Μπορείς να δεις και το sakurasou pet no kanojo
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 14 April 2015 - 15:19
Posted 14 April 2015 - 23:51
Must See:
Tengen Toppa Gurren Lagann (TV Series + Movies)
Neon Genesis Evangelion (TV Series + Movies)
Break Blade (Movies)
Μερικα αρκετα decent
Valvrave the Liberator
Kurogane no Linebarrels
Aquarion
The Big O
Πιστευω θα ηταν καλη επιλογη να ξεκινησεις με το TTGL αν δεν το εχεις δει. Αυτη η σειρα εχει παρα πολυ δραση, περιπετεια και οτι ζητας απο μια διασκεδαστικη mecha σειρα.
To NGE πιστευω ειναι πιο σοβαρου περιεχουμενου, ειτε θα σ'αρεσει παρα πολυ ή θα το μισησεις.
Θενκς Απο αυτα μονο NGE εχω δει γιατι γενικα δεν βλεπω Mecha!
Καποια στιγμη μαλλον θα δω το TTGL....Ε, κατι χρονια το λεω, δεν θα το δω καποτε?
Posted 15 April 2015 - 19:46
θα ηθελα καμποσα romance/drama (προτιμω slice of life) με αγορι πρωταγωνιστη αλλα γενικα εχω δει αρκετα τετοια και εχω ξεμεινει λιγο απο αυτο το genre.
Τα τελευταια που ειδα ειναι: Shigatsu wa Kimi no Uso, White Album 2, Kimi no Iru Machi (εχω τελειωσει το manga), 5 Centimeters per Second, School Days, Ef both, True Tears, Myself; Yourself, και εχω ξεχασει καποια
And the list goes on.......
Romance ε;
Χμμ έχεις δει κάποια από αυτά:
- Emelental Gelade
- Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles
- Tayutama: Kiss on My Deity
- PetoPeto-san
- Midori no Hibi
- Mashiroiro Symphony: The Color of Lovers
- Nogizaka Haruka no Himitsu (Στο Ova έχει περισσότερο Kissu)
- Da Capo (έχει αρκετές σεζόν νομίζω οποιαδήποτε πλη την σεζόν 3 έχει ενδιαφέρον)
- H2O Footiprints in the Sand (http://kissanime.com/Anime/H2O-Footprints-in-the-Sand)
Αυτά προς το παρόν.
Edited by pc_magas, 15 April 2015 - 22:31.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 16 April 2015 - 18:04
Romance ε;
Χμμ έχεις δει κάποια από αυτά:
- Emelental Gelade
- Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles
- Tayutama: Kiss on My Deity
- PetoPeto-san
- Midori no Hibi
- Mashiroiro Symphony: The Color of Lovers
- Nogizaka Haruka no Himitsu (Στο Ova έχει περισσότερο Kissu)
- Da Capo (έχει αρκετές σεζόν νομίζω οποιαδήποτε πλη την σεζόν 3 έχει ενδιαφέρον)
- H2O Footiprints in the Sand (http://kissanime.com/Anime/H2O-Footprints-in-the-Sand)
Αυτά προς το παρόν.
το erementar gerade (xD) το ειχα δει παλιοτερα. Απο τα υπολοιπα που προτεινες θα κρατησω το H2O, το midori ni hibi και το senjou no valkyria

Posted 20 April 2015 - 22:24
το erementar gerade (xD) το ειχα δει παλιοτερα. Απο τα υπολοιπα που προτεινες θα κρατησω το H2O, το midori ni hibi και το senjou no valkyria
Ακόμα Ongoing είναι το Ore Monogatari!! έχω υψηλές προσδοκίες από αυτό (με ενδεχόμενο μεγάλης πτώσης).
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 28 April 2015 - 13:35
Ποιες είναι οι καλύτερες σειρές Gundam?
Posted 30 April 2015 - 23:56
Ποιες είναι οι καλύτερες σειρές Gundam?
Εξαρταται απ'τις προτιμησεις του καθενος
Αν δεν εχεις δει καμια σειρα ακομα δες το Gundam Seed και καπακι το Sequel Gundam Destiny.
Αν θες κατι ποιο classic δες το Gundam Wing.
Πολλοι θα σου προτειναν και το Gundam 00 (εχει 2 σεζονς)
εμενα προσωπικα μαρεσει το Gundam Unicorn
Posted 01 May 2015 - 00:00
0079 -> Zeta -> Char's Counter attack -> Unicorn
Posted 11 May 2015 - 23:44
γειαα σας. Έχω ψιλοξεμείνει από ιδέες πάααααλι για το τι να δω τώρα τελευταία και βλέπω τα ίδια και τα ίδια.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει 1,2 ενδιαφέροντα anime να δω; (από old time classic μέχρι τα πρόσφατα). Γενικά ότι θεωρείτε ότι αξίζει κάποιος να δει.
Βλέπω το attack on titan αλλά έχω φτάσει μέχρι και το τελευταίο επισόδιο που έχει βγει
Μου αρέσουν τα romance αλλά και mystery ή history ή sci-fi. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα τύπου digimon ή yu gi oh.
Α! εκτιμώ ιδιαίτερα να έχει καλό σχέδιο.
Έχω δει τα: Hakuouki, Death Note, Basilisk, Claymore, Hiiro no kakera, Vampire Knight, Rurouni Kenshin, Another, Ghost in the Shell, Spirited Away, Howl's moving castle, Tonari no Totoro, Kari-gurashi no Arrieti, Whisper of the heart.
Edited by Isoldy, 11 May 2015 - 23:45.
Posted 12 May 2015 - 00:06
Mouryou no hako μου άρεσε ως μυστηρίου.
Kaiba ωραίο επιστημονικής φαντασίας.
Διαφορετικά είδη σχεδίου αλλά ποιοτικά καί τα δυο στον οπτικό τομέα και όχι μόνο. Το πρώτο πιο αληθοφανές ενώ το δεύτερο με πιο ιδιαίτερο ύφος και πολύχρωμη υφή που όμως κρύβει μια σκοτεινότερη ιστορία στα ενδότερα.
Edited by 1451, 12 May 2015 - 00:06.
Posted 12 May 2015 - 09:38
πολύ καλά φαίνονται και τα δύο. να πω την αλήθεια το 2ο λόγω φαντασίας μου εξάπτει την περιέργεια.
Είναι και μικρά σε μήκος. Μια χαρά. Λέω να τα ξεκινήσω..
Αν έχετε και καμιά άλλη έτσι ωραία ιδέα πείτε την παιδιά για να τα δω πιο μετά και να μην σας ρωτάω ξανά τα ίδια
Posted 12 May 2015 - 11:24
Για sci-fi θα σου πρότεινα Steins gate,Cowboy Bebop.Για history το kingdom το οποίο είναι 2 σεζόν με γύρω στα 38 επεισόδια η σεζόν.Το hellsing ultimate είναι 10 ovas και έχει πολύ καλό σχέδιο και είναι ότι καλύτερο παίζει σε άνιμε με βαμπίρ.Από mystery σου προτείνω το Kara no Kyoukai που είναι ταινίες.Επίσης κορυφαίο άνιμε είναι το Full Metal Alchemist Brotherhood.
Edited by luffy1908, 12 May 2015 - 11:24.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|