Αν έχεις χρόνο ψάξε εδώ .
Edited by macalex, 03 October 2015 - 07:57.
Posted 03 October 2015 - 11:11
Εγώ τη βρήκα μετά βίας μέτρια τη σειρά. Το OVA ήταν καλύτερο, αλλά γενικότερα εκεί στη μετριότητα κυμαίνεται το όλο πράμα.
Για action σειρά που ρώτησες πιο πάνω τσέκαρε το tales of the abyss. Πάνε χρόνια που την έχω δει αλλά μου είχε κάνει καλή εντύπωση.
Τωρα ειδα την απαντηση!Θενκς!!!!
Posted 03 October 2015 - 22:04
Παιδιά έχετε να προτείνετε κανένα sports anime;Με την χρονολογία δεν έχω θέμα.
Αυτά έχω δει:Ippo,Slam Dunk,Ace of Diamond,Ashita no Joe,Ping Pong,Baby Steps,One Outs,Kuroko,Haikyuu,Eyeshield,Prince of Tennis,Giant Killing,Cross Game,Major Series,Area no Kishi,Ginga e Kickoff,Inazuma Eleven,Big Wind Up και Touch.
Τα γράφω γιατί κάθε φορά μου λένε τα ίδια :ρ
Δες intial d είναι με αμάξια ακόμα και αν γενικά δεν ασχολήσαι πολυ με μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι από τα πιο entertaining anime που έχω δει.
Posted 04 October 2015 - 01:20
Το χω δει φίλε
Posted 04 October 2015 - 06:07
Αυτά έχω δει:Ippo,Slam Dunk,Ace of Diamond,Ashita no Joe,Ping Pong,Baby Steps,One Outs,Kuroko,Haikyuu,Eyeshield,Prince of Tennis,Giant Killing,Cross Game,Major Series,Area no Kishi,Ginga e Kickoff,Inazuma Eleven,Big Wind Up και Touch.
Το Aoki Densetsu Shoot! το έχεις δει; Αρκετά καλό είναι και το Over Drive αν και περισσότερο παίρνει στροφές από τη μέση και μετά. Υπάρχει και το Ganbarist! Shun το οποίο έχει δυστυχώς πολύ κακούς υπότιτλους αλλά αν καταφέρνεις και πιάνεις αρκετές βασικές λέξεις από τα ιαπωνικά μαζί με τους υποτίτλους βγαίνει.
Θα μπορούσες να δεις και το Yawara που είναι με judo και έχει αρκετά επεισόδια. Υπάρχουν και τα δύο OVA του Nasu που είναι με ποδηλασία όπως το Over drive.
Posted 04 October 2015 - 08:20
Posted 13 October 2015 - 19:03
Κάποιους που να έχει να προτείνει κάτι παρόμοιο με το Death Parade? Μ'άρεσε πολύ αλλά ήταν σύντομο.
Posted 13 October 2015 - 20:13
αυτο το χεις δει? http://myanimelist.net/anime/14353/Death_Billiards
Yeap. Το είδα πριν δω τη σειρά.
Posted 13 October 2015 - 21:18
Ρίξε μια ματιά στο bamboo blade (kendo) και στο whistle! (ποδόσφαιρο).
Επίσης, αν και πολύ παλιό, το Captain Tsubasa.
Edited by Zentsugi, 13 October 2015 - 21:20.
Posted 13 October 2015 - 21:51
Αν σου άρεσαν τα παιχνίδια του Death Parade τότε μπορείς να δεις Kaiji.
Αν προτιμάς τα ποτά που σέρβιρε ο Decim τότε μια καλή επιλογή είναι το Bartender.
Posted 13 October 2015 - 22:38
Αν σου άρεσαν τα παιχνίδια του Death Parade τότε μπορείς να δεις Kaiji.
Αν προτιμάς τα ποτά που σέρβιρε ο Decim τότε μια καλή επιλογή είναι το Bartender.
Ευχαριστώ!! το Kaiji φαίνεται του γούστου μου, θα το ελέγξω το συντομότερο δυνατό.
Posted 13 October 2015 - 22:39
Το Kaiji είναι ΤΡΟΜΕΡΟ
Posted 14 October 2015 - 23:13
Λοιπόν το άρχισα, είδα τα πρώτα 6 επεισόδια σήμερα, δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο ενδιαφέρον. Αύριο αν βρω χρόνο θα το κάψω.
Είδα έχει και δεύτερη season οπότε θα με κρατήσει απασχολημένο.
Posted 19 October 2015 - 18:58
Ρε παιδια τι σαπιλα ειναι αυτη? Εδω και 1 χρονο ζητημα να εχω δει 2 καλες Action σειρες. Το Nanatu No Taizai ηταν η μια και η αλλη η φαση με τους 7 πολεμιστες που πηγαν εναντια στην αυτοκρατορια(δε θυμαμαι ονομα). Το Rokka no Yuusha απογοητευση. Περιμενω να ολοκληρωθει και το Gundam.
Εχετε καποια προταση?
Ευχαριστω
Edited by freak27, 19 October 2015 - 19:00.
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|