπτ απ'τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα πως περιμένεις ο άλλος να σε ακούσει?
Just my friendly advice...
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 22:54
Το ΤΤGL ειναι παρωδία οποτε καλυτερα να μην αρχισεις με αυτο ( αν και πολλοι το θεωρουν κορυφαιο/εγω οχι)
Τα Γκανταμ ειναι κατα γενικη ομολογια μια πολυ καλη αρχή!!!!
Παρωδία ποιανού???
Εγώ παρόλο που δεν το θεωρώ τέλειο όπως πολλοί,το προτείνω ανεπιφύλακτα σε mecha fans...Gundam θέλω να το αρχίσω κάποια στιγμή...
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 10:01
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 10:07
Κατα τ'αλλα σου προτεινω να ριξεις και καμια ματια σε Josei (Honey&Clover, Kare Kano etc).

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 11:30
Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι σε στυλ όπως το Πλανήτες ? Seinen με ωραίους χαρακτήρες και καλό σενάριο. Ας μην είναι Scifi αρκεί να είναι ρεαλιστικό.
Seinen με ρεαλιστικους χαρακτηρες που δεν θα τους δεις να κανουν τα απιστευτα των Shounen αλλα να στηριζονται μονο στην μυαλο τους ειναι τα παρακατω:
Master Keaton
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1439
Gallery Fake
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2822
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 12:21
Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι σε στυλ όπως το Πλανήτες ? Seinen με ωραίους χαρακτήρες και καλό σενάριο. Ας μην είναι Scifi αρκεί να είναι ρεαλιστικό.
Θα προτείνω το κλασικό διαμάντι (αν δε το έχεις δει φυσικά) αν θες ρεαλισμό και character development με καλό σενάριο αλλά σε fantasy.
Seirei No Moribito.

Τώρα αν θες κάτι σε sci-fi υποθέτω πως μπορείς να τσεκάρεις και τα crest/banner of the stars αν δε τα έχεις ήδη δει. Βέβαια είναι λίγο παλιό οπότε μπορεί να σε χαλάσει "ελαφρώς" το σχέδιο.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 16:37
Το bartender φαίνεται επίσης καλό ,όπως και το gallery fake που έχει αρκετά ιδιαίτερο σενάριο,(από την περιγραφή του) αλλά δυστυχώς από ότι βλέπω δεν έχει subbarιστεί ολόκληρο.Τα crest και banner of the stars κατεβαίνουν από χθες που τελείωσα το Planetes και είναι τα πρώτα που θα δω.
Άντε ευχαριστώ πολύ παιδιά θα έχω να βλέπω αρκετό καιρό.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 11:32
Πρώτον να κάνεις edit και να μη κάνεις διπλά posts τζάμπα.
Δεύτερον (και το κάνουνε πολλοί). Τι σοι recomendations δίνετε χωρίς επιχειρήματα? Όταν λες απλα δείτε το χωρίς να λες τπτ απ'τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα πως περιμένεις ο άλλος να σε ακούσει?
Just my friendly advice...
Yeah! It was Very "Friendly"
Ο λόγος που τα προτείνω Και τα δύο είναι για το τέλειο Scenario.Extreme Πόρωση!

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 12:06
@Ninetailsnaruto, αντι να γινεσαι επιθετικος, ακου τη συμβουλη του γιατι και φιλικη ειναι και σωστη ειναι.

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 14:06
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|