ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΙΑ ΑΝΙΜΕ ΠΟΥ ΝΑ EINAI ΣΑΝ TO SOUL EATER
Σαν το Soul Eater ε???
Λοιπον, το soul eater μου θυμιζει αρκετα D Gray Man.
Οποτε εγω αυτο εχω να σου προτεινω.
Posted 01 June 2013 - 15:08
Posted 01 June 2013 - 16:19
Ναι τσεκαρε το D.Gray-ManΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΙΑ ΑΝΙΜΕ ΠΟΥ ΝΑ EINAI ΣΑΝ TO SOUL EATER
Posted 01 June 2013 - 17:11
ok, προφανώς samurai 7!καλησπερα μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια σειρα με σαμυραι γενικοτερα χωρις mecha μεσα ,ενδιαφερον στορυ και αγαπη και τετοια να εχει δεν με πηραζει απλα θελω και action
Posted 03 June 2013 - 08:32
Σαν το Soul Eater ε???
Λοιπον, το soul eater μου θυμιζει αρκετα D Gray Man.
Οποτε εγω αυτο εχω να σου προτεινω.
Posted 03 June 2013 - 11:27
ok, προφανώς samurai 7!
έπειτα ακολουθούν: Afro samurai, The dream of the last samurai (movie), Tsukikage run
και επίσης είναι και τα samurai deeper kyo και brave 10 (καλά μη βαράτε για το τελευταίο, μπορεί να είναι πολύ bιshonen για το τίποτα αλλά έχει πρωταγωνιστές sanada κλπ. όχι και αδιάφορα για κάποιον λάτρη των σαμουράι)
τέλος θυμάμαι ότι το nabari no ou, εκτός από νίντζα, είχε και μία σαμουράι.... όχι κι άσχημο αν και δεν είναι η απόλυτη shonenιά!
Posted 03 June 2013 - 15:14
Edited by t-t-chopper, 03 June 2013 - 23:39.
Posted 03 June 2013 - 15:42
Τελειωσα προχτες το Lovely Complex και εχω παθει τη πλακα μου! Κατι σε ιδιο υφος υπαρχει? Romance comedy φαση (Το toradora to χω δει). Μου αρεσε τοσο πολυ που νομιζω οτι δυσκολα θα δω κατι τοσο ωραιο και παρομοιο τωρα.
Μου εχουν πει και για το Honey and Clover και το Kaichou wa Maid-sama! ποιο απ τα 2 να αρχισω και αν εχει καποιος καμια ακομα ιδεα...
Edited by GhostPrince, 03 June 2013 - 15:43.
Posted 03 June 2013 - 16:35
Posted 03 June 2013 - 20:02
Kare Kano (που δυστυχώς δε τελειώνει), Kimi ni todoke , REC, Bokura ga ita, Tonari no Kaibutsu-kun,Kaichou wa Maid-sama, και Clannad(αλλα αυτό έχει kai drama ειδικά στη δεύτερη season, be prepared). Ρίξε και κανα Tokyo marble Chocolate(μικρούλι είναι) ή κανα Zero no TsukaimaΤελειωσα προχτες το Lovely Complex και εχω παθει τη πλακα μου! Κατι σε ιδιο υφος υπαρχει? Romance comedy φαση (Το toradora to χω δει). Μου αρεσε τοσο πολυ που νομιζω οτι δυσκολα θα δω κατι τοσο ωραιο και παρομοιο τωρα.
Μου εχουν πει και για το Honey and Clover και το Kaichou wa Maid-sama! ποιο απ τα 2 να αρχισω και αν εχει καποιος καμια ακομα ιδεα...
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 03 June 2013 - 21:18
Φίλε Έπεσες στον Doctor:Τελειωσα προχτες το Lovely Complex και εχω παθει τη πλακα μου! Κατι σε ιδιο υφος υπαρχει? Romance comedy φαση (Το toradora to χω δει). Μου αρεσε τοσο πολυ που νομιζω οτι δυσκολα θα δω κατι τοσο ωραιο και παρομοιο τωρα.
Edited by pc_magas, 03 June 2013 - 21:19.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 04 June 2013 - 10:29
Πάντως τα δυο καλύτερα στην κατηγορία τα έχεις δει, οπότε χαμηλώνεις απλά τον πήχη(εκτός αν αντέχεις Maisson ikkoku
Posted 04 June 2013 - 17:28
ποιο Maison Ikkoku;
Urusei Yatsura! αυτο μαλιστα, ειναι μαραθωνιος!
ασε που υπαρχουν απειρα εργα του Adachi και σε anime και σε manga. άλλα καλά, άλλα λιγοτερο καλα.
αν και θα προτεινα Kimagure Orange Road που διαρκει και λιγοτερο. Αν δεν έχεις δει ή έστω διαβασει καποια απο αυτα, δεν μπορεις να θεωρησαι romance fan.....
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 05 June 2013 - 17:23
Τελειωσα προχτες το Lovely Complex και εχω παθει τη πλακα μου! Κατι σε ιδιο υφος υπαρχει? Romance comedy φαση (Το toradora to χω δει). Μου αρεσε τοσο πολυ που νομιζω οτι δυσκολα θα δω κατι τοσο ωραιο και παρομοιο τωρα.
edit. Ειλικρινα ευχαριστω για τις απαντησεις και τη βοηθεια(εχω υλικο για την "δοση" μου)
.
Και ναι, ότι βρεις σε Adachi σε Anime, με πιο "βατό¨ το Cross Game, τα βλέπεις απλά επειδή. Απο τη στιγμή που ψάχνεις romance comedy ακόμα καλύτερα
Edited by Zentsugi, 05 June 2013 - 17:25.
Posted 11 June 2013 - 12:37
Posted 13 June 2013 - 00:04
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|