Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6346 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 01 June 2013 - 15:08

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΙΑ ΑΝΙΜΕ ΠΟΥ ΝΑ EINAI ΣΑΝ TO SOUL EATER

Σαν το Soul Eater ε???
Λοιπον, το soul eater μου θυμιζει αρκετα D Gray Man.
Οποτε εγω αυτο εχω να σου προτεινω.

#6347 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 01 June 2013 - 16:19

Ναι τσεκαρε το D.Gray-Man ;)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6348 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 01 June 2013 - 17:11

καλησπερα μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια σειρα με σαμυραι γενικοτερα χωρις mecha μεσα ,ενδιαφερον στορυ και αγαπη και τετοια να εχει δεν με πηραζει απλα θελω και action :P

ok, προφανώς samurai 7!
έπειτα ακολουθούν: Afro samurai, The dream of the last samurai (movie), Tsukikage run
και επίσης είναι και τα samurai deeper kyo και brave 10 (καλά μη βαράτε για το τελευταίο, μπορεί να είναι πολύ bιshonen για το τίποτα αλλά έχει πρωταγωνιστές sanada κλπ. όχι και αδιάφορα για κάποιον λάτρη των σαμουράι)

τέλος θυμάμαι ότι το nabari no ou, εκτός από νίντζα, είχε και μία σαμουράι.... όχι κι άσχημο αν και δεν είναι η απόλυτη shonenιά!

#6349 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 03 June 2013 - 08:32

Σαν το Soul Eater ε???
Λοιπον, το soul eater μου θυμιζει αρκετα D Gray Man.
Οποτε εγω αυτο εχω να σου προτεινω.

Ναι δες το D-Gray man αλλά δεν νομίζω πως είναι σαν το Soul Eater.

#6350 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 June 2013 - 11:27

ok, προφανώς samurai 7!
έπειτα ακολουθούν: Afro samurai, The dream of the last samurai (movie), Tsukikage run
και επίσης είναι και τα samurai deeper kyo και brave 10 (καλά μη βαράτε για το τελευταίο, μπορεί να είναι πολύ bιshonen για το τίποτα αλλά έχει πρωταγωνιστές sanada κλπ. όχι και αδιάφορα για κάποιον λάτρη των σαμουράι)

τέλος θυμάμαι ότι το nabari no ou, εκτός από νίντζα, είχε και μία σαμουράι.... όχι κι άσχημο αν και δεν είναι η απόλυτη shonenιά!

αυτα παντως δεν μου πολυαρεσαν. Η σειρα Samurai Champloo ειναι γενικα ανωτερη απο αυτες.
και η Hakkenden επισης. δες και την κλασσικη σειρα του Tezuka, Dororo to Hyakkimaru

τωρα για σειρες με ιδιαιτεροτητες αλλα που να εχουν και σαμουραι, δες και τα
saber marionette, kyatto ninden teyandee

#6351 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 posts

Posted 03 June 2013 - 15:14

Τελειωσα προχτες το Lovely Complex και εχω παθει τη πλακα μου! Κατι σε ιδιο υφος υπαρχει? Romance comedy φαση (Το toradora to χω δει). Μου αρεσε τοσο πολυ που νομιζω οτι δυσκολα θα δω κατι τοσο ωραιο και παρομοιο τωρα.
Μου εχουν πει και για το Honey and Clover και το Kaichou wa Maid-sama! ποιο απ τα 2 να αρχισω και αν εχει καποιος καμια ακομα ιδεα...

edit. Ειλικρινα ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια(εχω υλικο για την "δοση" μου :P )

Edited by t-t-chopper, 03 June 2013 - 23:39.

#6352 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 June 2013 - 15:42

Τελειωσα προχτες το Lovely Complex και εχω παθει τη πλακα μου! Κατι σε ιδιο υφος υπαρχει? Romance comedy φαση (Το toradora to χω δει). Μου αρεσε τοσο πολυ που νομιζω οτι δυσκολα θα δω κατι τοσο ωραιο και παρομοιο τωρα.
Μου εχουν πει και για το Honey and Clover και το Kaichou wa Maid-sama! ποιο απ τα 2 να αρχισω και αν εχει καποιος καμια ακομα ιδεα...

πολυ ωραία και τα δύο, ειδικά το Honey and clover!
Εππίσης θα σου πρότεινα να δεις και τα Special A , KareKano. :)

Edited by GhostPrince, 03 June 2013 - 15:43.

フカフカ

#6353 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 03 June 2013 - 16:35

τα honey and clover (όχι τόσο comedy) και kare kano δεν μου πολυάρεσαν, με το πρώτο να το θεωρώ χλιαρό και το 2ο να είναι από τα χειρότερά μου κι ας έχει άλλη γνώμη η anidb (γούστα είναι αυτά)!
για το special a συμφωνώ!

