επίσης υπάρχει τίποτα σε ανιμε εμπνευσμένο απο lovecraft? εγω δεν εχω βρει κατι παντως!!
η ταινια Gyo, αν και μετρια, θυμιζει λιγο Lovecraft
Posted 22 May 2014 - 19:17
επίσης υπάρχει τίποτα σε ανιμε εμπνευσμένο απο lovecraft? εγω δεν εχω βρει κατι παντως!!
η ταινια Gyo, αν και μετρια, θυμιζει λιγο Lovecraft
Posted 22 May 2014 - 19:53
κατάλαβα.... θα δοκιμάσω το manga που εχει καλύτερες κριτικές και 7.5 στο myanimelist..
(btw και lovecraftιανα manga αν εχετε hit me )
see you space cowboy
-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Posted 22 May 2014 - 19:57
Ναι το manga είναι καλή επιλογή. Χωρίς να θέλω να σε βάλω σε κόπο πάντως για προτάσεις manga πήγαινε στο ανάλογο thread. Αν τα μπλέξουμε θα γίνει ενας χαμός οπότε ζήτα εδώ μόνο anime.
Mε ένα γρήγορο search βρήκα το Demonbane από anime.
Eπιρροες φαίνεται να υπάρχουν και στα Big O και A wind named amnesia με την έννοια ότι η μνήμη των ανθρώπων έχει φάει ένα rest και ψάχνουν να βρούν τι έγινε πιο πριν.
Όλα τα παραπάνω όμως με σοβαρή επιφύλαξη.
Posted 28 May 2014 - 20:42
Eίδα όσα επς από No Game No Life έχουν βγει , πολύ καλό concept και το fantasy world games κλπ αλλά και to free for all μεταξυ των races. Αλλά με χάλει το σιχαμένο το echhi και το πολύ humor , το πολύ όχι το λίγο. Καμία πρόταση ?
Posted 28 May 2014 - 20:54
Eίδα όσα επς από No Game No Life έχουν βγει , πολύ καλό concept και το fantasy world games κλπ αλλά και to free for all μεταξυ των races. Αλλά με χάλει το σιχαμένο το echhi και το πολύ humor , το πολύ όχι το λίγο. Καμία πρόταση ?
Δεν έχω δει τα υπόλοιπα του .hack franchise αλλά νομίζω τα 2 παραπάνω είναι τα καλύτερα.
Edited by Erebos, 28 May 2014 - 20:56.
Posted 28 May 2014 - 22:37
Το Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? είναι ακριβως το ίδιο concept με το no game no life με την διαφορά ότι και οι πρωταγωνιστές έχουν "μαγικές" δυνάμεις.
Posted 06 June 2014 - 00:39
hello παίδες πάλι και σε αυτή τη σεζόν εχουμε ποίξει στα moe-shit, τα οποία μισώ ιδιαίτερα. Μίπως υπάρχει τίποτα παλίο ή νέο σε στύλ Monster-Yugo the Negotiator?
Posted 06 June 2014 - 00:45
Έχουμε δεύτερη season Mushishi και Ping Pong. Δεν είναι θρίλερ αλλά είναι σίγουρα από τα καλύτερα της season.
Posted 19 June 2014 - 02:25
Edited by macalex, 19 June 2014 - 03:41.
Posted 19 June 2014 - 03:40
samurai flamenco για σενα ειδικα macalex
Posted 19 June 2014 - 03:57
One Outs, Akagi, Kaiji
το kaiji το εχω δει προσφατα...λεω να δω και τα αλλα δυο. arigatu!
samurai flamenco για σενα ειδικα macalex
Posted 19 June 2014 - 08:30
θελω να δω κατι...να'ναι completed ,με ενδιαφερον πλοκή, που να σε κραταει σε αγωνία σε καθέ επεισοδιο χωρις βαρετους διαλόγους,flashback,βρυκόλακες,δαίμονες.να μην ειναι romance,mecha,space,ecchi και το πιο σημαντικο...οχι σχολικες φορμες
Spoiler:
Δες κάνα toward the terra. Μόνο η αρχή του είναι λιγάκι αργή.
Και κάνα treasure island (takarajima) που πρόσφατα ανέβασαν και bluray rip στο bakabt.
Edited by Radagast, 19 June 2014 - 08:31.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|