Το Afro Samurai είναι ωραίο και το Shigurui
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 13 May 2014 - 21:03
Posted 13 May 2014 - 23:33
Ξεκίνησα το Claymore και βρίσκομαι ήδη στο 17 επισόδειο!
είναι φοβερό............arigatu gozaimasu
Υ.Γ. Η σειρά αυτή έχει ολοκληρωθεί;
Ξεκίνησα το Claymore και βρίσκομαι ήδη στο 17 επισόδειο!
είναι φοβερό............arigatu gozaimasu
Υ.Γ. Η σειρά αυτή έχει ολοκληρωθεί;
Τα τελευταια 5-6 επεισοδια δεν εχουν σχεση με το μανγκα, οποτε αμα σου αρεσει τοσο πολυ θα σου προτεινα να πιασεις το μανγκα.Επισης,δες Rurouni Kenshin.Ισως το κορυφαιο ανιμε που εχει βγει με σπαθια,σαμουραι κλπ.
Posted 14 May 2014 - 14:50
Τα τελευταια 5-6 επεισοδια δεν εχουν σχεση με το μανγκα, οποτε αμα σου αρεσει τοσο πολυ θα σου προτεινα να πιασεις το μανγκα.Επισης,δες Rurouni Kenshin.Ισως το κορυφαιο ανιμε που εχει βγει με σπαθια,σαμουραι κλπ.
Α αλήθεια;; θα το κοιτάξω.
Το rurouni kenshin το εχω δει μόνο σε ταινία, αυτήν που βγήκε πρόσφατα.. :/ το ψιλοσκέφτομαι να ξεκινήσω το άνιμε αλλά θα ξέρω το τέλος :/ :/
Θα κοιτάξω και το τρέιλερ από το Shigurui
Posted 14 May 2014 - 16:40
Α αλήθεια;; θα το κοιτάξω.
Το rurouni kenshin το εχω δει μόνο σε ταινία, αυτήν που βγήκε πρόσφατα.. :/ το ψιλοσκέφτομαι να ξεκινήσω το άνιμε αλλά θα ξέρω το τέλος :/ :/
Θα κοιτάξω και το τρέιλερ από το Shigurui
Εννοεις την ταινια live action που βγηκε; Αν εννοεις αυτη καλυπτει μονο τα 10-15 πρωτα επεισοδια απο το ανιμε.
Posted 17 May 2014 - 10:22
!! Σοβαρά μιλάς τώρα;;; ναι αυτήν εννοούσα..
ωχ.. καήκαμε..........
χαχαχαχχα ευχαριστώω
Posted 19 May 2014 - 19:49
Πραγματικα αυτο τον καιρο, εκτως απο το Jojo που το βλεπω σταθερα καθε Σαββατο και μαμαει ασχημα, ηθελα να δω κανενα αλλο ανιμε, γιατι η αληθεια ειναι πως εδω και μισο χρονο περιπου βλεπω πολυ περιστασιακα, ενω διαβαζω πολλα manga.
Λοιπον ακουω προτασεις για ανιμε με
-Το πολυ 50 επεισοδεια, πανω απο 50 ΜΟΝΟ αν μιλαμε για πολυ καλη σειρα
-Μιγμα καλου σεναριου αλλα και δρασης
-Ειμαι πολυ γενικος ετσι?
Εχω τρελαθει τωρα με τον Jojo, γιατι ξερω τι γινεται επειδη εχω διαβασει το manga και θα ηθελα ρε πουστη να ειχε 100 επεισοδεια να εχω να βλεπω...
Αλλα οοοοχι πολλα ζητας, θα βλεπεις ενα την βδομαδα.Γενικα θελω κατι που να μην εχει βαρετα επεισοδεια, οσα το δυνατον λιγοτερα τα βαρετα τοσο το καλυτερο.
Edited by Itachi Akatsuki, 19 May 2014 - 19:50.
Posted 19 May 2014 - 20:05
Diamond no Ace
Another
Shingeki no Kyojin
Steins Gate
Posted 19 May 2014 - 20:18
Θενκς και τους 2, θα τσεκαρω της Iris τα υπολειπα που ανεφερε ο φιλος macalex τα εχω δει
Edited by Itachi Akatsuki, 19 May 2014 - 20:18.
Posted 21 May 2014 - 13:20
Ψαχνω για adventure,fantasy σε στυλ Seirei no moribito,Juuni Kokuki(12 kingdoms),Kingdom.Πανω κατω να εχει μαχες με σπαθια κλπ. και να διαδραματιζεται σε κοσμο μεσαιωνικο με βασιλιαδες,ιπποτες,δολοπλοκιες κλπ. Κατι σαν game of throwns σε ανιμε
Posted 21 May 2014 - 13:30
Tears to Tiara
Utawarerumono
Basilisk
Berserk
Rurouni Kenshin και Samurai Champloo ισως πιο συγχρονα αλλα παλι με Swordplay.
Edited by Scarecrow, 21 May 2014 - 13:34.
I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!
Posted 21 May 2014 - 13:39
Tears to Tiara
Utawarerumono
Basilisk
Berserk
Rurouni Kenshin και Samurai Champloo ισως πιο συγχρονα αλλα παλι με Swordplay.
thanks θα τεσκαρω τα 3 πρωτα τα υπολοιπα τα εχω δει.
Posted 21 May 2014 - 20:19
Ψαχνω για adventure,fantasy σε στυλ Seirei no moribito,Juuni Kokuki(12 kingdoms),Kingdom.Πανω κατω να εχει μαχες με σπαθια κλπ. και να διαδραματιζεται σε κοσμο μεσαιωνικο με βασιλιαδες,ιπποτες,δολοπλοκιες κλπ. Κατι σαν game of throwns σε ανιμε
Strange Down επισης.
13 επεισοδια μονο
και μην σε ξενισει το στυλ, ειναι αρκετα ιδιαιτερη σειρα.
και το κλασσικο Scrapped Princess
Posted 22 May 2014 - 16:33
+1 στο Scrapped Princess, και επίσης Guin Saga. Ξεκινάει πιο πολύ σαν δράσης, αλλά το δεύτερο μισό ταιριάζει πολύ σε αυτό που ζητάς.
Posted 22 May 2014 - 18:49
Haiyore! Nyaruko-san ή αλλιώς Nyarko-san: Another Crawling Chaos το βρήκα τυχαία ψάχνοντας πληροφορίες για τον Nodens...
το εχει δει κάνεις? (anelis)
επίσης υπάρχει τίποτα σε ανιμε εμπνευσμένο απο lovecraft? εγω δεν εχω βρει κατι παντως!!
Edited by neo7101, 22 May 2014 - 18:51.
see you space cowboy
-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|