σε παρόμοιο ύφος με τα lovely complex k toradora είναι σίγουρα το kaichou wa maid sama και να το ξεκινήσεις αμέσως!
με κοντό πρωταγωνιστή και γέλιο πάλι, είναι το toshokan sensou.
είδα ότι δεν έχεις δει και τα δύο κορυφαία romance-comedy: nodame cantabile και ouran high school host club

#6354 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 03 June 2013 - 20:02

Kare Kano (που δυστυχώς δε τελειώνει), Kimi ni todoke , REC, Bokura ga ita, Tonari no Kaibutsu-kun,Kaichou wa Maid-sama, και Clannad(αλλα αυτό έχει kai drama ειδικά στη δεύτερη season, be prepared). Ρίξε και κανα Tokyo marble Chocolate(μικρούλι είναι) ή κανα Zero no Tsukaima

Πάντως τα δυο καλύτερα στην κατηγορία τα έχεις δει, οπότε χαμηλώνεις απλά τον πήχη(εκτός αν αντέχεις Maisson ikkoku

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#6355 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 03 June 2013 - 21:18

Φίλε Έπεσες στον Doctor:
Λοιπόν έχουμε και λέμε:Αυτά προς το παρόν πιστεύω πως σε fullara. (Άλος ένας ευχαρτιστιμένος πελάτης, επόμενος!!!!)

Edited by pc_magas, 03 June 2013 - 21:19.

#6356 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 June 2013 - 10:29

Πάντως τα δυο καλύτερα στην κατηγορία τα έχεις δει, οπότε χαμηλώνεις απλά τον πήχη(εκτός αν αντέχεις Maisson ikkoku

ποιο Maison Ikkoku;
Urusei Yatsura! αυτο μαλιστα, ειναι μαραθωνιος!

ασε που υπαρχουν απειρα εργα του Adachi και σε anime και σε manga. άλλα καλά, άλλα λιγοτερο καλα.

αν και θα προτεινα Kimagure Orange Road που διαρκει και λιγοτερο. Αν δεν έχεις δει ή έστω διαβασει καποια απο αυτα, δεν μπορεις να θεωρησαι romance fan.....

#6357 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 04 June 2013 - 17:28

ποιο Maison Ikkoku;
Urusei Yatsura! αυτο μαλιστα, ειναι μαραθωνιος!

ασε που υπαρχουν απειρα εργα του Adachi και σε anime και σε manga. άλλα καλά, άλλα λιγοτερο καλα.

αν και θα προτεινα Kimagure Orange Road που διαρκει και λιγοτερο. Αν δεν έχεις δει ή έστω διαβασει καποια απο αυτα, δεν μπορεις να θεωρησαι romance fan.....

Αμ μπράβο, KImagure Orange Road, έψαχνα να βρώ πως λέγεται. Δαγκωτό.
Και ναι, ότι βρεις σε Adachi σε Anime, με πιο "βατό¨ το Cross Game, τα βλέπεις απλά επειδή. Απο τη στιγμή που ψάχνεις romance comedy ακόμα καλύτερα

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#6358 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 05 June 2013 - 17:23

edit. Ειλικρινα ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια(εχω υλικο για την "δοση" μου :P )

.
Και ναι, ότι βρεις σε Adachi σε Anime, με πιο "βατό¨ το Cross Game, τα βλέπεις απλά επειδή. Απο τη στιγμή που ψάχνεις romance comedy ακόμα καλύτερα

Καλά, ουδεμία σχέση το Cross Game και οι περισσότερες δουλειές του Adachi (αν και κάμποσες είναι πολύ πανομοιότυπες για τα γούστα μου) με το Lovely Complex. Το Drama που έχουν είναι πολύ ισχυρότερο σε σχέση με το Comedy.

Ακόμη και το honey and clover θα ήμουν σκεπτικός να το προτείνω σαν παρόμοιο με το Lovely Complex.

Θα διαφωνούσα και με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών που πρότεινε ο pc_magas καθώς είναι πολύ γενικό το γένος.

Το Kimi no Todoke ίσως είναι καλύτερο (και όντας shoujo). Kάτι σε παρόμοιο ύφος ζήτησε, όχι ό,τι romance σας άρεσε.

Edited by Zentsugi, 05 June 2013 - 17:25.

#6359 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 11 June 2013 - 12:37

Καλησπέρα.
Δεν ήξερα που αλλού να το ρωτήσω αυτό.
Για να δω την πρώτη ταινία Galaxy express 999 (1979), θα πρέπει να έχω δει τη σειρά που προηγήθηκε το 1978;
Μήπως δεν καταλάβω τίποτα, αν δεν έχω δει τη σειρά;
Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#6360 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 13 June 2013 - 00:04

ξανά εδώ και τελείωσα και άλλη σειρά.

Πρόταση σαν το Bleach - Naruto - Fairy Tail;

(έχω δεί τις παναγιάς τα μάτια έως τώρα) ,έχουμε κανένα έτσι δυνατό σαν αυτά και με ωραία γραφικά;

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires