Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 09:26
Κατσε να δω μηπως μπορω να κατεβασω και τιποτα αλλο πιο μικρο...
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 11:15
Δεν έχει τη ποζερίλα και τη μπισονενήλα όμως σε τέτοιο βαθμο που νε το κουρόκο χΔ θα συμφωνίσω κιεγώ βέβαια στο ότι έιναι καλύτερο το Slam Dunk.
Προσωπικά απτην άλη κανένα απτα δύο δε κατάφερα να τελιώσω, αλλα οκ~
Λεπόν, ζητήται κάποιο καλό horror...(μιας κιέχω καιρο να δω >.<) ακούω προτάσεις!
Ayakashi: Japanese Classic Horror και το spinnoff του, το Mononoke.
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 12:55
Ef: tale of memoriesΠαιδια plz ενα ανιμε που να βλεπεται σχετικα ευκολα και να ειναι ΚΑΛΟ!Δεν μπορω αλλο εχω δει ολες τις μ@***ιες τον τελευταιο μηνα
FUCKING HELP AND QUICKLY!
Ef: tale of melodies
Περι Basket:Μην ανησυχείς, χειροτερεύει αργότερα
Αν θες μπασκετικό anime, δες το αξεπέραστο Slam Dunk.
Fruits Basket
και
Gigi La trotola (το έπαιζε και στο Channel9)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 25 Μάιος 2013 - 12:57
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 15:18
Περι Basket:
Fruits Basket
και
Gigi La trotola (το έπαιζε και στο Channel9)
Μην ξεχάσεις να δεις και το Busou Chuugakusei: Basket Army, είναι και αυτό σχετικότατο με το μπάσκετ όπως το Fruits Basket και δε θα σε απογοητεύσει, μπορείς να το βρεις εύκολα υποτιτλισμένο όπως το Dash Kappei.
Μήπως έχετε να προτείνετε κανένα sports anime που να μην είναι με ποδόσφαιρο/μπασκετ/μπειζμπλ/μποξ;
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 15:28

Ok σοβαρευομαι. Bamboo blade maybe? Capeta?
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 15:32
Ok σοβαρευομαι. Bamboo blade maybe?
Το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά το παράτησα κάπου στο 8... Ίσως του δώσω μια ακόμα ευκαιρία με μισή καρδιά. Thanks.
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 15:33
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 01:19
Μήπως έχετε να προτείνετε κανένα sports anime που να μην είναι με ποδόσφαιρο/μπασκετ/μπειζμπλ/μποξ;
Υπαρχει και το Eyeshield21
Το Eyeshield 21 είναι καλό. Το bamboo blade για να είμαι ειλικρινής και εγώ κάπου εκεί το βαρέθηκα. Μπορείς να κοιτάξεις και το Prince of Tennis
Επίσης το hikaru no go, αν και είναι άλλου είδους sport.
Ρίξε και μια ματιά στο Initial D για κάτι διαφορετικό. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω και πολλά άλλα anime που να μην ασχολούνται με αυτά τα αθλήματα που ανέφερες/
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 10:21
Μην ξεχάσεις να δεις και το Busou Chuugakusei: Basket Army, είναι και αυτό σχετικότατο με το μπάσκετ όπως το Fruits Basket και δε θα σε απογοητεύσει, μπορείς να το βρεις εύκολα υποτιτλισμένο όπως το Dash Kappei.
εγω θα προτεινα τη σειρα Yawara που την ειδα σχετικα προσφατα. ασχολειται με τζουντο αλλα το σπρωχνει και σε διεθνες και ολυμπιακο επιπεδο με πραγματικες διοργανωσεις που εγιναν τελη 80, αρχες 90,
τωρα για τα αλλα, τι να σου προτεινω....τη Fisherman Sanpei;
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 11:01
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 15:11
Τίποτα αξιόλογο σε καμμένο τα τελευταία χρόνια;
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 15:22
Panty & Stocking with Garterbelt
Inferno Cop
Masuda Kousuke Gekijou Gag Manga Biyori 3
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 07:18
Από τα παιδικά μου χρόνια αγαπώ και απρακολουθώ σποραδικά Anime. Δεν είχε τύχει όμως να ασχοληθώ οργανομένα και βλέπω ότι υπάρχιε άπειρο υλικό.
'Εχω δει σχεδόν όλα τα Ελληνικά μεταγλωτισμένα (noobάς detected), και θα ήθελα να ξεκινήσω να βλέπω οργανωμένα κάποιες σειρές.
Μου αρέσουν πολύ τα space operas, αγαπημένος ήρωας ο Captain Harlock. οπότε δώστε μου ένα μπούσουλα να ξεκινήσω από εκεί με τουλάχιστον μια ΚΛΑΣΙΚΗ σειρά για κατέβασμα / θέαση, από την οποία να αναφέρεται παρακαλώ τη χρoνονιά της πρώτης σεζόν μαζί φυσικά με το όνομα.
Θα ήθελα επίσης κάτι ανάλογο κλίμα αλλάμσε σημερινή Anime ταινία ή σειρά πάλι με όνομα και χρονιά πρώτης σεζόν.
Ελπίζω να μπορέσετε να με καθοδηγίσετε και για το από που θα κατεβάσω το υλικό και από που θα βρω Ελληνικούς ή Αγγλικούς υπότιτλους
υγ 1. Macross ή / και Robotech για κάτι κλασσικό, είναι καλές επιλογές; Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους ή το ένα είναι απλά επηρεασμένο από το άλλο; Για κάποιο από αυτά υπάρχουν -για αρχειακούς και νοσταλγικούς λόγους περισσότερο- οι μεταγλωτισμένες στα Ελληνικά εκδόσεις (Νομίζω μόνο το Robotech είχε βγει στα Ελληνικά);
Ευχαριστώ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από CountRaven: 28 Μάιος 2013 - 04:54
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 08:45
Terra e 2007
Mobile Suit Zeta Gundam 1985
Star Blazers 1974
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 08:45
anidb.net : anime database. Βρίσκεις πληροφορίες για κάθε anime όπως πότε προβλήθηκε, ποιά groups το έχουν μεταφράσει και σε ποιές γλώσσες, αν έχει prequels/sequels και γενικά ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για έναν τίτλο. Απλά κάνε search με το όνομα της σειράς.
bakabt.me : Εδώ θα βρεις για κατέβασμα το 90% των ολοκληρωμένων σειρών anime. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το από πού θα κατεβάζεις anime τσέκαρε εδώ.
Για να πάρεις μια ιδέα για τις σειρές που κυκλοφορούν ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ.
Για σχέση Macross με Robotech δες εδώ και γενικά για Gundam-Macross εδώ.
Για προτάσεις έχουμε το Anime Recommendations όπου και μετέφερα το post σου. Αν έχεις περαιτέρω απορίες μην διστάσεις να ρωτήσεις

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|