Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 29 April 2013 - 23:36
Posted 30 April 2013 - 08:43
Ψάχνω κάποιο μικρό anime για να δω το Πάσχα! Κάτι σε style elfen lied ή Monster , έχετε κάποιο να προτείνεται ?
Πολύ φλου τα κριτήριά σου αλλά τέσπα, σε ό,τι είπε η DoB πρόσθεσε τα Ga-Rei Zero , Denpa Teki na Kanojo , Samurai X: Trust & Betrayal , Gunslinger Girl , Shigofumi , Perfect Blue .
Posted 01 May 2013 - 20:46
Achi Kοchi (Προσοχή στα nozebleed από moe overdoze)Καλησπερα παιδιά! Μήπως έχετε να μου προτεινετε κανενα ανιμε που να΄χει θεμα την φιλία? Εκτός απο one piece και fairy tale και το σχέδιο του θα το ήθελα πιο πολύ ας πουμε πιο σκοτεινο και σοβαρο όπως και τα θέματα που θα διαπραγματεύεται.Ευχαριστώ εκ τω προτερων ^^_
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 03 May 2013 - 17:28

Επισεις ενα καλο ανιμε με μαχες και badass πρωταγωνιστη...
Καλο Πασχα σε ολους παιδια!
Posted 05 May 2013 - 16:04
To ποιο κοντινό με το πρότο που μπορώ να σκευτώ είναι η σειρά Fate (Fate:Zero, Fate:Stay By night).Παιδακια, τι εχεται να προτεινεται, σε ανιμε με φαντασματα και...ξυλο?
Το ξερω ειναι περιεργος συνδειασμος αλλα λεω μηπως...
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 05 May 2013 - 19:24
Τα εχω δειTo ποιο κοντινό με το πρότο που μπορώ να σκευτώ είναι η σειρά Fate (Fate:Zero, Fate:Stay By night).

Posted 09 May 2013 - 14:52
Posted 09 May 2013 - 18:25
Τα εχω δει
θα σου προτεινα GS Mikami αλλα δυστηχως το ξυλο πεφτει στο manga μιας και το anime μονο ενα μικρο μερος του καλυπτει.
αν και μερικα σκορπια επεισοδια εχουν οντως ξυλο.
Posted 09 May 2013 - 21:31
Παιδακια, τι εχεται να προτεινεται, σε ανιμε με φαντασματα και...ξυλο?
υπάρχει το ayakashi ayashi αλλά εμένα π****ια μου φάνηκε...
Posted 09 May 2013 - 22:37
Παιδακια, τι εχεται να προτεινεται, σε ανιμε με φαντασματα και...ξυλο?
Kara no Kyoukai 7 ταινιες ειναι.
Posted 10 May 2013 - 08:35
Posted 10 May 2013 - 13:36
το Hakkenden. μπορει να εχει προβληματα στο σεναριο αλλα στο animation ειναι οτι καλυτερο για την εποχη του, συνεχιζεται στο δευτερο OVA
ωχ ναι ρε, πως δεν μου'ρθε? (γερασα...
)
κατεβασε kara no kyoukai(the garden of sinners αν δεν το βρισκεις αλλιως) σε οσο υψηλότερη ποιότητα σε παίρνει, είναι τρομερή παραγωγή
ps. ευγε luffy
θα το εβλεπα και εγω αλλα μολις ειδα Type Moon ειπα "ασε καλυτερα".
ειχα που ειχα χαλια εμπειρια με την Tsukihime. δεν μου αρεσουν τα visual novels.
αλλα εκει μου φαινεται οι μαχες ειναι με δαιμονες/βρικολακες, οχι φαντασματα.
επισης πως εννοεις το ξυλο; σπαθια, σφαγες, μαγικα,αιματα ή μονο λακτισματα και λαβες;
επισης εννοεις φαντασματα με την παραδοσιακη εννοια, δηλ αυλα πνευματα με ανθρωπινη μορφη; τοτε το πιο κοντινο που ζητας βρισκεται στο manga GS Mikami οπου ο καημενος ο πρωταγωνιστης αναγκαζεται να αντιμετωπισει ενα φαντασμα παλαιστη-σουμο σε ενα συντομο κεφαλαιο. αλλα και εκει τα υπολοιπα κεφαλαια βαζουν οτι ναναι (λυκανθρωπους, βρυκολακες, yukai, shikigami, δαιμονες κλπ)
Posted 10 May 2013 - 13:39
Posted 23 May 2013 - 19:38

FUCKING HELP AND QUICKLY!

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|