Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6256 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 07:43

Παιδια ψαχνω να βρω κανα anime να δω. Μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο? Σε φαση περιπου Fairytail και D.Gray Man και με μια ποκιλια επεισοδιων...

Οπως ειπεκαι ο ερεμπος Hunter x Hunter (την εκδοση το 2011 καλυτερα!)

ZentsugiΕυχαριστω!Βασικα δεν εχω δει καποιο mecha για αυτο θελω κατι καινουργιο (αμα δω κατι πολυ παλιο μπορει να μην μαρεσει).Οπως το Gundam Seed που το ξεκινησα και δεν μαρεσε ιδιαιτερα (ομως ειδα πολυ λιγο)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6257 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 08:14

ZentsugiΕυχαριστω!Βασικα δεν εχω δει καποιο mecha για αυτο θελω κατι καινουργιο (αμα δω κατι πολυ παλιο μπορει να μην μαρεσει).Οπως το Gundam Seed που το ξεκινησα και δεν μαρεσε ιδιαιτερα (ομως ειδα πολυ λιγο)

Ό,τι είπε ο Zentsugi, συν το Break Blade ίσως.
Πάντως, αν δεν σου άρεσε το Gundam Seed, που ομολογουμένως είναι από τα καλύτερα, δύσκολα να σου αρέσει κάποιο άλλο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6258 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.781 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 10:38

Δες Gundam 00 και τις δύο sezon.
rsrGbGx.gif

#6259 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 10:58

Οκ παιδες ευχαριστω θα τα κοιταξω!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 23 Απρίλιος 2013 - 10:58

#6260 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 20:46

Ίσως επειδή αργεί λίγο να πάρει τα πάνω του. Όπως και το TTGL, αν το κρίνεις με βάση τα πρώτα επεισόδια και δεν το συνεχίσεις ίσως χάνεις αρκετά. Προσωπικά τα πρώτα 2 επεισόδια του TTGL μου πήρε κάποιες μέρες να βρω τη θέληση να τα δω, αλλά μετά βαριόμουν και είδα μέχρι το 7-8 και κάπου εκεί με έπιασε και το είδα όλο συνεχόμενα ή το τελείωσα την επόμενη αν θυμάμαι καλά.

Δες Gundam 00 και τις δύο sezon.

Ίσως να σου κάνει πιο πολύ αυτή η σειρά γιατί ξεκινάει πιο γρήγορα και έχει αρκετά καλύτερα visuals. Μπορείς να βρεις τα blue-ray disks 1080p σχετικά εύκολα, και μπορείς να την απολαύσεις σε όλο της το μεγαλείο.

#6261 nana osaki

nana osaki

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2013 - 00:31

Καλησπερα παιδιά! Μήπως έχετε να μου προτεινετε κανενα ανιμε που να΄χει θεμα την φιλία? Εκτός απο one piece και fairy tale και το σχέδιο του θα το ήθελα πιο πολύ ας πουμε πιο σκοτεινο και σοβαρο όπως και τα θέματα που θα διαπραγματεύεται.Ευχαριστώ εκ τω προτερων ^^_

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από nana osaki: 25 Απρίλιος 2013 - 00:34

#6262 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2013 - 00:48

Γεια σου nana osaki, με βάση τη περιγραφή σου θα πρότεινα τα

#6263 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2013 - 00:50

Καλησπερα παιδιά! Μήπως έχετε να μου προτεινετε κανενα ανιμε που να΄χει θεμα την φιλία? Εκτός απο one piece και fairy tale και το σχέδιο του θα το ήθελα πιο πολύ ας πουμε πιο σκοτεινο και σοβαρο όπως και τα θέματα που θα διαπραγματεύεται.Ευχαριστώ εκ τω προτερων ^^_

Little Busters και δεν θα χασεις.

#6264 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2013 - 01:10

Δες και το Rainbow. Τα πρώτα 14 επεισόδια είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν μιας και εκεί κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας. Από εκεί και πέρα, αν σου αρέσει, συνέχισε μέχρι το τέλος. Η ιστορία έχει να κάνει με φυλακές ανηλίκων και πώς τα παιδιά δένονται μεταξύ τους μέσα από τις κακουχίες που περνάνε μαζί.

Thread για τη σειρά, εδώ.

E5VV38U.jpg

#6265 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2013 - 13:12

Το σκοτεινό και σοβαρό με μεπρδεύει λιγουλάκι αλλά θα πρότεινα eureka seven, hyouka και honey and clover. Και τα τρία πραγματεύονται τη φιλία, το καθένα με διαφορετικό τρόπο.

xbJ3b2w.jpeg

#6266 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2013 - 14:02

Jojo's Bizarre Adventure!Fucking manly tears!Νομιζω θα σαρεσει!

#6267 nana osaki

nana osaki

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2013 - 18:38

Ευχαριστώ παρα πολύ παιδια !! Το rainbow το ειχα δει εγινε ενα απ'τα αγαπημενα μου.... thnxs και παλι ^^_

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από nana osaki: 27 Απρίλιος 2013 - 18:38

#6268 astone

astone

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 21:22

Ψάχνω κάποιο μικρό anime για να δω το Πάσχα! Κάτι σε style elfen lied ή Monster , έχετε κάποιο να προτείνεται ?

#6269 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 21:27

Code Breaker και Zetman

#6270 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2013 - 23:33

ΟΧΙ ΖΕΤΜΑΝ! Διάβασε το manga του χίλιες φορές καλύτερα, αλλά μην πιάσεις το έκτρωμα που ήταν το anime!

Shigurui: 12 ep, historical, splatter, serious mindf*ck

Baccano: 13 ep, gang fights, immortals, splatter

Hellsing: 13 ep, vampires, splatter, errrr... uhm.... still kick-ass

Mermaid Forest: 13 ep, mermaids(duh), immortals, romance

Απ' ότι κατάλαβα θες ένα anime που να συνδυάζει το splatter και το fanservice του Elfen Lied με την πλοκή του Monster, οπότε, επειδή το δεύτερο είναι πιο δυσεύρετο, σου πρότεινα τα λίγο πιο σοβαρά που ήξερα. Μετά υπάρχουν και 25άρες σειρές που αξίζουν όπως το Fate/Zero και το Shiki. Kαλά και Death Note εννοείται.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires