Λεω για Magi Season 2, Kuroko no Basket Season 2 και κατι αλλα ωραια καινουργια!Αλλα ρε σεις μια Jojo's Bizarre Adventure χαθηκε να βγαλουνε?Εχω δει καποια επεισοδεια απο τα πρωτα 2 part 5-6 φορες τους τελευταιους μηνες...To Hotd χαζόδες είναι και γενικά κατεστραμένο άνιμε, αλλα το ότι προφέρει θέαμα, προσφέρει. Έχει και καλο animation. Για το winter δε ξέρω πια λές...αλλα έρχονται όδντος 2-3ωραία. Απο την άλη την μια χάρα είναι κιη καλοκαιρινή, πολύ καλύτερη απτης ανόιξης αν μη τι άλο. also, GATCHA GATCHA~ :3
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2013 - 21:43
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2013 - 21:44

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2013 - 22:06
Ασε εχω διαβασει και το μανγκα και δεν το χορταινω αυτο το επικο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ (Οκει ισως να υπερβαλλω λιγο αλλα πραγματικα ειναι το αγαπημενο μου ανιμε.Οχι το καλυτερο αλλα το αγαπημενο!)To jojo ήταν τρομερό, αλλα δυστηχώς δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα για 2ρη σεζόν ακόμα >.> μπορείς να διαβάσεις το μάνγκα πάντα
Αν βγει, πραγματικα, θα με ακουσει ολοκληρη η γειτονια...Ας ελπισουμε οτι δεν θα μαθω πως θα βγει και αλλη season μετα τα μεσανυχτα γιατι θα ξυπνησω πολυ κοσμο xD.
Υ.Γ.Ατιμε, ξαναπορωθηκα τωρα...Dio mothefuckas!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 17 Ιούλιος 2013 - 22:12
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2013 - 11:06
Α και ψαχνω κατι επισης σε στυλ D grayman-Bleach με shinigami,demons κτλ..Απο παντα ειμουν πορωμενος στην φαση δεμονες-αγγελλοι και τετοια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Naevan: 18 Ιούλιος 2013 - 11:07
Luv Story
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2013 - 12:18
Καλη φαση ειναι το MonsterΕχουμε κανα εξυπνο ανιμε ? Στυλ Code Geass,Death Note,FMA,τετοια φαση.
Α και ψαχνω κατι επισης σε στυλ D grayman-Bleach με shinigami,demons κτλ..Απο παντα ειμουν πορωμενος στην φαση δεμονες-αγγελλοι και τετοια

Για δαιμονες-αγγελους.
Βασικα δεν ειναι ακριβως δαιμονες-αγγελοι και λοιπα αλλα ριξε μια ματια στα Fate Stay-Night και Fate-Zero!
Παροτι ειναι πιο μετριο δες κα το Ao no Exorcist οταν εχεις χρονο.Δεν εχει την δραση των υπολειπων αλλα καλουτσικο ειναι.
Επισης δες και το Soul Eater ειναι πιο "παιχνιδιαρικο" αλλα ειναι ωραιο ανιμε.
Αυτα. xD
Υ.Γ.Παροτι δεν εχει καμια σχεση δες και Jojo's Bizarre Adventure 2012 Ανιμετιον γιατι ετσι

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2013 - 11:11
Καλη φαση ειναι το Monster
Αν θες δες το ειναι αρκετα..."εξυπνο".
Για δαιμονες-αγγελους.
Βασικα δεν ειναι ακριβως δαιμονες-αγγελοι και λοιπα αλλα ριξε μια ματια στα Fate Stay-Night και Fate-Zero!
Παροτι ειναι πιο μετριο δες κα το Ao no Exorcist οταν εχεις χρονο.Δεν εχει την δραση των υπολειπων αλλα καλουτσικο ειναι.
Επισης δες και το Soul Eater ειναι πιο "παιχνιδιαρικο" αλλα ειναι ωραιο ανιμε.
Αυτα. xD
Υ.Γ.Παροτι δεν εχει καμια σχεση δες και Jojo's Bizarre Adventure 2012 Ανιμετιον γιατι ετσι
Ταχω δει ολα περα απο το τελευταιο που ειπες :s Το αο νο με ειχε πορωσει οταν ηταν ongoing και διαβαζα κ τ μανκα..αλλα το παρατησα γιατι δεν πολυτρελαθηκα.
Τα fate τα αγαπαω παρα πολυ Θα τσεκαρω το jojo Sankyuuu
Luv Story
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2013 - 13:55
δαιμονες και αγγελοι;
watch this at your own risk.....
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=29
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2013 - 14:10
H μπορει να δει το Ηaibane Renmei που και εξυπνο ειναι και αγγελους εχει μεσα.
Για το Angel Sanctuary καλυτερα να διαβασει το manga.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2013 - 14:57
H μπορει να δει το Ηaibane Renmei που και εξυπνο ειναι και αγγελους εχει μεσα.
Για το Angel Sanctuary καλυτερα να διαβασει το manga.
θελει και δαιμονες το παιδι. τι να κανουμε
να διαβασει το manga; απαπα! η ζωη του ποτε δεν θα ειναι πια η ιδια μετα απο αυτο....
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2013 - 22:38
S'up gus!
Εχεται να προτεινεται κανενα ανιμε για τις καλοκαιρινες διακοπες να βλεπω οποτε δεν εχω κατι να κανω?Δεν εννοω χαλαρο ανιμε.
3 πραγματα θελω
1ον.Να ειναι σοβαρο.Βαρεθηκα τα κομεντι-ακτιον ανιμε.Αμαν πια.
2ον.Να εχει πολυ δραση με ξυλο-σπαθια κλπ (εννοω οχι Mecha η κατι τετοιο)
3ον.Να εχει τουλαχιστον εναν bad-ass χαρακτηρα.
A, ναι και 4ον.Να μην εχει παρα πολλα επισοδεια!
Υ.Γ.Η προυποθεση Νο3 δεν ειναι απαραιτητο να ισχυει.
Υ.Γ.2.Τοσα πολλα ζηταω
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2013 - 22:39
Εχουμε κανα εξυπνο ανιμε ? Στυλ Code Geass,Death Note,FMA,τετοια φαση.
μπορεις να δεις αμα ενδοιαφερεσαι Soul Eater, Beelzebub, Ao No Exorcist, Hellsing, High School of the Dead, Mirai Nikki, Blood+, Fairy Tail, Shinjou Saikyou no Deshi Kenichi, Devil May Cry δεν τα εχω δει ολα αλλα πιστευω πως καποια απο αυτα θα σου αρεσουν
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2013 - 23:26
S'up gus!
Εχεται να προτεινεται κανενα ανιμε για τις καλοκαιρινες διακοπες να βλεπω οποτε δεν εχω κατι να κανω?Δεν εννοω χαλαρο ανιμε.
3 πραγματα θελω
Υ.Γ.2.Τοσα πολλα ζηταω
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2013 - 23:33
S'up gus!
3 πραγματα θελω
Υ.Γ.2.Τοσα πολλα ζηταω
Εγώ θα σου έλεγα το Ghost in the Shell αλλά τις ταινίες μόνο.
Ghost in the Shell (1995) και Ghost in the Shell: Innocence.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από elean: 03 Αύγουστος 2013 - 23:34
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2013 - 23:51
S'up gus!
3 πραγματα θελω
Υ.Γ.2.Τοσα πολλα ζηταω
Ένα προσωπικό αγαπημένο, Noir. Κάπως παλιοδείχνει από εικόνα, αλλά έχει άπειρο πιστολίδι, 2 πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες που έχουν στοιχεία badassness (και μάλλον εθισμό στα ηρεμιστικά ) και γερή υπόθεση χωρίς χαχαχα-χαχαχού.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|