Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6331 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 31 May 2013 - 18:22

Εχει κανεις να προτεινει κανα ανιμε της προκοπης με βαμπιρ η λυκανθρωπους εκτος απο HEllsing και Blood +

Με τηυν ένοια προκοπής αν εννοείς echi, harem, romance και να έχει λίγο moe:

Vampire + Rosario

Vampire Knight

Karin (Αν και η προταγωνήστρια αντί να ρουφά αίμα αντίθετα έχει υπερπαραγωγή αίματος έτσι όταν σε δαγκώσει σου δίνει αίμα)

#6332 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 31 May 2013 - 18:56

Εχει κανεις να προτεινει κανα ανιμε της προκοπης με βαμπιρ η λυκανθρωπους εκτος απο HEllsing και Blood +

Δες το Shiki. Δεν είναι τίποτα το τρομερό, αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα και αρκετό αίμα.

Posted Image

#6333 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 31 May 2013 - 19:10

Μπορείς να δοκιμάσεις και το Shingetsutan Tsukihime

#6334 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 31 May 2013 - 20:34

μπορειτε να μου προτεινετε κανα steampunk anime η κανα καλο mecha με καλη ιστορια?

#6335 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 31 May 2013 - 22:00

μπορειτε να μου προτεινετε κανα steampunk anime η κανα καλο mecha με καλη ιστορια?

nice timing !αυτές τις μέρες βλέπω τα Break blade 、ταινίες είναι, αρκετά καλό και ενδιαφέρον mecha. :)
フカフカ

#6336 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 31 May 2013 - 22:44

μπορειτε να μου προτεινετε κανα steampunk anime?

Steamboy
Kino no Tabi
Last Exile
Posted Image
Posted Image

#6337 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 01 June 2013 - 00:52

να προσθέσω σε αυτά που πρότειναν ήδη και τα: trinity blood, black blood brothers (αν κ δεν είναι και ό,τι καλύτερο), blade.
για κωμωδία karin, και για shojo που σατιρίζει βαμπίρ κ λυκανθρώπους αν και δεκαετίας 70, προτείνω tokimeki tonight αν κ δεν έχει μεταφραστεί ολόκληρη η σειρά στα αγγλικά

εννοείται πως, ανεξαρτήτου γούστου, οι δύο ταινίες vampire hunter D είναι must see!!!

ξέχασα κ τα nightwalker: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=737
και vampire princess miyu από το οποίο μη δεις τη σειρά αλλά τα ova!

Edited by mamorukun, 01 June 2013 - 00:55.

#6338 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 01 June 2013 - 05:21

ενα horror?

#6339 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 01 June 2013 - 11:20

Με τηυν ένοια προκοπής αν εννοείς echi, harem, romance και να έχει λίγο moe:

Vampire + Rosario

Vampire Knight

Karin (Αν και η προταγωνήστρια αντί να ρουφά αίμα αντίθετα έχει υπερπαραγωγή αίματος έτσι όταν σε δαγκώσει σου δίνει αίμα)

Με την εννοια της προκοπης εννοω σφαγη,ξεκοιλιασματα κλπ :P To vampire knight εχει σφαγες η πιο πολυ romance ειναι?
Θα τα τσεκαρω παντως.

Δες το Shiki. Δεν είναι τίποτα το τρομερό, αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα και αρκετό αίμα.

thanks θα το τσεκαρω

να προσθέσω σε αυτά που πρότειναν ήδη και τα: trinity blood, black blood brothers (αν κ δεν είναι και ό,τι καλύτερο), blade.
για κωμωδία karin, και για shojo που σατιρίζει βαμπίρ κ λυκανθρώπους αν και δεκαετίας 70, προτείνω tokimeki tonight αν κ δεν έχει μεταφραστεί ολόκληρη η σειρά στα αγγλικά

εννοείται πως, ανεξαρτήτου γούστου, οι δύο ταινίες vampire hunter D είναι must see!!!

ξέχασα κ τα nightwalker: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=737
και vampire princess miyu από το οποίο μη δεις τη σειρά αλλά τα ova!

shojo χλωμο να δω. Το trinity blood και το vampire hunter θα τα τσεκαρω σιγουρα παντως.

Edited by luffy1908, 01 June 2013 - 11:57.

#6340 Drakoumel

Drakoumel

Kage Bunshin no Jutsu!

• Members
  • 27 posts
  • LocationIn My World

Posted 01 June 2013 - 13:29

καλησπερα μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια σειρα με σαμυραι γενικοτερα χωρις mecha μεσα ,ενδιαφερον στορυ και αγαπη και τετοια να εχει δεν με πηραζει απλα θελω και action :P

#6341 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 June 2013 - 13:48

καλησπερα μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια σειρα με σαμυραι γενικοτερα χωρις mecha μεσα ,ενδιαφερον στορυ και αγαπη και τετοια να εχει δεν με πηραζει απλα θελω και action :P

Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal
Posted Image
Posted Image

#6342 Drakoumel

Drakoumel

Kage Bunshin no Jutsu!

• Members
  • 27 posts
  • LocationIn My World

Posted 01 June 2013 - 13:54

οκ ευχαριστω φιλε ...δεχομαι και αλλες προτασεις παντως οπιος θελει

#6343 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 01 June 2013 - 13:57

Το trinity blood και το vampire hunter θα τα τσεκαρω σιγουρα παντως.

'Αμα θες ξεκοιλιάσματα άσε το Tsukihime που σου πρότεινα. Επίσης το trinity blood ήταν αρκετά απογοητευτικό, νομίζω είναι χάσιμο χρόνου.

Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal

I can't recommend this enough.

Αν φυσικά έχεις δει την σειρά Rurouni Kenshin θα είναι πολύ καλύτερο από να τη δεις μόνη της.

Edited by Zentsugi, 01 June 2013 - 13:57.

#6344 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 01 June 2013 - 14:27

Rurouni Kenshin,Samurai Champloo,Katanagatari.

#6345 SoulEater

SoulEater

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 01 June 2013 - 15:03

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΙΑ ΑΝΙΜΕ ΠΟΥ ΝΑ EINAI ΣΑΝ TO SOUL EATER

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires